![]() |
#811 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Cytat:
![]()
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taką straszną ochotę wyjechać,zamknąć się gdzieś,daleko od ludzi,świata- tak na 2 dni. A tu te głupie jazdy na 'przyuczenie' ,przecież każdy załapie program do sprzedaży, maszynę lotto,odbiór gazet,zamknięcie dnia. I to w 2 godziny! Co w tym trudnego. Dziś nie poszłam,bo byłam z BSikiem w krk w szpitalu po termin zabiegu na ten nosek. I już przyszła szefowa wydzwaniała czy zrezynowałam. Echh... A te dojazdy mnie wykończą zanim zacznę pracować, dlatego mnie to wkurza. A Ty Labi widze kociołek..ale 2 tygodnie i przyzwyczaisz się ![]() ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-11-04 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Konto usunięte
|
ale mi jakas febra w buzi wyszla i boli jak cholercia i jesc nie moge
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naprawdę mimo, że to praca dość taka hmmm niektórym powiem uwłączająca, ja mam satysfakcję, że ucze się czegoś nowego,a na bank mi się przyda, i cieszę się rano, że piznę makijaż i rusze z chaty... ![]() ![]() jakaklowiek praca daje mi satysfakcję, bo zarabiam pieniądze, a pięniądze to ja uwielbiam mieć, zeby móc je ttrwonić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- jaka febra??? o jęzu ![]() ![]()
![]() |
#815 |
Konto usunięte
|
Labi, doczytaj drugą połowę to wrócisz do wanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23050524]Labi, doczytaj drugą połowę to wrócisz do wanny
![]() czekaj czekaj, na razie kwas nakładałam ![]() wanna już się napełnia ![]()
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano, mam podobny syndrom... chociaż w gruncie rzeczy gospodarna jestem i oszczędna, ale lubię być przy kasie oj lubię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już więcej potrzebuje i jakoś sobie nie żałuję, ale oszczędzam ![]()
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
ja staram sie oszczędzać, mówię sobie "od jutra" i tak juz to trwa i trwa - zła jestem na siebie o to, że nie potrafię sobie odmówić i ciągle coś kupuje.... ostatnio postanowiłam, że dopóki nie skończe kosmetyku nie kupuje nastepnego (mam pełno zaczętych produktów, ale wciąż kupuje nowe) i korci mnie oj korci....
#821 |
Zakorzenienie
|
Dzięki mww
![]() ![]() ![]() Reeva, nie wyobrazisz sobie tego. Ja miałam zawsze takie głupie i naiwne przekonanie, kiedy kogoś z moich znajomych spotykały podobne tragedie, że mnie nigdy coś takiego nie spotka. I to nie, że zwyczajnie o tym nie myślałam, wręcz przeciwnie czasami myślałam, ale właśnie z tą autentyczną pewnością, że nic takiego mnie nie spotka. Ale nie chcę Was tu po raz kolejny tym męczyć.. Miłego wieczoru kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Konto usunięte
|
Labi a kto cie tam wie boli mnie cos jak pies
![]() ![]() hyba kazdy lubi ase trwonic, ja tez, o ile ja mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Konto usunięte
|
Eeej, tylko Labi i mww moją erostory w klubie przeczytały? :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |||||
BAN stały
|
![]() ale żeście znów naprodukowały ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23038032]Dałam do albumu zdjęcie pazurków na świąteczny konkurs, piszcie szczerze - nadają się? Jutro zrobię lepsze foty w świetle dziennym.[/QUOTE] chciałam coś poradzić i zobaczyć, ale nie ma ![]() Cytat:
![]() po prostu sprawianie, żeby włos ładnie wyglądał dzięki temu co ma w środku, a nie na zewnątrz ![]() Olej kokosowy nakładasz po prostu na włosy, możesz też na skalp. Na umyte, czy nie umyte- nie ma znaczenia i zależy od Ciebie. Optymalny czas trzymania go na włosach to ok. 10 godz, czyli najlepiej iść spać z nim. Zmaksymalizujesz odżywianie jak dasz włosy w czepek lub czapkę/ręcznik, a nawet to i to. Żeby odżywić najlepiej włos, muszą się otworzyć łuski, a do tego jest potrzebna temperatura ![]() I napisz, Kochana, jak tam na pogotowiu ![]() Cytat:
![]() Tak, on jest używany powszechnie i jest niedrogi i dobry, a na dodatek pięknie pachnie ![]() Cytat:
Jeśli fructis bez silikonów, to ok. Tylko, że czy ten szampon nie ma przypadkiem sls? Jeśli jesteś przywiązana do szamponów, to zacznij stosować OMO. Kup 1. delikatny szampon, np. Babydream z Rossmanna, za 2,49. Jest on tylko do mycia skalpu, bo włosom wystarczy jak oczyścisz je samą odżywką. 2. Kup odzywkę, którą będziesz nakładać na długość włosów, podczas gdy skalp będziesz myła szamponem, Ma ona chronić włosy przed szamponem. Np. Isana różowa lub biała z Rossmanna, teraz jest promocja- za 2,99 ![]() 3. Jakąś odżywkę treściwszą, do spłukiwania, może być np. Garnier karite i awokado. Tutaj jest spis produktów bez silikonów i innych oblepiaczy ![]() Odzywka b/s- mam tą samą ![]() Zamiast ręcznika, używaj zwykłą bawełnianą koszulkę i wiąż ją najlepiej TAK. Nie czesz później włosów już. Ta nivea, to ta z silikonem, czy pq? Kup sobie żel artiste z Natury jako stylizator, albo żel z rossmanna np. Ten nivea curls też jest ok, jesli nie jest z nowej serii (po prostu jeśli nie ma napisu NEW ![]() wax jest tez dobrym pomysłem ![]() jak je suszysz? Jeśli suszarką, to z dyfuzorem? Kmee, Kicia, Chai- myślę, że to Wam tez pomoże ![]() Cytat:
![]() ![]() Po pierwsze jeśli się zdecydujesz na stosowanie cg, to musisz oczyścić włosy z silikonów i wszystkiego co się na nich nadbudowało, np. szamponem Joanna Naturia (kosztują ok. 4 zł) Na tym blogu, co podawałam wyżej, jest spis wszystkich produktów ![]() Tez spróbuj OMO nie czesz włosów na sucho. Przeczesz je palcami, albo grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami podczas drugiej odżywki w OMO, tak jak pisała Vixy. Używaj zamiast ręcznika koszulki. Jak wyciskasz z włosów wodę, to rób to ugniatając je. Nakładaj odżywkę b/s i stylizator, które ochronią włosy kup suszarkę z dyfuzorem, takie można znaleźć całkiem tanio, za około 40 zł Tutaj macie krótki poradnik: od czego zacząć? Tutaj jest pigułka A tutaj FAQ I wątek o pielęgnacji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473611 Jakby co to pytać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
ale to trzeba rozsądnie
![]() ja np nigdy w życiu nie miałąm i nie będę mieć 5 tuszy do rzęs, bo to dla mnie wyrzucanie kasy w błoto nie kupię pewnych rzeczy za nie wiadomo jaką kasę, bo jest bezsensowane dla mnie kupowanie podpasek za dajmy na to 7 zł, jak moge za 3 i tak i tak ląduje to w śmieciach, a ja nie ubieram sie skapo jak mam okres więc nie musze ukrywac podpasek nie kupię wacików za 100 zł ( ![]() nie kupię nie wiem butów co rok, kupuję jedne na 2, 3 lata jak nie więcej, nie kupię płąszcza na zimę, skoro ten który mam od 2006 nadal jest w stanie bardzo dobrym i wygląda nieźle a poza tym ja nie inwestuje w płaszcze kurtki na zimę, to zawsze noszę po kilka lat jedno no i takie tego typu
![]() |
#826 |
Wtajemniczenie
|
O jaaa.. ale żeście napłodziły
![]() Oszczędność oszczędnością; też się staram nie wydawać ponad miarę ![]() ![]() No nic, ponadrabiam Was później ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na buty to też kasiorkę lubię wydawać.... ale mam plan oszczedzac - powazie kasa mi gddzies ucieka, sama nie wiem gdzie...
![]() |
#828 |
Konto usunięte
|
Orlica ja nie jestem w klubie takze nie czytam
![]() ale jak kiedys bede przeczytam:P |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 błyszczyki 3 szminy a i tak wydaje mi się za dużo balsamy 3 tylko dlatego, bo jeden ten sam cały czas by mi się znudził w tej chwili mam 2 i nie mogę się doczekac aż je skończę, a to chyba za pól roku, bo ja miziam się raz na dwa, trzy dni ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- szampon mam jeden i to za 2.50 babydream ![]() inwestuje w kosmetyki do buzi, w moim wypadku to priorytet
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
to ja powiem tak... kurtek nie kupuję dopóki moja mi się nie zniszczy buty zimowe kupuję nie na rok a na 2-3lata też dopóki mi się nie zniszczą...perfumy moge kupować ile wlezie ale teraz się opanowałam i wykańczam wszystkie co mam dopiero wtedy kupię nowe... szminek i błyszczyków mam dużo, tusz mam jeden, cieni trochę mam bo lubię mieć różne kolorki na oczętach
![]() ![]()
#831 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23051272]Eeej, tylko Labi i mww moją erostory w klubie przeczytały? :<[/QUOTE]
ide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Konto usunięte
|
ja mam butowa obsesje, lakierow do paznokci i kosmetykow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
natomiast jesli będę zarabiać więcej, na pewno będę kupowac mniej rozważnie, na zasadzie: potrzebuje bluzy - ide i kupuje
będe miała kase i dam innym zarobić na mnie, żeby potem Ci przyszli do mnie i dali mi zarobić, na tym polega kapitalizm
![]() |
#834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a do buzi to u mnie wszystko na recepte więc też troche mi na to kasiory idzie + wizyty u dermat. te maści płyny itp. drogie jak cholera:/ ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- oj lakiery też lubię....
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
#836 |
Konto usunięte
|
ja mam do lakierow do paznkci jakis wogole taki pociag haha ja MUSZE kupic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Orli jak zwykle cud miód i orzeszki
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() Ale mają niestety ograniczone terminy używania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny, ale pracowity dzień mam...
Po pracy pojechałam po zakupy.. wydałam w ciul kasy i przytargałam ciężkie jak cholera torby ![]() No a potem moje królestwo, czyli kuchnia: - żeberka pieczone (będą na dziś na obiad dla BSa), na razie leżą w przyprawach - przygotowałam ziemniaczki do pieczenia do żeberek Wstawię all do piekarnika jak pojadę po BSa i jak przyjedziemy to będą od razu do wyjęcia.. chyba padnę jak będą korki ![]() - paseczki kurczaka będą usmażone i podane do maczania w dipie czosnkowym - dip do kurczaka - dip do maczania kawałków chleba - wstępnie przygotowałam polędwiczki na rodzinną imprezę w sobotę Jestem z siebie dumna ![]() ps. oszczędzanie jest moją największą wadą.. a raczej jego zupełny brak. Nie umiem odkłądać, ile dostanę tyle wydam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Konto usunięte
|
no:/
ale co to to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.