Nimfomanki C.D.N. ^^ - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-04, 16:56   #811
atlanta1987
Zadomowienie

GG do atlanta1987
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
napewno częstym bywaniem tu... bo były i takie ewenementy że popisały tydzień weszły do klubu i baj baj...
postaram się w miarę moich możliwości;-)
Stary 2010-11-04, 17:02   #812
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
to już 3, a czuję się jakbym tam miech robiłą; fakturki, paragoniki, rachunki, towar, metkowanie, rozkłądanie, kserowanie, bindowanie.... milion rodzajów papieru, kopert, długopisów, żelopisów....
3 ranyyyy. Powiem Wam,że mi tak dziwnie te dni teraz lecą, chodzę na pare godzin codziennie na przyuczenie do tego kolportera, narazie blisko mojego zamieszkania, a będe pracować dużo dalej, a jak się okazało dalej niż myślałam. Ale mam nadzieje,że mi się uda znaleź coś innego...
Mam taką straszną ochotę wyjechać,zamknąć się gdzieś,daleko od ludzi,świata- tak na 2 dni. A tu te głupie jazdy na 'przyuczenie' ,przecież każdy załapie program do sprzedaży, maszynę lotto,odbiór gazet,zamknięcie dnia. I to w 2 godziny! Co w tym trudnego.
Dziś nie poszłam,bo byłam z BSikiem w krk w szpitalu po termin zabiegu na ten nosek. I już przyszła szefowa wydzwaniała czy zrezynowałam. Echh...
A te dojazdy mnie wykończą zanim zacznę pracować, dlatego mnie to wkurza.

A Ty Labi widze kociołek..ale 2 tygodnie i przyzwyczaisz się Będzie dobrze

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2010-11-04 o 17:04
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:02   #813
2018070520180950
Konto usunięte

ale mi jakas febra w buzi wyszla i boli jak cholercia i jesc nie moge
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:14   #814
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
A Ty Labi widze kociołek..ale 2 tygodnie i przyzwyczaisz się Będzie dobrze
ale właśnie wiesz ja nawet jakaś strasznie zmęczona nie jestem
naprawdę mimo, że to praca dość taka hmmm niektórym powiem uwłączająca, ja mam satysfakcję, że ucze się czegoś nowego,a na bank mi się przyda, i cieszę się rano, że piznę makijaż i rusze z chaty... choć w domu tez umiem sobie dac radę nawet sama ale bywa róznie
jakaklowiek praca daje mi satysfakcję, bo zarabiam pieniądze, a pięniądze to ja uwielbiam mieć, zeby móc je ttrwonić (ofkoz nie traktuj tego nazbyt poważnie)

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ale mi jakas febra w buzi wyszla i boli jak cholercia i jesc nie moge
jaka febra??? o jęzu
Stary 2010-11-04, 17:15   #815
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Labi, doczytaj drugą połowę to wrócisz do wanny
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:16   #816
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23050524]Labi, doczytaj drugą połowę to wrócisz do wanny [/QUOTE]

czekaj czekaj, na razie kwas nakładałam
wanna już się napełnia
Stary 2010-11-04, 17:18   #817
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę mimo, że to praca dość taka hmmm niektórym powiem uwłączająca, ja mam satysfakcję, że ucze się czegoś nowego,a na bank mi się przyda, i cieszę się rano, że piznę makijaż i rusze z chaty... choć w domu tez umiem sobie dac radę nawet sama ale bywa róznie
jakaklowiek praca daje mi satysfakcję, bo zarabiam pieniądze, a pięniądze to ja uwielbiam mieć, zeby móc je ttrwonić (ofkoz nie traktuj tego nazbyt poważnie)[COLOR="Silver"]

Ja też lubię się czegoś nowego uczyć, ale nie jak teraz..uczyć się czegoś czego można nauczyć się naprawdę szybciutko.
Zazdroszczę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 17:28   #818
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
jakaklowiek praca daje mi satysfakcję, bo zarabiam pieniądze, a pięniądze to ja uwielbiam mieć, zeby móc je trwonić (ofkoz nie traktuj tego nazbyt poważnie)
Piznę makijaż boskie!

Ano, mam podobny syndrom... chociaż w gruncie rzeczy gospodarna jestem i oszczędna, ale lubię być przy kasie oj lubię...

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:30   #819
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Piznę makijaż boskie!

