Nimfomanki C.D.N. ^^ - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-05, 11:21   #901
tusamolot
Rozeznanie

Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

ennostiel STO LAT

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:29   #902
madzia2306
Zakorzenienie

ennostiel 1000000000000000000000000 00000000000000 lat zaje...stego sexiora z BSem...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:43   #903
zabciajs
Zakorzenienie

Stooooo latttt
Stary 2010-11-05, 11:43   #904
Vixy
Rozeznanie

Enno - naaajlepsiejszego

Kmee - silikon jest w większości produktów do włosów.. np. jak używasz jedwabiu, to masz wrażenie że włosy są piękne, lśniące, zdrowe, ale to jest tylko złudzenie, bo nie są odbudowane, a jest na nich warstwa silikonu, która się oblepia na nich, oblepia, coraz więcej i tworzy taki efekt. Suma sumaru jakbyś użyła szampon, który je z tych silikonów oczyści (np. Joanna z pokrzywą z tego co pamiętam jest ok), potem nie nakładaj odżywki to zobaczysz jak Twoje włosy są suche i poniszczone (zazwyczaj).
Są różne silikony, niektóre spłukują się wodą, ale niektóre nie. Do ich wymycia potrzebny jest szampon z SLSem z tego co kojarzę.
A jak używasz produktów bez tego badziewia, to nie obciążasz włosów, widzisz ich faktyczny stan i odżywiasz je od środka. Silikony masz podane w składzie szamponów, odżywek na opakowaniu, są pod różnymi nazwami np. dimethicone czy siakoś tak.
Damo popraw mnie jeśli coś nagadałam nie tak

A ja tak myślę i myślę... i nie wiem czy odstawić tabletki
Ewidentnie mi nie służą, ale boję się innej antykoncepcji...
Odstawiała któraś z Was po dłuższym okresie brania?

Edytowane przez Vixy
Czas edycji: 2010-11-05 o 11:45
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 11:44   #905
Lavi92
Zakorzenienie

Przede wszystkim.. Wszystkiego co najlepsze, Enn!
Stary 2010-11-05, 11:45   #906
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Enno
Tzn jak Ci nie służą? Co się dzieje?
Stary 2010-11-05, 11:45   #907
Kmee
Zakorzenienie

ennostiel - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i BSa na codzień
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 11:46   #908
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Enno - naaajlepsiejszego

Kmee - silikon jest w większości produktów do włosów.. np. jak używasz jedwabiu, to masz wrażenie że włosy są piękne, lśniące, zdrowe, ale to jest tylko złudzenie, bo nie są odbudowane, a jest na nich warstwa silikonu, która się oblepia na nich, oblepia, coraz więcej i tworzy taki efekt. Suma sumaru jakbyś użyła szampon, który je z tych silikonów oczyści (np. Joanna z pokrzywą z tego co pamiętam jest ok), potem nie nakładaj odżywki to zobaczysz jak Twoje włosy są suche i poniszczone (zazwyczaj).
Są różne silikony, niektóre spłukują się wodą, ale niektóre nie. Do ich wymycia potrzebny jest szampon z SLSem z tego co kojarzę.
A jak używasz produktów bez tego badziewia, to nie obciążasz włosów, widzisz ich faktyczny stan i odżywiasz je od środka.
Damo popraw mnie jeśli coś nagadałam nie tak

kochanie ale czego się boisz? ja odkąd zaczęłam współżyć jadę na prezerwatywach i w ciąży nie jestem...ale wiadomo jak non stop robiliście to bez gumki bo brałaś tabletki to używając gumek będzie dziwne uczucie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-11-05, 11:58   #909
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Kmee - silikon jest w większości produktów do włosów..
A jak używasz produktów bez tego badziewia, to nie obciążasz włosów, widzisz ich faktyczny stan i odżywiasz je od środka. Silikony masz podane w składzie szamponów, odżywek na opakowaniu, są pod różnymi nazwami np. dimethicone czy siakoś tak.
a teges... czym je później odżywiać, żeby w ogóle móc je rozczesać :P ?

Cytat:
Ja brałam kilka lat a potem odstawiłam.
To była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć
Stary 2010-11-05, 12:02   #910
Vixy
Rozeznanie

No mi aż tak nie przeszkadzają, bardziej BSowi, ale wkurzają mnie pod względem psucia klimatu. Na ciążę też nie mogę sobie pozwolić w żadnym wypadku, dlatego boję się troszkę gumek, może dlatego że praktycznie są dla mnie nieznane...
A tabsy nie służą, bo biorę już dwa lata, na początku było ok, a teraz moje libido jest chooolernie niskie, mam humorki, wyskoczyły mi już kolejne pajączki na łydkach (miałam jeden, teraz są 3) w mojej rodzinie są skłonności do tego, więc się obawiam. (w styczniu mam wizytę u chirurga naczyniowego, a w przyszłym tygodniu muszę w końcu pójść na te badania krwi, na krzepliwość etc. bo to w sumie podstawa, skierowanie już mam), przeokropnie rozdwajają mi się paznokcie, nie mogę ich nawet na 3mm zapuścić, a kiedyś miałam takie jak Orli, gin powiedział że to od tabsów. Poza tym jak czytam o skutkach ubocznych po odstawieniu (nie w trakcie brania), to sorry ale jestem przerażona. BS oczywiście twierdzi, że ma koleżanki, które biorą tabsy po 3 lata i nic im nie jest ;] być może, ale ciekawa jestem jak to się odbije kiedyś. Poza tym każdy reaguje inaczej, u mnie już wychodzą pewne dolegliwości.
Stary 2010-11-05, 12:06   #911
madzia2306
Zakorzenienie

kochana nie bój się tak tych gumek... no słuchaj to jest twoja sprawa czy chcesz odstawić tutaj BS nie może ci nic nażucić... jeśli chcesz to odstaw niech ci organizm od chemii odpocznie trochę... a gumka odpowiednio załozona naprawdę dobrze chroni...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-05, 12:10   #912
tusamolot
Rozeznanie

Vixy (jak mi dziwnie tak do ciebie mówić.. znamy się dwa lata a ja nigdy po imieniu do ciebie nie powiedziałam a tu jakaś nowa ksywa ) przecież są inne formy antykoncepcji niż gumki i tabletki. Idź do ginekologa i skonsultuj to z nim,na pewno jest w stanie dobrać ci taka która będzie miała mniejszy wpływ na twoje zdrowie. Rozumiem obawy przed gumkami ale branie tabletek które ci wyraźnie szkodzą tylko dlatego,że ty się boisz albo jemu niewygodnie w lateksie to bezsens. Mam ulotki i płyty CD o plastrach i pierścieniach bo dostałam od ginekolog żebym mogła je przejrzeć i zdecydować jaką formę wolę - umówmy się na kawę w tym tygodniu to ci je dam

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:11   #913
Dama_pikowa
BAN stały

Vixy, z tym jedwabiem to nie do końca tak, bo jedwab to tez ważne proteiny, a proteiny to inna działka ale reszta ok i to nie jest tak, ze silikon dobrze działa na Ciebie. On własnie jest tak dodawany, zeby robił wrażenie dobrego działania. I to dobre działanie to tylko oblepianie włosa, a nie wnikanie i działanie od wewnątrz
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Dziewczyny schudlam 2kg wszystko przez bieganine w robocie i brak czasu na jedzenie. Jem dwa posilki w dniu a najgorsze jest to ze poszlo mi z mięśni bo sylwetka mi sie nie zmienila (cycki sie ostały! chwalić oaptrznosc)
Widzisz, a ja jem 2 posiłki dziennie i jeszcze tyję... :/
Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
O co chodzi z tym siliconem ?
Cytat:
Kmee... Parę stron wcześniej napisałam obszernego posta na ten temat, doradzając też Tobie, a Ty go olałaś... tam wszystko jest...
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:14   #914
Kmee
Zakorzenienie

Vixy.. niech się BS koleżankami nie zasłania, bo to że nie wie, że mają naczynka, że straciły ochotę na seks, że mają problemy z krążeniem itp nie znaczy, że tak nie jest! Przecież nie będą mu się z tego spowiadać! To raz. Dwa, znam całą masę facetów, którzy korzystają całe życie z prezerwatyw i tym bardziej nic im nie jest.
Faszerowanie się hormonami i chemią nigdy nie jest obojętne dla zdrowia.

Ja miałam dużą cześć tych samych dolegliwości, ale chyba najbardziej dokuczliwy był zupełny spadek libido. Po co brać tabletki skoro zupełnie nie masz ochoty na seks?
O antykoncepcji mogą myśleć zarówno kobiety jak i mężczyźni.. dwa lata Ty, teraz dwa lata kolej na niego.

Co do "nastroju" to zupełnie się tym nie przejmuj... wprawny BS poradzi sobie z tym w kilka sekund

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Kmee... Parę stron wcześniej napisałam obszernego posta na ten temat, doradzając też Tobie, a Ty go olałaś... tam wszystko jest...
O masz! a ja tu czekam kiedy się pojawisz i napiszesz...
Nie wiem jak ja to zrobiłam, że go przegapiłam
Stary 2010-11-05, 12:15   #915
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Vixy.. niech się BS koleżankami nie zasłania, bo to że nie wie, że mają naczynka, że straciły ochotę na seks, że mają problemy z krążeniem itp nie znaczy, że tak nie jest! Przecież nie będą mu się z tego spowiadać! To raz. Dwa, znam całą masę facetów, którzy korzystają całe życie z prezerwatyw i tym bardziej nic im nie jest.
Faszerowanie się hormonami i chemią nigdy nie jest obojętne dla zdrowia.

Ja miałam dużą cześć tych samych dolegliwości, ale chyba najbardziej dokuczliwy był zupełny spadek libido. Po co brać tabletki skoro zupełnie nie masz ochoty na seks?
O antykoncepcji mogą myśleć zarówno kobiety jak i mężczyźni.. dwa lata Ty, teraz dwa lata kolej na niego.

Co do "nastroju" to zupełnie się tym nie przejmuj... wprawny BS poradzi sobie z tym w kilka sekund
co do pogrubionego... my jedziemy od początku na prezerwatywach i BS żyje z resztą mowi że już woli te gumki niż ja miałabym się faszerować tabletkami... jemu gumki nie szkodzą a tabletki mogą zaszkodzić

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-11-05, 12:17   #916
Vixy
Rozeznanie

Cytat:
Karma dla rybek jest ok !!!

A tak serio, to ja jeszcze nie jestem jakoś super obeznana w tym temacie, ale może na razie spróbuj tak jak ja, od najprostszych sposobów, dopiero potem dokształć się w tej wiedzy i próbuj czego innego. Kup póki co Fructisa szmpon i odżywkę BEZ SILIKONU (na etykiecie jest napisane), najpierw umyj jakimś z SLSem, wspominałam o Joannie, zamień ręcznik na coś z gładką powierznią, kup jakiś żel do stylizacji tak jak Dama mi radziła, z Rossmana np. I Waxa polecam i olejki kokosowe. Możesz się cofnąć o dwie strony i zobaczyć co mi Dama radziła.
Stary 2010-11-05, 12:19   #917
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
co do pogrubionego... my jedziemy od początku na prezerwatywach i BS żyje z resztą mowi że już woli te gumki niż ja miałabym się faszerować tabletkami... jemu gumki nie szkodzą a tabletki mogą zaszkodzić
Ja też na początku poprosiłam mojego mężczyznę, żeby był dla mnie wyrozumiały i że nie chciałabym brać tabletek. Kochany jest, wszystko zrozumiał i zupełnie mnie nie namawia
Stary 2010-11-05, 12:21   #918
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:

O masz! a ja tu czekam kiedy się pojawisz i napiszesz...
Nie wiem jak ja to zrobiłam, że go przegapiłam
no nie wtrzymie z tą babą wstrętną!!
Stary 2010-11-05, 12:21   #919
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23062182]
mow czemu........
[/QUOTE]

Mam ostatnio dużo pracy = spędzam dużo godzin ponad normę pracując = jestem wiecznie zmęczona = zasypiam jak przyłożę głowę do poduszki = zero sexu...
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:24   #920
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:

ale żeście znów naprodukowały

chciałam coś poradzić i zobaczyć, ale nie ma

Kiciaczku nie od odżywek tylko od odstawienia silikonów, pq, sls i innych gówienek oblepiających włosy z zewnątrz
po prostu sprawianie, żeby włos ładnie wyglądał dzięki temu co ma w środku, a nie na zewnątrz
Olej kokosowy nakładasz po prostu na włosy, możesz też na skalp. Na umyte, czy nie umyte- nie ma znaczenia i zależy od Ciebie.
Optymalny czas trzymania go na włosach to ok. 10 godz, czyli najlepiej iść spać z nim. Zmaksymalizujesz odżywianie jak dasz włosy w czepek lub czapkę/ręcznik, a nawet to i to. Żeby odżywić najlepiej włos, muszą się otworzyć łuski, a do tego jest potrzebna temperatura

I napisz, Kochana, jak tam na pogotowiu wszystko w porządku? Ja tez myślałam, że będę dzisiaj dzwonić po pogotowie, ale się obeszło na szczęście...

Aneszna, Kicia to też do Was
Tak, on jest używany powszechnie i jest niedrogi i dobry, a na dodatek pięknie pachnie . Na all się nie opłaca, bo w sklepach on kosztuje ok. 10-14 zł, a na all dodatkowo płacisz przesyłkę. Poszukaj w społem np.

Więc tak:
Jeśli fructis bez silikonów, to ok. Tylko, że czy ten szampon nie ma przypadkiem sls? Jeśli jesteś przywiązana do szamponów, to zacznij stosować OMO. Kup
1. delikatny szampon, np. Babydream z Rossmanna, za 2,49. Jest on tylko do mycia skalpu, bo włosom wystarczy jak oczyścisz je samą odżywką.
2. Kup odzywkę, którą będziesz nakładać na długość włosów, podczas gdy skalp będziesz myła szamponem, Ma ona chronić włosy przed szamponem. Np. Isana różowa lub biała z Rossmanna, teraz jest promocja- za 2,99
3. Jakąś odżywkę treściwszą, do spłukiwania, może być np. Garnier karite i awokado.
Tutaj jest spis produktów bez silikonów i innych oblepiaczy

Odzywka b/s- mam tą samą nakładaj ją ugniatając włosy, tak jak Pani na tym filmiku.
Zamiast ręcznika, używaj zwykłą bawełnianą koszulkę i wiąż ją najlepiej TAK.
Nie czesz później włosów już.
Ta nivea, to ta z silikonem, czy pq? Kup sobie żel artiste z Natury jako stylizator, albo żel z rossmanna np. Ten nivea curls też jest ok, jesli nie jest z nowej serii (po prostu jeśli nie ma napisu NEW )
wax jest tez dobrym pomysłem
jak je suszysz? Jeśli suszarką, to z dyfuzorem?

Kmee, Kicia, Chai- myślę, że to Wam tez pomoże

Vixy, tylko chciałam zauważyć, że Kmee ma kręcone włosy i Kmee, możesz mieć na prawde ładne loki, jak uwolnisz je od tego co zalega na ich powierzchni ten fructis jest bez silikonów? ma coś takiego napisane?
Po pierwsze jeśli się zdecydujesz na stosowanie cg, to musisz oczyścić włosy z silikonów i wszystkiego co się na nich nadbudowało, np. szamponem Joanna Naturia (kosztują ok. 4 zł)
Na tym blogu, co podawałam wyżej, jest spis wszystkich produktów
Tez spróbuj OMO
nie czesz włosów na sucho. Przeczesz je palcami, albo grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami podczas drugiej odżywki w OMO, tak jak pisała Vixy.
Używaj zamiast ręcznika koszulki.
Jak wyciskasz z włosów wodę, to rób to ugniatając je.
Nakładaj odżywkę b/s i stylizator, które ochronią włosy
kup suszarkę z dyfuzorem, takie można znaleźć całkiem tanio, za około 40 zł
Tutaj macie krótki poradnik: od czego zacząć?
Tutaj jest pigułka
A tutaj FAQ
I wątek o pielęgnacji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473611

Jakby co to pytać
o mój boże, toć to prawie encyklopedia!
Poczytam w weekend i jak będę mieć pytania, to się do Ciebie zwrócę..
Tylko, że ja rozjaśniam włosy.. i nie chciałabym z tego rezygnować i nie wiem czy to się nie konfliktuje z tym wszystkim
Stary 2010-11-05, 12:25   #921
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
A tak serio, to ja jeszcze nie jestem jakoś super obeznana w tym temacie, ale może na razie spróbuj tak jak ja, od najprostszych sposobów, dopiero potem dokształć się w tej wiedzy i próbuj czego innego. Kup póki co Fructisa szmpon i odżywkę BEZ SILIKONU (na etykiecie jest napisane), najpierw umyj jakimś z SLSem, wspominałam o Joannie, zamień ręcznik na coś z gładką powierznią, kup jakiś żel do stylizacji tak jak Dama mi radziła, z Rossmana np. I Waxa polecam i olejki kokosowe. Możesz się cofnąć o dwie strony i zobaczyć co mi Dama radziła.
Ten szampon, Vixy jest zbyt nafaszerowany. Nie nadaje się do mycia

albo Hipp dla dzieci, albo Babydream z rossmanna

Tutaj są szampony do codziennego mycia. Chodzi o jak najprostszy skład. Ten fructis może silikonów nie ma ale ma pełno slsów i pq :/
Stary 2010-11-05, 12:25   #922
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wtrzymie z tą babą wstrętną!!
całuje stópki Paniusi
Stary 2010-11-05, 12:31   #923
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
o mój boże, toć to prawie encyklopedia!
Poczytam w weekend i jak będę mieć pytania, to się do Ciebie zwrócę..
Tylko, że ja rozjaśniam włosy.. i nie chciałabym z tego rezygnować i nie wiem czy to się nie konfliktuje z tym wszystkim

Tak sie starałam, a prawie odzewu nie było Tylko Vixy

własnie z tym rozjaśnianiem to trochę się gryzie. Na pewno nie będą takie efekty. W tym wątku poczytaj, coś ostatnio było o rozjaśnianiu ( i może w jego poprzednich częściach)

Chociażby ten post
Stary 2010-11-05, 12:31   #924
Kmee
Zakorzenienie

Może spróbuję tego z Rossmana w takim razie

Z tą karmą dla rybek to bym spróbowała jakby miało pomóc
Moich włosów nie da się rozczesać po myciu bez mocnej odżywki
Stary 2010-11-05, 12:33   #925
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
całuje stópki Paniusi
aj tam w stópki
i nie Paniusi, a Damulki jak już

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Może spróbuję tego z Rossmana w takim razie

Z tą karmą dla rybek to bym spróbowała jakby miało pomóc
Właśnie chodzi o to, że odżywione i nawilżone włosy się tak nie plączą i nie ma problemów z kołtunami. No i nie oszukujmy się- na to że nie mozesz ich rozczesać ma tez wpływ rozjaśnianie
Stary 2010-11-05, 12:38   #926
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

to tak jak moich........to z rozjasniania.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:41   #927
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
aj tam w stópki
i nie Paniusi, a Damulki jak już
od stópek się zaczyna czasami
Cytat:
Właśnie chodzi o to, że odżywione i nawilżone włosy się tak nie plączą i nie ma problemów z kołtunami. No i nie oszukujmy się- na to że nie mozesz ich rozczesać ma tez wpływ rozjaśnianie
no wiem właśnie! dlatego nie wiem, czy przeżyją na takim zdrowym pielęgnowaniu..

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23064405]to tak jak moich........to z rozjasniania.[/QUOTE]
oczywiście, że z rozjaśniania :/ no i też z tego, że ja mam suchą cerę, skórę, włosy.. jak byłam bachorkiem i nie farbowałam, to też miałam problemy z suszeniem się, łamaniem i puszeniem
Ty farbujesz nadal?
Stary 2010-11-05, 12:46   #928
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Ty farbujesz nadal?
jasne tylko ze nie rozjasniaczem tylko farbą.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-05, 12:49   #929
madzia2306
Zakorzenienie

ja to miałam wszystko z włochami robione zaczęło się od jasnych blond pasemek czyli już włosy byly rozjaśniane potem były różnego koloru pasemka potem farbęłam włosy na brąz i tak chyba z ponad rok... potem mi się umyślało zrobić rudy więc musiałam mieć odbarwiane włosy... że się jeszcze biedne trzymają jakoś to się dziwię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-11-05, 13:20   #930
Vixy
Rozeznanie

Ja też - od rozjasnianych przez rude do ciemnego brązu tak jak teraz.
Przy rozjaśnianiu nawet się nie kręciły
A teraz mam fajne fale, kiedyś ich nei uznawałam i prostowałam, ale stwierdzam po czasie że w falowanych mi o NIEBO lepiej.
Przede mną jeszcze będą dekoloryzacje, albo będę odrost farbować na jasniejszy, w sumie to już jest dużo jaśniejszy, bo farbuję Garnierem.
Damo, albo ktokolwiek kto się zna... poleciłybyście mi jakąś farbę do włosów? Po prostu dobrą (wiem, że nie będzie to palette ), chcę mazać włoski na taki jasny brązik.

Przkonałaś mnie Damesso (tak tata na mnie mówił ), kupię inny szmpon.
A co do tych wątków o kręconowłosych, to przeczytałam znaczną część i miałam taaaaki mętlik w głowie. Zresztą jakbym tak czytała każdy temat na wizażu, który lubię to z rodziną bym się nie widziała To jest jedyny wątek, na którym jestem systematycznie.
Kmee - ja po Waxie rozczesuje je bez ŻADNEGO problemu, o ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia.html&next=1

Co do gumek, to serio zaczynam się przekonywać... może na razie to w ogóle warto spróbować? ;]
I jeszcze coraz częściej czuję ból w łydkach nie chcę w wieku 20 lat robić już sobie skleroterapii czy innych shitów. Muszę spokojnie pogadać z BSem, bo on niby chce mnie rozumieć z tym, ale średnio mu wychodzi, drażni go ten temat.
Wczoraj mi się śniło, że w ciąży jestem... za dużo o tym myślę bo tens en to raczej pod koszmar podchodził.

Edytowane przez Vixy
Czas edycji: 2010-11-05 o 13:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości