|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20001870]To teraz wyobraźcie sobie dziewczyny, które piją Reddsa na pół i potem wyglądają jakby co najmniej kratę wypiły. ZNAM takie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALe redsy mają coś takiego w sobie. Ja kiedyś waliłam po 3 dębowe mocne a na koniec redsa, żeby smak zapić po dębowt\ymm. A najbardziej to ten reds mi dawał w gar ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20010127]Na blogu Rushoffy lakier, który Labi się podobał ![]() ...[/QUOTE] A co, ja lubię różówy ;p nawet dziś mam coś różowego na sobie, striny... i tyle różowego dziś ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ALe wyszło hahah różowym, mini, obcasy - jak lala z dyski, a tu taka szara bura myszka siedzi przeż przed Wami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Dodam - exam zdany, ale dziś miałam naprawde cięzki.dzień... ![]() A na pocieszenie przyjechali super znajomi z Irlandii.... taka radocha dla mnie , tylko poszli na grilla a ja zaraz w kime, bo rano znów w trasę. eh
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
A ja lubię tylko reddsy i gingersy
![]() A różowy jest fajny, ale zależy jaki i gdzie ![]()
#1053 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20011692]Nie nie, zgadzam się, że do roli pasuje idealnie, ale nie podoba mi się jako kobieta, na ulicy na pewno bym się za nią nie obejrzała
![]() ![]() Mnie się podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Raczkowanie
|
Hej
przekonałyście mnie - koniec podglądania. Czas zacząć się udzielać! ![]() Jako "wpisowe" nie będzie pikantnego opowiadania. Dlaczego? Bo nie ma czego opowiadać. Nawet się jeszcze nie całowałam. ![]() Mam prawdopodobnie zadatki na "rasową nimfę". Po raz pierwszy masturbowałam się (całkowicie nieświadomie) w wieku ok. 11 lat. Po za tym już nie raz miałam ochotę rzucić się na chłopaka, który mi się podoba - w klasie, na oczach wszystkich ![]() Napiszę wam o tym chłopaku. Kocham go od dwóch lat. Chodzę z nim do grupy na kurs z niemieckiego. Niedawno, w nauczycielka nam powiedziała (przy wszystkich ośmiu uczniach), że wisać, że się lubimy (on się do mnie blisko nachylał, patrzyliśmy sobie w oczy, itp.) On na to powiedział, że mnie lubi i puścił do mnie oczko. Miałam nadzieję, że wreszcie coś z tego wyjdzie. Jednak ok. dwa tygodnie później on pojechał na wycieczkę klasową (chodzimy do innych szkół). Na niemieckim po tej wycieczce on wyciągnął komórkę, bo chciał coś pokazać koledze. Zobaczyłam tapetę - jakaś dziewczyna... Ponadto na naszej-klasie zobaczyłam zdjęcie, jak siedzieli razem w autobusie i się obejmowali. ![]() ![]() Się rozpisałam. A teraz najważniejsze: PRZYJMIECIE? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady Shady tu są same otwarte dziewczyny więc śmiało ![]() Wiesz wydaje mi się, że ciężko powiedzieć, że się kogoś kocha w takiej sytuacji (by the way - dzisiaj sie o to poklocilam z moim BS - miał łzy w oczach ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-06-15 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20015767]za to mi się tu przedrzeć było oj trudno ![]() ![]() [/QUOTE] Też tak mam.. dziewczyny są baaardzo zżyte - i dlatego to taka fajna mała społeczność ![]() ![]() Co do Call - też mi się wydawałaś zakorzeniona, od kiedy tylko podczytuję ![]() Edytowane przez Ketamina Czas edycji: 2010-06-15 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Konto usunięte
|
To "pomijanie postów" to nie jest reguła, że olewamy "nowe"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 | |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20016372]to "pomijanie postów" to nie jest reguła, że olewamy "nowe"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po 2. Ten typ to luuuzer ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20015767] Lady Shady tu są same otwarte dziewczyny więc śmiało ![]() Wiesz wydaje mi się, że ciężko powiedzieć, że się kogoś kocha w takiej sytuacji (by the way - dzisiaj sie o to poklocilam z moim BS - miał łzy w oczach ![]() Mów, mów ulży Ci i gratis dostaniesz słowa pocieszenia ![]() ![]() A tak poważnie, to dobrze z siebie wyrzucić negatywne emocje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Konto usunięte
|
dziękuję reeva
![]() ![]() ![]() w każdym bądź razie najpierw się razem uczyliśmy... ja go przepytywałam z paru zawodowych (hotelarskich) przedmiotów, układał zastawy stołowe i w ogóle... jestem dobra kobieta i staram się mu pomagać, więc kiedyś przepisywałam mu zeszyt z tego właśnie przedmiotu, ja jestem na turystyce, on na hotelarstwie więc nie mam na ten temat bladego pojęcia... robiąc rysunki zrobiłam parę błędów i uprzedzałam że mogę coś źle zrobić to powiedział "spokojnie spokojnie rysuj jak widzisz" no tak więc zrobiłam, potem okazało się że niektóre były źle... no i jak wyszło to "w praniu" podczas przepytywania to zaczął walić jakies teksty typu ze miedzy zeszytem kolezanki od ktorej go pozyczal a jego, w ktorym pisalam, byly roznice ze sobie nawymyslalam jakis nowych rzeczy, porysowalam inne itd i to bylo wszystko takim tonem z wyrzutem ;/ no to mi się przykro zrobiło bo ja tu się staram chcę jak najlepiej przepisuję full stron bo komuś się nie chciało ruszyć tyłka a tu jeszcze pretensje no to mi gul od razu skoczyl, powiedzialam ze trzeba bylo to sobie samemu przepisac no i juz mialam nerwa, postanowilam ze jade szybciej do domu bo juz bylam zła i nie chcialam dalszego rozwoju sytuacji. no ale przeprosił i w ogóle no to niech będzie (ale humor zwalony i tak) no i temat zszedł na dużo bardziej śliski grunt... a mianowicie cośtam o miłości, nie pamiętam nawet jak do tego doszło no ale tak jakoś wyszło ze stwierdzeniem - powiedziałam, że na początku nie ma miłości tylko zauroczenie i zafascynowanie a miłość jest dopiero gdy się tego kogoś pozna dobrze i czuje się głębsze uczucie w sercu a nie tylko motylki... wziął to za bardzo do siebie , łzy napłynęły mu do oczu i powiedział "czyli kłamałaś... zaraz się okaże, że kochasz mnie dopiero od grudnia..." (jestesmy ze soba duzo dluzej) no i juz zeby wmowic ze tak nie jest i ze przeinacza fakty no to się nie dało ... mi chodziło o pozytywny sens, a on odebrał negatywnie. no i zgrzyt gotowy - pożegnał mnie z takim smutnym "pa..." że masakra... nie miałam już ochoty na jakieś głupie fochy więc sobie po prostu poszłam. potem nie odbierał telefonów ... w sumie może nie powinnam była mówić takich rzeczy w takiej chwili, gdy mamy na siebie nerwa no ale jakoś tak to z kontekstu się wywiązało, nie tak nagle... Pomijając już fakt, że miałam dziś u niego spać ![]() jak to czytam po raz któryś to wydaje się to być strasznie prymitywne... że same błahostki a ja się czepiam i denerwuję niepotrzebnie... no ale co innego jak się "dzieje" a co innego po fakcie jak się ochłonie ![]() ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-06-15 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
BAN stały
|
Basiu, co do tej dzisiejszej kłótni, mi sie wydaje, ze powiedziałaś po prostu prawdę. Bo rzeczywiście prawdziwa miłość przychodzi później, ale to nei znaczy, że nie można komuś wcześniej powiedzieć "kocham"... Bo on chyba tak to odebrał. Jak dla mnie zachował się dość bardzo infantylnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Wtajemniczenie
|
ahhaha zarąbisty ten wątek
![]()
#1063 |
Konto usunięte
|
Nie uwierzycie, ale ten różowy lakier, którym dziś malowałam szpony, podczas kąpieli zszedł w całości z każdego paznokcia - całe takie tipsiki się odkleiły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() co do picia - uwielbiam whiskey, piwo wypiję, ale najchętniej latem z sokiem malinowym.. chyba muszę kupić laptopa, bo tak się rozkręcacie pod wieczór, że jak zaglądam tutaj rano to mam duże zaległości.. a za 2 tygodnie wakacje i te cholerne powtórki w tv...dlatego zaczęłam znów wieczorami czytać książki ...miłego dnia NIMFYYYY |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20018800]dziękuję reeva
![]() ![]() ![]() w każdym bądź razie najpierw się razem uczyliśmy... ja go przepytywałam z paru zawodowych (hotelarskich) przedmiotów, układał zastawy stołowe i w ogóle... jestem dobra kobieta i staram się mu pomagać, więc kiedyś przepisywałam mu zeszyt z tego właśnie przedmiotu, ja jestem na turystyce, on na hotelarstwie więc nie mam na ten temat bladego pojęcia... robiąc rysunki zrobiłam parę błędów i uprzedzałam że mogę coś źle zrobić to powiedział "spokojnie spokojnie rysuj jak widzisz" no tak więc zrobiłam, potem okazało się że niektóre były źle... no i jak wyszło to "w praniu" podczas przepytywania to zaczął walić jakies teksty typu ze miedzy zeszytem kolezanki od ktorej go pozyczal a jego, w ktorym pisalam, byly roznice ze sobie nawymyslalam jakis nowych rzeczy, porysowalam inne itd i to bylo wszystko takim tonem z wyrzutem ;/ no to mi się przykro zrobiło bo ja tu się staram chcę jak najlepiej przepisuję full stron bo komuś się nie chciało ruszyć tyłka a tu jeszcze pretensje no to mi gul od razu skoczyl, powiedzialam ze trzeba bylo to sobie samemu przepisac no i juz mialam nerwa, postanowilam ze jade szybciej do domu bo juz bylam zła i nie chcialam dalszego rozwoju sytuacji. no ale przeprosił i w ogóle no to niech będzie (ale humor zwalony i tak) no i temat zszedł na dużo bardziej śliski grunt... a mianowicie cośtam o miłości, nie pamiętam nawet jak do tego doszło no ale tak jakoś wyszło ze stwierdzeniem - powiedziałam, że na początku nie ma miłości tylko zauroczenie i zafascynowanie a miłość jest dopiero gdy się tego kogoś pozna dobrze i czuje się głębsze uczucie w sercu a nie tylko motylki... wziął to za bardzo do siebie , łzy napłynęły mu do oczu i powiedział "czyli kłamałaś... zaraz się okaże, że kochasz mnie dopiero od grudnia..." (jestesmy ze soba duzo dluzej) no i juz zeby wmowic ze tak nie jest i ze przeinacza fakty no to się nie dało ... mi chodziło o pozytywny sens, a on odebrał negatywnie. no i zgrzyt gotowy - pożegnał mnie z takim smutnym "pa..." że masakra... nie miałam już ochoty na jakieś głupie fochy więc sobie po prostu poszłam. potem nie odbierał telefonów ... w sumie może nie powinnam była mówić takich rzeczy w takiej chwili, gdy mamy na siebie nerwa no ale jakoś tak to z kontekstu się wywiązało, nie tak nagle... Pomijając już fakt, że miałam dziś u niego spać ![]() jak to czytam po raz któryś to wydaje się to być strasznie prymitywne... że same błahostki a ja się czepiam i denerwuję niepotrzebnie... no ale co innego jak się "dzieje" a co innego po fakcie jak się ochłonie ![]() ![]() Zachował się głupio ale może faktycznie to przez wcześniejsze nerwy. Poczekaj aż mu przejdzie i sam się odezwie. Napewno zrozumie jak Cię kocha i doceni prawdę ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20019452]Nie uwierzycie, ale ten różowy lakier, którym dziś malowałam szpony, podczas kąpieli zszedł w całości z każdego paznokcia - całe takie tipsiki się odkleiły ![]() Ale szajs ![]() Dziewczyny idę wbijać się w sukienkę i jedziemy na wyprawę!!! MIJA NAM 3 lata dzisiaj! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20019649]Dziękuję
![]() ![]() nmzc ![]() ![]() Cytat:
prawda?? ![]() ode mnie dalszej miłości i wytrwałości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Kicia
![]() ![]() Tylko trzeba to odpowiednio uczcić... ![]() A mi się dzisiaj śniło, że oglądałam True Blood i był akurat odcinek, o którym ktoś tu mówił, że jakiś facet nago zupełnie jest pokazany... a w tym śnie był w lesie, na golasa i miał członka chyba ze 30 cm ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-06-16 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też jadę się seksić, ciao ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() posekscie sie i za mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Wtajemniczenie
|
Basiu.. W tym co powiedziałaś na temat miłości i zauroczenia całkowicie się zgadzam. Ale to chyba faktycznie nie był odpowiedni moment.. w złości wszystko się inaczej interpretuje i przeinacza --> czyli zawsze ta druga osoba ma złe intencje
![]() A co do pierwotnej przyczyny złych fluidów między Wami.. często tak jest - chcesz pomóc i jest super fajnie, nie no nie musisz tego robić; a jak coś wyjdzie nie tak - to się obrywa. Powiedz, że następnym razem umywasz ręce ![]() (a to jakieś ważne zaliczenie? czy takie po prostu?) Cytat:
![]() ![]() No i dużo dobrego na przyszłość ![]() Ja się właśnie dowiedziałam, że zdałam egzamin.. i jestem meeeeeega szczęśliwa z tego powodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma problemu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje zdanego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
hej
![]() czy przyjmiecie kolejną wizażankę/nimfomankę do swojego grona? ![]() ![]() kicccia gratuluje rocznicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Basiu, tylko mi nie mów, że u was tak często
![]() Jak tak, to powinnaś zwrócić uwagę na to swojemu BS. Mój czasem też ma jakieś wyrzuty i jak coś jest nie tak, to lubi zwalać na mnie a sam kreować się na ideał ale nieeee ![]() ![]() On tak już chyba ma ![]() Ostatnio była ciekawa akcja jak wszystkich wyzywał i obwiniał, ze schowali mu gdzieś słuchawki od telefonu i zapomnieli gdzie piznęli a wiecie co się stało? ![]() ![]() Ale jak zawsze i tak potem próbował się tłumaczyć a ponieważ nie miał argumentów, to przyczepił się do tego, że ładowarkę do mp3 wziął Jego tata i zniknęła, zawsze musi znaleźć coś obciążającego inne osoby jak udowodniono Mu winę ![]() Basiu ale takich napiętych sytuacji nie cierpię, jak mój BS trochę dłużej się pospina, to na Niego najeżdżam, że ma się lepiej zamknąć, wiem brutalnie ale my często mamy takie odzywki do siebie i one wcale nie mają negatywnego znaczenia ![]() Skoro się starałaś, to powinien to docenić, z Moim też tak czasem jest, że w czymś się pomylę i potrafi się właśnie do tego przyczepić ale ja wtedy pytam: A Ty co zrobiłeś, hę? ![]() ![]() Wyluzujcie ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-06-16 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz ja.... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
Ee, ja mam jeszcze 3 i 1 prace do napisania...
![]() ![]() ![]() Ale damy radę, kto jak nie my ![]() Za to później można Bsów prosić o nagrody za zdanie, albo ew. pocieszenia [odpukać].
#1077 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, rany ale mało pisałyście... co tu tak spokojnie
#1078 |
Zakorzenienie
|
Albo się uczą [jak ja] albo sexują na całego [takim to tylko pozazdrościć].
#1079 |
Konto usunięte
|
Jea, seksik był x2
![]() A teraz jadę na zakupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.