|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
No więc po wszystkim zrobiłam kolację i było tak cieplutko.. Tak miło
Obejrzeliśmy jakieś bzdury w telewizji przytuleni do siebie.. Na serio niczego nie żałuję.. Całowaliśmy się, tak delikatnie.. Tamten BS nie umywa się do tego. Tamten był taki.. Niedostępny. Ten jest otwarty, nie wstydzi się ze mną pokazywać jak tamten.. Jest zupełnie inaczej. Tak jak sobie wyobrażałam ![]() Dzisiaj przyjechał na ten Festyn na motorze w tym swoim gustownym wdzianku Normalnie kisiel w majtkach! Tak słodko się do mnie uśmiechnął I puścił mi oczko..
|
|
|
|
#842 |
|
Konto usunięte
|
też bym chętnie tak zrobiła, ale mam jesczze parę rzeczy do ZALICZENIA
![]() ![]() ![]() Call wow super no to trzymam kciuki aby było jak najlepiej
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też trzymam mocno kciuki
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
No z jednej strony to ja sie nie dziwie Call, że tak szybko. Naczytała się tu biedna dziewczyna i się Jej zachciało szaleństw...
![]() Teraz w sumie trzeba czekać i patrzeć co się dalej będzie działo, bo i tak po ptokach.... Tylko z tym lodzikiem stanowczo za szybko... ![]() Ale ja życzę POWODZONKA
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
no ja zawsze jak was czytam to mam potem taką chcicę że łoooo
takze tez sie nie dziwie hihihi
|
|
|
|
#846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Choć zawsze jako gówniara mówiłam sobie, że w życiu nie zrobię "czegoś tak obrzydliwego"
|
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co? pol dnia mnie nie bylo. Call wtargnęła jak huragan catrina, nieeee chwila... niczym tsunami i rozpier.... caly wątek na łopatki jednym opowiadaniem.
![]() I uwierz mi Call - czytalam Twoj post z rozdziawioną gębą niczym ryba. Cud jakis, ze mi mucha nie wleciala do paszczy Brak mi slow. Moje emocje wyrażą: A ja dzis bylam na policji zglosic ze mnie oszukano na allegro. I obslugiwal mnie całkiem niezly Pan Policjant, wygladajacy jak pol pudziana szeroki w barach jak całe drzwi! az strach sie bac takiego gliny ale jak tak siedzialam przed nim a on tam sobie skrobal protokol na kompie i wyobrazilam sobie jakby taki mnie wziął na tym biurku... ![]() i doszlam do wniosku, ze trzeba bylo ubrac mini i dekolt do pępka z podwojnym push-upem moze i bym wygladala jak zdzira ale bym miala satysfakcje ze sie slinil na moj widok
|
|
#848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mówiłaś ostatnio, że tak szybko i łatwo to mu się nie dasz a tu niespodzianka jesteś go już pewna? Jeśli tak to bardzo się cieszę i gratuluję ale czy to nie za szybko? ![]() (wolna się odezwała no ale dobra )Cytat:
|
|||||
|
|
|
#849 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zapodawaj linki na butki albo po prostu ogarnę ten wątek i będę szukała czegoś interesującego ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19964868] Call, się pośpieszyliście nieźle Obyś tylko nie żałowała kiedyś [COLOR="Silver"][/QUOTE] Ja tam max 2 miechy czekałam ![]() Z obecnym BS to od początku się smyraliśmy, pieścił mi piersi A po ok 3 tygodniach na całego ![]() Lodzik dużo później, na to zawsze decydowałam się spooooro po pierwszym razie z chłopem ![]() Pod tym względem nie trzeba czekać cholera wie ile, dla samej przyjemności jest miło ale oczywiście uczucie to potęguję. Uważam, że nawet jakby nie wypaliło nie ma co żałować Trochę irytuje mnie podejście naszego społeczeństwa w tej kwestii Tak samo jak do trójkątów, SM itd
|
||
|
|
|
#850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#851 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A chociaż raz gwiazdki nacisnęłaś?? ![]() Co do Call. Wg mnie też jednak trochę za łatwo. Ale stało się. Teraz tylko trzymać kciuki żeby sie świnią nie okazał i żeby połowa znajomych się nie dowiedziała, że miał Call po paru dniach... Ale co do lodzika, Labi się nie zgadzam, bo już lodzik lepszy wcześniej niż "pełnowymiarowy" seks ![]() Taaa, teraz Meg specjalnie szukaj oszustów na allu i kupuj u nich |
||
|
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
Już tu pewnie o tym pisałam, ale z BS jest moim pierwszym facetem, a wszystko potoczyło się baaardzo szybko. Wcześniej oboje byliśmy wręcz cnotliwi, a kiedy pierwszy raz mnie pocałował nagle wszystko się zmieniło
Już trzeciego dnia naszego związku były robótki ręczne, po dwóch tygodniach egzaminy ustne, a seks po 3 miesiącach. Kręciliśmy się tak strasznie, że na każdym spotkaniu niemal siłą się musieliśmy od siebie odklejać. Zresztą, nadal tak jest, mimo prawie 3,5 letniego stażu.---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać A Eric mi strrrasznie mojego znajomego przypomina ^^
|
|
|
|
#853 |
|
BAN stały
|
Hmmm tak sobie pomyślałam odnośnie Call, że łatwo czy nie łatwo ale zachowanie godne najprawdziwszej Nimfy...
Nie umieć wytrzymać
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19968669]J
Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać A Eric mi strrrasznie mojego znajomego przypomina ^^[/QUOTE]w pierwszej chwili nie zajarzylam ja drugi obejrzalam w dwa dni (!) nie moglam sie oderwacPrzeslij mi Twojego znajomego
|
|
#855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przez ten głupi serial jestem napalona na BSa strasznie, on siedzi teraz na imprezie i zapewne czuje się bardzo komfortowo, dostając co chwila pikantne smsy
|
|
|
|
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19968669]
[/COLOR]Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać A Eric mi strrrasznie mojego znajomego przypomina ^^[/QUOTE]Za 1,5 godziny premiera ![]() Faaaajny serial, nie?
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Nimfy!!!
![]() Przez weekend nie zaglądałam tutaj i dzisiaj przerażenie w oczach - ale mam do nadrobienia postów.. mam tyle pracy, że chyba w tym tygodniu nie będę często tutaj zaglądała..miłego dnia |
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19968596]
Ja tam max 2 miechy czekałam ![]() Z obecnym BS to od początku się smyraliśmy, pieścił mi piersi A po ok 3 tygodniach na całego ![]() Lodzik dużo później, na to zawsze decydowałam się spooooro po pierwszym razie z chłopem ![]() Pod tym względem nie trzeba czekać cholera wie ile, dla samej przyjemności jest miło ale oczywiście uczucie to potęguję. Uważam, że nawet jakby nie wypaliło nie ma co żałować Trochę irytuje mnie podejście naszego społeczeństwa w tej kwestii Tak samo jak do trójkątów, SM itd[/QUOTE]Ja zawsze miesiąc czekałam.... ale lodów nie robiłam, nawet przy pierwszym bzykanku, dopiero po kilku razach.... po prostu takie miałam założenie. I w sumie na dobre mi to wyszło. Bo partnerów miałam 5, a loda robiłam tylko dwóm i to tym, których ogromnie kochałam. Z moim BS razem przeżylismy nasz pierwszy raz i to na 3 randce wyjątek ALe lodzika dostał dopiero teraz po 5 latach braku kontaktu ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-14 o 08:40 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do Call, jedno mnie martwi, że po wszystkim na festynie puścił oczko i się uśmiechnął...i tyle...???
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
No i smutny jest fakt, że Oni (Call i jej bojfrend) chodzą razem do klasy, z tego co przeczytałam... mam nadzieję, że dobrze... bo chyba trochę inaczej jak ludzie widzą się rzadziej.
Ja wskoczyłam do łóżka, a raczejzmusiłam mojego BS do seksu na 3 randce tylko dlatego, że widzieliśmy się co dwa tygodnie i jeździiliśmy do siebie 300 km. Bo z innym kolejnym, widywalismy się codziennie, mieszkalismy od siebie kilka kroków, a do łózka dopiero po miesiącu, owszem wczesniej były pieszczoty... ale seks dopiero po miechu... i szłam do łóżka tylko z tymi, których kochałam...albo którzy wiedziałam, że mnie kochają i krzywdy nie zrobią... Raz tylko zrobiłam głupote i dałam się wykorzystać, do dziś żałuję... i przeklinam ten dzień. Nie chce lamentować na zapas, ale jest po fakcie... ![]() Ja trzymam kciuki za słodką Call
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
No to Call oby było teraz pieknie, cudownie i szaleńczo
W sumie też sie zdziwiłam, że tak szybko, ale rozumiem Twoje ciśnienie. Ja z moim pierwszym sie kochałam po 10 dniach Także rozumiem Call i powodzenia!! ![]() Aneszna, no coś Ty, Call chyba chciała podkreslić, że taki jest słodki, że się uśmiechnął do niej słodko i że oczka jej puszcza, wiesz to takie jeszcze słodkie początki |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
A to ile Axie zostało jeszcze dni bana???? Bo to coś się tak ciągnie i ciągnie w nieskończonasz .....
A ja widzę teaz Axe i
|
#863 |
|
Konto usunięte
|
też widzę axe
|
|
|
|
#864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest co wspominać na starość ![]() Cytat:
GDZIE ONA JEST???
|
||||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie będę lizać fallusa kogoś, kto chce się tylko zabawić... po prostu do lodów trzeba mi uczucia.... A dupeczke w ogóle zarezerowowana jest tylko i wyłacznie dla tego jedynego ![]() Natomiast też poszłam na całość z dobrym kolegą z myślą o tym, że potem nie będę niczego żałować i że będę miała co wspominać, ale sęk w tym, że my się dobrze bawiliśmy, ale kosztem czyjegoś cierpienia, a to nie jest fajne, a poza tym, koleś to jak się okazało z perspektywy czasu to idiota bez żadnych wartości...
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiego to nie myśl o kolesiu tylko myśl, że miałaś przygodę. Trudno stało się nie ma co się zadręczać ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Nie strasz jestem sama w domu!
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- O nie...zaczyna grzmieć będę musiała wszystko odłączyć ![]() ![]() boję sie burzyyyy
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, a ja dzowniłam do tego groźnego profa, żeby umówić się na exam, a ten mnie opieprzył, że za wcześnie.... o przepraszam bardzo... po 9 za wcześnie? W savoir vivre używania tel komórkowego jest napisane, że już od 7 mogę w celach biznesowo, pracy itp A 9 to już chyba normalna pora dnia. Nie wiem, bo zgłupiałam
![]() PS. Nomalnie boję się gościa, że aż....
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-14 o 09:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Obejrzeliśmy jakieś bzdury w telewizji przytuleni do siebie.. Na serio niczego nie żałuję.. Całowaliśmy się, tak delikatnie..
Normalnie kisiel w majtkach!
Tak słodko się do mnie uśmiechnął
I puścił mi oczko.. 

no chyba, że eliminujesz konkurencję
Jeśli tak to bardzo się cieszę i gratuluję ale czy to nie za szybko?