Ano, mam podobny syndrom... chociaż w gruncie rzeczy gospodarna jestem i oszczędna, ale lubię być przy kasie oj lubię...
ja kiedyś byłam tak oszczędna, że nie kupowałam sobie nic, na koncie kilka tysięcy, a w szafce 3 spodnie, 5 bluzek i tonik do twarzy i maskara, tanie cienie...

dziś już więcej potrzebuje i jakoś sobie nie żałuję, ale oszczędzam
Stary 2010-11-04, 17:36   #820
atlanta1987
Zadomowienie

GG do atlanta1987

Cytat:
ja kiedyś byłam tak oszczędna, że nie kupowałam sobie nic, na koncie kilka tysięcy, a w szafce 3 spodnie, 5 bluzek i tonik do twarzy i maskara, tanie cienie...

dziś już więcej potrzebuje i jakoś sobie nie żałuję, ale oszczędzam
ja staram sie oszczędzać, mówię sobie "od jutra" i tak juz to trwa i trwa - zła jestem na siebie o to, że nie potrafię sobie odmówić i ciągle coś kupuje.... ostatnio postanowiłam, że dopóki nie skończe kosmetyku nie kupuje nastepnego (mam pełno zaczętych produktów, ale wciąż kupuje nowe) i korci mnie oj korci....
Stary 2010-11-04, 17:37   #821
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dzięki mww To jutro ok? Bo własnie się zbieram i ide do przyjaciółki na nockę więc mnie już raczej nie będzie

Reeva, nie wyobrazisz sobie tego. Ja miałam zawsze takie głupie i naiwne przekonanie, kiedy kogoś z moich znajomych spotykały podobne tragedie, że mnie nigdy coś takiego nie spotka. I to nie, że zwyczajnie o tym nie myślałam, wręcz przeciwnie czasami myślałam, ale właśnie z tą autentyczną pewnością, że nic takiego mnie nie spotka. Ale nie chcę Was tu po raz kolejny tym męczyć..

Miłego wieczoru kochane
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 17:47   #822
2018070520180950
Konto usunięte

Labi a kto cie tam wie boli mnie cos jak pies

hyba kazdy lubi ase trwonic, ja tez, o ile ja mam
Stary 2010-11-04, 17:54   #823
Konto usunięte

Eeej, tylko Labi i mww moją erostory w klubie przeczytały? :<
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:55   #824
Dama_pikowa
BAN stały

ale żeście znów naprodukowały
Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
oooo wspólna pralka powazny krok w zyciu każdego związku i każdej kobiety

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23038032]Dałam do albumu zdjęcie pazurków na świąteczny konkurs, piszcie szczerze - nadają się?
Jutro zrobię lepsze foty w świetle dziennym.[/QUOTE]
chciałam coś poradzić i zobaczyć, ale nie ma
Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość

Damooooooooooo nie mów, że zrobiły Ci się takie spirale od odżywek? Mów tu kiciakowi jak to zrobiłaś! ja mam na razie tylko olej kokosowy i nie wiem jeszcze jak go użyć
Kiciaczku nie od odżywek tylko od odstawienia silikonów, pq, sls i innych gówienek oblepiających włosy z zewnątrz
po prostu sprawianie, żeby włos ładnie wyglądał dzięki temu co ma w środku, a nie na zewnątrz
Olej kokosowy nakładasz po prostu na włosy, możesz też na skalp. Na umyte, czy nie umyte- nie ma znaczenia i zależy od Ciebie.
Optymalny czas trzymania go na włosach to ok. 10 godz, czyli najlepiej iść spać z nim. Zmaksymalizujesz odżywianie jak dasz włosy w czepek lub czapkę/ręcznik, a nawet to i to. Żeby odżywić najlepiej włos, muszą się otworzyć łuski, a do tego jest potrzebna temperatura

