![]() |
#721 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23023942]no nie wszędzie-im większa firma tym mniej moze sobie na to pozwolić. Bo w razie procesu stoi na przegranej pozycji.[/QUOTE]
Dokładnie, kobietę w ciąży chroni kodeks pracy ![]() Cytat:
![]() Żelik unimila poszedł dzisiaj w ruch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam pojęcia co zrobić ze swoimi, dlatego chodze od lat tak samo, długie proste nie farbowane, a jak komus mówie o farbowaniu stanowczo odradza... toi ja dalej długie i proste i heja
![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
no tak, ale ja nie wiem na co, jedyne co, to bym zakręciła tu i tam
![]() ![]()
#726 |
Zakorzenienie
|
A jakoś ciekawie podciąć? Krótsze z tyłu albo na odwrót? grzywa jakaś ciekawa?
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Damooooooooooo nie mów, że zrobiły Ci się takie spirale od odżywek? Mów tu kiciakowi jak to zrobiłaś! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
grzywka odpada
![]() grzywki to nie dla mnie zaraz je miętole w łapach i sa tłuste bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e ![]()
#728 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale jak jeździł w terenie w tym całym stroju i w ogóle, to nie powiem.. sexy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przygarniemy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
a ja jadę na jakieś pogotowie czy coś w tym stylu....
ja to jestem farciara nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
kurcze, przez to drapanie?
mmw ... zazdroszczę planów wyjazdowych ![]() ja mam urlop w przyszłym tygodniu, ale niestety nie mamy finansów na wyjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Dzieeeń doberek !
Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że ten olej jest dobry http://allegro.pl/olej-kokosowy-200ml-i1295251490.html Damo, tak więc piszę Ci moją pielęgnację i poradź coś ![]() Myję włosy codziennie fructisem bez silikonu i potem z tej samej serii odżywka do spłukiwania, jak mam odżywkę, to wtedy rozczesuje włosy ręką i wyciągam włosy, które powinny wylecieć przy czesaniu szczotką, następnie na ociekające wodą włosy nakładam odrobinkę odżywki Joanna z cytryną i miodem (bez silikonu). Potem nakładam ręcznik (jeszcze w coś gładkiego nie zainwestowałam :P ) ale nie szoruję ich tym ręcznikiem, tylko zawijam go na 2min. Zdejmuję, czeszę włosy grzebieniem z bardzo szeroko rozstawionymi ząbkami. Pochylam głowę do dołu i na te włosy co zwisają nakładam piankę Nivea ![]() 2 razy w tygodniu nakładam Waxa L'biotica do włosów suchych i wypadających (na godzinę co najmniej, pod czepkiem), teraz zamierzam zakupić olejek kokosowy, który zapodałam w linku. Uff... no to chyba tyle. I co jakieś 2-3 tyg myję szamponem z SLS-em żeby zmyć wszelkie zło ![]() Kicccia - trzyyyymaj się kochana, i dziury tam nie wydrap dwa razy większej... ![]() ![]() Teeeż bym się poleniła gdzieś w ciepłych krajach... ale z funduszami troszkę cienko jak na razie. Sporo wydatków :/ Edytowane przez Vixy Czas edycji: 2010-11-04 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Labi a może taki dłuższy a'la bobik? Kiedyś miałam taki i fajnie to wyglądało, tak puszyście, a trochę krótsze włosy nawet prawie się podwijały pod spód ;D
kicccia, o jeny ![]() Vixy ![]() Tak w ogóle, to dzień dobry i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23039897]ZA to bedziecie sie sexić
![]() Sexić, lenić, oglądać True Blood i chodzić na spacery ![]() A pod koniec tygodnia pewnie pojedziemy do Gdańska ![]() Kurdę Vixy jak czytam to tylko utwierdzam się w tym, że ja nic nie robię ![]() Do tej pory myłam szamponem fryzjerskim Loreala do włosów rozjaśnianych. + do tego maseczka tą co jest przy rozjaśniaczu Loreala w pakiecie ![]() Suszę suszarką (chociaż ostatnio co drugie mycie mniej więcej) ale nie używam najgorętszego powietrza. yyyy i to wszystko ![]() a teraz szampon mi się skończył i mam jakiegoś Fructisa do włosów zniszczonych ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Kmee, ale Ty nie masz włosów kręconych, więc pewnie AŻ takich problemów z układaniem etc. nie masz.
Ja przez kilka lat nie mogłam się przyzwyczaić do nich i DZIEŃ W DZIEŃ prostownica w rękę i jazda ![]() ![]() ![]() ![]() Ale muszę Ci przyznać Kmee - nic nie robisz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Vixy Czas edycji: 2010-11-04 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
ja o włosy jakos specjalnie nie dbam myję co drugi dzień nakładam odżywkę wypłukuję tą odżywkę i potem nie susze włosów tylko same mi schną i tylko na sam koniec je lekko podsuszam żeby mi sie ułożyły bo tak to miałabym rozpiździel na głowie
![]() tak w ogóle to siedzę sobie w bluzie Bs bo zostawił ją u mnie... uwielbiam zapach jego perfum ![]()
#742 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś miałam kręcone... ale przestały się kręcić
![]() Teraz tylko się puszą i mają delikatne fale... które przeważnie prostuje rękoma susząc włosy suszarką. Ogólnie to końcówki są zniszczone, wiadomo.. ale chce jeszcze trochę pozapuszczać włosy, więc nie ścinam. Niech się niszczą te same końcówki co są już zniszczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Kmee, ale super wam będzie! ekstra
![]() Ale pogoda deszczowa... na szczęście dzisiaj specjalnie nie muszę wychodzić, tylko z mamą na obiad i odholować ją do autobusu na Żerań, znowu na szkolenie przyjeżdża. A jutro wraca do Wawy i będziemy świętować moje uro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj sie przejadę do galerii zobaczyć czy jakieś nowe buty dowieźli do sklepów bo wkońcu te zimówki musze kupic u mnie też deszczowo dzisiaj
![]()
#745 |
Zakorzenienie
|
padaaaa
![]() trzeba na zajęcia iść ![]() ![]()
#746 | |
Zakorzenienie
|
W sumie to co dzień mamy tyle zajęć, że prawie się nie widujemy.. tylko tyle, że czuję jak się wsuwa pod kołdrę i do mnie przytula. Dlatego taki tydzień będzie fajną odmianą i okazją, żeby trochę się sobą nasycić
![]() Cytat:
![]() Mi przez ten deszcz przeraża perspektywa pojechania po zakupy... ale nie mam wyjścia :/ Trzeba kupić coś na sałatki na jutro i coś do pochrupania. No i nie wiem czy dziś kupować polędwiczki wieprzowe na sobotę, czy w piątek. Chociaż wydaje mi się, że to bez różnicy. Nic mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
włosy są absolutnie mruuu
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23038505] Żelik unimila poszedł dzisiaj w ruch ![]() reeva opowiadaj bo tu same włosy na wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Kmee to Ty w Wawie? Sklerotyczka ze mnie ;D
Chyba nie ma wielkiej różnicy w tymi polędwiczkami faktycznie... Wrzuciłam sobie na nk zdjęcie z BSem i zaraz wszyscy z rodziny i nie tylko pytają o weselicho, ale im się spieszy ![]() Pozdrawiam Axę podglądającą nas! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
![]() |
#750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To kupię od razu dziś wszystko... jutro nie będę musiała biegać po sklepach. Nie lubię zakupów, bo wszystko jest cholernie drogie i się wkurzam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.