Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 10:58   #781
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

No nie powinno się pokazywać, nie powinno. Ale ja też pewnie bym nie wytrzymała
Co do mieszkania- zgadzam się, że się rozumiemy Juz kiedyś pisałam, ale to nie było za Twojej kadencji na wątku, że BS ma takiego kolegę, który jest zdewociały i potępia to, że my mieszkamy razem. I to w takim stopniu mu przeszkadza, że nakłaniał BSa do zaręczenia się ze mną i ślubu. Straszne afery w naszym związku przez to były...
To wszystko jest pomieszane z tym spojrzeniem Kościoła na wspólne mieszkanie. Szkoda że się nie mówi o dzieciach księży...
Sprawa wspólnego mieszkania jest religijnie kontrowersyjna. Ja nikogo nie zmuszam do mieszkania razem, to jest w pełni samodzielna decyzja i moja i BSa, rodzice nas nie potępili, kochamy się i planujemy wspólne życie, ale chcemy najpierw się wypróbować, żeby nie było kolejnego rozwodu.
Genialna teściowa : hahaha: padłam!

A Wy jak długo ze sobą mieszkacie? Mój związek należy do krótszych. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku i mieszkamy razem od kilku miesięcy
Ano genialna. Z rodzicami w ogóle nie mieliśmy jakichś większych problemów. Tylko moja mama się na mnie przez kilka tygodni boczyła, ale na szczęście jej przeszło. Co mnie zdziwiło to fakt, że mój Tatko zaakceptował nasze wspólne zamieszkanie bez żadnych problemów, bo ja jestem taka "córeczka tatusia" i spodziewałam się, że najprędzej to on się wkurzy. A tu taka miła niespodzianka
Mieszkamy ze sobą od lipca ubiegłego roku - czyli 10 miesiąc już leci. Ujmując to jeszcze inaczej - zamieszkaliśmy razem 4 miesiące po zaręczynach i po 1,5 roku bycia razem. Tak w ogóle to mieszanie wynajmujemy jeszcze z dwoma kolegami - wszyscy już co prawda pracujemy, ale dzikęi temu koszty wynajmu nam się obniżają, dlatego ciągle tak "po studencku". Ogranicza to co prawda, w pewnych kwestaich (na przykład rzucania się na siebie już w progu ), ale poza tym jest fajnie.
Cytat:
Napisane przez Emilia1 Pokaż wiadomość
WITAM WSZYSTKIE KOLEŻANKI!! :d
dołączam do Was
Witaj i udzielaj się jak najwięcej. Napsz coś więcej o sobie

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2010-04-07 o 11:00
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:09   #782
Emilia1
Zakorzenienie

to moze cos napisze o sobie brykam juz tylko z moim TZ ( w czerwcu mamy slub) niesteyt teraz odstawilam pigulki i z tego wzgledu to nie czujemy sie dobrze . jak bralam to wszedzie o kazdejporze i obojetnie jak ale za tydzien zznow zaczynamy

lato sie zbliza i jak pomysle o tym to ...mmm pamietam jak na parkingu ikea na zlocie Volkswagena to robilismy na przyklad
Emilia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:20   #783
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
to moze cos napisze o sobie brykam juz tylko z moim TZ ( w czerwcu mamy slub) niesteyt teraz odstawilam pigulki i z tego wzgledu to nie czujemy sie dobrze . jak bralam to wszedzie o kazdejporze i obojetnie jak ale za tydzien zznow zaczynamy

lato sie zbliza i jak pomysle o tym to ...mmm pamietam jak na parkingu ikea na zlocie Volkswagena to robilismy na przyklad
Szalooona
Przede wszystkim gratulacje z okazji ślubu Zaobrączkujecie się szybciej niż my
Co do pigułek - nigdy nie brałam. Od poczatku jedziemy tylko na gumkach. Kiedyś coś przebąkiwałam o tabletkach, to mnie BS zgasił, że on się kategorycznie nie zgadza. On w ogóle jest antytabletkowy i antylekowy, więc na ingerencję hormonalną w mój organizm tym bardziej by się nie zgodził. W sumie ja sama też się obawiałam wszelkich skutków ubocznych, więc kamień spadł mi z serca. A gumki się nam dobrze sprawdzają. Choć przy takiej technice używania jak my to robimy teraz, to się dziwię, że jeszcze małej gromadki nie mamy
Stary 2010-04-07, 11:25   #784
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

hehe to juz niedługo
nie ma jak na parkingu....ach..
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:25   #785
FallenAnn
Rozeznanie