I napisz, Kochana, jak tam na pogotowiu wszystko w porządku? Ja tez myślałam, że będę dzisiaj dzwonić po pogotowie, ale się obeszło na szczęście...
Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że ten olej jest dobry
http://allegro.pl/olej-kokosowy-200ml-i1295251490.html
Aneszna, Kicia to też do Was
Tak, on jest używany powszechnie i jest niedrogi i dobry, a na dodatek pięknie pachnie . Na all się nie opłaca, bo w sklepach on kosztuje ok. 10-14 zł, a na all dodatkowo płacisz przesyłkę. Poszukaj w społem np.
Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Damo, tak więc piszę Ci moją pielęgnację i poradź coś
Myję włosy codziennie fructisem bez silikonu i potem z tej samej serii odżywka do spłukiwania, jak mam odżywkę, to wtedy rozczesuje włosy ręką i wyciągam włosy, które powinny wylecieć przy czesaniu szczotką, następnie na ociekające wodą włosy nakładam odrobinkę odżywki Joanna z cytryną i miodem (bez silikonu). Potem nakładam ręcznik (jeszcze w coś gładkiego nie zainwestowałam :P ) ale nie szoruję ich tym ręcznikiem, tylko zawijam go na 2min. Zdejmuję, czeszę włosy grzebieniem z bardzo szeroko rozstawionymi ząbkami. Pochylam głowę do dołu i na te włosy co zwisają nakładam piankę Nivea (repair coś tam), czasem ten Nivea Curls bla bla.
2 razy w tygodniu nakładam Waxa L'biotica do włosów suchych i wypadających (na godzinę co najmniej, pod czepkiem), teraz zamierzam zakupić olejek kokosowy, który zapodałam w linku.
Uff... no to chyba tyle. I co jakieś 2-3 tyg myję szamponem z SLS-em żeby zmyć wszelkie zło
Więc tak:
Jeśli fructis bez silikonów, to ok. Tylko, że czy ten szampon nie ma przypadkiem sls? Jeśli jesteś przywiązana do szamponów, to zacznij stosować OMO. Kup
1. delikatny szampon, np. Babydream z Rossmanna, za 2,49. Jest on tylko do mycia skalpu, bo włosom wystarczy jak oczyścisz je samą odżywką.
2. Kup odzywkę, którą będziesz nakładać na długość włosów, podczas gdy skalp będziesz myła szamponem, Ma ona chronić włosy przed szamponem. Np. Isana różowa lub biała z Rossmanna, teraz jest promocja- za 2,99
3. Jakąś odżywkę treściwszą, do spłukiwania, może być np. Garnier karite i awokado.
Tutaj jest spis produktów bez silikonów i innych oblepiaczy

Odzywka b/s- mam tą samą nakładaj ją ugniatając włosy, tak jak Pani na tym filmiku.
Zamiast ręcznika, używaj zwykłą bawełnianą koszulkę i wiąż ją najlepiej TAK.
Nie czesz później włosów już.
Ta nivea, to ta z silikonem, czy pq? Kup sobie żel artiste z Natury jako stylizator, albo żel z rossmanna np. Ten nivea curls też jest ok, jesli nie jest z nowej serii (po prostu jeśli nie ma napisu NEW )
wax jest tez dobrym pomysłem
jak je suszysz? Jeśli suszarką, to z dyfuzorem?

Kmee, Kicia, Chai- myślę, że to Wam tez pomoże

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Do tej pory myłam szamponem fryzjerskim Loreala do włosów rozjaśnianych.
+ do tego maseczka tą co jest przy rozjaśniaczu Loreala w pakiecie
Suszę suszarką (chociaż ostatnio co drugie mycie mniej więcej) ale nie używam najgorętszego powietrza.
yyyy i to wszystko
a teraz szampon mi się skończył i mam jakiegoś Fructisa do włosów zniszczonych
Vixy, tylko chciałam zauważyć, że Kmee ma kręcone włosy i Kmee, możesz mieć na prawde ładne loki, jak uwolnisz je od tego co zalega na ich powierzchni ten fructis jest bez silikonów? ma coś takiego napisane?
Po pierwsze jeśli się zdecydujesz na stosowanie cg, to musisz oczyścić włosy z silikonów i wszystkiego co się na nich nadbudowało, np. szamponem Joanna Naturia (kosztują ok. 4 zł)
Na tym blogu, co podawałam wyżej, jest spis wszystkich produktów
Tez spróbuj OMO
nie czesz włosów na sucho. Przeczesz je palcami, albo grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami podczas drugiej odżywki w OMO, tak jak pisała Vixy.
Używaj zamiast ręcznika koszulki.
Jak wyciskasz z włosów wodę, to rób to ugniatając je.
Nakładaj odżywkę b/s i stylizator, które ochronią włosy
kup suszarkę z dyfuzorem, takie można znaleźć całkiem tanio, za około 40 zł
Tutaj macie krótki poradnik: od czego zacząć?
Tutaj jest pigułka
A tutaj FAQ
I wątek o pielęgnacji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473611

Jakby co to pytać
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 17:56   #825
Labirynth
Zakorzenienie

ale to trzeba rozsądnie a nie bezsensowanie
ja np nigdy w życiu nie miałąm i nie będę mieć 5 tuszy do rzęs, bo to dla mnie wyrzucanie kasy w błoto
nie kupię pewnych rzeczy za nie wiadomo jaką kasę, bo jest bezsensowane dla mnie kupowanie podpasek za dajmy na to 7 zł, jak moge za 3
i tak i tak ląduje to w śmieciach, a ja nie ubieram sie skapo jak mam okres
więc nie musze ukrywac podpasek
nie kupię wacików za 100 zł (), a za ledwo 2 z czymś
nie kupię nie wiem butów co rok, kupuję jedne na 2, 3 lata
jak nie więcej, nie kupię płąszcza na zimę, skoro ten który mam od 2006 nadal jest w stanie bardzo dobrym i wygląda nieźle
a poza tym ja nie inwestuje w płaszcze kurtki na zimę, to zawsze noszę po kilka lat jedno
no i takie tego typu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 18:01   #826
Ketamina
Wtajemniczenie

O jaaa.. ale żeście napłodziły

Oszczędność oszczędnością; też się staram nie wydawać ponad miarę ale z drugiej strony - zakupoterapia to chyba słabość każdej kobiety?

No nic, ponadrabiam Was później -> teraz przedsmak sesji mam

w cycaki czy co tam Wam pasuje
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 18:06   #827
atlanta1987
Zadomowienie

GG do atlanta1987

Cytat:
ale to trzeba rozsądnie a nie bezsensowanie
ja np nigdy w życiu nie miałąm i nie będę mieć 5 tuszy do rzęs, bo to dla mnie wyrzucanie kasy w błoto
nie kupię pewnych rzeczy za nie wiadomo jaką kasę, bo jest bezsensowane dla mnie kupowanie podpasek za dajmy na to 7 zł, jak moge za 3
i tak i tak ląduje to w śmieciach, a ja nie ubieram sie skapo jak mam okres
więc nie musze ukrywac podpasek
nie kupię wacików za 100 zł (), a za ledwo 2 z czymś
nie kupię nie wiem butów co rok, kupuję jedne na 2, 3 lata
jak nie więcej, nie kupię płąszcza na zimę, skoro ten który mam od 2006 nadal jest w stanie bardzo dobrym i wygląda nieźle
a poza tym ja nie inwestuje w płaszcze kurtki na zimę, to zawsze noszę po kilka lat jedno
no i takie tego typu
o jeśli chodzi o tusz to też mam jeden póki nie skończe kolejnego nie kupuję;-) ale jeśli chodzi o mazidła do ust i balsamy do ciała, odżywki do włosów i PERFUMY!!(nie umiem się opanować)-ale teraz staram się skończyć jedno dopiero kupić drugie;-)
a na buty to też kasiorkę lubię wydawać....
ale mam plan oszczedzac - powazie kasa mi gddzies ucieka, sama nie wiem gdzie...
Stary 2010-11-04, 18:10   #828
2018070520180950
Konto usunięte

Orlica ja nie jestem w klubie takze nie czytam :P

ale jak kiedys bede przeczytam:P
Stary 2010-11-04, 18:12   #829
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atlanta1987 Pokaż wiadomość
o jeśli chodzi o tusz to też mam jeden póki nie skończe kolejnego nie kupuję;-) ale jeśli chodzi o mazidła do ust i balsamy do ciała, odżywki do włosów i PERFUMY!!(nie umiem się opanować)-ale teraz staram się skończyć jedno dopiero kupić drugie;-)
a na buty to też kasiorkę lubię wydawać....
ale mam plan oszczedzac - powazie kasa mi gddzies ucieka, sama nie wiem gdzie...
o nie, u mnie by to nie przeszło, max 3
3 błyszczyki
3 szminy
a i tak wydaje mi się za dużo
balsamy 3 tylko dlatego, bo jeden ten sam cały czas by mi się znudził
w tej chwili mam 2 i nie mogę się doczekac aż je skończę, a to chyba za pól roku, bo ja miziam się raz na dwa, trzy dni

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

szampon mam jeden i to za 2.50 babydream

inwestuje w kosmetyki do buzi, w moim wypadku to priorytet
Stary 2010-11-04, 18:15   #830
madzia2306
Zakorzenienie

to ja powiem tak... kurtek nie kupuję dopóki moja mi się nie zniszczy buty zimowe kupuję nie na rok a na 2-3lata też dopóki mi się nie zniszczą...perfumy moge kupować ile wlezie ale teraz się opanowałam i wykańczam wszystkie co mam dopiero wtedy kupię nowe... szminek i błyszczyków mam dużo, tusz mam jeden, cieni trochę mam bo lubię mieć różne kolorki na oczętach jeden fluid jeden puder w kamieniu... za to mam obsesję na punkcie kupowania bluzek

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 18:21   #831
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23051272]Eeej, tylko Labi i mww moją erostory w klubie przeczytały? :<[/QUOTE]
ide
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 18:25   #832
2018070520180950
Konto usunięte

ja mam butowa obsesje, lakierow do paznokci i kosmetykow
Stary 2010-11-04, 18:33   #833
Labirynth
Zakorzenienie

natomiast jesli będę zarabiać więcej, na pewno będę kupowac mniej rozważnie, na zasadzie: potrzebuje bluzy - ide i kupuje
będe miała kase i dam innym zarobić na mnie, żeby potem Ci przyszli do mnie i dali mi zarobić, na tym polega kapitalizm

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 18:35   #834
atlanta1987
Zadomowienie

GG do atlanta1987

Cytat:
szampon mam jeden i to za 2.50 babydream

inwestuje w kosmetyki do buzi, w moim wypadku to priorytet
właśnie muszę wypróbiwać ten szampon

a do buzi to u mnie wszystko na recepte więc też troche mi na to kasiory idzie + wizyty u dermat.

te maści płyny itp. drogie jak cholera:/

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
ja mam butowa obsesje, lakierow do paznokci i kosmetykow
oj lakiery też lubię....
Stary 2010-11-04, 18:35   #835
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atlanta1987 Pokaż wiadomość
właśnie muszę wypróbiwać ten szampon

a do buzi to u mnie wszystko na recepte więc też troche mi na to kasiory idzie + wizyty u dermat.

[COLOR="Silver"]
dokładnie
Stary 2010-11-04, 19:01   #836
2018070520180950
Konto usunięte

ja mam do lakierow do paznkci jakis wogole taki pociag haha ja MUSZE kupic i mam 3322151436142523 lakierow ale musze miec ten jeden wiecej
Stary 2010-11-04, 19:02   #837
asiaczek87
Zakorzenienie

Orli jak zwykle cud miód i orzeszki dot.opowiadania :P

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
ja mam do lakierow do paznkci jakis wogole taki pociag haha ja MUSZE kupic i mam 3322151436142523 lakierow ale musze miec ten jeden wiecej
Też uwielbiam kupować lakiery
Ale mają niestety ograniczone terminy używania

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 19:07   #838
Konto usunięte

Cytat:
To zapraszam na bloga, link w podpisie
Właśnie dopracowuję świąteczne pazurki na konkurs, potem Wam pokażę
Stary 2010-11-04, 19:11   #839
Kmee
Zakorzenienie

O rany dziewczyny, ale pracowity dzień mam...
Po pracy pojechałam po zakupy.. wydałam w ciul kasy i przytargałam ciężkie jak cholera torby
No a potem moje królestwo, czyli kuchnia:
- żeberka pieczone (będą na dziś na obiad dla BSa), na razie leżą w przyprawach
- przygotowałam ziemniaczki do pieczenia do żeberek
Wstawię all do piekarnika jak pojadę po BSa i jak przyjedziemy to będą od razu do wyjęcia.. chyba padnę jak będą korki
- paseczki kurczaka będą usmażone i podane do maczania w dipie czosnkowym
- dip do kurczaka
- dip do maczania kawałków chleba
- wstępnie przygotowałam polędwiczki na rodzinną imprezę w sobotę

Jestem z siebie dumna

ps. oszczędzanie jest moją największą wadą.. a raczej jego zupełny brak.
Nie umiem odkłądać, ile dostanę tyle wydam..
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 19:15   #840
2018070520180950
Konto usunięte

no:/

ale co to to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości