|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
ja z moim spotkam sie jutro i go wykorzystam
![]()
#842 |
BAN stały
|
Ja dzisiaj i już się nie mogę doczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny (i chłopcy) - mam już sukienkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z szuflady, bo trzeba miec pod reka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
meggara a ty skad jestes?
![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2010-04-07 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
mieszkam ok 25km od Katowic. Precyzyjniej - okolice Tarnowskich Gór
![]() czemu zmienilas - "maggus" moglo byc ![]()
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-04-07 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Też się nie zgadzam na Wojtka jako jurora! Ale mi ciśnienie podskoczyło!! Zwariował koleś!!!
Megg jeśli bardzo chcesz, zrobimy czworokąt ![]() Orlico piłam swego czasu aquaslimy i G*&#! mi to dało! szkoda kasy!!! Axa i Black Bubu - też bym dała wszystko za kartę multisportu ale nie ma takiej możliwości ![]() ![]() sexysoul... jeśli buty są tak tanie to chyba każde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
BAN stały
|
Może jutro będę z BSem na mieście to tam zajdziemy.
Te moje były tylko czarne. Zrobię pare fotek żeby i ceny było widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a do Katowic jezdze na uczelnie ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2010-04-07 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18422747]Fosanic to już ciut za dużo na moją kieszeń, mimo że niby jeden z najtańszych. A Yerba Mate ma wg opisu nieco inne działanie ![]() Co to ten Fosanic?? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- nikt nie kupił moich butów na allegro ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić. Po pierwsze sorki za brak twarzy, ale jakoś nie chcę pokazywac paszczy publicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się jeśli chodzi o wojtka, co prawda ja zdjęć jeszcze nie dałam żadnych i chyba na ten konkurs sie nie załapię, ale mam nadzieję, że będzie inny
![]() Iwa pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Iwa bardzo ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18424577]
![]() ![]() Komunijna ![]() ![]() I za tą prostotę ją uwielbiam... i za wygodę - zero halek, kół, fiszbinów gorsetów ![]() Cytat:
![]() Ja też się nie dołączałam do konkursu, bo w sumie zaczęłam się udzielać na forum jak już trwał... Aż strach pomyśleć jaki może być następny i co będziemy oceniać ![]() czekoladowoo - dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18422747]Fosanic to już ciut za dużo na moją kieszeń, mimo że niby jeden z najtańszych. A Yerba Mate ma wg opisu nieco inne działanie
![]() jesli wybierzesz yerbamate z trawa cytrynowa lub skorka pomaranczy to jest bardzo smaczna, sama to takie troche siano ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Iwa no to dawaj fotosik
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Gdzie jest Call? Bo Kmee to już wiadomo ![]() Mam ochotę na BSa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie, bo grubo wyglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Biedna.. Moim zdaniem to praktyki powinny być jak najbardziej za ladą niż bieganie przy każdym pierdnięciu ze szmatą.. Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18419126]Fakt, że publikujemy gdzieś takie zdjęcia sam w sobie jest "niebezpieczny", ale Wam jakoś ufam, zresztą poza Afrodytkiem jesteśmy wszystkie kobietami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie nadążam z czytaniem. Produkujecie tyle postów, że jak to wszystko skończę zawsze czytać to mnie kima weźmie i idę spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||
Raczkowanie
|
Dobry wieczor, wrócilem jakis czas temu i wiele sie tu dzieje
![]() Posmakowalem tekili o smaku piwa byly tez frytki a teraz wizyta na forum i moze jakies cwiczonka ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18419126]Fakt, że publikujemy gdzieś takie zdjęcia sam w sobie jest "niebezpieczny", ale Wam jakoś ufam, zresztą poza Afrodytkiem jesteśmy wszystkie kobietami ![]() No tez bym nie chcial zeby moje fotoski wyszły gdzies indziej - a sa tylko tutaj ![]() Ten temacik pozwala mi poszerzycz horyzonty i to nie tylko mysleniowe, jest w nim wiele wspaniałych uwag od naprawde Wartościowych Nimf, wśród ktorych moge miec zaszczyt nie tylko poczytac ale i popisac na takim poziomie o jakim przecietny forumowicz moze sobie pomarzyc - Ten poziom tworzymy My i jeśli moge coś wniesc to chce aby to bylo lepsze od tego co zastałem ![]() Cytat:
![]() Wow niespodzianki i nagrody to to co Puchatki lubia najbardziej ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18420505]Dziewczyny, Afrodytku, myślicie, że powinnam w to -> http://www.aquaslim.pl/ zainwestować, żeby jakoś wspomóc efekt ćwiczeń? Nie chcę stracić na wadze zbyt dużo, bo i tak mam sporą niedowagę, ale tłuszczyk chcę zamienić na mięśnie.[/QUOTE] Takze odradzam, polecam cos o najprostszej konsystencji i jednym skladniku czyli np l-karnityne z olimp labs - działa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- l-karnityne z olimp labs - działa--> ja znowu poproszę o to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Megg - Specjalnie dla Ciebie wyszukałam wszystkie cytaty wojtkalodz.
Dla tych, którzy nie mieli okazji ich przeczytać.. "witam ![]() ![]() ![]() ![]() "czemu odrazu uwazasz ze nie mam szans? nie znasz mnie i opinia taka jest co kolwiek krzywdząca..." "wiesz ja moge zrobic baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzoooooooo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuzzzzzzzzzzzzoooooooo ooooo jak bym wiedzial jeszcze co i jak to byloby swietnie;P ![]() "w kazdym razie, czytalem gdzies w tym dziale na forum wypowiedz iz to kobiety maja trudniej aby znalesc partnera na sex, wydaje mi sie ze jednak nie jest tak do konca, bo raczej wiekszosc facetow jest otwarta na takie spontaniczne dzialanie niz dziewczyny/kobiety" "zupelnie nie chodzilo mi o to czy ktos jest łatwy czy tez nie, zastanawiam sie poprostu nad tym jak to funkcjonuje jak kobiety wybieraja sobie partnerow na tzw szybki numerek itd." "mowie dokladnie o tym samym, ze prosciej jest to dziewczynie jakby o tym decydowac, jesli chce to ma to co chce, oczywiscie tez jesli jest atrakcyjna( nie chce zbey to jakos seksistowsko zabrzmiało , ale mam nadzieje ze zrozumiecie jaki wydzwiek chcialem nadac temu slowu) ." chyba wystarczy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.