|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Stwierdził że mnie nie kocha...
Co opłakałam strasznie bo byłam gotowa spędzić z nim reszte życia. Najwyraźniej świeże mięso było dla niego mocniej pociągające niż ja ![]() Chociaż po ostatnim spotkaniu śmiem twierdzić że gówno prawda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Konto usunięte
|
Tak średnio odzyskałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
BAN stały
|
Dobra. Posmarowałam się balsamem, wysłałam zdjęcie cycuchów BSowi, teraz zostało wybranie w co się ubrać i do lóżeczkaaa ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dobrze to podsumowalas bez owijania w bawełne ![]() Niech koles załujeeee ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18403978]Tak średnio odzyskałam ![]() ![]() ![]() Z pewnoscia to zarazliwe, jak na razie ja sie czyms takim nie zarazilem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I racja, niech żałuje ![]() Kochałam/kocham ![]() Znajdzie się ktoś kto o wiele bardziej to doceni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
BAN stały
|
Powinnam dodać "na uczelnie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18404087]U mnie to wrastanie jest genetyczne i wg każdego chirurga jedyną opcją byłoby usunięcie paznokcia na stałe, ale to już poważniejsza operacja. A na zdejmowanie paznokcia obiecałam sobie, że już więcej nie pójdę, zważywszy na fakt, że mam jeszcze jeden super-gen - nie działa na mnie znieczulenie
![]() Nie pisze sie na operacje zwlaszcza paznokci ![]() zalezy jakie znieczulenie ![]() ![]() wiec nie pozostaje nic tylko walczyc ze wrastaniem i pielegnowac paznokcie jak sie tylko da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do znieczulenia to miejscowe działa jakbym go w ogóle nie dostała, choćby mi dali 3 końskie dawki, a "głupi jasiek" sprawia tylko to, że lekko szumi mi w głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
BAN stały
|
od smsów od BSa aż mi się mokro zrobiło.. mrrr ; p
Niestety czas spać ![]() Doooooobraaanoc ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Konto usunięte
|
Idę spać, jutro siedzę w szkole od 9 do 17
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Mokrych snów ^^ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
Skoro wszyscy poszli w spanko to i ja tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za uznanie. Wstałam dziś o tak nieludziej dla mnie porze, bo własnie po nią jadę ![]() Ech, pogoda taka, że tylko się pod kołdrą zakopać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18403082]To są chyba bazy pod cienie? A chodzi o ogólną bazę pod makijaż? Zresztą pod cienie to polecam bazę Joko, bo kosztuje grosze, a jest bardzo porównywalna do tych, które wymieniła Meg - próbowałam wszystkich i zostałam przy Joko.[/QUOTE] Podeślesz linka? ![]() ![]() Idę na uczelnię. Dzisiaj do 20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
BAN stały
|
Ja dziś krótko na szczęście, ale nie umiem na kolokwium
![]() Któraś chciała zdjęcie butów, których kupiłam wczoraj;> chyba Axaxax o ile dobrze pamiętam. Znalazłam dziś je na wymiankach. To sa te w srodku :P Takie Zwyklaczki. Ja mam na tej niby kokardce jeszcze brylanciki. |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
aaale maskrobałyscie
![]() ![]() czekam na opinie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Mam takie same tylko szare
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
BAN stały
|
Wygodne są czy tak nie bardzo?
Bo nie wiem czy jak coś brać inne buty na zmianę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 | |||
BAN stały
|
jak Wy pędziecie z tym wątkiem!!!
![]() Cytat:
![]() Iwa- suknia śliczna, czekam z niecierpliwością na Twoją!! Co do wspólnego mieszkania, u nas właśnie też nie jest to wybór tylko dla "bzykania". Studiujemy i musimy sobie radzić sami, bo ani moi rodzice nie są w stanie mi pomagać, ani jego jemu, a mamy mieszkanie od znajomych, którzy wyjechali i płacimy tam same rachunki. Po prostu na zwykły wynajem nie byłoby nas stać... Cytat:
![]() ![]() Co do butów wlaśnie się zorientowałam, że mam ostatnie 40zł na koncie do piątku, a zamówiłam parę balerinek i muszę wpłacić za nie do czwartku ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18399250] Damo, wyjdziesz za mnie? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18400541]Liczę się z tym, że któraś da mi kosza ![]() ![]() Hmmm, Kiciu i Orlico, chciałam na początku się zgodzić, ale nie wiem, czy teraz Wam przeszkadzać... ![]() Czy jeszcze mogę, bo pytanie do mnie było pierwsze?? ![]() -TAK! (ale jeszcze dam Ci numer do BSa i się z nim dogadasz) ![]() Chyba, że... Meg?? ![]() ![]() ![]() Tak wogóle był wczoraj boski Ssss po tygodniu rozstania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
sexysoul ja też chcę takie piękne buty!! Gdzie kupiłaś?
![]() Damo...a co powiesz na trójkącik? ![]() ![]() Czekam na opowieści i ubieram się bo BS mnie dziś dostarczy na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
BAN stały
|
W sklepie z tanimi butami
![]() Przez przypadek na niego trafiłam ![]() Za swoje zapłaciłąm 39,99zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
BAN stały
|
Prawie Warszawianka :P
uciekam na uczelnie, Miłego Dnia ![]() Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-04-07 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
A może zrobisz zdjęcie jakichś jeszcze butów w sklepie i może pozwolisz złożyć zamówienie?
![]() ![]() Ja też już ubieram buciki i lecę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Trójkącik? Ja mogę to rozważyć ![]() Więc. Wróciłam z domu, Bs miał jeszcze trochę zajęć, więc nie napadliśmy na siebie od razu ![]() Ja: też się nie mogę doczekać. On: chyba czas wracać do domu... Jak był na zajęciach, wysłałam mu mmsa z jednym ze zdjęć z mojej mokrej sesji. Temperatura rosła. Wróciliśmy do domu i wtedy to już było od samych drzwi. Przyparł mnie do ściany w przedpokoju, rozpiął stanik i podciągnął bluzkę. Ja go po chwili odepchnęłam i poszłam do pokoju rozkładać łóżko, zresztą jak on poprosił przy wejściu. Przy rozkładaniu łóżka uwolniłam jego żelaznego przyjaciela ze spodni. Potem on nie pozostał mi dłużny i dał oddychać mojej pussy. Rozkładałam dalej stając do niego tyłem i się schylając, co on wykorzystał, ale tylko przez chwilę, bo znów się odsunęłam. On nie wytrzymał, obrócił mnie i wziął na stojąco. Przenieśliśmy się na łóżko. Było i agresywnie i delikatnie, tak mokra, to ja dawno nie byłam. Był jeden, ale mega dłuuuuuuuugi Oooo. Zostaliśmy w objęciach, całując się, a nasze oddechy dochodziły do siebie przez dobre 5 minut. Taka mała opowiastka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Konto usunięte
|
damo
![]() ty to istna poetka jestes. |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kwestii mieszkania - widzę że doskonale się rozumiemy. Bzykanko bzykankiem, ale to akurat można robić bez mieszkania razem. A tu na sytuację taką a nie inną składa się naprawdę wiele czynników. Gdzieś już czytałam czyjąś wypowiedź, że mieszkając z facetem automatycznie stwarzasz okazję do grzechu, co samo w sobie już jest grzechem. Na dokładkę "gorszysz" bo koleżanka sobie pomyśli - "a jak oni mogą to ja też" no i niby wpływasz w ten sposób na to że inni też grzeszą. Ech... gadanie... kazdy ma swoje motywy, swoje sumienie... Kiedyś na kazaniu ksiądz powiedział, że rodzice dzieci, które ze sobą mieszkają, powinni się z tego spowiadać, że się na to zgadzają! Na to moja przyszła teściowa: "No tego to jeszcze nie było, żebym się za kogoś spowiadała!" Cytat:
![]() ![]() Tak patrzę parę stron wstecz na staże Waszych związków... faktycznie długie... 5 lat, 4 lata... czy my jesteśmy nienormalni, że się już pobieramy? ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-04-07 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18407382]damo
![]() ty to istna poetka jestes.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do mieszkania- zgadzam się, że się rozumiemy ![]() To wszystko jest pomieszane z tym spojrzeniem Kościoła na wspólne mieszkanie. Szkoda że się nie mówi o dzieciach księży... Sprawa wspólnego mieszkania jest religijnie kontrowersyjna. Ja nikogo nie zmuszam do mieszkania razem, to jest w pełni samodzielna decyzja i moja i BSa, rodzice nas nie potępili, kochamy się i planujemy wspólne życie, ale chcemy najpierw się wypróbować, żeby nie było kolejnego rozwodu. Genialna teściowa ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jak długo ze sobą mieszkacie? Mój związek należy do krótszych. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku i mieszkamy razem od kilku miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
WITAM WSZYSTKIE KOLEŻANKI!! :d
dołączam do Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.