![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Siemka, również nie mam zbyt dobrych wspomnień co do H&S. Mam nadzieję, że Babydream+Nizoral doprowadzą moje włosy do porządku.
Byłam wczoraj na 80. urodzinach babci. Wyprawiane w lokalu. Ogólnie baardzo wesoło. I oczywiście co było? Kawały: Kuzyn: Gdzie kobiety mają najbardziej kręcone włosy? Wujek: Pod pachami? Kuzyn: W Afryce ![]() Pani w szkole pyta, gdzie są najlepsze miejsca na seks. Jakiś dzieciak mówi, że w łóżku, inny że na plaży. Pani pyta: A Ty, co sądzisz Jasiu? - Na linach? - Ale Jasiu, jak na linach? - No moi rodzice tak robią. Bo rano słyszę jak mama krzyczy do ojca "no dalej, spuszczaj się szybciej, bo do pracy nie zdążę". Stewardessa mówi, że będzie katastrofa. Kto będzie mial szczęście, tego odratują, reszta zginie. Polka zaczyna robić makijaż, poprawia włosy. Inne pytają: - Dlaczego Pani to robi? - Bo jak samolot się rozbije, to jako pierwszą będą ratować najpiękniejszą. Rosjanka ubiera biżuterię. - Dlaczego Pani to robi? - Bo jako 1. będą ratować najbogatszą. A Murzynka rozbiera się do naga i patrzy w okno - Dlaczego Pani się rozebrała? - Bo jako 1. będą szukać czarnej skrzynki ![]()
#1052 |
Zakorzenienie
|
W takim razie myślę, że mój też sobie poradzi
![]() Kusi mnie ta nafta nooo ![]()
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Ale weekend leniaaaaaaa....
Axa się sexi?! ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Labi - nie miało się coś u Ciebie zmienić? Ja z ciekawości umrę... Naftę mam ale jakoś nie widzę różnicy ![]() Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-07 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że tylko ja mam takiego leniaaa.... nie chce mi się wyjść z domu.. tak mi dobrze pod kołderką, a za oknem jakaś mgła i brak słońca...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zussska swietne dowcipy ale ten z murzynką i czarną skrzynką mnie już totalnie rozwalił ![]() 3 ósemki usunięte. Kolejne szwy w buzi ![]() ![]() Została tylko dolna lewa ![]() Powiem Wam że usuwanie dolnej nijak się ma do usunięcia górnej :/ Było słychać moje jęki ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | ||
Zakorzenienie
|
spokojnie, jeszcze trochu
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() poka mi, bo u mnie szaro ![]()
![]() |
#1058 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie moje ząbki są już na wykończeniu, więc może obędzie się bez tej ostatniej. Szczerze ja gorzej przeszłam usuwanie dolnych niż tej górnej (może dlatego, że te dolne rosły poziomo - w bok a nie w góre tak jak powinny). POWODZENIA!!! ![]()
![]() |
#1059 |
Konto usunięte
|
Coś mi odpieprza przed okresem...
W nocy 2h płakałam BSowi w telefon, bo w duuużym skrócie i uproszczeniu... jestem teraz strasznie samotna. Wszyscy moi najlepsi znajomi się porozjeżdżali, został mi tu tylko BS (i kumpela, z którą BSowi się naraziłam...). Z ludźmi z roku mam dobre kontakty, jestem lubiana, ale każdy ma jednak bliższych niż ja. Wiem, że na to wszystko trzeba poczekać itd. ale teraz naprawdę mi ciężko. Mam ochotę iść sobie w kilka osób na piwo, ale nie ma opcji, żeby zgadać się tak, żeby wszystkim pasowało jakiegoś dnia i temat się kończy jakoś. Ych. Przez nocny płacz teraz się czuję paskudnie, nie poszłam na Cosinusa, łeb mi pęka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
buahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23097829]Coś mi odpieprza przed okresem... W nocy 2h płakałam BSowi w telefon, bo w duuużym skrócie i uproszczeniu... jestem teraz strasznie samotna. Wszyscy moi najlepsi znajomi się porozjeżdżali, został mi tu tylko BS (i kumpela, z którą BSowi się naraziłam...). Z ludźmi z roku mam dobre kontakty, jestem lubiana, ale każdy ma jednak bliższych niż ja. Wiem, że na to wszystko trzeba poczekać itd. ale teraz naprawdę mi ciężko. Mam ochotę iść sobie w kilka osób na piwo, ale nie ma opcji, żeby zgadać się tak, żeby wszystkim pasowało jakiegoś dnia i temat się kończy jakoś. Ych. Przez nocny płacz teraz się czuję paskudnie, nie poszłam na Cosinusa, łeb mi pęka.[/QUOTE] spokojnie ![]()
![]() |
#1061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Orli to wina okresu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23098199]Na pierwszym. Jakbym mieszkała na stancji albo w akademiku byłoby inaczej, na kogoś byłabym skazana i miałabym z kim czas spędzać, a tak...[/QUOTE]
ale powiem Ci, że "byc skazanym na kogoś" też nie jest najlepszym rozwiązaniem ;-) 1 rok studiów - jeszcze wszystko przed Tobą!! ![]() Spokojnie ![]() ![]() ![]() a tak zapytam z czystej ciekawości, w jakimś mieście się uczysz?
#1064 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie przy usuwaniu dolnej ostatnio cierpiałam. Górnych jak wyciągała nie czułam nic ![]() Została mi jedna dolna ale niewybita ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23098541]Toruń, tu też mieszkam od urodzenia.[/QUOTE] Głowa do góry ![]() Slyszałaś co koleżanka powiedziała ![]() ![]() A i zawsze są jeszcze wyjazdy terenowe ![]() ![]() ![]() Kurde złoże jeszcze raz na tą turystykę. Brakuje mi tego klimatu właśnie ![]() ![]() Ano i sama jestem z Poznania i tutaj też studiuję więc samej mi brakowało takiego typowo studenckiego klimatu ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-11-07 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23098541]Toruń, tu też mieszkam od urodzenia.[/QUOTE]
Kochana powiem Ci tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aura też sprzyja "dołowaniu się", (mgła, zimno, bez słonca) ale My Kobiety się jej nie damy!! Głowa do góry!!!!! ![]() ![]() ja uciekam do garów - obiad gotować...
#1067 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
BS oficjalnie wyraził zgodę na moje widywanie się z tą "złą" kumpelą - pamiętacie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie wie jak tą cholerną prasowankę usunąć?
![]()
![]() |
#1069 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23099051]Studiuję dziennie (to akurat) - zaocznie mam Cosinusa.
BS oficjalnie wyraził zgodę na moje widywanie się z tą "złą" kumpelą - pamiętacie? ![]() proszę mi odświeżyć pamięć ![]() a znajomymi się nie przejmuj. to okres przejściowy. będzie lepiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- słyszałam tylko o gąbce z szorstką powierzchnią,takiej do zmywania... może ona coś pomoże ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-11-07 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Konto usunięte
|
Tu, poważnie?! Kiedy? Super, już wiem, kogo na piwko zaciągnę
![]() A co do kumpeli - chodzi o tą, z którą się jakiś czas temu "niechcąco całowałam" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
dołączam do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za bardzo entuzjastyczne powitanie ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Dziękujemy za bardzo pozytywne pierwsze wrażenie.
Wypadałoby napisać coś o sobie, albo pro forma zapytać, czy można dołączyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23097829]Coś mi odpieprza przed okresem...
W nocy 2h płakałam BSowi w telefon, bo w duuużym skrócie i uproszczeniu... jestem teraz strasznie samotna. Wszyscy moi najlepsi znajomi się porozjeżdżali, został mi tu tylko BS (i kumpela, z którą BSowi się naraziłam...). Z ludźmi z roku mam dobre kontakty, jestem lubiana, ale każdy ma jednak bliższych niż ja. Wiem, że na to wszystko trzeba poczekać itd. ale teraz naprawdę mi ciężko. Mam ochotę iść sobie w kilka osób na piwo, ale nie ma opcji, żeby zgadać się tak, żeby wszystkim pasowało jakiegoś dnia i temat się kończy jakoś. Ych. Przez nocny płacz teraz się czuję paskudnie, nie poszłam na Cosinusa, łeb mi pęka.[/QUOTE] trza było iść, może humor by Ci się polepszył ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23098199]Na pierwszym. Jakbym mieszkała na stancji albo w akademiku byłoby inaczej, na kogoś byłabym skazana i miałabym z kim czas spędzać, a tak...[/QUOTE] dokłądnie, ja tak miałam i 1, 2 , 3 i w ogóle studia to mój fajoski czas był, a już 1 rok w ogóle czaderski ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- też prawda ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ja nie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- no masz pecha, Orli ma zły czas ale co racja to racja, kilka słów o sobie prosimy, a najlepiej hot opowiastkę ![]() aha!!! jesteś dziewicą???? ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
jak chciałam to do chaty jeździłam, o dziwo trudniej mi na 2 roku było, wtedy poczułam się samotnie ale w tym czasie zaraz zaczęły pojawiać się towarki na horyzoncie ![]() ![]()
![]() |
#1076 |
Konto usunięte
|
Zussska, o murzynce
![]() ![]() Warto popróbować, jest kilka rodzajów naft, także można poszukać najlepszej dla siebie. Poza tym dziewczyny piszą, ze smarują głównie przy głowie a niektóre tak jeszcze trochę na długości włosów. Na efekty trzeba czekać ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23097829]Coś mi odpieprza przed okresem... W nocy 2h płakałam BSowi w telefon, bo w duuużym skrócie i uproszczeniu... jestem teraz strasznie samotna. Wszyscy moi najlepsi znajomi się porozjeżdżali, został mi tu tylko BS (i kumpela, z którą BSowi się naraziłam...). Z ludźmi z roku mam dobre kontakty, jestem lubiana, ale każdy ma jednak bliższych niż ja. Wiem, że na to wszystko trzeba poczekać itd. ale teraz naprawdę mi ciężko. Mam ochotę iść sobie w kilka osób na piwo, ale nie ma opcji, żeby zgadać się tak, żeby wszystkim pasowało jakiegoś dnia i temat się kończy jakoś. Ych. Przez nocny płacz teraz się czuję paskudnie, nie poszłam na Cosinusa, łeb mi pęka.[/QUOTE] To zależy od Twojego podejścia ![]() Na studiach to mi się mój BS zakręcił w oku, no i Go upolowałam a na innych znajomościach w ogóle mi nie zależy ![]() U nas, dopiero w trakcie drugiego roku uformowały się grupki, które ogarniają się do dziś, na pierwszym roku ludzie eksperymentowali ze sobą i nadal zmieniali towarzystwo. W sumie większość i tak ma swoich znajomych poza szkołą a z ludźmi z uczelni czasem się zobaczą i tyle. Ja w sumie prawie, że ze wszystkimi sobie pogadam w szkole ale nie ciągnie mnie do bliższych relacji, mimo że tak jak Ty, nie mam zbytnio znajomych. Nie lubię zmuszać się do ludzi i nie lubię zmuszać ich do mnie, to wszystko zależy od człowieka. Oczywiście czasem pójdziemy na piwo z innymi, jednego mamy tutaj z miejscowości BSa, to sobie czasem przyjdzie do nas albo wyjdziemy razem, to inni przejazdem wpadną ![]() Może są u Ciebie osoby szukające tego, co Ty? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
O tych efektach to wiem co nie co
![]() ![]() Ja wczoraj użyłam nirozalu i śnieg dalej się sypie ![]() ![]()
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- seboradin jest w babydream???
![]() |
#1080 |
Zadomowienie
|
asiaczku
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.