|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
lubicie mnie meczyc
![]() ![]() poszedl zobaczyc co robi mama a ogladala w tym czasie tv wiec wrocil zamknol drzwi kazal mi rozlozyc nozki i centralnie zszarpal ze mnie majteczki a swoimi mocnymi rekami przyciagnol mnie na brzeg lozka rozlozyl moje nozki jeszcze szerzej i przyssal sie w moj waziutki roweczek rozkoszy ktory ssal z zapalem od czasu do czasu merdajac swoim jezyczkiem i calujac czule jej delikatne plateczki ktore rowniez rozchylal swoim jezyczkiem wsuwajac go glebiej i glebiej ... potem chwycil moja piers i ja sciskal dalej zajmujac sie moja brzoskwinka ktora obdarzyla go rozkosznym soczkiem dzieki jego rozkoszom jakich doznawala z jego ust swoja druga reka mocno sciskal penisa a ja bawilam sie jego wlosami i wyginalam pod wplywem gdy jego jezyczek wchodzil glebiej ![]() potem ukleknol przed lozkiem wyciagnol swojego naprezonego przyjaciela i wszedl we mnie szybko i ostro nie dajac mi chwili namyslu co sie dzieje jego biodra kolysaly w strone moich rozlozonych ud a moje soczki nawilzaly jego spragnionego zelaznego konika ktory z kazdym pchnieciem przeslizgiwal sie po waskich obrzerzach rozkoszy wyciagnelam swoje piersi i dalam mu je do calowania a calowal je z zapalem wlasciwie raz je a raz moje usta potem wyladowalismy na dywanie ja odworcona do niego tylem podnioslam spodniczke a on wslizgnol sie we mnie i natarczywie napieral na mnie od tylu obijajac sie o moje posladki polozyl mi reke na plecach i znizy dzieki czemu jeszcze glosniej odczuwalam kazde jego wejscie i wejscie i juz nie wiem ktore z tych dwoch sprawialo mi wiecej rozkoszy ![]() potem chwycil mnie za biodra nadziewajac mnie na siebie jak kielbaske na kijek a jego pchniecia byly tak mocne ze nie bylam wstanie nic poradzic jak tylko jeczec z rozkoszy jak mi sprawial skonczyl w moich ustach a ja jeszcze dlugo po bredzlowalam jego penisa lykajac soczek bogow ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
![]()
#964 |
Raczkowanie
|
Ravi
![]() ![]() Tylko jazda bez trzymanki ![]() Na poczatku czytania ![]() ![]() ![]() Edytowane przez afrodytta Czas edycji: 2010-04-08 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze sie podoba ![]() Cytat:
lubie go calowac ssac jak lizaczka a potem brac zachlannie calego do buzi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie moge... leze i kwicze po slowach "kielbaska na kijek"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#967 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oks, czytam dalej, już kończę nadrabianie |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#970 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18451139]Piękna! Absolutnie chciałabym taką
![]() Też wiem kto ![]() ![]() Oks, czytam dalej, już kończę nadrabianie[/QUOTE]Ja wiem, że on ma rację, ale sprawia wrażenie, jakby nie rozumiał, o co mi chodzi, albo na siłę chciał swoje wywody wygłaszać. Zgadzam się z tym, co pisze, wiedziałam to wcześniej, prosiłam o konkretne ćwiczenia i rady i cisza. Jedyne moje 'ale' do jego wypowiedzi' to te niekoniecznie dobrze dobrane słowa. 11/28 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Orlico a dasz radę spisać wszystkie te ćwiczenia które robisz na tyłeczek, brzuch i uda? Czy skopiować z neta? Chciałabym mieć to czarno na białym bo przez Ciebie chyba się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18451286]Ja wiem, że on ma rację, ale sprawia wrażenie, jakby nie rozumiał, o co mi chodzi, albo na siłę chciał swoje wywody wygłaszać. Zgadzam się z tym, co pisze, wiedziałam to wcześniej, prosiłam o konkretne ćwiczenia i rady i cisza. Jedyne moje 'ale' do jego wypowiedzi' to te niekoniecznie dobrze dobrane słowa.
11/28 ![]() Nie obrażaj się ale to jest typowe określenie do takich sytuacji ![]() Jeżeli chodzi o ćwiczenia, to propozycja była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Reeva, to nie tak, że się obrażam, po prostu trochę mnie te słowa dotknęły, choć wcale on nie musiał widzieć w tym złośliwości, zwłaszcza, że nawet nie wie, jak wyglądam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
Ćwiczenia na nogi i pośladki
1. Przysiady Odgrywają ważną rolę w formowaniu mięśni łydek, ud i pośladków. Będziemy wykonywać trzy rodzaje przysiadów przeznaczonych dla różnych typów mięśni. a. Obie stopy położone płasko na ziemi, stykają się. b. Stajemy na palcach, lekki rozkrok. c. Obie stopy położone płasko na ziemi, zwrócone na zewnętrz, rozkrok. Robienie przysiadów polega na uginaniu kolan i prostowaniu się, bez żadnego manewru stopami. Oczywiście dla poprawienia efektów staramy się wykonać jak najgłębszy przysiad. Każdy z tych przysiadów wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie. 2. Wznoszenie łydek Kształtuje mięśnie łydek. Ćwiczenie wykonujemy najpierw obiema nogami na raz. Potem każdą z osobna. Stajemy na podniesieniu 20-30centymetrów (może to być schodek, kilka książek), na samych palcach. Podnosimy się maksymalnie do góry, a następnie opadamy maksymalnie w dół, poniżej poziomu początkowego (czyli poziomu schodka, książek). 3. Ćwiczenia na leżąco Kształtują głównie mięśnie ud i brzucha. Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą. a. Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy tę leżącą na górze na 15 centymetrów i przez 5-10 sekund wykonujemy obroty najpierw w jedną stroną, potem 5-10 w drugą. Następuje zmiana nóg. b. Układamy się wygodnie na jednym boku, obie nogi wyprostowane. Podnosimy nogę leżącą na górze i stawiamy całe podłoże stopy obok kolana drugiej nogi. Następnie wracamy do wyjściowej pozycji. Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie. 4. Ćwiczenia w podporze przodem Podpór przodem to nic innego jak klęknięcie i podparcie się rękami Ćwiczenia te kształtują mięśni ud i pośladków. Będziemy wykonywać 2 rodzaje ćwiczeń tego typu. Każde z nich wykonujemy najpierw jedną, a potem drugą nogą. a. Nogi ugięte w kolanach podnosimy do góry na 40-50cm, następnie prostujemy, trzymamy 3 sekundy, uginamy powrotem i wracamy do wyjściowego ułożenia. b. Nogi ugięte w kolanach podnosimy w bok do utworzenia się kąta rozwartego pomiędzy obiema nogami trzymamy 3 sekundy i wracamy do wyjściowego ułożenia. Oba ćwiczenia wykonujemy po tyle razy, ile pisze w harmonogramie. 5. Wstępowanie Bardzo dobrze kształtuje mięśnie pośladków. Do wykonania tego ćwiczenia potrzebujemy krzesła, bądź innego podwyższenia. Idea jest taka, aby po umieszczeniu nogi na tym podniesieniu, kąt, jaki wytworzy się między udami a łydkami był prosty. Dla ułatwienia może być ostry. Ćwiczenie polega na wybijaniu się w górę nogą umieszczoną na podwyższeniu i zamienianiu w powietrzu nóg. Analogiczne ćwiczenie wykonujemy wchodząc po schodach, przeskakując co 2-4 stopnie. To również bardzo dobre ćwiczenia na pupę. 6. Skip Skipy wykonujemy w truchcie, z maksymalną szybkością jaką możemy. a. Skip A - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego. b. Skip B - Polega na podnoszeniu kolan w przód do osiągnięcia kąta prostego a następnie wyprostowywaniu nóg. c. Skip C - Polega na uginaniu kolan w tył tak, aby pięty uderzały w pośladki. Wszystkie skipy wykonujemy tyle razy, ile pisze w harmonogramie. 7. Krzesełko Kształtuje bardzo dużo mięśnie brzucha, troszkę pośladków. Nie jest obowiązkowe, ale bardzo pomaga. Całymi plecami opieramy się o ścianę. Łydki mają być pod kątem prostym z udami, a uda ze ścianą. Ręce opuszczamy swobodnie wzdłuż tułowia. Ćwiczenia nie wymagają dużo wysiłku, jednak są dobrane w taki sposób, że oddziaływają i kształtują równomiernie wszystkie mięśnie nóg. A w załączniku tabelka z harmonogramem - ta na stronce była średnio czytelna, a ja lubię sobie "odhaczać", więc zrobiłam swoją - tu niestety macie już te moje 11 dni zaznaczone, ale możecie to usunąć i jakieś swoje "ptaszki" dać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Konto usunięte
|
A to ta tabelka ze strony:
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Orli
![]() Ćwiczę nogi, pupę i brzuch! 11/28 - lvl II ![]() Tak trzymac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18444921]Tak to jest, jak się wpada na genialny pomysł założenia wątku w dziale Fitness.
![]() Zagłosowałam ![]() Bardzo słusznie. Kurde, trzeba mieć tupet... Nie lepiej zostawić trochę na potem? ![]() Nie jesteś sama ![]() Ja wogóle jestem drobinka, bo i niska i chuda, ale jednak tłuszczyk na boczkach, brzuchu czy udach mam. I wbrew pozorom nawet przy ćwiczeniach i dietach ciężko mi wyglądać inaczej. Był taki moment kiedy schudłam itd, ale typu figury to nie zmieniło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zasne, no nie zasne! Dziewczyno, ty to powinnaś książke wydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej nimfy i nimfie brakuje jeszcze 8 9 i 10 przykazania ![]() 9. nie pożadaj fallusa innego niz BSowego ![]() 8 i 10 wy wymyslcie ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2010-04-08 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Konto usunięte
|
Idę spać, bo już padam, miałam męczący dzień, a piątek i sobota zapowiadają się jeszcze gorzej... Do jutra, Nimfy moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uch... BS wrócił z piwem... miał zimne dłonie po tym spacerku do sklepu. Wszedł do pokoju i od razu wsunął mi je pod koszulkę... nie miałam pod spodem bielizny... zaczął pieścić moje piersi... sutki mi momentalnie stwardniały jak kamyczki... po pierwsze od pieszczot... po drugie od chłodu jego dłoni. Odwrócił mnie tyłem do siebie i dalej pieścił, jego dłoń wślizgnęła się w majteczki. Ja sięgnęłam do tyłu rozpiełam mu spodnie i uwolniłam twardziela. Zsunął mi bieliznę, pochyliłam się lekko do przodu i jedną nogą oparłam o fotel, by ułatwić mu dostęp. Wziął mnie od tyłu, na stojąco. Mocno trzymał moje biodra i wbijał się raz za razem. Skończyliśmy jednocześnie... Kocham Go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
BAN stały
|
A ja dziś bez SSS
![]() Wczoraj pobaraszkowaliśmy;p Pizza byla bardzo dobra, przydaloby się ją spalić ale BS na 7 do pracy i musi troszkę pospać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
9. Nie pożadaj BS-a cudzego ani zadnego innego fallusa nie Twojego, 10. Ani niczego innego co z cudzym zwiazane jest To na razie propozyszyn wiec podpowiedzi nadal mile widziane ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
8. Nie mów nigdy nic złego o fallusie BS'a swego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
8. Trwaj zawsze w stanie pożadania wobec niego i przyjaciela jego
![]() To tak a propos bo nic o pozadaniu nie ma a na ty opiera sie cała chemia ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Ravi co ty na tą propozycje 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
No to dekalog już mamy. Jeszcze trochę i cały katechizm będzie
![]() Idę wycałować BS'a... tu i ówdzie ![]() Śpijcie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
BAN stały
|
też za chwilkę uciekam. Jestem wykończona tymi dzisiejszymi zakupkami;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.