![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
jestem i ja!!
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie dawno Cie nie bylo
![]() Oczywiscie ja jestem taka wczesna, ze nie zauwazylam tego, poki sie nie odezwalaś ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
EEe no i po koncercie
![]() ![]()
#34 |
Konto usunięte
|
Test banana bardzo mnie zainteresował
![]() ![]() Jednak wróciłam od kumpeli - rozchorowała się... Zrobiłam jej mleka z miodem, ułożyłam lulu, kazałam dzwonić po siebie o każdej porze dnia i nocy, jakby trzeba było kupić jakieś leki albo wieźć na pogotowie, no i wróciłam do domu... ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- http://www.delecta.pl/produkty/Barbi...ruskawkowe.php Zamierzam to zrobić BSowi na urodziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje niewyzyte :P
ja już dziś dwa razu musiałąm siama , bo mnie głowa bolała a wiadomo co jest na ból najlepsze ![]()
#36 |
BAN stały
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! !! Kurrrrrrrrr...tyzana!!! Kurtyzana!!! Kobieta lekkich obyczjów!!!!!!!!!!!!!! Siedzę do tej pory, robię prezentację na zaliczenie w bardzo brzydkim i niedobrym OO Impress i nagle mi się wyłącza, odzyskuje mi plik sprzed kilku godzin zamiast zapisanego!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż się popłakałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Różowe dzień dobry....
![]() a ja nie mam sie czym chalić, wczoraj BS zmuszał mnie do seksu, to byłą walka z rozwścieczoną lwicą!!! No nie wiem co się dzieje może?: -antykoncepty obniżają mi libido ![]() - stres przed cięzkimi examamai ![]() - zmęczęnie (ciągle czuję się zmeczona, przemęczona, a przeciez nie hauje jak wół) ![]() - brak odpowiednio długich pieszczot ![]() - moja naderaktywna ostatnio masturbacja pdoczas nieobecności BS (4 razy w tydoniu, gdzie norma to raz) ![]() No nie wiem, ale zaczyna mnie to martwić.... BS podejrzewał mnie o to, że kogoś mam. No a przeż nie mam, na myśl o seksie już czuję się zmęczona ![]()
#38 | |
Wtajemniczenie
|
;/ nie zapisywałaś w między czasie tego? Może jakiś znajomy informatyk coś by doradził..? Chociaż teraz już pewnie nadrobiłaś stratę, na pewno drugim razem było łatwiej
![]() Chociaż frustrację doskonale rozumiem ![]() Cytat:
![]() A niedawno ktoś twierdził, że dwa pierwsze wcale nie obniżają ![]() ![]() Nie ustaliliśmy.. ale pewnie jakąś fajną i grzecz(sz)ną ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812159]Test banana bardzo mnie zainteresował ![]() ![]() Jestem za ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812159][/COLOR]http://www.delecta.pl/produkty/Barbi...ruskawkowe.php Zamierzam to zrobić BSowi na urodziny ![]() ![]() Hehe, boskie kolorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przedwczoraj miałam problemy z zapisaniem jej, bo jakiś błąd wyskakiwał, a teraz to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muszę sobie coś kupić na pocieszenie... ![]() Tak w ogóle to fajny podpis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19812159]Test banana bardzo mnie zainteresował
![]() ![]() Jednak wróciłam od kumpeli - rozchorowała się... Zrobiłam jej mleka z miodem, ułożyłam lulu, kazałam dzwonić po siebie o każdej porze dnia i nocy, jakby trzeba było kupić jakieś leki albo wieźć na pogotowie, no i wróciłam do domu... ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- http://www.delecta.pl/produkty/Barbi...ruskawkowe.php Zamierzam to zrobić BSowi na urodziny ![]() ![]() to musze kupic banana ![]() a moze zrob mu takie galeretkowe cyccuszki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnym wątku, miejmy nadzieję, że pełnym soczystych opowieści
![]() Nawiązując jeszcze do poprzedniego: Cytat:
![]() ![]() Iwa844 nie wiem, czy już był ten temat, ale... jaką masz/ będziesz miała sukienkę? ![]() Wczorajsza sytuacja z BSem mnie poirytowała. Mieszkamy w dwóch różnych miejscowościach, jakieś 13 km od siebie. Byliśmy u niego, piwko ze znajomymi i któryś z tych znajomych miał mnie odwozić do domu. Od razu zorientowałam się, że z tego odwożenia nic nie będzie, bo nie mieli uzgodnione, kto się poświęci. No i jak się skończyło? Mój BS wypił sobie 2,5 piwka, później musiałam czekać aż wytrzeźwieje i do domu wróciłam o 5. ![]() ![]() Nie mam jeszcze 18nastki więc robiąc takie coś czuję się nieco nie fair w stosunku do rodziców. Tak, jakbym ich olewała, co nie jest prawdą oczywiście. Dama może zapisuj następnym razem na bieżąco, ale jako kilka plików pod różnymi nazwami? Któryś powinien okazać się dobry i zapisany z efektem końcowym.
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-06-06 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Muszę iść na zakupy... po BANANA oczywiście
![]() ![]()
#44 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- U mnie o banana łatwiej niż o gumkę, musiałabym w woreczku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Laski ale lecicie! Litości
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Orli te ciasta są w sklepach? Bo to moja ulubiona seria ![]() Robiłam już BSowi różowe babeczki ale tych ciast nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Witam w IV czesci
![]() Strona za stroną Tempo niesamowite ![]() Co do hantli Call to staram sie i do tego podchodzic z dystansem ![]() ![]() Nimfy korzystac ze słonecznych dni i marsz na swieze powietrze a jak znow przyjdzie paskudna pogoda to sie odnowi przymierze z kompem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj z przyjaciółką wybrać się nad jeziorko, ale się rozchorowała i tyle mam ze słonecznego dnia.
Może jakiś rowerek? Tymczasem: korzystać, bo jutro ma lać... znowu ![]()
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na IV część czekały żeby się ujawnić
![]() Orli zazdroszczę ![]() Taka pogoda a ja muszę walczyć z alergią ![]()
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
a Ty nie? :p
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19814698] U mnie o banana łatwiej niż o gumkę, musiałabym w woreczku ![]() Też muszę się specjalnie zaopatrzyć ![]() Cytat:
Na pocieszenie --> może banana? ![]() Podobno poprawia koncentrację, zawiera tryptofan, który jest prekursorem "hormonu szczęścia", łagodzi PMS.. i ma też witaminę B6 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
No pewnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Słońce włąśnie w tej porze dnia od 12 do 16 jest najbardziej szkodliwe ;p ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i gumkę jeszcze musze kupić ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hm... nie wiem, czy się skuszę na test z bananem :P
Mam mieszane uczucia, ale przeżycia muszą być niesamowite, więc może, może ![]()
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Naszym regionalnym owocem sa ![]() ![]() Wiec kolejne przykazanie powinno brzmieć zero zabaw z bananami ![]() Nimfy grilować kiełbaski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Ech, brakuje mi BSa... Kiedy jest daleko, tęsknię 3x bardziej. Dziś w nocy się obudziłam i go szukałam obok siebie w wyrze, ba, nawet wstałam i się po pokoju rozglądałam... Dziwne, bo przecież nie mieszkamy razem, ale przez tę chwilę wydawało mi się oczywiste, że on gdzieś tu musi być.
W ogóle mam od jakiegoś czasu tak, że jak leżymy razem i zasypiamy, to on MUSI trzymać mnie za pierś. ![]() Zobaczę się z nim dopiero w sobotę pewnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19816813]Ech, brakuje mi BSa... Kiedy jest daleko, tęsknię 3x bardziej. Dziś w nocy się obudziłam i go szukałam obok siebie w wyrze, ba, nawet wstałam i się po pokoju rozglądałam... Dziwne, bo przecież nie mieszkamy razem, ale przez tę chwilę wydawało mi się oczywiste, że on gdzieś tu musi być.
W ogóle mam od jakiegoś czasu tak, że jak leżymy razem i zasypiamy, to on MUSI trzymać mnie za pierś. ![]() Zobaczę się z nim dopiero w sobotę pewnie...[/QUOTE] Jak na początku zamieszkałam z BSem to miałam dosłownie tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ej dziewczyny a ja naiwnie myślałam że post Callanthe ze wczoraj był ostatni jaki naskrobałyście gdy mnie nie było ![]()
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
mogę?
![]()
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.