Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 10:09   #871
Chaigata
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
W czerwcu Byłam Bliźniakiem.. teraz jestem Bykiem (a to w ogóle temat z okładki w Angorze )
a ja Rak-> Bliźniak
Stary 2010-09-20, 10:14   #872
Ravissante
Wtajemniczenie

a ja jestem BYK

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:15   #873
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez K-H Pokaż wiadomość
mww Ty też z okolic Poznania? No to pięknie Dziś to nie wiem nawet czy sięz TŻ zobaczę . Pardon, BS
tak
Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Juhu

eee ta
mww pewnie muism w końcu gdzieś się spotkac no

reeva piekny makijaż!!!
Ty jednak robisz go na powiece ruchomej, mój cały jest głównie na kościach

no

TU a jak Ty tam w espani się znalazła w ogóle, bo ja coś nie pamiętam
Labi - koniecznie!! Obroń się i będzie okaja do wielkiego świętowania
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:18   #874
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość

Labi - koniecznie!! Obroń się i będzie okaja do wielkiego świętowania
o tak!!!!!!!!!! Ja tylko na to czekam właśnie lece ostatnie 15 stron, jenyyyyyy
Stary 2010-09-20, 10:22   #875
Dama_pikowa
BAN stały

ja i BS zamiast lew/skorpion (co ładnie brzmi), to rak/PANNA
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:57   #876
Jemi91
Rozeznanie

Uff...12 stron nadrobione
Tu - przeczytałam, i cieszę się Twoim szczęściem dobrze, że wyjechałaś, przynajmniej się odstresowałaś..

Nie wiem w sumie komu mam już odpisać
Ja też mam dziwny nastrój, chciałabym wyjechać w kilka kobiet gdzieś w ****u do ciepłych krajów.. słońce, drinki, imprezy...heh

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-10-27 o 12:42
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:04   #877
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Orlica Ty też czasem nie szukasz pracy na dziennych?
I też mam obfite te dni, nie wiem czy tabletki mi jakoś tego nie zintensyfikowały...
Szukam szukam, ale mam i dzienne i zaoczne
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 11:24   #878
Kmee
Zakorzenienie

Cześć

Już jestem.. nie będę nadrabiać zaległości, bo za dużo napisałyście

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Tak jak wcześniej obiecałam, dorzuciłam do albumu parę fotek mojego królestwa
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 11:26   #879
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
Uff...12 stron nadrobione
Tu - przeczytałam, i cieszę się Twoim szczęściem dobrze, że wyjechałaś, przynajmniej się odstresowałaś..

Nie wiem w sumie komu mam już odpisać
Ja też mam dziwny nastrój, chciałabym wyjechać w kilka kobiet gdzieś w ****u do ciepłych krajów.. słońce, drinki, imprezy...heh

W weekend oczywiście BS dał ciała ;] pojechałam w piątek do domu robić włosy, BS obiecał że w piątek pójdzie na imprezę, ale w sobotę koło 14.00-16.00 po mnie przyjedzie. Zdekoloryzowałam włosy, ta palette jest straszna, 2 razy robiłam i prawie nic... ruszyło je tylko do brązowych z rudawą poświatą ale mają się dobrze póki co. No i wracając do BSa, w sobotę dzwoni, że zgubił telefon, co się okazało nie zgubił, bo pisał do mnie smsa jak wrócił z imprezy, ale kartę już zdążył zablokować Powiedział mi o 14.00 że on nie jest w stanie po mnie przyjechać, bo jeszcze nie wytrzeźwiał... miał zadzwonić później. Zadzwonił dopiero wieczorem koło 21 i że on dalej nie może przyjechać (ponoć wcześniej też próbował, ale nie odebrałam, nie zarejestrowałam tego ;] ), wkurzyłam się bo chyba się świetnie bawił w piątek i spakowałam rzeczy i o 21.30 wsiadłam w autobus, jak byłam już przed blokiem to zadzwoniłam i powiedziałam, że mnie wystawił, zachował sie jak dzieciak, że już nie mam autobusu i kto jest na beforze u nas, oczywiście wymienił tylko ze 4 osoby. Po 15minutach od telefonu weszłam do mieszkania, zajrzałam do pokoju, w którym było ze 12 osób ( w tym z 5 lasek ), powiedziałam "coś dużo tych MAKSÓW tutaj (Maks to jego przyjaciel) ", wszyscy w śmiech, TŻ nie bardzo. Przyszedł do mnie do pokoju i zaczęliśmy się kłócić, powiedziałam mu ponownie jak się zachował i że dzisiaj nie mam zamiaru się sprzeczać, tylko idę na imprezę. Ogólnie to nawet nie on zapraszał ludzi na before i stąd wyszło takie zamieszanie, ale przez takie głupoty że mi nie mówi "kochanie będą jakieś koleżanki kogoś tam la la", wyszło że mi ściemnia. Na imoprezie się upiłam (JAK NIGDY) i BS mnie wręcz prowadzał, bo ostatnio się dowiedziałam, że nie jestem wyluzowana, a nasza koleżanka jest, można z nią tak spontanicznie pójść np na kielona do baru, a ja tylko strofuje "pysiu nie pij, pysiu proszę", no to stwierdziłam, że się wyluzuję (bo trochę to irytujące jak jesteś jedyna w towarzystwie, która po prostu mniej pije i od razu wychodzi na to, że sztywniak) i kompletnie go nie ograniczałam, sam się ograniczył bo musiał mnie ogarniać
Wczoraj o wszystkim pogadaliśmy, rozpłakałam się, bo jestem zmęczona tym wszystkim, w sobotę to był mój pierwszy dzień okresu (pamiętacie jak mówiłam Wam że jeszcze nigdy nie miałam spokojnego okresu? Tradycja podtrzymana ) w ogóle okresu praktycznie nie mam, w sensie krwi. Ogólnie się odgadaliśmy, przeprosił mnie etc, był mega seks w nocy, ale to powiem Wam potem.
Dzisiaj się wprowadza do nas na tydzień co najmniej przyjaciel BSa, ciekawa jestem jak będzie... ;]
No widzisz, a ja planuję w stycniu taki wylot, ale nie mam z kim więc szukam ofert dla singli, pewnie bedzie brakowało fajnego towarystwa, ale zawsze jest okazja do poznania nowych ludzi
Stary 2010-09-20, 12:20   #880
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22173671]Reeeeeva! Melduję, że czarny lakier MySecret nadaje się do wzorków [/QUOTE]
ja uwazam, ze wiekszosc lakierow sie nadaje

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22173977]
A jak czyściłaś? :.
[/QUOTE]
Cytat:
Takie domowe? a jak??
Domowe. Moge Was poinstruowac ale musicie bardzo uwazac, zeby sobie nie zrobic wiecej szkody niz pozytku. Jestem kosmetyczka i oczyszczanie przerabialam na zajeciach dlatego rzucam sie na takie "domowe".
Mam cere wrazliwa, naczynkowa, wiec nie powinien wam zaszkodzic ten moj sposob.
Usowam glownie zaskorniki otwarte (te czarne punkciki).
Podczas kapieli robie DELIKATNY (reeva - delikatny powtarzam) peeling i rozgrzewam twarz pod strumieniem cieplej (bardzo cieplej) wody. (Uprzedzam, ze wiem, ze nie nalezy tego robic przy cerze naczynkowej - jak wieluuuu innych rzeczy )
Pozniej szybciutko wychodze, zeby twarz nie ostygla, biore papier toaletowy(dwa płatki)/husteczki (miekkie ma byc) owijam oba wskazujace palce i delikatnie sciskajac faldki skory miejsce przy miejscu "wyciskam" zaskorniki. Wychodza jak z masełka przy rozgrzanej buzi.
To, co wyskoczy zbieram jednym z owinietych paluchow i jade dalej. Za chwile zmieniam płatki papieru na czyste i ta sama historia az wyczyszcze caly nos, czolo, brode.
Trzeba miec dobre oswietlenie i robic to w miare szybko. Jak nie macie wprawy proponuje przed przejsciem do nastepnej partii twarzy rozgrzac ją ponownie bo tylko zaognicie twarz a nic nie bedzie chcialo wychodzic.
Pozniej co jest bardzo wazne trzeba zdezynfekowac te partie, co oczyscilyscie, aby nie doszlo do samozainfekowania sie i powstania stanow zapalnych. Najlepszy jest jakis tonik antybakteryjny (moze byc w tym wypadku z alkoholem).
Pozniej dobra jest jakas maseczka lagodzaca, ja uzywam czerwonej glinki - rewelacyjna. Moze byc tez biala, lub dla cery tlustej - zielona. Moze byc tez inna maseczka lagodzaca/nawilzajaca/kojaca. Po jej delikatnym zmyciu nakladam ulubiony krem (polecam w tynm momencie jakis tlusty, zeby skora byla zabezpieczona - w koncu byla zmaltretowana i calkowicie pozbawiona naturalnej ochrony lipidowej)
jesli zdarzy mi sie cos wycisnac do krwi wtedy na noc stosuje sudocrem i rano czlowiek wyglada przyzwoicie z czystym noskiem

