|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
Teraz uciekam, ale wieczorem mogę Ci z tym pomóc, sama tak pisałam bibliografię
|
|
|
|
|
#602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18375779]Witaj; Iwa844 trafiłaś na najbardziej zboczone formu na wizazu a do tego blisko mnie mieszkasz....strzeż się [/QUOTE]A fakt, kojarzę Cię z wątku rzeszowskiego. Cześć Cytat:
A myślałam, że będę się głupio czuła pisując takie intymne szczegóły... Ale nie - fajne to jest Dobrze się tak z kimś podzielić wrażeniami. Cytat:
Na różne sposoby.Weź nie strasz... musi się dać. Nas niedługo czeka długi celibat.... ze 3 miesiące pewnie. Nie wiem jak to wytrzymam |
|||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja to przy Was popadnę w kompleksy jak dodam te zdjęcia. Przy Was to szans najmniejszych nie mam
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Hmm a myślałam, że jestem jedyna z Rz
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w Rzeszowie, a aneszna z tego co kojarzę jest z okolic
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
A więc sytuacja wygląda tak, że w sierpniu się pobieramy. Gdzieś tak za miesiąc idziemy do księdza spisać protokół. I podobno jest tak, że po spisaniu protokłu idzie się do pierwszej spowiedzi przedślubnej, a tuż przed ślubem do drugiej. No i my z BS'em obiecaliśmy sobie, że po tej pierwszej spowiedzi powstrzymamy się aż do ślubu. Taka próba dla nas. Nie wiem jak nam ma się to udać
Zwłaszcza, że mieszkamy razem. Ale z drugiej strony jest to nasza wspólna decyzja i bęziemy sie starać robić tak, zeby jedno drugiego nie kusić. I tu jest moja bolączka, bo to ja taka jestem, że to tu się wypnę, to mu biust pod oczy podsunę I z jednej strony chcę dotrzymać tego postanowienia, a z drugiej sobie tego nie wyobrażam.
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18378807]Poszukaj na stronach bibliotek i antykwariatów
Teraz uciekam, ale wieczorem mogę Ci z tym pomóc, sama tak pisałam bibliografię [/QUOTE]tak, tak dokładnie ja tez przeciez maturzystka i tez jestem teraz w trakcie pisania bibliografii i naprawde polecam wejść w internetowy katalog ktorejs z większych bibliotek i tam jest wszystko pięknie napisane ![]() ode mnie poki co zadnych historii, bo BS jeszcze nie wrocil i przez ostatni tydzien nic poza celibatem nie bylo |
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
IWA - O KURCZACZEK! Z jednej strony to gratuluję ślubu
A z drugiej jestem pełna podziwu postanowienia. Szacunek dla Was Jeśli wytrwacie to po ślubie będzie cudowna noc... naprawdę, choć jestem przeciwna celibatom to szczerzę życzę Ci, żebyście wytrwali w postanowieniu i będe kibicować! To będzie ciężkie bo kobiety takie już są, że kuszą a facet będzie musiał nieźle się męczyć Wszelkie mizianie też odpuszczacie? ![]() Dasz radę !!! |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Żebym ja dałą radę Tż musiałby się owinąć jakimś prześcieradłem od stóp do głów, ja z resztą też i kilometr ode mnie ;p żadnego miziania i etc ;p cięzkie zadanie ale sądzę że też bym się podjęła
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to będzie z tym mizianiem. Mieszkamy razem, śpimy razem, ja zasnąc nie mogę jak się do BS'a nie przytulę, dotykanie się ciężko ograniczyć... czasami łapki nieswiadomie wędrują. Kiedyś mi BS opowiadał, że w nocy obudził się, bo poczuł, że go złapałam za jego Przyjaciela i zaczęłam smyrać... tylko że ja rano nie miałam pojęcia, że coś takiego miało w ogóle miejsce! Zmykam do pracy... do wieczorka
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-06 o 10:37 |
|
|
|
|
#612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zaraz wracam do Wro, więc będę bardziej na czasie z wątkiem ![]() A powiedz mi, czy nie mieliście problemów z księdzem z racji, że mieszkacie razem??chodziliście wcześniej do spowiedzi? Bo okazało się, że mój BS miał z tego powodu problem:/ Zdjęcie będzie dzisiaj
|
|
|
|
|
#613 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie ma szans jakbysmy mieszkali razem to bysmy sie bzykali kilka razy dziennie oboje mamy taki temperament wiec celibat odpada ![]() Cytat:
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam chwilowo kabla
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
BAN stały
|
To kiedy zamykamy konkurs? Bo ja dzisiaj sondę chciałam zrobić... I nawet nagroda będzie...
|
|
|
|
#617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#618 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj? Bo ktoś pisał, nie pamiętam kto, żeby przedłużyć do wtorku
![]() Ja dodam dzisiaj ![]() A można dodać kilka?
Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-04-06 o 11:56 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nawet jak zrobić więc może przy następnym konkursie
Moge sie co najwyżej pokazać ![]() A narazie uciekam do pracy. Do wieczora Miłego seksownego dnia
|
|
|
|
#621 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to się pokazuj! |
|
|
|
|
#623 |
|
BAN stały
|
Pokazywałam już wcześniej - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=132
|
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis z moim BSem obchodzimy 3 latka bycia razem
![]()
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
ah nie wiem czy uczcimy bo moja przyjaciolka zerwala z chlopakiem z ktorym byla 5 lat i musze ja wesprzec a ze mieszka gdzie indziej niz ja to jedziemy do niej z BSem
moze wieczorkiem bedziemy mieli czas dla siebie
|
|
#628 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#629 |
|
BAN stały
|
Sporo sporo 3 latka
![]() Ale czas szybko leci ;P |
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Iwa a gdzie dokładniej mieszkasz, jakie osiedle? Może się okaże, że blisko siebie mieszkamy
Dziś wrzucę zdj, bo znalazłam kabel Tylko później
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

Teraz uciekam, ale wieczorem mogę Ci z tym pomóc, sama tak pisałam bibliografię

sa takie mięciutkie i puchate jak króliczek Ravi
[/QUOTE]
I z jednej strony chcę dotrzymać tego postanowienia, a z drugiej sobie tego nie wyobrażam.

dziewczyno ten dekolt... nie dosc, ze rozpiety sweterek to jeszcze mokry... Taką to ja bym nie tylko nie pogardzila, lecz nawet napadła