Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 18:45   #841
Ravissante
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

ja z moim spotkam sie jutro i go wykorzystam

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 18:50   #842
sexysoul
BAN stały

Ja dzisiaj i już się nie mogę doczekać
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 18:59   #843
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
opanujcie sie... ja tu pol h musialam czytac!

a jaaaaa? Jaki trojkacik? Mnie juz nikt nie kochaaaa?

Witam!

Ano nie. Wiem z doswiadczenia, ze w aptece sa wlasnie dobrze przechowywane, w chlodnym miejscu nie narazone na slonce Sama je rozpakowywuje - to wiem

Przezylam pierwszy dzien praktyki ze szmata w ręce ide sie uczyc....
No to dobrze słyszeć. Nam czasami panie w aptece dają prosto z szuflady, a czasami przynoszą z zaplecza.
Dziewczyny (i chłopcy) - mam już sukienkę Teraz lecę do sklepu, ale potem postaram się wrzucić fotki
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:08   #844
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
No to dobrze słyszeć. Nam czasami panie w aptece dają prosto z szuflady, a czasami przynoszą z zaplecza.
Dziewczyny (i chłopcy) - mam już sukienkę Teraz lecę do sklepu, ale potem postaram się wrzucić fotki
czekamy na fotyyyy
z szuflady, bo trzeba miec pod reka, ale zawsze sa przechowywane zgodnie z wszystkiemi wymogami, wiec spokojna glowa
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:09   #845
Ravissante
Wtajemniczenie

meggara a ty skad jestes?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Edytowane przez Ravissante
Czas edycji: 2010-04-07 o 19:12
Stary 2010-04-07, 19:13   #846
meggara
Wtajemniczenie

mieszkam ok 25km od Katowic. Precyzyjniej - okolice Tarnowskich Gór

czemu zmienilas - "maggus" moglo byc
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka

Edytowane przez meggara
Czas edycji: 2010-04-07 o 19:14
Stary 2010-04-07, 19:17   #847
kicccia
Zakorzenienie

Też się nie zgadzam na Wojtka jako jurora! Ale mi ciśnienie podskoczyło!! Zwariował koleś!!!
Megg jeśli bardzo chcesz, zrobimy czworokąt
Orlico piłam swego czasu aquaslimy i G*&#! mi to dało! szkoda kasy!!!
Axa i Black Bubu - też bym dała wszystko za kartę multisportu ale nie ma takiej możliwości a rownież chciałabym na wszystko chodzić
sexysoul... jeśli buty są tak tanie to chyba każde te co ty masz mi się podobają... są inne kolory? kocham wszelkie baletki z elementami cyrkonii itp. Obcasy max 8cm bo jestem po operacji (w maju będzie rok a dalej boli!) i długo na wysokich nie wytrzymam. Jak Ci się będzie kiedyś chciało to cyknij fotkę jakichś butów tak ogólnikowo ile wejdzie w kadr

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:21   #848
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
No to ten fosanic, wszystkie "Slimy" rowniez sa do kitu, L-karnityna jest dobra ale przy duzym wysilku fizycznym, ananas + spirulina (ale to bardziej przy otylosci), lub sama spirulina.
Osobiscie bardzo polecam ten fosanic, bo kumpela miala swietne efekty i dzialanie jest rzeczywiste.
Dodatkowo mozesz kupic herbate Yerba-mate i ja popijac w ramach oczyszczenia. Nie jest droga. Moze cos z tych propozycji wybierzesz
Fosanic to już ciut za dużo na moją kieszeń, mimo że niby jeden z najtańszych. A Yerba Mate ma wg opisu nieco inne działanie Smak pewnie jak każde ziółka, ni w te ni we wte?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:26   #849
sexysoul
BAN stały

Może jutro będę z BSem na mieście to tam zajdziemy.
Te moje były tylko czarne. Zrobię pare fotek żeby i ceny było widać
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:29   #850
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
mieszkam ok 25km od Katowic. Precyzyjniej - okolice Tarnowskich Gór

czemu zmienilas - "maggus" moglo byc
haha a wiesz ze ja tez mieszkam niedaleko TG
a do Katowic jezdze na uczelnie

Edytowane przez Ravissante
Czas edycji: 2010-04-07 o 20:06
Stary 2010-04-07, 19:42   #851
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
Może jutro będę z BSem na mieście to tam zajdziemy.
Te moje były tylko czarne. Zrobię pare fotek żeby i ceny było widać
Kochanaś
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18422747]Fosanic to już ciut za dużo na moją kieszeń, mimo że niby jeden z najtańszych. A Yerba Mate ma wg opisu nieco inne działanie Smak pewnie jak każde ziółka, ni w te ni we wte?[/QUOTE]

Co to ten Fosanic??

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

nikt nie kupił moich butów na allegro nowiutkie ale na mnie za małe buuu myślałam, że chociaż z 30zł zarobię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 19:46   #852
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Co to ten Fosanic??
Suplement, Meg o nim wspominała.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:07   #853
Iwa844
Zakorzenienie

Przyszłam się pochwalić. Po pierwsze sorki za brak twarzy, ale jakoś nie chcę pokazywac paszczy publicznie Po drugie - wybaczcie brak fryzury, ale prosto po pracy zdjęcie robione. A poza tym BS nie ma ręki do zdjęć, a i swiatło kiepskie. W ogóle mam wrażenie, że na tych zdjęciach jakoś grubo wyglądam. Nie ukrywam, że mam na czym usiąść i czym oddychać, no ale bez przesady. No nic, marudzę, ważne że w rzeczywistości i tak dużo korzystniej wygląda i baaardzo mi się podoba.
Stary 2010-04-07, 20:10   #854
Konto usunięte

Cytat:
Przyszłam się pochwalić. Po pierwsze sorki za brak twarzy, ale jakoś nie chcę pokazywac paszczy publicznie Po drugie - wybaczcie brak fryzury, ale prosto po pracy zdjęcie robione. A poza tym BS nie ma ręki do zdjęć, a i swiatło kiepskie. W ogóle mam wrażenie, że na tych zdjęciach jakoś grubo wyglądam. Nie ukrywam, że mam na czym usiąść i czym oddychać, no ale bez przesady. No nic, marudzę, ważne że w rzeczywistości i tak dużo korzystniej wygląda i baaardzo mi się podoba.
Stary 2010-04-07, 20:13   #855
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
sukienka slubna ?

Stary 2010-04-07, 20:15   #856
kicccia
Zakorzenienie

cudna...prosta a nie jakieś tam bezy

Stary 2010-04-07, 20:27   #857
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Zgadzam się jeśli chodzi o wojtka, co prawda ja zdjęć jeszcze nie dałam żadnych i chyba na ten konkurs sie nie załapię, ale mam nadzieję, że będzie inny

Iwa pieknie
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:34   #858
czekoladowoo
Zakorzenienie

Iwa bardzo ładna
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:34   #859
Iwa844
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18424577][/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
sukienka slubna ?
Komunijna Tak Ravi - ślubna

Cytat:
cudna...prosta a nie jakieś tam bezy
I za tą prostotę ją uwielbiam... i za wygodę - zero halek, kół, fiszbinów gorsetów

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Zgadzam się jeśli chodzi o wojtka, co prawda ja zdjęć jeszcze nie dałam żadnych i chyba na ten konkurs sie nie załapię, ale mam nadzieję, że będzie inny

Iwa pieknie
Dzięki
Ja też się nie dołączałam do konkursu, bo w sumie zaczęłam się udzielać na forum jak już trwał... Aż strach pomyśleć jaki może być następny i co będziemy oceniać

czekoladowoo - dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 20:36   #860
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Unhappy Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
bardzo ładna, taka delikatna.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:01   #861
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18422747]Fosanic to już ciut za dużo na moją kieszeń, mimo że niby jeden z najtańszych. A Yerba Mate ma wg opisu nieco inne działanie Smak pewnie jak każde ziółka, ni w te ni we wte?[/QUOTE]
jesli wybierzesz yerbamate z trawa cytrynowa lub skorka pomaranczy to jest bardzo smaczna, sama to takie troche siano zapadnij w Twojej okolicy do herbaciarni i kup taka ilosc na dwa parzenia (ok2zl) i sprobujesz

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
haha a wiesz ze ja tez mieszkam niedaleko TG
a do Katowic jezdze na uczelnie
Taaaaa? A zawsze myslalam, ze Ty tez z okolic Krk Ja do Bytomia jezdze do szkoly a w Tg mam praktyki

Cytat:
Łaaaadnaaaa a napisz ile masz cm wzrostu? Bardzo smukło wygladasz w tym modelu
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-04-07, 21:04   #862
kicccia
Zakorzenienie

Iwa no to dawaj fotosik

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Gdzie jest Call? Bo Kmee to już wiadomo

Mam ochotę na BSa

Stary 2010-04-07, 21:07   #863
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Łaaaadnaaaa a napisz ile masz cm wzrostu? Bardzo smukło wygladasz w tym modelu
Mam 1,74 no i jak widać sporo tu i ówdzie Mimo to zdjęcia jeszcze dodatkowo pogrubiają, skoro nawet BS tak stwierdził, to coś w tym jest. Aaaa... na zdjęciu jestem jeszcze bez butów, więc jeszcze dojdzie kilka centymetrów
Cytat:
Iwa no to dawaj fotosik
Nie, bo grubo wyglądam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 21:15   #864
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że idę na zajęcia na późniejszą grupę

Trójkącik? Ja mogę to rozważyć

Więc. Wróciłam z domu, Bs miał jeszcze trochę zajęć, więc nie napadliśmy na siebie od razu wieczorem po jego zajęciach poszliśmy na piwo ze znajomym. BS smyrał mnie po plecach, wsadzał rękę z tyłu spodni, jak kolega wychodził do toalety(byliśmy sami na sali w kubie) całowaliśmy się, jego ręka powędrowała do środka mojego stanika.
Ja: też się nie mogę doczekać.
On: chyba czas wracać do domu...
Jak był na zajęciach, wysłałam mu mmsa z jednym ze zdjęć z mojej mokrej sesji.
Temperatura rosła.
Wróciliśmy do domu i wtedy to już było od samych drzwi. Przyparł mnie do ściany w przedpokoju, rozpiął stanik i podciągnął bluzkę. Ja go po chwili odepchnęłam i poszłam do pokoju rozkładać łóżko, zresztą jak on poprosił przy wejściu. Przy rozkładaniu łóżka uwolniłam jego żelaznego przyjaciela ze spodni. Potem on nie pozostał mi dłużny i dał oddychać mojej pussy. Rozkładałam dalej stając do niego tyłem i się schylając, co on wykorzystał, ale tylko przez chwilę, bo znów się odsunęłam. On nie wytrzymał, obrócił mnie i wziął na stojąco. Przenieśliśmy się na łóżko. Było i agresywnie i delikatnie, tak mokra, to ja dawno nie byłam. Był jeden, ale mega dłuuuuuuuugi Oooo.
Zostaliśmy w objęciach, całując się, a nasze oddechy dochodziły do siebie przez dobre 5 minut.

Taka mała opowiastka

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Pokaż wiadomość
to moze cos napisze o sobie brykam juz tylko z moim TZ ( w czerwcu mamy slub) niesteyt teraz odstawilam pigulki i z tego wzgledu to nie czujemy sie dobrze . jak bralam to wszedzie o kazdejporze i obojetnie jak ale za tydzien zznow zaczynamy

lato sie zbliza i jak pomysle o tym to ...mmm pamietam jak na parkingu ikea na zlocie Volkswagena to robilismy na przyklad
Witamy
Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe Nimfy

moj wczorajszy wieczor i noc byla bardzo udana

najpierw rozpalalam jego zmysly, calowalam, ocieralam go w strategicznych miejscach, dotykalam sama siebie, a gdy byl okropnie rozpalony powstrzymywalam przed dalszym dzialaniem wiem ze jestem okrutna
potem mu powiedzialam ze chce zagrac w szachy, tylko najpierw skocze pod prysznic. przyszlam w seksownej koronkowej haleczce, i niestety nie udalo sie nam nawet rozlozc planszy bo BS juz nie wiedzial co zrobic z rekami. Rzucil mnie na lozko i od razu zaczal reka piescic moja pussy, i przez halke masowac piersi. potem odsunal stringi na bok, i jezyczkiem doprowadzil mnie do nieba
postanowilam sie odwidzieczyc i w perwersyjny sposob zaspokajalam go ustami patrzac mu gleboko w oczy i usmiechajac sie zmyslowo, co doprowadzilo do tego ze mnnie wciagnal na siebie i kochalismy sie nie jezdzca. bawilam sie swoimi piersiami, potem on mnie przyciagnal do siebie i zaczal przygryzac moje sutki. bardzo szybko szczytowalismy.
potem, lezac i przytuajac sie bawilam sie jego Przyjacielem, ktory robil sie coraz bardziej twardy, a ja czujac to, coraz bardziej mokra. zaczelismy sie delikatnie calowac, muskac i gryzc wargi, gdy BS wlozyl swoje paluszki do mnie. poczul ze jestem bardzo mokra wiec postanowil to predko wykorzystac. wypielam sie do niego tyleczkiem a on szybko wszedl we mnie na pieska. mocno zaczal mnie posuwac, i poprosilam zeby zlapal mnie mocno za wlosy... mmm.. odplywalalam. dostalam wielkiego OOO i sie polozylam, a on nadal piescil moje plecy po czym tez sie polozyl na mnie i nadal mnie posuwal, tym razem delikatnie i okreznymi ruchami. kiedy on skonczyl ja dostalam drugieigo OO :
no a potem jeszcze 2x w nocy xD ale juz nie bede pisac moze o szczegolach

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Chcecie mnie wykończyć...

Dzisiaj o 21 zamykam konkurs i koło 22 będzie sonda. W piątek wieczorem ją zamknę i będzie oficjalne ogłoszenie wyników
Mogę głosować? Przepraszam, że nie dodałam zdjęcia, ale mój stan w czasie konkursu był przerażający..
Cytat:
a jaaaaa? Jaki trojkacik? Mnie juz nikt nie kochaaaa?

Przezylam pierwszy dzien praktyki ze szmata w ręce ide sie uczyc....
Kocham Cię, Megg

Biedna.. Moim zdaniem to praktyki powinny być jak najbardziej za ladą niż bieganie przy każdym pierdnięciu ze szmatą..
Cytat:
Ja sie nie zgadzam. Wpada raz na 2 miesiace i do sędziowania sie rwie. Moim zdaniem chcesz tylko poogladac nasze gole cycki a ja sie na to nie zgadzam.
Jurorem to moze byc Afrodytek, gdzie madrze pisze, jest z nami caly czas i nie robi niesmacznych uwag.

Axa - jesli do klubu dołączy wojteklodz ja sie z niego wypisuje i usowam fotki. Takie jest moje zdanie.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18419126]Fakt, że publikujemy gdzieś takie zdjęcia sam w sobie jest "niebezpieczny", ale Wam jakoś ufam, zresztą poza Afrodytkiem jesteśmy wszystkie kobietami A co się tyczy Afrodytka to chyba już zdążył pokazać, że nie szuka tutaj obiektu chętnego na seks, tylko naprawdę ma coś ciekawego do powiedzenia.[/QUOTE]

Cytat:
był mile widziany, dałysmy mu szanse po słowach "witam, szukam nimfomanki bo nie mam nikogo. Jest ktoras chetna?" oczywiscie przytoczylam niedokladne slowa, bo szukac nie bede gdzies w polowie 2giej czesci
nie wykorzystal dobrze tej szansy...
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:17   #865
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Iwa no to dawaj fotosik

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Gdzie jest Call? Bo Kmee to już wiadomo

Mam ochotę na BSa
Och jestem.. Tylko miałam @ i byłam nieżywa..

I nie nadążam z czytaniem. Produkujecie tyle postów, że jak to wszystko skończę zawsze czytać to mnie kima weźmie i idę spać
Stary 2010-04-07, 21:17   #866
afrodytta
Raczkowanie

Dobry wieczor, wrócilem jakis czas temu i wiele sie tu dzieje
Posmakowalem tekili o smaku piwa byly tez frytki a teraz wizyta na forum i moze jakies cwiczonka
Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Axa gdzie ty na siłkę chodzisz bo też chciałam iść ale ja już ma tyle planów - na jogę chodzę, na konie właśnie się musze zapisać, na basen też chce, na siłownie też chce, na sztuki walki też bym chciała a tu się okazuje, że mój portfel ma jednak ograniczoną pojemnosć
Ja bym sie z mila checia tez zapisal na sztuki walki i 3 razy tydz basen z tym ze czas jakos za szybko leci Ale zapału mi nie brak takze kto wie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18419126]Fakt, że publikujemy gdzieś takie zdjęcia sam w sobie jest "niebezpieczny", ale Wam jakoś ufam, zresztą poza Afrodytkiem jesteśmy wszystkie kobietami A co się tyczy Afrodytka to chyba już zdążył pokazać, że nie szuka tutaj obiektu chętnego na seks, tylko naprawdę ma coś ciekawego do powiedzenia.[/QUOTE]
No tez bym nie chcial zeby moje fotoski wyszły gdzies indziej - a sa tylko tutaj
Ten temacik pozwala mi poszerzycz horyzonty i to nie tylko mysleniowe, jest w nim wiele wspaniałych uwag od naprawde Wartościowych Nimf, wśród ktorych moge miec zaszczyt nie tylko poczytac ale i popisac na takim poziomie o jakim przecietny forumowicz moze sobie pomarzyc - Ten poziom tworzymy My i jeśli moge coś wniesc to chce aby to bylo lepsze od tego co zastałem
Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
Aha, czyli krótko mówiąc desperat Oo

Za godzinkę przyjeżdza BS
Będę miała nagrodę za 4 z kolosa
Nie wypowiadam sie nie znam nowego goscia ale cos bardzo prosto i z tupetem podeszedł do tematu
Wow niespodzianki i nagrody to to co Puchatki lubia najbardziej
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18420505]Dziewczyny, Afrodytku, myślicie, że powinnam w to -> http://www.aquaslim.pl/ zainwestować, żeby jakoś wspomóc efekt ćwiczeń? Nie chcę stracić na wadze zbyt dużo, bo i tak mam sporą niedowagę, ale tłuszczyk chcę zamienić na mięśnie.[/QUOTE]
Takze odradzam, polecam cos o najprostszej konsystencji i jednym skladniku czyli np l-karnityne z olimp labs - działa
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:24   #867
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 1,74 no i jak widać sporo tu i ówdzie Mimo to zdjęcia jeszcze dodatkowo pogrubiają, skoro nawet BS tak stwierdził, to coś w tym jest. Aaaa... na zdjęciu jestem jeszcze bez butów, więc jeszcze dojdzie kilka centymetrów

Nie, bo grubo wyglądam
Nie pitol

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

l-karnityne z olimp labs - działa--> ja znowu poproszę o to samo czyli jakiegoś linka na all. Bo znając moje zdolności znajdę nie to co trzeba jeśli będziesz tak dobry afrodytku

Stary 2010-04-07, 21:25   #868
Konto usunięte

Cytat:
Nie pitol

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

l-karnityne z olimp labs - działa--> ja znowu poproszę o to samo czyli jakiegoś linka na all. Bo znając moje zdolności znajdę nie to co trzeba jeśli będziesz tak dobry afrodytku
I ja też ^^ Albo na ☠☠☠☠☠☠☠ poszukam
Stary 2010-04-07, 21:26   #869
Callanthe
Zakorzenienie

Megg - Specjalnie dla Ciebie wyszukałam wszystkie cytaty wojtkalodz.
Dla tych, którzy nie mieli okazji ich przeczytać..

"witam trafilem na t forum zupełnie przypadkowo pierwszy raz czytam rozmowy kobiet/dziewczyn w taki otwarty sposób. nie powiem, że nie podniecają mnie niektóre wypowiedzi i to w jaki sposób wypowiadacie się o seksie. chciałbym sie dowiedziec jakto trzeba zrobic zbey zostac BSem jednej z was pozdrawiam"

"czemu odrazu uwazasz ze nie mam szans? nie znasz mnie i opinia taka jest co kolwiek krzywdząca..."

"wiesz ja moge zrobic baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzoooooooo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuzzzzzzzzzzzzoooooooo ooooo

jak bym wiedzial jeszcze co i jak to byloby swietnie;P "

"w kazdym razie, czytalem gdzies w tym dziale na forum wypowiedz iz to kobiety maja trudniej aby znalesc partnera na sex, wydaje mi sie ze jednak nie jest tak do konca, bo raczej wiekszosc facetow jest otwarta na takie spontaniczne dzialanie niz dziewczyny/kobiety"

"zupelnie nie chodzilo mi o to czy ktos jest łatwy czy tez nie, zastanawiam sie poprostu nad tym jak to funkcjonuje jak kobiety wybieraja sobie partnerow na tzw szybki numerek itd."

"mowie dokladnie o tym samym, ze prosciej jest to dziewczynie jakby o tym decydowac, jesli chce to ma to co chce, oczywiscie tez jesli jest atrakcyjna( nie chce zbey to jakos seksistowsko zabrzmiało , ale mam nadzieje ze zrozumiecie jaki wydzwiek chcialem nadac temu slowu) ."

chyba wystarczy..
Stary 2010-04-07, 21:27   #870
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pitol
Nie pitolę używam lustra
Ale nie narzekam... lubię siebie BS też mnie lubi i najbardziej seksownie czuję się wtedy, gdy przeglądam się w Jego oczach... Wiecie jakie to uczucie, prawda?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości