![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() A następnym razem jak ścinałam baaardzo mocno na długości to stwierdziła, że wyrwałam włosy gumką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie o takich myślałam ![]() ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-07-23 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
pewnie, że pokażę zdjęcie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a te dreadlocki są super,kiedyś się kręcilam dużo po gotyckich imprezach i tam dużo lasek takie ma ![]() teraz juz mam to z fajkiem ale to sie pewnie zmieni za chwile bo testuje avatary ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-07-23 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() ![]()
![]() |
#67 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Siemano dziewusze
![]() Pogoda się popsuła, nie jedziemy na Hel pod namioty tylko na Kaszuby, wynajmujemy takie mini mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() tusamolot fajny av ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba, że wolisz przewiązana czerwoną kokardką... ![]() (jedynie kokardką, ma się rozumieć ![]() Cytat:
![]() Nic dziwnego, że fryzjerki są przeciwne, potem sporo chyba trzeba czekać żeby je znowu odwiedzić ![]() a plecy już całkowicie wygojone?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20876048]Siemano dziewusze ![]() Pogoda się popsuła, nie jedziemy na Hel pod namioty tylko na Kaszuby, wynajmujemy takie mini mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Kaszuby są fajne ![]() ![]() ![]() tusamolot też mi się Twój av podoba, zapomniałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
Plecki już dobrze, dziękuję. Chyba całkiem zagojone, bo już nawet nie swędzi. Wrzucę dzisiaj wieczorem zdjęcie (po prysznicu :P) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
ledwo żywa, ale jezdem....
eeeeeee umieram z głodu ![]() no jak ja bym se zrobiła dready, to miałabym tylko jednego z tych moim3 włosów ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20876048][FONT="Georgia"]Siemano dziewusze ![]() Pogoda się popsuła, nie jedziemy na Hel pod namioty tylko na Kaszuby, wynajmujemy takie mini mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] jadę z Wami ![]()
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Tutaj sami towarzyscy ludzi i chętnie przyjmujemy nowe twarze, także dawaj
![]() Jedzim do Stężycy, to jest nad Kościerzyną ale już w powiecie kartuskim ![]() Nawet pub tam jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20876741]Tutaj sami towarzyscy ludzi i chętnie przyjmujemy nowe twarze, także dawaj
![]() Jedzim do Stężycy, to jest nad Kościerzyną ale już w powiecie kartuskim ![]() Nawet pub tam jest ![]() ![]() ![]() no to kurde SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubię klimat lat 80 ii 90, ![]() ale bym sobie też tak bujnęła, oj pizze zamówiłam, nie mam siły montowac obiadu ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- ale za to chatke trza wysprzatać - szkoda mi week na to ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- reeva daj se tego żulka na ava!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20878757]
![]() Wy byście ogarnęły o co chodzi ale na wizażu zaraz krzywe spojrzenia by były w moją stronę ![]() Taka pała jak sobie siedzi może być ![]() Zaraz jedziem ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] papa ![]() baw się dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Bye reeva!
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
pa reeva...
![]() coraz nas mniej ![]() O jaaaaaaaaaa.. połozyłam się spać... wstaje a tu Bs wymył całe mieszkanko... tzn wszytskiego nie wysprzatał, no ale raczej "większą połowe" ![]() A wogóle BS poszedł dziś ze mną do lekarza, owszem przejęty i zmartwiony, ale czasem nabijał się ze mnie, że tak promiennie wyglądam, rześko, zdrowo... a ja do niego: - głąbie, przecież ja mam napaćkane na ryj tone kremu koloryzującego, mam makijaż... przeciez dobrze wiesz, że pod tym jestem blada jak ściana i mam since pod oczami jak Toffik i zaczęłam mu tłumaczyć, że sa kremy teraz do twarzy rozświetlające, nadające promiennisty koloryt skórze itd, tak się ze mnie nabijał gupek ![]() ![]()
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Właśnie...
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Moje drogie
![]() powiedziała, że mogło być tak wczoraj, bo rzeczywiście mało miałam w diecie cukru i gorąco, więc mogłam wypocić ( ![]() albo ewentualnie coś z tamtym glukometrem było nie tak teraz czuję się słabo, no ale chyba większośc ludzi przez te upały tak się czuje, ja już nie wiem... serio spałam po przyjsciu do domu i w tej chwili jest lepiej w środę następnego tygodnia idę już do lekarza, po skierowanie na badania ogólne - bo jestem znacznie osłabiona... tyle to tak w skrócie... dostałam ochrzan od Pani Matki... ![]() dziękuje Ketamince i reevie za dobre słowa otuchy ![]() Axa, Lavi i wszychie Nimfomany ![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
O wiele lepsze wiadomości Labuś
![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze,że jest lepiej ![]() Ja idę na domowkę do koleżanki,zaciągam BS-a ale chce mi sie seksu tak , ze zastanawiam sie nad moralnością bzykanka w toalecie w mieszkaniu kolezanki gdzie bedzie mnostwo osob ![]() poprzednim razem zaciagnelam go do szafy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro też będę mierzyć i pojutrze, właściwe do samej wizyty u lekarza będe mierzyć... ![]() boję się, ale chce myśleć, że to jakiś błąd, ja zawsze byłam słaba, mimoza... taka ruszysz palcem i leży... ale ostatnie dni ledwo chodziłam... tylko myslałam, że upał... dobra, whatever ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ja miałam anemie jako dziecko... podobno po anemii jest wielki ubytek na zdrowiu... ale oczywiście nie wczuwałąm sie w temat nigdy.... ![]() w przyszłym tyg mam komplet badań ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- acha i ostatnio jak gapiłam sie w lustro wydawało mi się, że mam jakieś większe since pod oczami niż zwykle... kiedyś wcale nie miałam, teraz mam duże mogę foto zrobić i dać jak zmyje buzie z makijazu pS. Ja piję baaaaardzo dużo zielonej herbaty, a ona słynie z tego, że bardzo obniża cukier we krwi ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak wieszak nie chcę wygladać tylko mieć trochę mnie tłuszczyku tu i tam... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jutro może będzie sss u mnie bo dzisiaj krucho ![]() Wszystkie pojechały na wakacje....a ja ze skręconym kolanem!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
BS pożegnał mnie dziś najcudowniejszym sexem jaki był
![]() ja Was moje drogie nimfy, żegnam na 3 tygodnie. Życze wam dużo za***istego sexu ![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowej Części
![]() ![]() ![]()
#87 |
Zadomowienie
|
melduję się, ale nawet mnie na liście nie ma
![]()
#88 |
Zakorzenienie
|
facet pojechał na impreze więc nawet dwa dni przerwy będziemy miec, ale pogodziliśmy się już, wyjasniliśmy sytuację, dzięki za pocieszenie, oj bardzo się przydało
![]() Axa ładne te dredlocki ja mam jednego dreda długiego ![]() ![]() Givemecookie - papa ![]() ja myślę non stop czy jechac na woodstock w tym roku czy też nie jechac ![]()
#89 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super, że się pogodziliście ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że już jest lepiej ![]() ![]() ![]() I Kochana, na cukrzycę na podstawie Twoich wyników naprawdę nie masz szans!!!! Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A w ogóle to pusto tu, jak na pustyni jakiej, madzie widze, madzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- o... była i poszła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.