![]() |
#931 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Ja na wysuszone włosy polecam oleje. Aktualnie używam Vatiki i jestem strasznie zadowolona. Włosy mi odżyły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Ja używałam kokosowego - z czystym sumieniem mogę go polecić. Tylko trzeba używać regularnie
![]() A co do rozczesywania osobiście nie mam z tym problemu ale teraz używam Joanny, Jedwab odzywka w spray'u i jestem strasznie zadowolona. A włosy po niej się taaak pięknie błyszczą i są mięciusie ![]()
![]() |
#935 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja zaczęłam od Efavitu, który podawała Vixy ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Właśnie: Axa, a czy Vatika wpłynęła na porost włosów?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Ufff... nadrobiłam Was
![]() Witam te Panie, z którymi się jeszcze nie znam, bo widzę, że nowe koleżanki dołączyły do wątku. Enno 200 lat życia pełnego seksu ![]() Vixy zauważ, że gumki są używane od wielu, wielu lat i ludzie jakoś z tym żyją. Też ich używamy z BSem i ma podobne zdanie jak ten madzi, że lepiej, żebym się nie truła. Co prawda, zaczynam brać tabsy, ale tylko po to, by uregulować okres i za pół roku mówię im papa ![]() Axa siły i wytrwałości życzę, bo widzę, że ciężki okres życiowy u Ciebie. U mnie też średnio. Wyglądam jakby mnie ktoś pobił, mimo że nie mam siniaków. Spuchła mi dolna powieka jednego oka, mam takie malutkie. Robię napary z rumianka, mam nadzieję, że przejdzie, bo muszę sie dzisiaj z BSem spotkać, a tak mu się nie pokażę. Ponadto BS się martwi, że z jego winy mam słabsze oceny niż dawniej (częściej dostaję 4 niż kiedyś) i mówi, że musimy się ograniczyć ze spotkaniami. Kiedy wg mnie oceny to nie wszystko, jakbym rzeczywiście miałam załamanie, że żadnych 5 tylko same 3,2,1 to ok, coś jest nie tak. Ale teraz? Może będzie średnia 4,8 na półrocze ale co z tego, kiedy dzięki niemu jestem szczęśliwa? Na zakończenie i tak wyciągnę na pasek. Nie jest to niemożliwe. A jak nie, to co? NIe dostanę stypendium? Trudno, pieniądze to nie wszystko, ale ważne, bym była szczęśliwa, prawda? A to szczęście osiągam właśnie dzięki niemu ![]() Co innego jakby od mojego świadectwa zależały dalsze losy, ale to jeszcze nie jest klasa maturalna. Wtedy to rozumiem, że trzeba się wziąć. A z tymi problemami, które mi się w tym roku kończą (jestem w 2. lo) nie ma problemu. Niby wszystko wydaje się wyjaśnione, ale jednak nie odczuwam tego. Poza tym jestem strasznie zmęczona... Coś jest nie tak z moim organizmem. Byłam niedawno na morfologii, jest ok. Ale chodzę taka śpiąca... No, to sobie ponarzekałam ![]()
#937 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz właśnie ubolewam bo nie mogę kupić kokosa z braku kasy
![]() W ogóle odkąd zaczęłam się wgłębiać w tajniki pielęgnacji jest widocznie lepiej ![]() ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
zusska dostawać czwórki to slabo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toś Ty taka młodziutka ![]() ![]() Masz świetną średnią! To prawda, oceny są bardzo ważne, ale bez przesady.. Ja tam przez całe liceum nie miałam świadectwa z paskiem i jakoś szczęśliwa byłam, ale ja nie należałam nigdy do osób szczególnie lubiących naukę ![]() ![]() Grunt, żebyś się skupiała na przedmiotach, które będziesz zdawała na maturze, bo reszta jest Ci potrzebna w zasadzie tylko po to, żeby świadectwo ładnie wyglądało. Niech już ten Twój BS nie przesadza tylko się cieszy, że tak bardzo lubisz spędzać z nim czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oceny są ważne ale lepiej skupiać się na przedmiotach potrzebnych do matury lub jeszcze egzaminu zawodowego... ostatnie świadectwo z paskiem mialam w gimnazjum hehe w technikum ani razu choć zawsze mało brakowało ale nie zażynałam się bo po co...
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23064538]jasne tylko ze nie rozjasniaczem tylko farbą.[/QUOTE]
i jak jeśli chodzi o niszczenie? Cytat:
![]() Spróbuję, gdzie go kupić? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Schudłam, ale farmakologicznie.. a teraz widzę, że odrobinę normalnego jedzenia (nawet nie jem słodyczy prawie, czy chipsów itp może raz na miesiąc) i gonie to co było. Tak ciągle i ciągle... a wszystko przez tabsy i hormony. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obecny szampon kupuje za... 3 zl ![]() ![]() Zussska gdybym miała takie oceny to bym chyba fruwała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wypowiedź. Jemu chyba chodzi głównie o to, żeby moja rodzina nie posądzała go za winowajcę moich gorszych ocen.
Jaki szampon/odżywkę polecałybyście do włosów słabych, farbowanych? Bo w kwc widzę Loreal na wysokiej pozycji?
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją droga była/jest seria programów : "Cała prawda o ..." trafiłam na odcinek o salonach fryzjerskich i sami się przyznawali, że przelewają szampony tańsze do butelek po tych "ekskluzywnych" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Lavi, chyba do naszej konwersacji muszę poszukać synonimów do "no własnie" i "dokładnie" ![]() Zusska- zainwestuj w odżywki, bo szampon ma za zadanie tylko myć włosy ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-11-05 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
A naiwne kobiciny myślą, że jak wydadzą 20zł na szampon to będą miały włosy rodem z photoshopa ^^
Haha też tak masz, że często używasz tych samych słów na okrągło? ![]() Spoko spoko mi to nie przeszkadza, bo sama tak robię ![]() Zussska od siebie mogę zaproponować Kallosa latte ![]()
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
ja sie nie mam co odzywac nawet bo moje loczki wyrosly i sciełam
![]() Enno - przyłączam sie do życzen wszystkiego naj i 100lat seksu!!!! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadę do BSa, do poczytania
![]() ![]()
#951 | |||||
Konto usunięte
|
ennostiel najlepszego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z pewnością musisz być wyczerpana ![]() U mnie to zależy od lakieru. Malowałam przez miesiąc non stop, dosyć długie były ale po 1. zniszczyły się... po 2. ta długość doprowadzała mnie do szału - krem właził za paznokcie, nawet chleb ![]() ![]() Jak co, to używałam bazy... Pod koniec przestałam, bo to lipna rzecz akurat była, na drugi dzień lakier odpadał płatami ![]() Cytat:
![]() Szukaj czym prędzej nowej roboty ![]() Cytat:
![]() Myślałam, żeby wrócić a nawet próbowałam 2 lata temu ale nie służyły mi wtedy już w ogóle... Podczas brania jest fajnie, bo wiesz kiedy okres, można na żywca i wszędzie ale z drugiej strony co to za radocha jak jesteś świadoma, że rozwalasz sobie organizm ![]() może i podczas jest ok ale potem już nie... U mnie pojawił się bardzo nieprzyjemny skutek uboczny ![]() Całkowicie normalne. Organizm się broni i odkłada cały tłuszcz jaki dostarczysz w tych dwóch marnych posiłkach. Cytat:
![]() Co do włosów, to ja mam błyszczące, proste ale to tyle ![]() Używam jakiegoś szamponu wodnistego w domu (rossmann zamknęli szybko i nie zdążyłam kupić) a u BSa męski z Biedry (męski, bo jeszcze jest inny ale mama BSa jak już coś kupi, to do usra$$ej śmierci ten sam... mam odruchy wymiotne jak tylko go widzę...). Do tego używam serum na końcówki z avonu (silikony w pierwszym składzie) ale chcę to zmienić. Otóż muszę zaopatrzyć się w naftę, jakąś tam odżywkę i szampon brzozowy barwy (z sles ale dobry oczyszczacz a po nafcie, to musi być coś silnego). Wczoraj o mało zawału nie dostałam ![]() ![]() Orli Ty w temacie ![]() Daję fotkę tego z kuchni sprzed 2 tygodniu... Dużo nerwów kosztowało mnie zmniejszenie tego zdjęcia.... Dla minimalizacji traumy po tej fotce, zapodaje mojego grubasa ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-12-05 o 01:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Udanego weekendu Madziu!
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Reeva! :O Jaki wielki i jaki bleee! Ale kocio miodzio! ^^
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-11-05 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
BAN stały
|
Lavi, dobrze, że my uświadomione
![]() Reeva, co do posiłków- wiem, wiem. Po prostu jak narazie studencki żywot... W dodatku organizm ma dużo do odkładania, bo jeden z nich nie jest wcale taki marny ![]() Co do pająka brrrrrrr aż mnie wstrząsnęło, zwłaszcza, że siedzę w ciemnym pokoju i aż się zaczęłam rozglądać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do jedzenia, to ja niby chciałabym jeść regularnie ale po prostu nie potrafię. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Lavi92;23066960]Szampon który dodatkowo bardziej szkodzi niż pomaga
![]() Obecny szampon kupuje za... 3 zl ![]() QUOTE] a jaki to szampon? ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
2 razy chciałam przerywać barnie tabl. ale mój lek. stw, że trzeba zmienić na inny preparat, moim ostatniim był YAZ (ok.50zł miesiecznie), a kazdego dnia rano miałam mdłości i bóle głowy a ochoty na sex....BRAK! nie wspomne o moim naczynkach na nogach...i ogolnym samopoczuciu...czułam sie jakbym miała depresje, ciagle było cos nie tak, ciagle miałam jakis problem, sama ze soba nie moglam wytrzymac... a teraz jak już nie biore włosy prawie i cere prawie juz doprowadziłam do normalnego stanu (po tym jak przestałam brac tabl. moja twarz i włosy zaczely wariowac), nastroj mam jak dawniej, na sex mam ochote, tylko z okresem są problemy..... a minął już rok jak nie biore tabl.... poszłam do innego lek. z moim problemem miesiaczkowania i wiecie co mi powiedział? Na takie problemy najlepsze tabl.!! G***** prawda.... co jak co, ale na to juz nigdy sie nie zdecyduje... teraz mam namiary na taka fajna babke (nie przepadam z akoebiatmi ginegolog. ale w tym wypadku zaryzykuje), ale narazie brak kasy (wizyta ok. 120zł z badaniami wszystkimi nawet do 200zł), ale mam nadzieje, że już w grudniu znajde dodatkowe fundusze i ją odwiedze
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj a gdzie taki mozna dostać? rossmann odpada raczej:/ ja przyznam jestem zielona w tych sprawach, więc zaczerpne wiedzy tutaj od Was ![]() mam włosy przetłuszczające się, falujące suche na końcach przez to bardziej się puszą niż kręcą, wiem już, że trzeba odstawić produkty z 'silikonami'. Jaką odżywkę polecacie? Jak będę myła moje włosy szamponem Babydream z rossmanna i używała np. tego olejku kokosowego z Vatiki będzie ok? ![]() ![]()
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-11-05 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Kupuję do w A&K
![]() Od siebie to własnie Babydream + kokos/ kallos latte i będzie git. ![]() Ale najlepiej dojść do idealnej pielęgnacji metoda prób i błędów bo przecież co będzie korzystne dla mnie nie znaczy, że również dobre będzie dla innych. Najlepiej udać się do odpowiedniego wątku i czytać, czytać, czytać. ![]()
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23068008]
Z pewnością musisz być wyczerpana ![]() Daję fotkę tego z kuchni sprzed 2 tygodniu... Dużo nerwów kosztowało mnie zmniejszenie tego zdjęcia.... Dla minimalizacji traumy po tej fotce, zapodaje mojego grubasa ![]() wlasnie zawsze przynosze ze soba sniadanie i to pożywne, tylko nie ma kiedy zjesc ![]() ![]() ![]() I mialam identyczna sytuacje z pajakiem. Raczej bydlęciem bo pająk to to nie jest ![]()
![]() |
#960 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym pająkiem, wyobraź sobie co musiałam robić, żeby to zdjęcie zmniejszyć ![]() ![]() No i tutaj takich jest naprawdę sporo... Boje się tutaj siedzieć... Kocur to u mnie w domu a ja takich potworów tam już nie mam ale pewnie by zjadł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.