Witam wszystkie nowe Nimfy

moj wczorajszy wieczor i noc byla bardzo udana

najpierw rozpalalam jego zmysly, calowalam, ocieralam go w strategicznych miejscach, dotykalam sama siebie, a gdy byl okropnie rozpalony powstrzymywalam przed dalszym dzialaniem wiem ze jestem okrutna
potem mu powiedzialam ze chce zagrac w szachy, tylko najpierw skocze pod prysznic. przyszlam w seksownej koronkowej haleczce, i niestety nie udalo sie nam nawet rozlozc planszy bo BS juz nie wiedzial co zrobic z rekami. Rzucil mnie na lozko i od razu zaczal reka piescic moja pussy, i przez halke masowac piersi. potem odsunal stringi na bok, i jezyczkiem doprowadzil mnie do nieba
postanowilam sie odwidzieczyc i w perwersyjny sposob zaspokajalam go ustami patrzac mu gleboko w oczy i usmiechajac sie zmyslowo, co doprowadzilo do tego ze mnnie wciagnal na siebie i kochalismy sie nie jezdzca. bawilam sie swoimi piersiami, potem on mnie przyciagnal do siebie i zaczal przygryzac moje sutki. bardzo szybko szczytowalismy.
potem, lezac i przytuajac sie bawilam sie jego Przyjacielem, ktory robil sie coraz bardziej twardy, a ja czujac to, coraz bardziej mokra. zaczelismy sie delikatnie calowac, muskac i gryzc wargi, gdy BS wlozyl swoje paluszki do mnie. poczul ze jestem bardzo mokra wiec postanowil to predko wykorzystac. wypielam sie do niego tyleczkiem a on szybko wszedl we mnie na pieska. mocno zaczal mnie posuwac, i poprosilam zeby zlapal mnie mocno za wlosy... mmm.. odplywalalam. dostalam wielkiego OOO i sie polozylam, a on nadal piescil moje plecy po czym tez sie polozyl na mnie i nadal mnie posuwal, tym razem delikatnie i okreznymi ruchami. kiedy on skonczyl ja dostalam drugieigo OO :
no a potem jeszcze 2x w nocy xD ale juz nie bede pisac moze o szczegolach
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:29   #786
Konto usunięte

wowwww fallen twój BS to ma kondychę
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:44   #787
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Sama to wymyśliłaś czy ksiądz tak powiedział?
Dziękuję za uznanie. Wstałam dziś o tak nieludziej dla mnie porze, bo własnie po nią jadę Leje deszcz i nie mam pojęcia jak sie z nią dotrzaskam do domu przez pół miasta. Chyba tylko taxi wchodzi w grę.
Ech, pogoda taka, że tylko się pod kołdrą zakopać....
Nie no dokładnie te słowa to moje Ale ksiądz to samo miał na myśli
Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
Ja dziś krótko na szczęście, ale nie umiem na kolokwium

Któraś chciała zdjęcie butów, których kupiłam wczoraj;> chyba Axaxax o ile dobrze pamiętam.
Znalazłam dziś je na wymiankach.
To sa te w srodku :P Takie Zwyklaczki. Ja mam na tej niby kokardce jeszcze brylanciki.
Ja też takie mam Ale inny kolor
Cytat:
Stwierdziłam, że idę na zajęcia na późniejszą grupę

Trójkącik? Ja mogę to rozważyć

Więc. Wróciłam z domu, Bs miał jeszcze trochę zajęć, więc nie napadliśmy na siebie od razu wieczorem po jego zajęciach poszliśmy na piwo ze znajomym. BS smyrał mnie po plecach, wsadzał rękę z tyłu spodni, jak kolega wychodził do toalety(byliśmy sami na sali w kubie) całowaliśmy się, jego ręka powędrowała do środka mojego stanika.
Ja: też się nie mogę doczekać.
On: chyba czas wracać do domu...
Jak był na zajęciach, wysłałam mu mmsa z jednym ze zdjęć z mojej mokrej sesji.
Temperatura rosła.
Wróciliśmy do domu i wtedy to już było od samych drzwi. Przyparł mnie do ściany w przedpokoju, rozpiął stanik i podciągnął bluzkę. Ja go po chwili odepchnęłam i poszłam do pokoju rozkładać łóżko, zresztą jak on poprosił przy wejściu. Przy rozkładaniu łóżka uwolniłam jego żelaznego przyjaciela ze spodni. Potem on nie pozostał mi dłużny i dał oddychać mojej pussy. Rozkładałam dalej stając do niego tyłem i się schylając, co on wykorzystał, ale tylko przez chwilę, bo znów się odsunęłam. On nie wytrzymał, obrócił mnie i wziął na stojąco. Przenieśliśmy się na łóżko. Było i agresywnie i delikatnie, tak mokra, to ja dawno nie byłam. Był jeden, ale mega dłuuuuuuuugi Oooo.
Zostaliśmy w objęciach, całując się, a nasze oddechy dochodziły do siebie przez dobre 5 minut.

Taka mała opowiastka
Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość

najpierw rozpalalam jego zmysly, calowalam, ocieralam go w strategicznych miejscach, dotykalam sama siebie, a gdy byl okropnie rozpalony powstrzymywalam przed dalszym dzialaniem wiem ze jestem okrutna
potem mu powiedzialam ze chce zagrac w szachy, tylko najpierw skocze pod prysznic. przyszlam w seksownej koronkowej haleczce, i niestety nie udalo sie nam nawet rozlozc planszy bo BS juz nie wiedzial co zrobic z rekami. Rzucil mnie na lozko i od razu zaczal reka piescic moja pussy, i przez halke masowac piersi. potem odsunal stringi na bok, i jezyczkiem doprowadzil mnie do nieba
postanowilam sie odwidzieczyc i w perwersyjny sposob zaspokajalam go ustami patrzac mu gleboko w oczy i usmiechajac sie zmyslowo, co doprowadzilo do tego ze mnnie wciagnal na siebie i kochalismy sie nie jezdzca. bawilam sie swoimi piersiami, potem on mnie przyciagnal do siebie i zaczal przygryzac moje sutki. bardzo szybko szczytowalismy.
potem, lezac i przytuajac sie bawilam sie jego Przyjacielem, ktory robil sie coraz bardziej twardy, a ja czujac to, coraz bardziej mokra. zaczelismy sie delikatnie calowac, muskac i gryzc wargi, gdy BS wlozyl swoje paluszki do mnie. poczul ze jestem bardzo mokra wiec postanowil to predko wykorzystac. wypielam sie do niego tyleczkiem a on szybko wszedl we mnie na pieska. mocno zaczal mnie posuwac, i poprosilam zeby zlapal mnie mocno za wlosy... mmm.. odplywalalam. dostalam wielkiego OOO i sie polozylam, a on nadal piescil moje plecy po czym tez sie polozyl na mnie i nadal mnie posuwal, tym razem delikatnie i okreznymi ruchami. kiedy on skonczyl ja dostalam drugieigo OO :

Ten wątek mnie zabije
Boskie jesteście dziewczyny I boskich macie BSów

A ja niedługo też bede kusić... Ale bede miała ucieche
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 11:53   #788
Ravissante
Wtajemniczenie

nie nadarzam was czytac

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 11:53   #789
wojteklodz
Raczkowanie

dzien dobry sto lat mnie tu nie bylo , co slychac??:P
wojteklodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:17   #790
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:

ja czekam na odbiór osobisty. Eary już je wysyłała dawno. Zobacz czy nie ma na jej wątku numerów nadań, a jeśli nie, to ją poproś i może idź na pocztę poszukać. Prawdopodobnie będzie dłużej szła przez świąteczne zamieszanie

No własnie byłam z nr nadania na poczcie i pan w ogóle nie ma tego nr w systemie. A wysłała je jeszcze w marcu:|

Cytat:
Stwierdziłam, że idę na zajęcia na późniejszą grupę

Trójkącik? Ja mogę to rozważyć

Więc. Wróciłam z domu, Bs miał jeszcze trochę zajęć, więc nie napadliśmy na siebie od razu wieczorem po jego zajęciach poszliśmy na piwo ze znajomym. BS smyrał mnie po plecach, wsadzał rękę z tyłu spodni, jak kolega wychodził do toalety(byliśmy sami na sali w kubie) całowaliśmy się, jego ręka powędrowała do środka mojego stanika.
Ja: też się nie mogę doczekać.
On: chyba czas wracać do domu...
Jak był na zajęciach, wysłałam mu mmsa z jednym ze zdjęć z mojej mokrej sesji.
Temperatura rosła.
Wróciliśmy do domu i wtedy to już było od samych drzwi. Przyparł mnie do ściany w przedpokoju, rozpiął stanik i podciągnął bluzkę. Ja go po chwili odepchnęłam i poszłam do pokoju rozkładać łóżko, zresztą jak on poprosił przy wejściu. Przy rozkładaniu łóżka uwolniłam jego żelaznego przyjaciela ze spodni. Potem on nie pozostał mi dłużny i dał oddychać mojej pussy. Rozkładałam dalej stając do niego tyłem i się schylając, co on wykorzystał, ale tylko przez chwilę, bo znów się odsunęłam. On nie wytrzymał, obrócił mnie i wziął na stojąco. Przenieśliśmy się na łóżko. Było i agresywnie i delikatnie, tak mokra, to ja dawno nie byłam. Był jeden, ale mega dłuuuuuuuugi Oooo.
Zostaliśmy w objęciach, całując się, a nasze oddechy dochodziły do siebie przez dobre 5 minut.

Taka mała opowiastka
Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość

Nie no. Ale smaka robicie. A ja nic!!

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409341]wowwww fallen twój BS to ma kondychę[/QUOTE]

Ona pewnie niedługo przyjdzie i powie, że 10 razy pod rząd było Bo jak narazie opowiadała "tylko" o 6 razach Jej BS to jakiś Terminator

Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
Wygodne są czy tak nie bardzo?
Bo nie wiem czy jak coś brać inne buty na zmianę.
Jak dla mnie na początku bardzo niewygodne. Ale moze dlatego, że każde szpilki kupuję takie dosyć ciasne, bo później się rozbijają, ale na początku to chodzę z pogniecionymi stopami A te dla mnie były bardzo takie twarde, ale Twoje sa chyba z satyny(tak przynajmniej wyglądają na zdj) a moje zamszowe. Także nie wiem czy to takie całkowicie te same są.
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:24   #791
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Mam dzisiaj sajgon w pracy jak cholera, a po pracy jeszcze na siłownię mam iść... Umrę dzisiaj...
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 12:36   #792
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj sajgon w pracy jak cholera, a po pracy jeszcze na siłownię mam iść... Umrę dzisiaj...
kiedy bedzie sonda ?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:52   #793
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18402389]jak ja, a ravi myślałaś cos o mocniejszych formach? [/QUOTE]
Cytat:
Ja uwielbiam anal...
ja się nie mogę doczekać, kiedy BS natrze na te rejony

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18403082]To są chyba bazy pod cienie? A chodzi o ogólną bazę pod makijaż?[/QUOTE]
Mają bazy do cieni i pod makijaż.. Chociaż jeśli chodzi o bazę to na kursie najbardziej przypadła mi do gustu KRYOLAN.

Cytat:
dołączam do Was
Witamy

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409246]nie ma jak na parkingu....ach..[/QUOTE]
o tak.... tu się zgadzam w 100% odrobina adrenalinki z tym związana jest cudna

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ten wątek mnie zabije
Noooo opowiadania świetne! Kiedyś możemy wydać wspólną książkę "opowiadania nimfomanek"
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:54   #794
Emilia1
Zakorzenienie

Cytat:
Szalooona
Przede wszystkim gratulacje z okazji ślubu Zaobrączkujecie się szybciej niż my
Co do pigułek - nigdy nie brałam. Od poczatku jedziemy tylko na gumkach. Kiedyś coś przebąkiwałam o tabletkach, to mnie BS zgasił, że on się kategorycznie nie zgadza. On w ogóle jest antytabletkowy i antylekowy, więc na ingerencję hormonalną w mój organizm tym bardziej by się nie zgodził. W sumie ja sama też się obawiałam wszelkich skutków ubocznych, więc kamień spadł mi z serca. A gumki się nam dobrze sprawdzają. Choć przy takiej technice używania jak my to robimy teraz, to się dziwię, że jeszcze małej gromadki nie mamy

a ja mam takie uczulenie na latex ze wole nie myslec... probowaluismy 2 razy. i dwa razy leczylam sie przeszlo miesiąc z okropnej swędziawy!
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18409246]hehe to juz niedługo
nie ma jak na parkingu....ach..[/QUOTE]
w koncu!
Emilia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 12:57   #795
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
kiedy bedzie sonda ?
Chcecie mnie wykończyć...