To jest oczyszczanie dla skory normalnej/mieszanej/tlustej z zaskornikami otwartymi/lekkimi zamknietymi. Broń Boże, zeby ktos samodzielnie oczyszczal twarz jesli ma stany zapalne ropne - trądzik! tylko sobie zaszkodzi!!! W takim wypadku trzeba isc do kosmetyczki.

Cytat:
No widzisz, a ja planuję w stycniu taki wylot, ale nie mam z kim więc szukam ofert dla singli, pewnie bedzie brakowało fajnego towarystwa, ale zawsze jest okazja do poznania nowych ludzi
Wierz mi, ze od razu bym poleciala z Toba, gdybym tylko miala fundusze. Ekstra zabawa by byla
a tak nie mam nadal stazu, co za tym idzie kasy i blada
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 12:25   #881
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Coś Ty... Mam ponad 60 lakierów, z czego nadaje się z 5. Musi być baaardzo napigmentowany i najlepiej gęsty (choć np. Bella z Essence jest rzadka, a to mój ulubiony "wzorkowy" lakier).
Meg, właśnie przyszły nasze płytki Jutro nadam paczuszkę, bo dziś nie ruszam się z domu, umieram
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 12:32   #882
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22180952]
Meg, właśnie przyszły nasze płytki Jutro nadam paczuszkę, bo dziś nie ruszam się z domu, umieram [/QUOTE]
Oczywiscie! czekalam tyle, poczekam jeszcze troszke siedz i odpoczywaj
a fajne są????
mam ci jeszcze przelac kase na przesylke czy starczy z poprzedniego?
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-20, 12:32   #883
Konto usunięte

Cytat:
Oczywiscie! czekalam tyle, poczekam jeszcze troszke siedz i odpoczywaj
a fajne są????
mam ci jeszcze przelac kase na przesylke czy starczy z poprzedniego?
Są suuuper
Wystarczy
Stary 2010-09-20, 12:37   #884
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22181121]Są suuuper
Wystarczy [/QUOTE]
zrobisz dzis z nich jakies wzorki i pokazesz?
To dobrze
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-20, 13:03   #885
mww
Zakorzenienie

GG do mww

megg - może coś znajdziesz i polecimy
na razie sprawdzam oferty w biurach podróży, planuje Egipt na 7 dni all inclusive (bo żarłok jestem) i najlepiej jakbym kupiła z last minute (bo naprawdę bardzo się opłaca)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 13:06   #886
Kmee
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o Egipt itp, to all incl należy brać głównie ze względu na napoje.
Jeść można na prawdę niewiele, ale pić pije się prawie cały czas i można by zbankrutować płacąc za każdą szklankę napoju lub drinka
Stary 2010-09-20, 13:08   #887
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
megg - może coś znajdziesz i polecimy
na razie sprawdzam oferty w biurach podróży, planuje Egipt na 7 dni all inclusive (bo żarłok jestem) i najlepiej jakbym kupiła z last minute (bo naprawdę bardzo się opłaca)
Przykro mi, ale nie mam grosza przy duszy poki co
no i chyba juz w tym roku wyczerpalam moj limit podrozowania
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-20, 13:11   #888
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:

reeva
b. ładne oczy. Podobają mi się ciemne z takimi mocno białymi białkami. Ja za to jestem typowo słowiańska, lico blade i oczy jasne niebieskie...
Cytat:
aaaa... Reeva - oczka bardzo fajne
Cytat:

reeva
piekny makijaż!!!
Ty jednak robisz go na powiece ruchomej, mój cały jest głównie na kościach
Dziękuję Labi jak na kościach?
Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
potrzebowałam pocieszenia po eks i odpoczynku od wszystkiego w polsce więc zarobione pieniądze zainwestowałam w bilet,namówiłam rodziców na zasponsorowanie mi kursu językowego..wsiadłam w samolot no i jestem impulsywna decyzja ale jedna z najlepszych jakie podjęłam bo mam się o połowę lepiej

a teraz ubieram się bo okropnie zimno tutaj dziś (choć pewnie wyśmiejecie mnie jak wam powiem ile stopni bo jesteście w polsce teraz ) i lecę po najlepszą kawę świata żeby się doprowadzić do porządku i do muzeum picassa bo bywają tam okropne kolejki a tego chcę uniknąć
Czyli jest ok
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Reeva śliczny makeup fajnie masz kąciki rozświetlone.
Dziękuję Przy takich ciemnych kolorach dobrze jest rozświetlić
Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
reeva świetny makijaż z czego masz cienie?
To jest najlepszy zakup mojego życia, cienie za 2,50zł Trzymają cały dzień i są intensywne, rewelacja.
Cytat:
Hmm.. pamiętacie dyskusję o znakach zodiaku?

http://portalwiedzy.onet.pl/4868,252...zasopisma.html
BS mi pokazywał, że niby ja strzelec
Cytat:

Domowe. Moge Was poinstruowac ale musicie bardzo uwazac, zeby sobie nie zrobic wiecej szkody niz pozytku. Jestem kosmetyczka i oczyszczanie przerabialam na zajeciach dlatego rzucam sie na takie "domowe".
Mam cere wrazliwa, naczynkowa, wiec nie powinien wam zaszkodzic ten moj sposob.
Usowam glownie zaskorniki otwarte (te czarne punkciki).
Podczas kapieli robie DELIKATNY (reeva - delikatny powtarzam) peeling i rozgrzewam twarz pod strumieniem cieplej (bardzo cieplej) wody. (Uprzedzam, ze wiem, ze nie nalezy tego robic przy cerze naczynkowej - jak wieluuuu innych rzeczy )
Pozniej szybciutko wychodze, zeby twarz nie ostygla, biore papier toaletowy(dwa płatki)/husteczki (miekkie ma byc) owijam oba wskazujace palce i delikatnie sciskajac faldki skory miejsce przy miejscu "wyciskam" zaskorniki. Wychodza jak z masełka przy rozgrzanej buzi.
To, co wyskoczy zbieram jednym z owinietych paluchow i jade dalej. Za chwile zmieniam płatki papieru na czyste i ta sama historia az wyczyszcze caly nos, czolo, brode.
Trzeba miec dobre oswietlenie i robic to w miare szybko. Jak nie macie wprawy proponuje przed przejsciem do nastepnej partii twarzy rozgrzac ją ponownie bo tylko zaognicie twarz a nic nie bedzie chcialo wychodzic.
Pozniej co jest bardzo wazne trzeba zdezynfekowac te partie, co oczyscilyscie, aby nie doszlo do samozainfekowania sie i powstania stanow zapalnych. Najlepszy jest jakis tonik antybakteryjny (moze byc w tym wypadku z alkoholem).
Pozniej dobra jest jakas maseczka lagodzaca, ja uzywam czerwonej glinki - rewelacyjna. Moze byc tez biala, lub dla cery tlustej - zielona. Moze byc tez inna maseczka lagodzaca/nawilzajaca/kojaca. Po jej delikatnym zmyciu nakladam ulubiony krem (polecam w tynm momencie jakis tlusty, zeby skora byla zabezpieczona - w koncu byla zmaltretowana i calkowicie pozbawiona naturalnej ochrony lipidowej)
jesli zdarzy mi sie cos wycisnac do krwi wtedy na noc stosuje sudocrem i rano czlowiek wyglada przyzwoicie z czystym noskiem

To jest oczyszczanie dla skory normalnej/mieszanej/tlustej z zaskornikami otwartymi/lekkimi zamknietymi. Broń Boże, zeby ktos samodzielnie oczyszczal twarz jesli ma stany zapalne ropne - trądzik! tylko sobie zaszkodzi!!! W takim wypadku trzeba isc do kosmetyczki.
Dziękuję Jak skóra wróci do normalności, to zastosuję się do tego sposobu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:15   #889
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22181989]Dziękuję Labi jak na kościach?
[/QUOTE]

no tam o ... nad ruchoma powieką a pod brwią mam takie wystające, każdy ma, ale ja mam tak bardzo...

mww ja jade z Tobą , nie mam kasy, ale co tam, na stopa dojadę

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-09-20 o 13:20
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:21   #890
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Spać mi się chce... I sexu mi się chce... I tulenia w sumie mi się chce... Ale z BSem jestem pokłócona i nic póki co z tego nie będzie oprócz spania...
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:23   #891
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Kmee - ale ja jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny, jak jakiś posiłek opuszczę to od razu gubię kilogram nawet na wakacjach jak jest gorąco to nie odmówię posiłku
Labi - schowam Cie w walizce
Axa - odwieś kłótnie na czas przytulania a tak serio to szkoda czasu na kłótnie i fochanie się na siebie, najlepiej wszystko od razu wyjaśniać żeby była czysta atmosfera

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2010-09-20 o 13:27
Stary 2010-09-20, 13:27   #892
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Kmee - ale ja jem 5 posiłków dziennie co 3 godziny, jak jakiś posiłek opuszczę to od razu gubię kilogram nawet na wakacjach jak jest gorąco to nie odmówię posiłku
Wiem o czym mówisz maleńka, mam to samo

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Spać mi się chce... I sexu mi się chce... I tulenia w sumie mi się chce... Ale z BSem jestem pokłócona i nic póki co z tego nie będzie oprócz spania...
Stary 2010-09-20, 13:28   #893
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
ale przecież przy all incl i tak masz jedynie 3 posiłki
Stary 2010-09-20, 13:29   #894
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Axa - odwieś kłótnie na czas przytulania a tak serio to szkoda czasu na kłótnie i fochanie się na siebie, najlepiej wszystko od razu wyjaśniać żeby była czysta atmosfera
powiedz to jemu
Stary 2010-09-20, 13:29   #895
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
No chyba trochę więcej... Śniadanie, Lunch, Obiad, Podwieczorek i Kolacja...
Stary 2010-09-20, 13:29   #896
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
no to dokupi se ze dwa nie
Stary 2010-09-20, 13:31   #897
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Tylko, że on nie chce rozmawiać. On chce zakopać pod dywan, a jak wspominam to się wścieka na mnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 13:33   #898
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Nie spotkałam się, przynajmniej w Egipcie

Cytat:
no to dokupi se ze dwa nie
Dla mnie jak jest tak ciepło jedzenie może przestać istnieć
ale all incl to podstawa wszelkich wyjazdów.. pomijając hektolitry picia i drinów po prostu nie chce mi się zastanawiać i szukać jedzenia gdzieś na mieście, szczególnie że Egipt temu nie sprzyja.
Tam na mieście polecam jedynie sprawdzone miejsca
Stary 2010-09-20, 13:33   #899
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
dokładnie i drinki i przekąski cały dzień...
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:36   #900
Kmee
Zakorzenienie

ps. gdzie w Egipcie chcesz jechać ?

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22182485]dokładnie i drinki i przekąski cały dzień...[/QUOTE]
z jakiego biura? i ile gwiazdek Egipskich?

Jedyne co poza 3 posiłkami to czasem w barze było jakieś mega słodkie ciasto, którego i tak się nie dało jeść
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości