|
|
#691 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21148776]Ale tu ciiiisza
Może i dobrze, chociaż moja wypowiedź będzie ciągiem ![]() Także daję obcięte włośska, ulga jak nic, a ostatnio takie krótkie włosy (trochę krótsze, za ucho) miałam po komunii ![]() (twarz całkiem nieźle wyszła, nie wiem jak ten aparat to zrobił, nie mam żadnego podkładu oczywiście aaaa i wybaczcie za burdel za mną bardzo fajne fotki, oczyywiście zazdroszczę cery za mną też coś chodzi ścięcie włosó, ale się mocno waham tak pół na pół, raz chce, a raz mi szkoda
|
#693 |
|
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21149778]To ten aparat jakoś wygładził, bo na nosie mam trochę zaczerwienione
No i tam takie inne ale i tak jest dobrze.Cieszę się, że się podoba Mamie i bratu też, brat nawet powiedział, że zawaliście [/QUOTE]A co to za aparat? Bo ja też taki chcę!
|
|
|
|
#694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też tak właśnie miałam kurde no ale zaczęłam unikać słońca w gimnazjum już I teraz taki bladers jestem (jak zresztą widać) ale wolę być trochę jaśniejsza niż za 20 lat mieć wiszącą skórę pełną zmarszczek I jak jak Labi poleciłaś (pozwól tylko, ze wykończę kremy, które mam) kupię jakiegoś filtra |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle reeva super, że jesteś
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Reeva jakie ty masz kosci policznowe
dalabym sie za takie pokrajać!
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21149863]Hehe
Też tak właśnie miałam kurde no ale zaczęłam unikać słońca w gimnazjum już I teraz taki bladers jestem (jak zresztą widać) ale wolę być trochę jaśniejsza niż za 20 lat mieć wiszącą skórę pełną zmarszczek I jak jak Labi poleciłaś (pozwól tylko, ze wykończę kremy, które mam) kupię jakiegoś filtra dokładnie dokładnie, naprawdę warto... ja mam małe zmarzszczki, ale to od śmiechu, bo się nabijam z byle powodu, taka pokaż palca, a się smieje ale też dużo płaczę.... tak jak dziś
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
znam ten ból ![]() Labuśśś nie pakaj
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
reeva - zarąbiście, mamy bardzo podobny kolor włosów.. mnie też kusi obcięcie, ale raczej na jesień, bo teraz najwygodniej w związanych w kucyk lub jakiś koczek..
Labi - a co się stało, że płaczesz? moja babcia powiedziałaby:" nie płakuchnaj" |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
ten dzień jest straszny i chciałabym, żeby nie był prawdziwy, żeby się już skończył
OGROMNA kłótnia, trwająca 5 h nic dzisiaj nie zrobiłam, mam tyle pracy... skóa buzi mnie piecze, cała tarłam od wycierania buzi... jestem zmasakrowana psychicznie aż mnie głowa boli nie chce narazie pisac o szczcegółach
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
O czym?!
![]() Tylko nie sobota w tyygodniu... poniedziałek? ![]() Cytat:
Muszę Wam się wyżalić. ALE WSTYD! Co prawda przy Bsie ale i tak wstyd jak dla mnie Wziął mnie na swoje plecy (wygłupialiśmy się) tak, że trzymał mnie tylko za nogi a ja mu wisiałam z tyłkiem za głową. I natychmiast poczułam, że moja mała się zapowietrza wiecie jaki zaraz miał wydobyć się dźwięk? zdarza się tak w niektórych pozycjach a ja jak zawsze ze wstydu przed nim udaje, że mnie to boli
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#704 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co by się naprawiło ![]() Cytat:
Dla mnie to normalne Nie przejmowałabym się
|
|||
|
|
|
#705 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ogoliłam się przed wyjazdem i BS musiał znosić, że kuję go odrostami ![]() Cytat:
![]() Wróciłam od BSa. Było cuuudooownie tak sobie razem pomieszkać, porobić obiady, oglądać filmy przez całą noc i oczywiście seksić się, kiedy tylko najdzie nas ochota. ![]() Wróciłam niestety z zapaleniem gardła i BSowi powtarzam, że powodem jest zbyt wiele lodów
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Niby normalne. Tylko się śmialiśmy i sam BS mówił, że nie da się niekiedy panować nad swoim ciałem. No ale wstyd był
okropny!
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane chyba w najbliższym czasie będę potzrebowała Waszego wsparcia
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle fajnie, że jesteście
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#711 |
|
Konto usunięte
|
Co do tatuażu, znalazłam lepszy wzór, tzn. z ładniejszym orłem
Nadal szukam czegoś podobnego. http://www.roguecreatives.com/graphi...ages/eagle.gif Nie jest jeszcze powiedziane, czy go zrobię, ale bardzo bym chciała. |
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak po analku, wstajesz i czujesz, że nazbierało sie tam tyle powietrza, że nie dojdziesz do łazienki.. trzeba sie tylko z tego śmiać...ja właśnie czytałam o tym jak powstają bąki..kupa śmiechu..
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Kiccciunia opowiem jak będzie już po wszystkim, jak ta sytuacja się rozwiąże jakkolwiek
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-04 o 19:39 |
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, zachęciłyście mnie tymi minerałami...
|
#716 | |
|
BAN stały
|
O stempelkach Essence
Poniedziałek mi pasuje ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21150167]Magiczny [/QUOTE]W to nie watpię... ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21150425]Co do tatuażu, znalazłam lepszy wzór, tzn. z ładniejszym orłem Nadal szukam czegoś podobnego. http://www.roguecreatives.com/graphi...ages/eagle.gif Nie jest jeszcze powiedziane, czy go zrobię, ale bardzo bym chciała.[/QUOTE] Pięęękności. Strasznie mi się podoba. Nie chcesz kolorowego, prawda? No to jaki problem? |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się tego dobierania do cery bez kontaktu z nim bezpośrednio. A tam jest podkład jakiś?? Bo chciałabym podkład
puder może nawet filtry sorki, zara ide na watek o minerałach, ale tam tyle wiadomosci, ze hej
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-04 o 19:48 |
|
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
Axa, jakoś nie jestem przekonana do kolorowych
Nie do każdego wzoru pasują przede wszystkim.Rozmawiałam właśnie z mamą na ten temat, o dziwo nie jest przeciwna
|
|
|
|
#719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
polecam też --> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1025823 ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21150852]Axa, jakoś nie jestem przekonana do kolorowych Nie do każdego wzoru pasują przede wszystkim.Rozmawiałam właśnie z mamą na ten temat, o dziwo nie jest przeciwna [/QUOTE]Wiem, moim zdaniem właśnie dużo piękniejszy będzzie jednokolorowy z akcentami białego tylko
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

masakra........

tak pół na pół, raz chce, a raz mi szkoda
I jak jak Labi poleciłaś (pozwól tylko, ze wykończę kremy, które mam) kupię jakiegoś filtra
dalabym sie za takie pokrajać! 

znam ten ból
wiecie jaki zaraz miał wydobyć się dźwięk? zdarza się tak w niektórych pozycjach

tak samo jak po analku, wstajesz i czujesz, że nazbierało sie tam tyle powietrza, że nie dojdziesz do łazienki.. trzeba sie tylko z tego śmiać...ja właśnie czytałam o tym jak powstają bąki..kupa śmiechu..