![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
No więc po wszystkim zrobiłam kolację i było tak cieplutko.. Tak miło
![]() Tamten BS nie umywa się do tego. Tamten był taki.. Niedostępny. Ten jest otwarty, nie wstydzi się ze mną pokazywać jak tamten.. Jest zupełnie inaczej. Tak jak sobie wyobrażałam ![]() Dzisiaj przyjechał na ten Festyn na motorze w tym swoim gustownym wdzianku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Konto usunięte
|
też bym chętnie tak zrobiła, ale mam jesczze parę rzeczy do ZALICZENIA
![]() ![]() ![]() Call wow super no to trzymam kciuki aby było jak najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też trzymam mocno kciuki
![]()
#844 |
Zakorzenienie
|
No z jednej strony to ja sie nie dziwie Call, że tak szybko. Naczytała się tu biedna dziewczyna i się Jej zachciało szaleństw...
![]() Teraz w sumie trzeba czekać i patrzeć co się dalej będzie działo, bo i tak po ptokach.... Tylko z tym lodzikiem stanowczo za szybko... ![]() Ale ja życzę POWODZONKA ![]()
#845 |
Konto usunięte
|
no ja zawsze jak was czytam to mam potem taką chcicę że łoooo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Choć zawsze jako gówniara mówiłam sobie, że w życiu nie zrobię "czegoś tak obrzydliwego" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co? pol dnia mnie nie bylo. Call wtargnęła jak huragan catrina, nieeee chwila... niczym tsunami i rozpier.... caly wątek na łopatki jednym opowiadaniem.
![]() I uwierz mi Call - czytalam Twoj post z rozdziawioną gębą niczym ryba. Cud jakis, ze mi mucha nie wleciala do paszczy ![]() Brak mi slow. Moje emocje wyrażą: ![]() ![]() A ja dzis bylam na policji zglosic ze mnie oszukano na allegro. I obslugiwal mnie całkiem niezly Pan Policjant, wygladajacy jak pol pudziana ![]() ![]() ale jak tak siedzialam przed nim a on tam sobie skrobal protokol na kompie i wyobrazilam sobie jakby taki mnie wziął na tym biurku... ![]() i doszlam do wniosku, ze trzeba bylo ubrac mini i dekolt do pępka z podwojnym push-upem ![]() ![]()
![]() |
#848 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (wolna się odezwała no ale dobra ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapodawaj linki na butki albo po prostu ogarnę ten wątek i będę szukała czegoś interesującego ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19964868] Call, się pośpieszyliście nieźle ![]() ![]() [/QUOTE] Ja tam max 2 miechy czekałam ![]() Z obecnym BS to od początku się smyraliśmy, pieścił mi piersi ![]() ![]() Lodzik dużo później, na to zawsze decydowałam się spooooro po pierwszym razie z chłopem ![]() Pod tym względem nie trzeba czekać cholera wie ile, dla samej przyjemności jest miło ale oczywiście uczucie to potęguję. Uważam, że nawet jakby nie wypaliło nie ma co żałować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A chociaż raz gwiazdki nacisnęłaś?? ![]() ![]() Co do Call. Wg mnie też jednak trochę za łatwo. Ale stało się. Teraz tylko trzymać kciuki żeby sie świnią nie okazał i żeby połowa znajomych się nie dowiedziała, że miał Call po paru dniach... Ale co do lodzika, Labi się nie zgadzam, bo już lodzik lepszy wcześniej niż "pełnowymiarowy" seks ![]() Taaa, teraz Meg specjalnie szukaj oszustów na allu i kupuj u nich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Konto usunięte
|
Już tu pewnie o tym pisałam, ale z BS jest moim pierwszym facetem, a wszystko potoczyło się baaardzo szybko. Wcześniej oboje byliśmy wręcz cnotliwi, a kiedy pierwszy raz mnie pocałował nagle wszystko się zmieniło
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
BAN stały
|
Hmmm tak sobie pomyślałam odnośnie Call, że łatwo czy nie łatwo ale zachowanie godne najprawdziwszej Nimfy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19968669]J
Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać ![]() w pierwszej chwili nie zajarzylam ![]() ![]() ![]() Przeslij mi Twojego znajomego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#855 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przez ten głupi serial jestem napalona na BSa strasznie, on siedzi teraz na imprezie i zapewne czuje się bardzo komfortowo, dostając co chwila pikantne smsy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19968669]
[/COLOR]Teraz zaczął się trzeci sezon Czru Blad? Kończę drugi, a wczoraj zaczęłam oglądać ![]() Za 1,5 godziny premiera ![]() Faaaajny serial, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Nimfy!!!
![]() Przez weekend nie zaglądałam tutaj i dzisiaj przerażenie w oczach - ale mam do nadrobienia postów.. mam tyle pracy, że chyba w tym tygodniu nie będę często tutaj zaglądała..miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19968596]
Ja tam max 2 miechy czekałam ![]() Z obecnym BS to od początku się smyraliśmy, pieścił mi piersi ![]() ![]() Lodzik dużo później, na to zawsze decydowałam się spooooro po pierwszym razie z chłopem ![]() Pod tym względem nie trzeba czekać cholera wie ile, dla samej przyjemności jest miło ale oczywiście uczucie to potęguję. Uważam, że nawet jakby nie wypaliło nie ma co żałować ![]() ![]() Ja zawsze miesiąc czekałam.... ale lodów nie robiłam, nawet przy pierwszym bzykanku, dopiero po kilku razach.... po prostu takie miałam założenie. I w sumie na dobre mi to wyszło. Bo partnerów miałam 5, a loda robiłam tylko dwóm i to tym, których ogromnie kochałam. Z moim BS razem przeżylismy nasz pierwszy raz i to na 3 randce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-14 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do Call, jedno mnie martwi, że po wszystkim na festynie puścił oczko i się uśmiechnął...i tyle...??? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
No i smutny jest fakt, że Oni (Call i jej bojfrend) chodzą razem do klasy, z tego co przeczytałam... mam nadzieję, że dobrze... bo chyba trochę inaczej jak ludzie widzą się rzadziej.
Ja wskoczyłam do łóżka, a raczejzmusiłam mojego BS do seksu na 3 randce tylko dlatego, że widzieliśmy się co dwa tygodnie i jeździiliśmy do siebie 300 km. Bo z innym kolejnym, widywalismy się codziennie, mieszkalismy od siebie kilka kroków, a do łózka dopiero po miesiącu, owszem wczesniej były pieszczoty... ale seks dopiero po miechu... i szłam do łóżka tylko z tymi, których kochałam...albo którzy wiedziałam, że mnie kochają i krzywdy nie zrobią... Raz tylko zrobiłam głupote i dałam się wykorzystać, do dziś żałuję... i przeklinam ten dzień. Nie chce lamentować na zapas, ale jest po fakcie... ![]() Ja trzymam kciuki za słodką Call ![]()
#861 |
Zakorzenienie
|
No to Call oby było teraz pieknie, cudownie i szaleńczo
![]() ![]() ![]() ![]() Aneszna, no coś Ty, Call chyba chciała podkreslić, że taki jest słodki, że się uśmiechnął do niej słodko i że oczka jej puszcza, wiesz to takie jeszcze słodkie początki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
A to ile Axie zostało jeszcze dni bana???? Bo to coś się tak ciągnie i ciągnie w nieskończonasz .....
A ja widzę teaz Axe i ![]() ![]() ![]()
#863 |
Konto usunięte
|
też widzę axe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||||
Zakorzenienie
|
Zawsze
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
GDZIE ONA JEST??? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast też poszłam na całość z dobrym kolegą z myślą o tym, że potem nie będę niczego żałować i że będę miała co wspominać, ale sęk w tym, że my się dobrze bawiliśmy, ale kosztem czyjegoś cierpienia, a to nie jest fajne, a poza tym, koleś to jak się okazało z perspektywy czasu to idiota bez żadnych wartości...
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego to nie myśl o kolesiu tylko myśl, że miałaś przygodę. Trudno stało się nie ma co się zadręczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Nie strasz jestem sama w domu!
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- O nie...zaczyna grzmieć będę musiała wszystko odłączyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Kurde, a ja dzowniłam do tego groźnego profa, żeby umówić się na exam, a ten mnie opieprzył, że za wcześnie.... o przepraszam bardzo... po 9 za wcześnie? W savoir vivre używania tel komórkowego jest napisane, że już od 7 mogę w celach biznesowo, pracy itp A 9 to już chyba normalna pora dnia. Nie wiem, bo zgłupiałam
![]() PS. Nomalnie boję się gościa, że aż.... ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-14 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.