![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
hej kochane
![]() dzisaj tylko trochę z wami popiszę bo muszę się pakowac jutro wyjeżdżam ![]()
#572 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajosko, że gdziesz bujasz.... ja in da haus ![]()
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
on k..prawie wcale nic nie mówił... umówiłam się z nim, bo fajnie pisało się i stwierdziłam, ze będzie ciekawe spotkanie.. no było ciekawe, chwała, że coś mnie tknęło i nie pojechaliśmy poza miasto i nie musiał daleko mnie odwozić... no i teraz szukam wśród znajomych, co w moim przypadku jest ciężko, bo większość pozajmowanych albo już z bagażem złych doświadczeń, rozwodzie z dziećmi.. Ale nadzieja w żabie, która co jakiś czas pojawia się u rodziców na podwórku, mama na nią poluje, bo wmówiłam jej, że to mój książę z bajki, którego muszę pocałować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Konto usunięte
|
Chcę sobie zrobić tatuaż. Od dawna o nim marzyłam, wzór mam obmyślony, trzeba tylko znaleźć dobry salon
![]() Co myślicie o tym? http://www.nativeweb.org/pages/legal...agle_grasp.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21094337]Chcę sobie zrobić tatuaż. Od dawna o nim marzyłam, wzór mam obmyślony, trzeba tylko znaleźć dobry salon
![]() Co myślicie o tym? http://www.nativeweb.org/pages/legal...agle_grasp.jpg[/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- piateczka ![]()
![]() |
#578 |
Konto usunięte
|
Labi, tzn.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Orlica, ale to żart z tym tatuażem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21096096]Labi, tzn.?
![]() zrób sobie na plecach to zmniejszy prawdopodobieństwo, że Ci się z nudzi, bo po prostu nie będziesz go widzieć ![]() ![]()
#581 |
Konto usunięte
|
Chcę na plecach, na łopatce konkretniej.
![]() ![]() I nie powinien mi się znudzić, skoro od lat o nim marzę i od lat jestem Orlicą - na starość będzie mi przypominał o tym ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-08-02 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak zmienna, że aż nie mogę. Jednego lata mówię, że niecierpie szpilek i jak można w nich chodzić, a na drugie lato mam już 3 pary!!!
Albo mówię - różowy??? BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEh a potem kupuję kubek różowy majtki różowe torbę ...... różówą lakier do paznokci .......... różowy.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- ale spokojnie, połowa mojej garderoby nadal ejst albo czarna albo turkusowa
#583 |
Zakorzenienie
|
Powiem ci tak... jak miałam 20 parę lat zastanawiałam się nad tatuażem i korciło mnie niemiłosiernie zrobić sobie fajną dziarę na łopatce lub na brzuchu wokół pępka. Teraz mam 32 latka i strasznie się cieszę, że wtedy nie zdecydowałam się na to, ale mnie nawet nie podobają się tatuaże u mężczyzn (wyjątek stanowią dzieła, które oglądam w programie Miami Ink - studio tatuażu - wymiękam). Czasami dla zabawy i podkręcenia atmosfery robię sobie henną różne napisy na mojej malutkiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Konto usunięte
|
Labi, ja biorę pod uwagę to, że o ile przez ostatnie lata styl mi się bardzo zmienił, o tyle plan tatuażu jest taki sam. Nie będzie duży ani kolorowy (nie podobają mi się takie za bardzo). Przez jakiś czas zastanawiałam się też nad czymś małym na karku, np. Jing Jang, ale zostaję przy orzełku na łopatce. Co myślicie o samym motywie? http://www.nativeweb.org/pages/legal...agle_grasp.jpg
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko, najpierw musisz obejrzeć, co ja mam do zaoferowania, a to mogę Ci na maila wysłać foty
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
W tej sprawie to na początku przyszłego tygodnia. Mam nawał wszystkich spraw. W dodatku okres lada dzień i mam takiego nerwa na wszystko, że zaraz wybuchnę. Chce mi się płakać i krzyczeć o wszystko! nie umiem sobie dobrać ciuchów na randkę
![]() ![]() przepraszam Was.. |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() love ![]()
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
papa dziewczyny napiszę w poniedziałek za tydzień
![]()
#590 |
Zadomowienie
|
jeny nadrobiłam 12 stron
![]() okres miałam, zabieg dermatologiczny mojego mężunia, i w sobotę wizazowe spotkanie z macierzystego wątku...... dziś po okresie więc wróciłam..... tusamolot, przykro mi, ale chyba rozumiem.... czasem tak już jest, że nawet jak się kogoś kocha, trzeba się rozstać.... ale mam nadzieję, że się zejdziecie jeszcze ![]() ![]() axa, wow, włosy boskie..... biedna kicia, ale masz nową, w moich ulubionych barwach, więc chyba masz więcej radości teraz niż smutków ![]() koleżana asia, masz booooskie usta ![]() koleżankę chigate muszę zaraz do znajomych dodać, bo wisi biedaczka ![]() dlaczego ja tu przychodze? no dlaczego? ![]() ![]() ![]() ale działacie na mnie pozytywnie.... ![]() ![]() co do tego miejsca u faceta... pomiędzy odbytem ![]() co do lodzika, to ja entuzjastką nie jestem.... jak mam ochotę to zrobię, a że ochotę mam raz na rok, to już co innego.... buziaki Kochane ![]()
#591 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21094337]Co myślicie o tym? http://www.nativeweb.org/pages/legal...agle_grasp.jpg[/QUOTE] Mnie sie nie podoba. ![]() ![]() ![]() Madziu - papa!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
ja ogółem dużó mówie, ale randki na którym muszę tylko mówić a facet nawet słowem się nie raczy odezwać to istana męczarnia, byłam kiedyś na randce z facetem który miał taki paskudny śmiech że straszył okoliczne ptaki jak się śmiał
![]()
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() Po tym spotkaniu doszłam do wniosku, że najlepiej szuakć wśród zanjomych, bo takich kwiatów jak ten jest pełno i szkoda czasu na tego typu spotkania. Okres odchodzi w zapomnienie i tak mi się chce, że dzisiaj to chyba kogoś zgwałcę... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Orli ja się boje Orłów.... i dlatego nie umiem się wypowiedzieć co do tatoo ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
a wpadłam do was dziewczyny jeszcze dopiero na 16 tam jedziemy bo tak sie doba zaczyna
![]() ![]() ![]() ![]() ale potem było ok rozgadał się jak głupi hehe
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-08-03 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21094337]Chcę sobie zrobić tatuaż. Od dawna o nim marzyłam, wzór mam obmyślony, trzeba tylko znaleźć dobry salon
![]() Co myślicie o tym? http://www.nativeweb.org/pages/legal...agle_grasp.jpg[/QUOTE] A ja uważam, że to będzie świetna dziarka. Motyw super. A jak podoba Ci się już tak długo i wgapiając się w nią raz na jakiś czas jeszcze Ci się nie znudziła, to nie masz nad czym się zastanawiać. Pa pa pa!!! PA - PA -PA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Orli jak dla mnie to średnio się podoba. Wygląda na zbyt mocny i ciężki, ale to tylko mój gust. Swoją drogą też bym jakiś tatoo chciała
![]() Tadzieusz dziękuję ![]() Ja wczoraj miałam s- jakoś trzeba się zrelaxować po sprzątaniu swojego przyszłego mieszkanka no nie? ![]() Także, ja narazie zajęta jestem, ale podczytuję coby być na bieżąco. I robię dzisiaj hennowe włoski ![]()
#598 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
to już masz kilka pomysłów na urozmaicenie seksu:
- seks podczas jedzenia lub przygotowywania jedzenia - łazienka obowiązkowo, a jak masz dość starą pralkę automatyczną, która podczas wirowania trzęsie się to masz zapewniony dobry seks - podczas sprzątania na kolanach (jednak stare metody najlepsze) w mini spódniczce przed BS'em - wreszcie jesteście sami (sąsiedzi słyszą, ale nigdy nimi się nie przejmowałam) no mają pecha, że jestem nimfomanką i lubię sobie postękać ![]() - często atakowałam BS'a już przy wejściu w korytarzu - mnie strasznie kręcą przebieranki więc nie raz witałam go jako pokojówka, niegrzeczna dziewczynka w sukience i w kitkach, napalona diablica, kucharka, byłam też prezencikiem przepasanym czerwoną wstążką.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.