![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
#752 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
Elegancko Axa!
![]()
![]() |
#754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
#757 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
kurka tak dobieram kolor w tych minerałach, że połowe mi pasuje
![]()
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff..dziewczyny... w pracy masakra... jak to się wszystko wyprostuje to chyba pójdę na kolanach do Częstochowy... ![]() Dawno nie pisałam, ale staram się czytać codziennie. Coraz więcej spraw mi się nawarstwia, mam ochotę zawinąć się w koc i zasnąć na kilka tygodni.... Gdyby nie wsparcie BS'a i świadomość, że będzie przy mnie niezależnie od tego jak się sprawy potoczą to nie wiem co bym zrobiła... Czasami nie doceniam jaki mam skarb... A mój Skarb dziś rano zrobił mi nagą sesję zdjęciową w łóżku ![]() Reeva - super wyglądasz! Coś takiego właśnie mi się marzy, ale BS za żadneskarby nie pozwoli mi ściąć włosów więcej niż 3 cm ![]() Orlica - lody nie powodują chorób gardła ![]() ![]() Labi - cokolwiek by się nie działo, nie łam się ![]() ![]() Na poprawę humoru kupiłam sobie dziś pierwszy w życiu eyeliner. Nigdy się tym nie malowałam, a dziś spróbowałam i ![]() I pierwszą w życiu minispódniczkę sobie sprawiłam ![]() ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-08-04 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
BAN stały
|
Zamów sobie kity (4 szt), bo kosztują tylko 3,50 $ a wypróbujesz i formuły i odcienie.
Kategorie podkładów ze względu na kolor: Warm - ciepła, brzoskwiniowa, rumiana cera. Golden - ciepła, żółtawa, złota cera. Cool - chłodna, różowawa cera. Beige - neutralne kolory, cera delikatnie złotawa lub różowa. Buff - neutralne kolory, naturalne beże. Olive - cera żółtawa z zielonymi tonami. Przykłady znanych osób i kolorów, które mogłyby używać: Kategoria Warm: Medium Beige - Sophia Bush, Molly Sims, Heidi Klum. Buttered Tan - Jennifer Lopez, Jessica Alba. Medium Beige Summer - Jessica Biel and Lauren Conrad. Sandy Medium - Thandie Newton, Alicia Keys. Tan - Jordan Sparks, Tyra Banks. Kategoria Golden: Fawn - Kate Hudson, Goldie Hawn. Golden Fair - Cameron Diaz, Carrie Underwood. Light - Jessica Simpson, Faith Hill. Winged Butter - Jennifer Aniston. Medium Tan - Halle Berry, Jennifer Lopez. Medium Deep - Vanessa Williams, Rihanna. Kategoria Cool: Fair - Angie Everhart, Kate Walsh, Courtney Cox. Fair Medium - Cate Blanchet, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet. Multi-Tasking Neutral - Jennifer Connley, Liv Tyler, Elizabeth Taylor, Marcia Cross. Medium - Katie Holmes, Lynda Carter. Medium Summer - Katie Holmes after a holiday in the Bahamas. Deep Tan - Oprah Winfrey, Star Jones. Kategoria Beige: Sandy Fair - Nicole Kidman. Sunkissed Fair - Jennie Garth. Fairly Light - Renee Zellweger. Medium Beige Neutral - Sandra Bullock, Molly Sims. Light Medium - Reese Witherspoon, Christy Brinkley. Light Tan - Jennifer Lopez, Jessica Alba, Eva Longoria. Kategoria Buff: Fair Neutral - Kate Bosworth. Fairly Light Neutral - Heather Locklear. Light Neutral - Denise Richards, Christina Applegate. Beige Neutral - Terri Hatcher, Catherine Zeta Jones. Kategoria Olive: Olive Fair - Lucy Lui. Light Olive - Salma Hayek. Golden Medium - Eva Longoria, Penelope Cruz. Olive Medium - Eva Mendes. Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-04 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ohohoho eyeliner ohohohoho mini ohohoho szalejesz Cycuniu ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Axa już obczajam temacik
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
sęk w tym, że ja nie wiem jaki jest mój ryj ek
on jest kolorowy since zaczerwienienia blade na polikach żółte czoło ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- No co Ty ![]() ![]()
#764 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
broda tłusta, reszta sucha, ale nawilżam intensywnie więc powolutku robi się normalna z tendencją do suchości
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kategorie podkładów ze względu na formułę (skład): Original Glo - można za jego pomocą uzyskać "dewy look" czyli efekt swieżej, promiennej cery, bez płaskiego matu, polecany do cery normalnej i suchej. Niektórzy uważają, że podkreśla rozszerzone pory a inni, że są dzięki niemu mniej widoczne. Semi-Matte - nie daje takiego efektu "glow" jak OG, polecany do cery normalnej i mieszanej. Matte - matowa formuła polecana jest do cery normalnej, mieszanej i tłustej. Intensive - polecany do każdego typu skóry, daje prawie matowy efekt, dodatkowo ma kontrolować miejsca przetłuszczające się. Ta formuła jest bardziej kryjąca od pozostałych i może służyć rownież jako korektor (podkład intensive nakładany punktowo małym pedzelkiem na wybrane miejsca, plusem jest to, że nie odcina się kolorem od reszty makijażu). Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-04 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zrób to cichcem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
A teraz podstawowe dla mnie pytanie: czy ja moge to nakłądac na filtry???
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() |
#769 |
Konto usunięte
|
Du ju lajk it?
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nakładanie na sucho: http://www.youtube.com/watch?v=RvyFsyNc-6o Nakładanie na mokro: http://www.youtube.com/watch?v=lMV9Kw38bUw |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie nad tym się zastanawiałam dzięki Axa ![]() Orli jes łi lajk it ![]()
![]() |
#772 | |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21155717]Du ju lajk it?[/QUOTE]
oł jes, wery macz Cytat:
![]() Aha, podstawą jest pędzel! Tzw Flat Top, o taki --> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...y-Minerals.htm lub http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-Cosmetics.htm Ja mam ten drugi. Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-04 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Axa ja muszę się do Ciebie na jakiś kurs zapisać
![]()
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21155496]Dziękuję
![]() Zrób to cichcem ![]() ![]() ![]() Zgłasza się fanka eyelinera, czasem jak mi się nie chce, to maznę kredką (dzisiaj) ale tak to wolę konkretną, czarną krechę ![]() No ![]() Obraziłby się ![]() A tak poważnie to mi samej chyba jednak byłoby szkoda.... mi w przeciwieństwie do Ciebie włosy bardzo powoli rosną, te które mam to ze 7 lat zapuszczane - tylko podciananie końcówek i cieniowanie miało miejsce. A eyelinerem jestem zachwycona. A jego ceną tym bardziej. 6,59 ![]() ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-08-04 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21156177]Czyżby eyeliner z Wibo?[/QUOTE]
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
#780 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.