![]() |
#1111 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Przyczajenie
|
Wszystkie jesteście już zajęte ? niemożliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
A co Ty myślisz??? Że z kim my ten seks uprawiamy?? Z takim przygodnym kolesiem z forum, co na kawe zaprasza???
Poczytaj cały watek i wszytskie części CHOPIE
#1114 |
Konto usunięte
|
Co ciekawsze, nasi faceci nie wiedzieli, jakimi jesteśmy nimfami, zanim nie byli naszymi facetami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
aro siedzi teraz u tych, co to robią loda facetowi przy komputerze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co za zepsucie, cóż za rozpusta ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-10 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Przyczajenie
|
na razie jestem przygodnym kolesiem kotku , ale ja tez nie lecę na pierwsze lepsze , bardzo lubię rozmawiać z kobietami , mam z nimi częsty kontakt w pracy bo pracuję w urzędzie i chcąc nie chcac spędzam z wami mnóstwo czasu. Więc nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz , myślicie że jakiś napalony maniak wpadł na to forum , Zeby nawinąć sobie laske i ją przelecieć ? ...No pewnie że tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
BAN stały
|
aro275 - żenująca prowokacja
Dziewczyny, boszzzzz jaką kiecę sobie kupiłam na weselicho.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1120 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja miałaaaaam, tralalala, i to jeszcze pod palmamiiii, tralalala ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się żeś pojechała ![]() poka poka!! Jak wychodzisz z wanny też!!!! ![]() Iwcia!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
No a co???
![]() ![]()
#1123 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
BAN stały
|
Oto Pani Kiecka. Leży doskonale, ma boski kolor itd... Niestety zdjęcie tego nie oddaje...
Załącznik 3321656 |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21289226]Jest biała? Nie wyobrażam sobie jakoś Ciebie w niej.[/QUOTE]
Beżowa. Białej bym na wesele nie ubrała. Pokażę się Wam w niej, obiecuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21289293]No właśnie biała to byłoby FO-PA
![]() ![]() Owszem, nigdy nie zakładam ani białej ani czarnej. W dodatku to bliska bardzo koleżanka i cały czas będę przy niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Nie mam czasu na nic, szczerze mówiąc nawet nie mam czasu dokładnie nadrabiać postów... Zaczynam się stresować, nie samym ślubem, ale wszystkim co jest jeszcze nie załatwione i na co mi czasu brakuje. Niektóre rzeczy to drobiazgi, ale wiadomo - diabeł tkwi w szczególe. Nawet nie mam czasu myśleć o braku seksu. Na dokładkę cholernie boli mnie ząb, jest przygotowany do leczenia kanałowego - w piątek idę do dentysty, jak mnie po tym nie przestanie to ja nie wiem co zrobię... No spuchnięta morda w dniu ślubu mi sie nie uśmiecha.... Ratunkuuuuuuuuuuuu!!!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Kicia! Jeszcze miałam Ci odpisać, czemu bitwa ![]() cytuję BSa- "czemu? no jak to- bo w tym roku była 600 rocznica i jak powiesisz za 20 lat te puzzle na ścianie, to będziesz wiedzieć w którym roku je dostałaś ![]() no ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-08-10 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
Zaczynam się bać tego tatuażu - kiepsko będzie współgrać z suknią ślubną za jakieś 5 lat
![]() Macie szaraczka http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-nails-65.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
włąśnie nie ;p, jedna bladź taka, że hoho serio, miała kilkunastu, seks grupowy na koncie i z nią zaczęłam gadać o seksie, była w szoku
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Iwaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1134 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra Babsztyle wstrętne ja się żegnam i znów jadę sobie nad morze nasze, Polskie tym razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze jak przyjadę, to będę miała opowieści do nadrabiania i ja tez będę miała o czym opowiadać ![]() (chociaż mało prawdopodobne, bo będzie moja rodzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dokładnie ![]() ![]() ![]() Fajnie masz że z dachu takie koncerciki doglądasz ![]() A bo się kiedyś tutaj chwaliłam że chciałabym się nauczyć ![]() ![]() Axa ładne sukieneczka ![]() ![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcia facjatki z gór dla zainteresowanych niewiast ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-08-11 o 00:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21292059]Zaczynam się bać tego tatuażu - kiepsko będzie współgrać z suknią ślubną za jakieś 5 lat
![]() Macie szaraczka http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-nails-65.html ![]() Aj.. dlatego jestem przeciwniczką tatuaży |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle życzeń Ci złożyć nie zdążyłam! 100 lat seksu,i tyle samo lat sprawnej BS-owej maczugi, popędu króliczka (może tylko mniej dzieci..) no i co tam byś chciała w dodatku ![]() I powodzenia z Bitwą ![]() Piątka! Też uwielbiam malinki ![]() Siuper ![]() ![]() Witajcie Dziewczynki ![]() Wróciłam z wyjazdu, czuję się niewybzykana ![]() ![]() ![]() ![]() Też coś wrzucę do albumu zaraz ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za zęba, żeby wredny nie był i dał się wyleczyć! A to leczenie masz mieć jeszcze przed ślubem zakończone? Czy jeszcze jakieś opatrunki lekarstwa odwlekające?? Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21292059]Zaczynam się bać tego tatuażu - kiepsko będzie współgrać z suknią ślubną za jakieś 5 lat ![]() Macie szaraczka http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-nails-65.html ![]() zawsze można odpowiednie plecy dopasować i nie będzie widać ![]() Kurczę, dziewczyny.. przez Was zaczęłam się lakierami interesować ![]() ![]() I już odwiedziłam Douglasa - jest szafa ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Musiałam Damy kisiaki wyciąć, bo "post był przeładowany grafiką" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ząb boli jak bolał i właśnie leczenie nie będzie zakończone przed ślubem. W piatek idę na kanałowe, potem będę miała tylko jakiś tam opatrunek, a na wypełnienie już po slubie bo w niedzielę wyjeżdżamy i nie będzie nas 1,5 tyg w Rz. W sumie nie wiem po co ja tego zęba leczę, to jest szóstka tak rozwalona, że sumie sama dziura i tylko ścianki dookoła. Ale mam straszną traumę odnośnie wyrywania zębów - w listopadzie wyrywałam takiego ciężkiego zęba, że potem przez tydzień po zabiegu jehałam na Ketonalu tak miałam dziąsła rozwalone... Już nie wspomnę o młynie w pracy i o tym, że wczoraj wróciłam o 17, a o 20 biegłam tam z powrotem bo koleżanka zadzwoniła, że ma problem z transferem dnych na kasy fiskalne... ![]() Nie wyrabiam... Zakupy jeszcze wszystkie nie zrobione, dziś i jutro jestem w pracy, piątek wolny i nie wiem w co w ten piątek ręce wsadzić... sobota znowu w pracy, w niedzielę pakowanie i wyjazd... A co ja biedna z królikami zrobię??? ![]() Nie wyrabiam... Dziewczyny.... ale marudzę... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21292059]Zaczynam się bać tego tatuażu - kiepsko będzie współgrać z suknią ślubną za jakieś 5 lat
![]() Nie wygłupiaj się. Tyle czasu byłaś zdecydowana. Sukienka za 5 lat, która może być dobrana tak, żeby nie było widać absolutnie ni ejest powodem do rezygnacji. No jakby na to nie patrzeć nie jest to fioletowa sukienka. Tamtej już nie było. Poza tym ta jest dużo ładniejsza. Cytat:
![]() Dlaczego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Iwa - marudź ile chcesz, jak ma ci to pomóc i poczujesz się lepiej to dawaj... właściwie to nie jest marudzenie - raczej napiętrzenie spraw, brak czasu i stresss przed Wielkim Dniem - Twoim Dniem... az ci zazdroszczę, bo też chciałabym stanąć na ślubnym kobiercu, ale u mnie brak kandydata jest największym problemem...
![]() ![]() ![]() Kochana w Dniu Ślubu zapomnisz o wszystkim, będziesz tylko TY i Wybranek Serca ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.