|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]() Mieszkamy ze sobą od lipca ubiegłego roku - czyli 10 miesiąc już leci. Ujmując to jeszcze inaczej - zamieszkaliśmy razem 4 miesiące po zaręczynach i po 1,5 roku bycia razem. Tak w ogóle to mieszanie wynajmujemy jeszcze z dwoma kolegami - wszyscy już co prawda pracujemy, ale dzikęi temu koszty wynajmu nam się obniżają, dlatego ciągle tak "po studencku". Ogranicza to co prawda, w pewnych kwestaich (na przykład rzucania się na siebie już w progu ![]() Witaj i udzielaj się jak najwięcej. Napsz coś więcej o sobie ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-07 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
to moze cos napisze o sobie
![]() ![]() ![]() lato sie zbliza i jak pomysle o tym to ...mmm pamietam jak na parkingu ikea na zlocie Volkswagena to robilismy na przyklad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim gratulacje z okazji ślubu ![]() ![]() Co do pigułek - nigdy nie brałam. Od poczatku jedziemy tylko na gumkach. Kiedyś coś przebąkiwałam o tabletkach, to mnie BS zgasił, że on się kategorycznie nie zgadza. On w ogóle jest antytabletkowy i antylekowy, więc na ingerencję hormonalną w mój organizm tym bardziej by się nie zgodził. W sumie ja sama też się obawiałam wszelkich skutków ubocznych, więc kamień spadł mi z serca. A gumki się nam dobrze sprawdzają. Choć przy takiej technice używania jak my to robimy teraz, to się dziwię, że jeszcze małej gromadki nie mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie ma jak na parkingu....ach.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie nowe Nimfy
![]() ![]() moj wczorajszy wieczor i noc byla bardzo udana ![]() ![]() najpierw rozpalalam jego zmysly, calowalam, ocieralam go w strategicznych miejscach, dotykalam sama siebie, a gdy byl okropnie rozpalony powstrzymywalam przed dalszym dzialaniem ![]() ![]() potem mu powiedzialam ze chce zagrac w szachy, tylko najpierw skocze pod prysznic. przyszlam w seksownej koronkowej haleczce, i niestety nie udalo sie nam nawet rozlozc planszy bo BS juz nie wiedzial co zrobic z rekami. Rzucil mnie na lozko i od razu zaczal reka piescic moja pussy, i przez halke masowac piersi. potem odsunal stringi na bok, i jezyczkiem doprowadzil mnie do nieba ![]() postanowilam sie odwidzieczyc i w perwersyjny sposob zaspokajalam go ustami patrzac mu gleboko w oczy i usmiechajac sie zmyslowo, co doprowadzilo do tego ze mnnie wciagnal na siebie i kochalismy sie nie jezdzca. bawilam sie swoimi piersiami, potem on mnie przyciagnal do siebie i zaczal przygryzac moje sutki. bardzo szybko szczytowalismy. potem, lezac i przytuajac sie bawilam sie jego Przyjacielem, ktory robil sie coraz bardziej twardy, a ja czujac to, coraz bardziej mokra. zaczelismy sie delikatnie calowac, muskac i gryzc wargi, gdy BS wlozyl swoje paluszki do mnie. poczul ze jestem bardzo mokra wiec postanowil to predko wykorzystac. wypielam sie do niego tyleczkiem a on szybko wszedl we mnie na pieska. mocno zaczal mnie posuwac, i poprosilam zeby zlapal mnie mocno za wlosy... mmm.. odplywalalam. dostalam wielkiego OOO i sie polozylam, a on nadal piescil moje plecy po czym tez sie polozyl na mnie i nadal mnie posuwal, tym razem delikatnie i okreznymi ruchami. kiedy on skonczyl ja dostalam drugieigo OO : ![]() no a potem jeszcze 2x w nocy xD ale juz nie bede pisac moze o szczegolach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Konto usunięte
|
wowwww fallen twój BS to ma kondychę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ten wątek mnie zabije ![]() Boskie jesteście dziewczyny ![]() ![]() A ja niedługo też bede kusić... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
nie nadarzam was czytac
![]()
#789 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409341]wowwww fallen twój BS to ma kondychę ![]() Ona pewnie niedługo przyjdzie i powie, że 10 razy pod rząd było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
BAN stały
|
Mam dzisiaj sajgon w pracy jak cholera, a po pracy jeszcze na siłownię mam iść... Umrę dzisiaj...
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18402389]jak ja, a ravi myślałaś cos o mocniejszych formach?
![]() ja się nie mogę doczekać, kiedy BS natrze na te rejony ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18403082]To są chyba bazy pod cienie? A chodzi o ogólną bazę pod makijaż?[/QUOTE] Mają bazy do cieni i pod makijaż.. Chociaż jeśli chodzi o bazę to na kursie najbardziej przypadła mi do gustu KRYOLAN. Witamy ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409246]nie ma jak na parkingu....ach..[/QUOTE] o tak.... tu się zgadzam w 100% odrobina adrenalinki z tym związana jest cudna ![]() Noooo opowiadania świetne! Kiedyś możemy wydać wspólną książkę "opowiadania nimfomanek" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam takie uczulenie na latex ze wole nie myslec... probowaluismy 2 razy. i dwa razy leczylam sie przeszlo miesiąc z okropnej swędziawy! [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409246]hehe to juz niedługo ![]() nie ma jak na parkingu....ach..[/QUOTE] w koncu! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18411616]a jak ktoś będzie się przymilał, to dostanie jakies lepsze względy w kwestii stiuningowania wyników celem zwycięstwa?
![]() aneszna! doprowadzam Cię do porządku! |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
A ja dodam zdjęcie na ostatnią chwile i zgarne wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
Ale opowiastek! uhuh ;P Zrobię kanapki i będę was czytać
![]() Wróciłam z uczelni. Dostałam 4 z kolokwium ! (BS powiedział, że dostane nagrodę) ![]() Kicccia, a może dasz jakies przykładowe zdjęcia? ![]() Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-04-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Axa gdzie ty na siłkę chodzisz bo też chciałam iść ![]() ![]() ![]()
![]() |
#805 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-04-07 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
AAAAA ja chodzę do Bumy na jogę
![]() ;( nie mów mi nawet o multisporcie marzę o tej karcie, zawsze jak przychodzę na jogę to baba mi się pyta z uśmiechem a multisport ? a to prosze się tylko na listę wpisać, a ja jej odpowiadam w nerwach z zacisniętymi zębami - nie, ja po karnet Jak można to cudo zdobyć ?
#807 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To może się mijamy czasem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
Wtajemniczenie
|
opanujcie sie... ja tu pol h musialam czytac!
![]() Cytat:
![]() Witam! ![]() Cytat:
![]() ![]() Przezylam pierwszy dzien praktyki ze szmata w ręce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
a bardzo prawdopodobne bo chodzę akurat w środy wieczorem
![]() no mój pracodawca, to przegrana sprawa, bo ja nawet nie ma pracodawcy ![]()
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
<Zapisała sobie by zimą szukać sukni ślubnej za dobrych kilka lat> :P no no nie tylko ja mam takie zboczenie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.