|
|
#931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Ja na wysuszone włosy polecam oleje. Aktualnie używam Vatiki i jestem strasznie zadowolona. Włosy mi odżyły.
|
|
|
|
#932 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używałam kokosowego - z czystym sumieniem mogę go polecić. Tylko trzeba używać regularnie
A co do rozczesywania osobiście nie mam z tym problemu ale teraz używam Joanny, Jedwab odzywka w spray'u i jestem strasznie zadowolona. A włosy po niej się taaak pięknie błyszczą i są mięciusie
|
|
#935 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
zwłaszcza na zimę trzeba częściej włosy olejować, zeby je ochronić przed nadmierną utratą wilgotności, ogrzewanym, suchym powietrzem i temperaturą ja zaczęłam od Efavitu, który podawała Vixy ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Właśnie: Axa, a czy Vatika wpłynęła na porost włosów?? |
||
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff... nadrobiłam Was
![]() Witam te Panie, z którymi się jeszcze nie znam, bo widzę, że nowe koleżanki dołączyły do wątku. Enno 200 lat życia pełnego seksu ![]() Vixy zauważ, że gumki są używane od wielu, wielu lat i ludzie jakoś z tym żyją. Też ich używamy z BSem i ma podobne zdanie jak ten madzi, że lepiej, żebym się nie truła. Co prawda, zaczynam brać tabsy, ale tylko po to, by uregulować okres i za pół roku mówię im papa ![]() Axa siły i wytrwałości życzę, bo widzę, że ciężki okres życiowy u Ciebie. U mnie też średnio. Wyglądam jakby mnie ktoś pobił, mimo że nie mam siniaków. Spuchła mi dolna powieka jednego oka, mam takie malutkie. Robię napary z rumianka, mam nadzieję, że przejdzie, bo muszę sie dzisiaj z BSem spotkać, a tak mu się nie pokażę. Ponadto BS się martwi, że z jego winy mam słabsze oceny niż dawniej (częściej dostaję 4 niż kiedyś) i mówi, że musimy się ograniczyć ze spotkaniami. Kiedy wg mnie oceny to nie wszystko, jakbym rzeczywiście miałam załamanie, że żadnych 5 tylko same 3,2,1 to ok, coś jest nie tak. Ale teraz? Może będzie średnia 4,8 na półrocze ale co z tego, kiedy dzięki niemu jestem szczęśliwa? Na zakończenie i tak wyciągnę na pasek. Nie jest to niemożliwe. A jak nie, to co? NIe dostanę stypendium? Trudno, pieniądze to nie wszystko, ale ważne, bym była szczęśliwa, prawda? A to szczęście osiągam właśnie dzięki niemu ![]() Co innego jakby od mojego świadectwa zależały dalsze losy, ale to jeszcze nie jest klasa maturalna. Wtedy to rozumiem, że trzeba się wziąć. A z tymi problemami, które mi się w tym roku kończą (jestem w 2. lo) nie ma problemu. Niby wszystko wydaje się wyjaśnione, ale jednak nie odczuwam tego. Poza tym jestem strasznie zmęczona... Coś jest nie tak z moim organizmem. Byłam niedawno na morfologii, jest ok. Ale chodzę taka śpiąca... No, to sobie ponarzekałam
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz właśnie ubolewam bo nie mogę kupić kokosa z braku kasy
Ale staram się go zastąpić pomimo, że jest niezastąpiony ^^ W ogóle odkąd zaczęłam się wgłębiać w tajniki pielęgnacji jest widocznie lepiej A co najważniejsze nie jest to aż tak kosztowne
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
zusska dostawać czwórki to slabo?
niech twój facet nie narzeka bo nie ma na co...szuka dziury w całym...jakby mój mi tak powiedział to najpierw bym go trzasnęła a potem wytumaczyła że gada pierdoły... co innego jakbys dostawała same dwóje jak moja siostra
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toś Ty taka młodziutka Ale bym się cofnęła do liceum![]() Masz świetną średnią! To prawda, oceny są bardzo ważne, ale bez przesady.. Ja tam przez całe liceum nie miałam świadectwa z paskiem i jakoś szczęśliwa byłam, ale ja nie należałam nigdy do osób szczególnie lubiących naukę Teraz się zrobiłam dużo bardziej ambitna niż kiedyśGrunt, żebyś się skupiała na przedmiotach, które będziesz zdawała na maturze, bo reszta jest Ci potrzebna w zasadzie tylko po to, żeby świadectwo ładnie wyglądało. Niech już ten Twój BS nie przesadza tylko się cieszy, że tak bardzo lubisz spędzać z nim czas
|
|
|
|
|
#940 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Bs był w wojsku to z nudów sie uczyłam normalnieoceny są ważne ale lepiej skupiać się na przedmiotach potrzebnych do matury lub jeszcze egzaminu zawodowego... ostatnie świadectwo z paskiem mialam w gimnazjum hehe w technikum ani razu choć zawsze mało brakowało ale nie zażynałam się bo po co...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23064538]jasne tylko ze nie rozjasniaczem tylko farbą.[/QUOTE]
i jak jeśli chodzi o niszczenie? Cytat:
![]() Spróbuję, gdzie go kupić? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale to długa historia, czasem nie mam sił przez to, zazdroszczę dziewczynom w okół, że trochę ograniczą jedzenie i już widać efekty Schudłam, ale farmakologicznie.. a teraz widzę, że odrobinę normalnego jedzenia (nawet nie jem słodyczy prawie, czy chipsów itp może raz na miesiąc) i gonie to co było. Tak ciągle i ciągle... a wszystko przez tabsy i hormony. |
||||
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecny szampon kupuje za... 3 zl Zussska gdybym miała takie oceny to bym chyba fruwała
|
|
|
#944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A najlepsze jest to, że gdyby fryzjerzy używali tych produktów lepszych składnikowo (czyt. często o prostszych składach), to nikt by nie zaszedł do tego salonu |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wypowiedź. Jemu chyba chodzi głównie o to, żeby moja rodzina nie posądzała go za winowajcę moich gorszych ocen.
Jaki szampon/odżywkę polecałybyście do włosów słabych, farbowanych? Bo w kwc widzę Loreal na wysokiej pozycji?
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby ktoś (nieuświadomiony) miał do wyboru salon z szaponami Barwy a Joico to chyba nie trzeba pisać co by wybrał...Swoją droga była/jest seria programów : "Cała prawda o ..." trafiłam na odcinek o salonach fryzjerskich i sami się przyznawali, że przelewają szampony tańsze do butelek po tych "ekskluzywnych"
|
|
|
#947 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() EDIT: Lavi, chyba do naszej konwersacji muszę poszukać synonimów do "no własnie" i "dokładnie" Zusska- zainwestuj w odżywki, bo szampon ma za zadanie tylko myć włosy Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-11-05 o 16:29 |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
A naiwne kobiciny myślą, że jak wydadzą 20zł na szampon to będą miały włosy rodem z photoshopa ^^
Haha też tak masz, że często używasz tych samych słów na okrągło? Spoko spoko mi to nie przeszkadza, bo sama tak robię ![]() Zussska od siebie mogę zaproponować Kallosa latte
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie nie mam co odzywac nawet bo moje loczki wyrosly i sciełam
![]() Enno - przyłączam sie do życzen wszystkiego naj i 100lat seksu!!!!
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadę do BSa, do poczytania
|
#951 | |||||
|
Konto usunięte
|
ennostiel najlepszego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z pewnością musisz być wyczerpana Nie masz jakiejś chwilki na zagryzienie czegoś? Masz możliwość przyniesienia jakiegoś jedzonka w pudełku?U mnie to zależy od lakieru. Malowałam przez miesiąc non stop, dosyć długie były ale po 1. zniszczyły się... po 2. ta długość doprowadzała mnie do szału - krem właził za paznokcie, nawet chleb ![]() Jak co, to używałam bazy... Pod koniec przestałam, bo to lipna rzecz akurat była, na drugi dzień lakier odpadał płatami ![]() Cytat:
![]() Szukaj czym prędzej nowej roboty Cytat:
Brałam 2,5 roku.Myślałam, żeby wrócić a nawet próbowałam 2 lata temu ale nie służyły mi wtedy już w ogóle... Podczas brania jest fajnie, bo wiesz kiedy okres, można na żywca i wszędzie ale z drugiej strony co to za radocha jak jesteś świadoma, że rozwalasz sobie organizm ![]() może i podczas jest ok ale potem już nie... U mnie pojawił się bardzo nieprzyjemny skutek uboczny Całkowicie normalne. Organizm się broni i odkłada cały tłuszcz jaki dostarczysz w tych dwóch marnych posiłkach. Cytat:
Co do włosów, to ja mam błyszczące, proste ale to tyle ![]() Używam jakiegoś szamponu wodnistego w domu (rossmann zamknęli szybko i nie zdążyłam kupić) a u BSa męski z Biedry (męski, bo jeszcze jest inny ale mama BSa jak już coś kupi, to do usra$$ej śmierci ten sam... mam odruchy wymiotne jak tylko go widzę...). Do tego używam serum na końcówki z avonu (silikony w pierwszym składzie) ale chcę to zmienić. Otóż muszę zaopatrzyć się w naftę, jakąś tam odżywkę i szampon brzozowy barwy (z sles ale dobry oczyszczacz a po nafcie, to musi być coś silnego). Wczoraj o mało zawału nie dostałam Poszłam do szafki, wracam na kompa a tutaj wielki pająk na ziemi Orli Ty w temacie Skąd się biorą te potwory?!Daję fotkę tego z kuchni sprzed 2 tygodniu... Dużo nerwów kosztowało mnie zmniejszenie tego zdjęcia.... Dla minimalizacji traumy po tej fotce, zapodaje mojego grubasa
Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-12-05 o 02:12 |
|||||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego weekendu Madziu!
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Reeva! :O Jaki wielki i jaki bleee! Ale kocio miodzio! ^^
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-11-05 o 16:53 |
|
|
|
#953 |
|
BAN stały
|
Lavi, dobrze, że my uświadomione
![]() Reeva, co do posiłków- wiem, wiem. Po prostu jak narazie studencki żywot... W dodatku organizm ma dużo do odkładania, bo jeden z nich nie jest wcale taki marny ![]() Co do pająka brrrrrrr aż mnie wstrząsnęło, zwłaszcza, że siedzę w ciemnym pokoju i aż się zaczęłam rozglądać a grubasa to zagoń do sprzątania pająków
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrząc na włosy niektórych dziewczyn... to już koledzy mają ładniejsze A co do jedzenia, to ja niby chciałabym jeść regularnie ale po prostu nie potrafię. Gdybym miała jesteś 4-5 posiłków dziennie to bym pękła A jak rano zjem śniadanko, w szkole II śniadanko, po szkole obiad i do wieczora w międzyczasie jakieś jabłko czy jogurt... Więcej nie dam raady ^^
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Lavi92;23066960]Szampon który dodatkowo bardziej szkodzi niż pomaga
Obecny szampon kupuje za... 3 zl QUOTE] a jaki to szampon? ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
2 razy chciałam przerywać barnie tabl. ale mój lek. stw, że trzeba zmienić na inny preparat, moim ostatniim był YAZ (ok.50zł miesiecznie), a kazdego dnia rano miałam mdłości i bóle głowy a ochoty na sex....BRAK! nie wspomne o moim naczynkach na nogach...i ogolnym samopoczuciu...czułam sie jakbym miała depresje, ciagle było cos nie tak, ciagle miałam jakis problem, sama ze soba nie moglam wytrzymac... a teraz jak już nie biore włosy prawie i cere prawie juz doprowadziłam do normalnego stanu (po tym jak przestałam brac tabl. moja twarz i włosy zaczely wariowac), nastroj mam jak dawniej, na sex mam ochote, tylko z okresem są problemy..... a minął już rok jak nie biore tabl.... poszłam do innego lek. z moim problemem miesiaczkowania i wiecie co mi powiedział? Na takie problemy najlepsze tabl.!! G***** prawda.... co jak co, ale na to juz nigdy sie nie zdecyduje... teraz mam namiary na taka fajna babke (nie przepadam z akoebiatmi ginegolog. ale w tym wypadku zaryzykuje), ale narazie brak kasy (wizyta ok. 120zł z badaniami wszystkimi nawet do 200zł), ale mam nadzieje, że już w grudniu znajde dodatkowe fundusze i ją odwiedze
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj a gdzie taki mozna dostać? rossmann odpada raczej:/ ja przyznam jestem zielona w tych sprawach, więc zaczerpne wiedzy tutaj od Was ![]() mam włosy przetłuszczające się, falujące suche na końcach przez to bardziej się puszą niż kręcą, wiem już, że trzeba odstawić produkty z 'silikonami'. Jaką odżywkę polecacie? Jak będę myła moje włosy szamponem Babydream z rossmanna i używała np. tego olejku kokosowego z Vatiki będzie ok? proszę o rady Ekspertki bo Wy tu jesteście naprawdę oczytane!
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-11-05 o 17:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuję do w A&K
Ale podejrzewam,że w Tesco i tego typu sklepach też będzie. Od siebie to własnie Babydream + kokos/ kallos latte i będzie git. ![]() Ale najlepiej dojść do idealnej pielęgnacji metoda prób i błędów bo przecież co będzie korzystne dla mnie nie znaczy, że również dobre będzie dla innych. Najlepiej udać się do odpowiedniego wątku i czytać, czytać, czytać.
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23068008]
Z pewnością musisz być wyczerpana Nie masz jakiejś chwilki na zagryzienie czegoś? Masz możliwość przyniesienia jakiegoś jedzonka w pudełku?Daję fotkę tego z kuchni sprzed 2 tygodniu... Dużo nerwów kosztowało mnie zmniejszenie tego zdjęcia.... Dla minimalizacji traumy po tej fotce, zapodaje mojego grubasa [/FONT][/QUOTE]wlasnie zawsze przynosze ze soba sniadanie i to pożywne, tylko nie ma kiedy zjesc ech... przez swieta z pewnoscia przybiore ![]() I mialam identyczna sytuacje z pajakiem. Raczej bydlęciem bo pająk to to nie jest sprzatalam a na drugi dzien patrze lazi mi po podlodze przy lapku! W pisk i brat mi go musial zabic. Takie to tluste, fuuuuj
|
|
#960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tym pająkiem, wyobraź sobie co musiałam robić, żeby to zdjęcie zmniejszyć ![]() No i tutaj takich jest naprawdę sporo... Boje się tutaj siedzieć... Kocur to u mnie w domu a ja takich potworów tam już nie mam ale pewnie by zjadł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

zwłaszcza na zimę trzeba częściej włosy olejować, zeby je ochronić przed nadmierną utratą wilgotności, ogrzewanym, suchym powietrzem i temperaturą
Ale staram się go zastąpić pomimo, że jest niezastąpiony ^^ 

niech twój facet nie narzeka bo nie ma na co...szuka dziury w całym...jakby mój mi tak powiedział to najpierw bym go trzasnęła

Gdyby ktoś (nieuświadomiony) miał do wyboru salon z szaponami Barwy a Joico to chyba nie trzeba pisać co by wybrał...

Poszłam do szafki, wracam na kompa a tutaj wielki pająk na ziemi
a grubasa to zagoń do sprzątania pająków
bo Wy tu jesteście naprawdę oczytane!