![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() i witaj w klubie ![]() ![]()
![]() |
#782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dla kogo? Dla siebie! ![]() Zacytuj jakiś opis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Konto usunięte
|
O, i jeszcze to wystawiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
wspominalas Labi
![]() ale ja sie o takie rzeczy nie podejrzewalam ![]() i zapomniama totalnie o tym pamietniku i ostatnio przed unicestwieniem go przeczytalam kilka notek. No ja nie moge... ale mialam nas.rane w glowie ![]()
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miałyście coś takiego jak: Kalendarz Szalonego Małolata??? ja miałam ![]()
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
Ja mialam kalendarz leniwego Garfielda oczywiscie z tymze sympatycznym kotem na czele
![]() ![]() Zaraz bede leciec na mam talenta ![]()
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- reeva ale mi klimata na wieczór zarzuciłaś tym snapem, słucham już 10 raz, i chyba zara spakuje manele, jade do Pzonania z mww na dyskę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Orli dawaj linka z tym różowym! piękne!
![]() Damooooo!!!!!! ![]() ![]() Właśnie był i mnie zmacał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#790 |
Konto usunięte
|
Kiciu, wysłałam Ci linka
![]() Dajcie znać, kiedy walki się skończą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Ha dziewczyny, ja też mam 36, i też byłam nimfą od dawna. Jak sobie przypomnę co mi się śniło w czasach jak miałam jakieś 10-12 lat... ;D Oj oj.
A co do tego 36 to muszę się opanować ze słodyczami, bo w domu to albo babcia coś piecze, albo mama tony lodów i czekolady kupuje. W Wawie nad sobą muszę popracować ;D Może wrócę na II fazę SB... |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22153309]Kiciu, wysłałam Ci linka
![]() Dajcie znać, kiedy walki się skończą ![]() a weź, to chyba trwa już wieczność ![]()
#793 |
Wtajemniczenie
|
ale mi sie chce spac
![]() ide lulu nimfoniątka. Branoc!
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Branoc megg ;] Pewnie też się niedługo zbiorę.
Ej Kalendarz szalonej małolaty!! Zaświtało mi ;D I zbierałam "Małą Miss" z prezentami! |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
Na blogu dałam linki do aukcji
![]() Eeej, długo jeszcze będą się lać? Mam zakaz dzwonienia do BSa w czasie gali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=P5pWy...1&feature =fvwp
Dziewczyny, padłam.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |||||
Wtajemniczenie
|
O matko i córko.. ale napłodziłyście znowu
![]() ![]() To teraz tak wybiórczo: [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22120996]Jesteście taaaakie fajne, że znowu macie pokaz przedpremierowy ![]() To bardzo ziemna metaliczna zieleń, choć nie widać tu za dobrze. [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a straszne dla mnie było to (co mój brat uwielbiał ) http://www.youtube.com/watch?v=dmzrlCsSOzM http://www.youtube.com/watch?v=U2wtIIT9hMU i to.. (ale w wersji z porem ![]() Lou Bega http://www.youtube.com/watch?v=fbbGwO_uJn8 RHCP : http://www.youtube.com/watch?v=YXTOsigTF0I http://www.youtube.com/watch?v=oWbaoQLmDbI No i kuupa innych ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() Już wszystkie śpią?! Ech.. to ja się chyba też zbiorę ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
Ja nie śpię
![]() Ale zaraz idę, rano (czyli o 13) mam być u BSa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22154180]Ja nie śpię
![]() Ale zaraz idę, rano (czyli o 13) mam być u BSa ![]() Macie czasami odmienne ode mnie postrzeganie poranków :P No to kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22154199]Żartuję oczywiście, zwykle wstaję o 8, ale teraz mam ciągle tryb wakacyjny
![]() ![]() A dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która chodziła na praktyki na 6 rano ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
zgadnijcie kto sie dzisiaj świetnie bawił i kogo właśnie odprowadziło do domu największe hiszpańskie ciacho w klubie
![]() ![]()
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22153769]Na blogu dałam linki do aukcji
![]() Eeej, długo jeszcze będą się lać? Mam zakaz dzwonienia do BSa w czasie gali ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Siemka dziewczyny!
tu opowiadaj noo! Ktokolwiek to był, jest wart opowieści. megg zboczuchu mały. Jestem zdania, że moje zboczenie zaczęło się ciągłymi podtekstami kolegów. Więc w "nimfomanii" trwam od dawna. Orli sexi ten kombinezon, nie ma co. Na pewno znajdzie się na niego chętna. Kwestia czasu. madzia dorzucam coś do Twojej kolekcji hiciorów ![]() http://www.wykop.pl/ramka/220982/top...a-i-nie-tylko/ Klikasz na okładkę albumu, wchodzisz na podstronę skąd możesz ściągnąć. Hity lat 80' też tam są. A wspomniałyście już o Michaelu Jacksonie? Bo nie jestem pewna. Mnie się z tych czasów kojarzy najbardziej Disco relaks. Mały bąbel jeszcze byłam, gdy co niedzielę rano siadałam przed tv ![]() Nie wiem w sumie dlaczego, ale mam doła. Wczoraj beznadziejny humor przy BS-ie. Częściowo przez to, że po raz kolejny z naszego spotkania we dwoje, zrobiło się spotkanie w czwórkę. Lubię tych znajomych, ale miałam nadzieję na spotkanie z samym BS-em. Ostatnio rzadko się widujemy, bo szkoła, więc chciałam trochę czasu z nim spędzic. Jak jesteśmy w grupie też niby razem, ale jednak to nie to samo. Nie pogadamy tyle etc. No i głupio wczoraj wyszlo też to, że wczoraj powiedział do mnie "uwielbiam cię" a chwilę potem spytał, czy może byc niegrzeczny (czyt. seks). Wyglądało to, jakby jednym slodkim słówkiem miałabym się skusić, by dać mu d*py. Może sobie wkręcam, ale miałam taki humor, że wszystko mnie drażniło. Jednak ostatecznie ja ryczałam, on przytulał i tak milczeliśmy. Tego właśnie chciałam ![]()
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
ale mam dużo do nadrobienia :O
megg - ja też w moim pamiętniczku z tego okresu pisałam różne brzydkie rzeczy, na wszelki wypadek używałam szyfru. niestety teraz mam problem z odczytaniem tego, a szkoda, pośmiałabym się ![]() ![]() tusamolot - opowiedz co to za ciacho ![]() Zussska - dobrze, jak facet w takich momentach poprzytula, czasem po prostu trudno zapanować nad rozdrażnieniem. ja mojemu też trochę popłakałam, bo tak mi głupio było, że wcześniej mu warknęłam coś, bo mnie zirytował. niestety jestem z tych łatwo denerwujących się, a zwłaszcza jak mnie coś boli, a mam problemy z kolanami i od tego potrafię się zmienić w osę (która chyba nawet kolan nie ma?) :/ a BS jest niesamowicie cierpliwy i spokojny, chciałabym być taka jak on pod tym względem ![]() rychłej poprawy humoru życzę ![]() w ogóle to BS był u mnie od piątku i był to wspaniały weekend, oglądaliśmy filmy, piliśmy winko, jedliśmy dobre rzeczy, graliśmy w gry planszowe ;] iii był trzy razy seks, w tym raz w jacuzzi ![]() ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22145263] Z tego typu hitów, to mamy składankę do Lodów na Patyku, same hity tamtych lat, np to: [/QUOTE] Oj to to jest przebój do tej pory!! [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22145263] Jaka Abba, jak myśmy były małe, to A-teens rządziło o i to: http://www.youtube.com/watch?v=vbB6o...eature=related ATC - Around The World[/QUOTE] Och tak! zapomniałam o tym ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22145263] W jednej liście było Creed ![]() ![]() A Justin??? ![]() I Summer Jam ![]() Swojej muzy nie będę wklejała ![]() 1. Nie znam, ale nawet fajne- ma świetny głos ![]() 2. A Justin nie jest za młody? :P 3. O tym tez zapomniałam ![]() a jakie to sa Twoje przeboje?? ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22145514]Music Instructor!!! Snap - rhythm is a dancer Faithless - God Is A DJ French Affair-Comme ci Comme ca Dosyć na razie ![]() 1. ![]() 2. to też znane było ![]() 3. ![]() 4. ![]() ![]() ![]() pozwoliłam sobie usunąć linki, bo post byłby niemożliwie długi Ja jeszcze dodam dwie piosenki melancholijne z okolic 1996 roku: Kołysanka dla nieznajomej i ruchome piaski ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() albo to ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
tusamolot gadaj no! ;D
Zussska aj tak to bywa. Dobrze, że (chyba) zrozumiał ![]() dresden aaaaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zarąbiste i Najman znowu looser ![]() ![]() Cytat:
![]() Kanapka Lama? ![]() ![]() Z rzygiem, to na pewno jeszcze jedna typiara była ![]() ![]() Kojarzycie kompilację qski'ego? Z serii WTF? Zapodam Wam na razie cz. I ![]() Cytat:
![]() I tak będąc w temacie Pudziana: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.