Dzisiaj o 21 zamykam konkurs i koło 22 będzie sonda. W piątek wieczorem ją zamknę i będzie oficjalne ogłoszenie wyników
Stary 2010-04-07, 13:03   #796
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj o 21 zamykam konkurs i koło 22 będzie sonda. W piątek wieczorem ją zamknę i będzie oficjalne ogłoszenie wyników
a jak ktoś będzie się przymilał, to dostanie jakies lepsze względy w kwestii stiuningowania wyników celem zwycięstwa?
Stary 2010-04-07, 13:11   #797
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
No własnie byłam z nr nadania na poczcie i pan w ogóle nie ma tego nr w systemie. A wysłała je jeszcze w marcu:|

Nie no. Ale smaka robicie. A ja nic!!

Ona pewnie niedługo przyjdzie i powie, że 10 razy pod rząd było Bo jak narazie opowiadała "tylko" o 6 razach Jej BS to jakiś Terminator

Jak dla mnie na początku bardzo niewygodne. Ale moze dlatego, że każde szpilki kupuję takie dosyć ciasne, bo później się rozbijają, ale na początku to chodzę z pogniecionymi stopami A te dla mnie były bardzo takie twarde, ale Twoje sa chyba z satyny(tak przynajmniej wyglądają na zdj) a moje zamszowe. Także nie wiem czy to takie całkowicie te same są.
Ja mam satynowe i nie są takie złe Wytrzymałam w nich całą impreze, ale pod koniec marzyłam żeby je zdjąć
Stary 2010-04-07, 13:19   #798
Axaxax
BAN stały

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18411616]a jak ktoś będzie się przymilał, to dostanie jakies lepsze względy w kwestii stiuningowania wyników celem zwycięstwa?[/QUOTE]

aneszna! doprowadzam Cię do porządku!
Stary 2010-04-07, 13:21   #799
czekoladowoo
Zakorzenienie

A ja dodam zdjęcie na ostatnią chwile i zgarne wszystko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 13:22   #800
Konto usunięte

Cytat:
aneszna! doprowadzam Cię do porządku!
spytac nie wolno?
Stary 2010-04-07, 13:22   #801
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam takie uczulenie na latex ze wole nie myslec... probowaluismy 2 razy. i dwa razy leczylam sie przeszlo miesiąc z okropnej swędziawy!
Ja wczoraj się dowiedziałam od BS, że na to jest rozwiązanie... prezerwatywy poliuretanowe
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 13:27   #802
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:

w koncu!
My jak kiedyś kupiliśmy z jakimś dodatkowym środkiem plemnikobójczym, to potem dwa dni chodziłam w rozkroku Piekło i swędziało. Od tamtej pory tylko i wyłacznie jeden rodzaj. I mamy jeszcze taki odchył, że zawsze kupujemy w aptece. Nawet nie myślimy o tych z marketów, sklepów czy stacji benzynowych. Trochę głupota, nie? Przeciez w aptece też nie są przechowywane w jakichś super warunkach - zazwyczaj w szufladzie. No ale nie są przynajmniej na działanie światła wystawione.
Stary 2010-04-07, 13:42   #803
sexysoul
BAN stały

Ale opowiastek! uhuh ;P Zrobię kanapki i będę was czytać

Wróciłam z uczelni. Dostałam 4 z kolokwium ! (BS powiedział, że dostane nagrodę)

Kicccia, a może dasz jakies przykładowe zdjęcia? Bo tak to nie wiem nawet w czym gustujesz.

Edytowane przez sexysoul
Czas edycji: 2010-04-07 o 13:47
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 14:38   #804
black-bubu
Zakorzenienie

Cytat:
a też lubię anal moze nie tak bardzo jak BS ale on już wie jak mnie nakręcic.
Axa gdzie ty na siłkę chodzisz bo też chciałam iść ale ja już ma tyle planów - na jogę chodzę, na konie właśnie się musze zapisać, na basen też chce, na siłownie też chce, na sztuki walki też bym chciała a tu się okazuje, że mój portfel ma jednak ograniczoną pojemnosć

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 14:42   #805
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
a też lubię anal moze nie tak bardzo jak BS ale on już wie jak mnie nakręcic.
Axa gdzie ty na siłkę chodzisz bo też chciałam iść ale ja już ma tyle planów - na jogę chodzę, na konie właśnie się musze zapisać, na basen też chce, na siłownie też chce, na sztuki walki też bym chciała a tu się okazuje, że mój portfel ma jednak ograniczoną pojemnosć
Dlatego ja sobie załatwiłam kartę multisport i za baseny, siłownie, sauny, jogi i tańce płace 50 zł miesięcznie. Chodzę do Bumy na Wadowickiej, bo mam po drodze z pracy do domu albo jeszcze do Azika na Kurdwanowie. Na Kurdwanowie jest świetny kickboxing

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-04-07 o 14:50
Stary 2010-04-07, 14:48   #806
black-bubu
Zakorzenienie

AAAAA ja chodzę do Bumy na jogę
;( nie mów mi nawet o multisporcie marzę o tej karcie, zawsze jak przychodzę na jogę to baba mi się pyta z uśmiechem a multisport ? a to prosze się tylko na listę wpisać, a ja jej odpowiadam w nerwach z zacisniętymi zębami - nie, ja po karnet
Jak można to cudo zdobyć ?

Stary 2010-04-07, 14:50   #807
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
AAAAA ja chodzę do Bumy na jogę
;( nie mów mi nawet o multisporcie marzę o tej karcie, zawsze jak przychodzę na jogę to baba mi się pyta z uśmiechem a multisport ? a to prosze się tylko na listę wpisać, a ja jej odpowiadam w nerwach z zacisniętymi zębami - nie, ja po karnet
Jak można to cudo zdobyć ?
Pisałam tu już kiedyś. Twój pracodawca musi zgłosić takie zapotrzebowanie
To może się mijamy czasem?
Stary 2010-04-07, 15:09   #808
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
jak Wy pędziecie z tym wątkiem!!!
opanujcie sie... ja tu pol h musialam czytac!

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Damo...a co powiesz na trójkącik? Może Orlica się zgodzi?
Czekam na opowieści i ubieram się bo BS mnie dziś dostarczy na uczelnie
a jaaaaa? Jaki trojkacik? Mnie juz nikt nie kochaaaa?

Cytat:
dołączam do Was
Witam!
Cytat:
Przeciez w aptece też nie są przechowywane w jakichś super warunkach - zazwyczaj w szufladzie. No ale nie są przynajmniej na działanie światła wystawione.
Ano nie. Wiem z doswiadczenia, ze w aptece sa wlasnie dobrze przechowywane, w chlodnym miejscu nie narazone na slonce Sama je rozpakowywuje - to wiem

Przezylam pierwszy dzien praktyki ze szmata w ręce ide sie uczyc....
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 15:10   #809
black-bubu
Zakorzenienie

a bardzo prawdopodobne bo chodzę akurat w środy wieczorem
no mój pracodawca, to przegrana sprawa, bo ja nawet nie ma pracodawcy

Stary 2010-04-07, 15:54   #810
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie... Bo religia zakłada, że jak się ze sobą mieszka to nie da rady nie współżyć. Więc jak np. mieszka dwoje ludzi razem, kochają się, planują przyszłość, to nie dostaną rozgrzeszenia, ale jak jest sobie laska, która codziennie ma innego partnera, codziennie u kogo innego mieszka- dostanie bez problemu... ech no ale co zrobić, bo czasem się trafi na niezbyt światłego księdza...
A czemu ślubu nie bierzecie w twojej miejscowości? Koniecznie się pochwal suknią!!! masz jakieś zdjęcia, na wzór których była szyta??
Ja się muszę przyznać, że czasem też sobie oglądam i wyczaiłam, że zimą są przeceny

<Zapisała sobie by zimą szukać sukni ślubnej za dobrych kilka lat> :P no no nie tylko ja mam takie zboczenie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości