Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 16:00   #1141
givemecookies
Raczkowanie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
No wiesz.. uczyć się można :P

A poważnie - zamieszkamy znowu razem a teraz rzadko się widujemy nawet nie chodzi (aż tak bardzo ) o seks, tylko o samą obecność

A no pewnie, że lepiej się wyrwać spod opiekuńczych skrzydeł :P

Aż ją sobie włączyłam

Chyba właśnie powinien się postarać, na wstępie zrobić dobre wrażenie? a nie tak..

no ja też tak myślę, ale rozmawiałam z nim pozniej na ten teamt, a on ze dawno nie czuł kobiety tak blisko, że sie troche zestresował... W sumie go rozumiem, ale moja cichcica rośnie

mam tylko nadzieję, że odnajdziesz szczęście tamtych dni..
givemecookies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:02   #1142
madzia2306
Zakorzenienie

to mu zasugeruj delkatnie że jak skończy wcześniej to żeby cię popieścił jeszcze... ja tylko rzucę wzrokiem na "nią" i na BSa i juz wie co ma robić

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:04   #1143
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Chodzi tylko o to, że mając dziewczynę na pierwszym spotkaniu, zaczyna się obawiać, że może nie być wierna.. w dodatku dochodzi efekt tego, że już ją zdobył, więc nie ma po co gonić za króliczkiem. Niemniej można z tym sobie poradzić i zmotywować go do gonienia i wszystko będzie dobrze

Moim zdaniem przygodny seks jest BEZNADZIEJNY.
- zahamowania i skrępowanie przed osobą, której nie znasz
- brak uczucia ze strony faceta, nie ma ochoty Cie zadowolić, tylko sam siebie zadowala głównie (więc jak nawet nie dojdziesz, to trudno)
- stres przed zajściem (jeśli nie łyka się tabletek)
- kac moralny po wszystkim
W pełni sie zgadzam z powyzszym! Brawo Kmee za bardzo mądre slowa!

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
Teraz z jednej strony się cieszę, bo wiem jak to jest i wiem, że nie zdradziłabym BSa dla przelotnego seksu, bo to nie ma sensu, a z drugiej strony... nie jestem już tylko Jego
Cytat:
Nie, żadnych takich kontaktów. Mój BS jest moim jedynym Nie powiem, że myśli się nie zdarzały.. ale wiem, że nie warto. I nie chcę wyobrażać sobie jakiego kaca miałabym potem
Cytat:
Ja się cieszę, bo mam takie niejasne przeświadczenie poparte związkami i małżeństwami znajomych, że jak się przez całe życie jest tylko z jednym partnerem, to prędzej czy później chce się sprawdzić jak to jest na "innej grządce".
Oczywiście od każdej regóły są wyjątki, jednak ja jakoś czuje się o wiele pełniej i spokojniej mając już doświadczenie i realne wyobrażenie relacji jakie chce budować - oparte na kilku dotychczasowych znajomościach.
i dlatego raz jedyny sie zdecydowalam na przygode. Wiem jak jest i juz by mnie do tego nie ciagnelo. Zdecydowanie bardziej by mi zalezalo na utrzymaniu zwiazu i bardziej bym doceniala stabilizacje

Kmee - Ciociu-Dobra-Rado! trzeba Ci polac, bo dobrze gadasz

Dzis po raz kolejny chwalilam Boga i cieszylam sie pod niebiosa, ze rzuciłam bylego wtedy a nie pozniej. Spotkalam jego "sŁit" mamusie (przez nią wlasnie jest maminsynkiem), ktora to ogladajac witryne sklepowa katem oka mnie zobaczyla i specjalnie odwrocila sie do mnie plecami udajac ze grzebie po cos w torebce, aby sprawdzic czy powiem jej (a moze jej plecom?) "dzien dobry"
ale mialam z niej polewke oczywiscie jak ją juz minelam to zaprzestala grzebania w torebce i poszla szybko za mna patrzac dokąd ide...
jestem ciekawa jakie znow ploty rozsieje po mojej "wsi" Czekam tylko az mnie uszy zaczną piec od obgadywania mnie

Podjelam decyzje (juz dawno zreszta), ze nigdy wiecej nie chce miec faceta z tej samej wsi co ja
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:05   #1144
givemecookies
Raczkowanie

jutro ma szanse się zrewanżować za dzisiaj zoabczymy jak bedzie

Stary 2010-09-22, 16:33   #1145
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez givemecookies Pokaż wiadomość

a ja leże chora i czekam na mojego BS (już sobie znalazłam nowego) .

Cytat:
A my rocznicę pierwszego razu
Hahaha, ja tez miałam pierwszy raz w Sylwestra Tylko, że to nie był obecny BS.
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie Nimfy - czy poszłyście do łóżka ze swoim BS na pierwszym spotkaniu? Bo ja tylko pierwszego przetrzymałam ROK, a z resztą to na pierwszym ... A miałyście może przygodny seks? tylko po to żeby rozładowac napięcie seksualne? bo ja, nie
Miałam raz przygodny, a z tymi kolesiami, z którymi byłam nigdy nie poszłam do łóżka przy pierwszy spotkaniu Max 2 miesiące wytrzymałam

Cytat:
Taa.. no i jeszcze to, że efekt zazwyczaj aż taki super nie jest, a bilety dużo droższe
Na bajkę w 3D bym się nawet nie skusiła ale akcja, horror, mrrr Resident Evil był rewelacyjny a efekty jeszcze lepsze
Cytat:
A wszyscy faceci przyznają, że z króliczkiem to prawda
U nas, to BS bawił się w króliczka
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Podjelam decyzje (juz dawno zreszta), ze nigdy wiecej nie chce miec faceta z tej samej wsi co ja
Ja u siebie nawet nie próbowałam

Co do sytuacji givemecookies, to nie przesadzajmy, mój BS miał ze mną w ogóle swój pierwszy raz (czego, jak kiedyś wspomniałam, w życiu bym nie przypuszczała) I zabawa trwała baaardzo krótko, nadal jest krótko ale mi to pasuję, bo również dochodzę szybko, ale wtedy, to był ekspres Nie zniechęcił się na szczęście, a wiem, że jeśli bym Mu pojechała itp, to mogłoby się źle odbić to na Nim.

Chciałam tez napisać, że BS dziś jako pierwszy w kolejce miał operację. Byłam oczywiście u Niego, jak i wczoraj (wizyty tylko 14:30-16:00...), dobrze się ma, póki co nie wstaje i toaletę ma w łóżku (przy mnie robił do kaczuchy ) ale juto wychodzi
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:41   #1146
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez givemecookies Pokaż wiadomość
jutro ma szanse się zrewanżować za dzisiaj zoabczymy jak bedzie
Jeśli to był pierwszy raz, to, tak jak dziewczyny mówią, trochę to zmienia postać rzeczy, bo rzeczywiście mógł się stresować. Mam nadzieję, że nie będę miała okazji do napisania "a nie mówiłam?"...

Reeva- super, że z Twoim BSem wszystko w porządku!! Oby nie było żadnych komplikacji
A tak w ogóle szybko wypisują go. Skoro dzisiaj jeszcze nie wstaje, a jutro już wychodzi?

A mój kurak już siedzi sobie nadziany i się opala. Trochę się nie wyrobiłam, bo na tą godzinę, to on miał być gotowy, ale trudno
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 16:46   #1147
tusamolot
Rozeznanie

zanim pójdę odespać stracone dwie noce , z linii frontu alejandro :

o piątej rano kiedy okazało się drogą komunikacyjną poprzez sms,że oboje nie możemy spać,postanowiliśmy pójść na spacer
rozmawialiśmy,rozmawialiś my i tak dalej,o wszystkim,o życiu,depresji,muzyce,fil mach. człowiek jest zadziwiająco do mnie podobny i rozmowy były super nawet pomimo bariery językowej
o szóstej z groszem wylądowaliśmy nad morzem - zobaczyłam jeden z najśliczniejszych wschodów słońca
cały czas trzymaliśmy się za ręce,całowaliśmy,przytula liśmy
było naprawdę fajnie. a woda taka ciepła

potem zrobiło się trochę gorąco heheh i w sumie bardzo przyjemnie jakoś naprawdę czułam się z nim dobrze - ale niestety przeszkodzili nam śmieciarze na plaży

potem wspólne śniadanko,spacer po całej barcelonie,opowiadał mi o różnych ciekawych legendach,historiach,i miejscach które mijaliśmy - naprawdę super sprawa bo poznaję teraz miasto od strony jego mieszkańców,trzymanie się za ręke

a potem niestety pan filozof musiał iść na zajęcia...no i tyle mojej relacji ale zdecydowanie bedziemy sie spotykac kolejny raz bo jest między nami wszystko co powinno być,aż żałuję,że wyjeżdżam .

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 16:47   #1148
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Jeśli to był pierwszy raz, to, tak jak dziewczyny mówią, trochę to zmienia postać rzeczy, bo rzeczywiście mógł się stresować. Mam nadzieję, że nie będę miała okazji do napisania "a nie mówiłam?"...

Reeva- super, że z Twoim BSem wszystko w porządku!! Oby nie było żadnych komplikacji
A tak w ogóle szybko wypisują go. Skoro dzisiaj jeszcze nie wstaje, a jutro już wychodzi?

A mój kurak już siedzi sobie nadziany i się opala. Trochę się nie wyrobiłam, bo na tą godzinę, to on miał być gotowy, ale trudno
potwierdzam...

A ja zaraz zjadam ciasto Czekoladowo-cynamonowe z jabłkami, nutką gryczanego miodu i posmakiem orzechów...
posypane skórką pomarańczową. z musem jabłkowym na ciepło...
Stary 2010-09-22, 16:50   #1149
dresden doll
Raczkowanie

reeva - świetnie, że Twój BS ma się dobrze. życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia

givemecookies - ja też myślę, że z czasem będzie lepiej, no i dogracie np. w kwestii ewentualnego dopieszczania jednak stres wiele potrafi namieszać. mam nadzieję, że jutro BS się ładnie zrewanżuje
z moim też się musiałam dograć, chociaż tu akurat były inne problemy. między innymi dlatego cieszę się, że pierwszy seks był już po tygodniu po wcześnie zaczętej pracy szybciej zaczęło być cudownie

uciekam na piwo z kumplami. miłego wieczoru
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die.
dresden doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:02   #1150
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
A ja zaraz zjadam ciasto Czekoladowo-cynamonowe z jabłkami, nutką gryczanego miodu i posmakiem orzechów...
posypane skórką pomarańczową. z musem jabłkowym na ciepło...
Cóż za opis! ja mam zwykłą szarlotkę a Twoje sama robiłaś?

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22232780]
Chciałam tez napisać, że BS dziś jako pierwszy w kolejce miał operację. Byłam oczywiście u Niego, jak i wczoraj (wizyty tylko 14:30-16:00...), dobrze się ma, póki co nie wstaje i toaletę ma w łóżku (przy mnie robił do kaczuchy ) ale juto wychodzi [/QUOTE]

Szybko Super, że wszystko ok

Cytat:
jestem ciekawa jakie znow ploty rozsieje po mojej "wsi" Czekam tylko az mnie uszy zaczną piec od obgadywania mnie

nie przejmuj się głupią babą!

Tu dobrze Ci tam a kiedy wracasz??
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:05   #1151
Chaigata
Zakorzenienie

Ketamina no baaa! pewnie że tak mus też sama
z torebki tylko cynamon i soda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 17:13   #1152
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:

Tu dobrze Ci tam a kiedy wracasz??
29tego... albo i nie bo jest wielki strajk hiszpański przeciw podwyższce podatków chyba i samoloty prawdopodobnie będą wstrzymane..

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:15   #1153
kicccia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22217651]Moje BSiątko ma najcudowniejsze dłonie i ramiona, jakie widziałam - i uważałam tak już wtedy, kiedy dawałam mu regularnie kosza [/QUOTE]

Orli ja Ciebie prosze! Zawsze o tym piszesz ale zlituj się i zrób mu zdjecie, pokaż nam!!!!
Cytat:
W pełni sie zgadzam z powyzszym! Brawo Kmee za bardzo mądre slowa!

i dlatego raz jedyny sie zdecydowalam na przygode. Wiem jak jest i juz by mnie do tego nie ciagnelo. Zdecydowanie bardziej by mi zalezalo na utrzymaniu zwiazu i bardziej bym doceniala stabilizacje
Dlatego powiedzcie mi dziewczyny jak to jest (co zrobic jak się zachować) jak jest się z jednym facetem już długo i ma się ochotę zobaczyć jak jest z kimś innym? Wiadomo z czasem to się nasili. Ale zdrada?
Mam być z Bsem i zastanawiać się czy z kimś innym będzie lepiej czy gorzej?
Cytat:
Ketamina no baaa! pewnie że tak mus też sama
z torebki tylko cynamon i soda
Przepis!

Edytowane przez kicccia
Czas edycji: 2010-09-22 o 17:17
kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:21   #1154
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Dlatego powiedzcie mi dziewczyny jak to jest (co zrobic jak się zachować) jak jest się z jednym facetem już długo i ma się ochotę zobaczyć jak jest z kimś innym? Wiadomo z czasem to się nasili. Ale zdrada?
Dlatego ja jak bylam w takiej sytuacji z takimi myslami, przekalkulowalam zwiazek i rzucilam faceta i wyszlo mi to na zdrowie. Nie zalowalam nigdy tej decyzji a nawet bylam happy i moglam z czystym sumieniem robic co mi sie podoba. Oczywiscie pisze tylko z mojej perspektywy. Sugerowac nic nie bede, bo kazdy jest w innej sytuacji z innymi relacjami.
Sama musisz zadecydowac czy zgasic w zarodku te mysli, zdradzic BSa czy sie rozstac i byc wolnym strzelcem.
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:23   #1155
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Orli ja Ciebie prosze! Zawsze o tym piszesz ale zlituj się i zrób mu zdjecie, pokaż nam!!!!

Przepis!
Wiesz? Mija to. Może wracać co jakiś czas, ale trzeba docenić to co się ma. Rozsądek, a nie głupie "gdyby"...

E, hm... wiesz ja robię na czuja, na oko, na nos więc cięzko powiedzieć.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 17:26   #1156
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja jak bylam w takiej sytuacji z takimi myslami, przekalkulowalam zwiazek i rzucilam faceta i wyszlo mi to na zdrowie. Nie zalowalam nigdy tej decyzji a nawet bylam happy i moglam z czystym sumieniem robic co mi sie podoba. Oczywiscie pisze tylko z mojej perspektywy. Sugerowac nic nie bede, bo kazdy jest w innej sytuacji z innymi relacjami.
Sama musisz zadecydowac czy zgasic w zarodku te mysli, zdradzic BSa czy sie rozstac i byc wolnym strzelcem.
W tym problem...
Cytat:
Wiesz? Mija to. Może wracać co jakiś czas, ale trzeba docenić to co się ma. Rozsądek, a nie głupie "gdyby"...

E, hm... wiesz ja robię na czuja, na oko, na nos więc cięzko powiedzieć.
Zdradzając mogę do końca życia męczyć się ze swoim sumieniem, że to zrobiłam ale mogę też stwierdzić, że spróbowałam wiem jak to jest i doceniam Bsa. Bez sensu no nie?

Stary 2010-09-22, 17:30   #1157
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

kicciu BS jest moim pierwszym i powiem ci że jeśli się kocha kogoś naprawdę szczerze i bezgranicznie to nie myśli sie o tym a jakby było z innym facetem, ja nigdy o tym nie myślałam...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-09-22, 17:37   #1158
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kicciu BS jest moim pierwszym i powiem ci że jeśli się kocha kogoś naprawdę szczerze i bezgranicznie to nie myśli sie o tym a jakby było z innym facetem, ja nigdy o tym nie myślałam...
też takie moje zdanie

ps. Madzia jak ogladanie lapek?
Stary 2010-09-22, 17:38   #1159
ennostiel
Zakorzenienie

givemecookies, na pewno się wytrenuje Może mu śmielej mów, czego Ci trzeba, ale i się wykaż zrozumieniem. Chociaż chcicę ja rozumiem...

mww, z obecnym BSem parą jesteśmy od sierpnia, a pierwszy raz planujemy na początek listopada (moje urodziny), ale już i tak zaszliśmy daleko (seksik oralny ma ten talent...). No ale u nas takie przerwy to też przez to, że jesteśmy na odległość. Poza tym jadę teraz do niego na weekend i nie wiem czy wytrzymamy...

A, upiekłam mu w końcu TO:
http://mojewypieki.blox.pl/2010/09/C...loaf-cake.html

Wyszło BOSKIE! Wiozę mu jutro, ale popróbowałyśmy z mamą

Ślub

Edytowane przez ennostiel
Czas edycji: 2010-09-22 o 17:40
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 17:42   #1160
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
też takie moje zdanie

ps. Madzia jak ogladanie lapek?
a umiałabyś zrobic takiego jakby kwiatuszka na tej łapce?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-09-22, 17:45   #1161
Chaigata
Zakorzenienie

jakiego? najłatwiej będzie mi ocenić po zdjęciu jakimś.
Stary 2010-09-22, 17:47   #1162
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
jakiego? najłatwiej będzie mi ocenić po zdjęciu jakimś.
cos mniej więcej takiego może być nawet prostrzy tylko żeby kształtem kwiatka przypominało

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-10-20 o 18:19
Stary 2010-09-22, 17:51   #1163
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
cos mniej więcej takiego może być nawet prostrzy tylko żeby kształtem kwiatka przypominało
no problem taki?

no problem, na moim blogu sa 3 moje w dziale szydełko.
Albo crochet flowers w google i wybierasz jaki chcesz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 17:53   #1164
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
no problem taki?

no problem, na moim blogu sa 3 moje w dziale szydełko.
Albo crochet flowers w google i wybierasz jaki chcesz
o no to super to szukam dalej ale tem którego mi pokazałaś jest cudny

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2010-09-22 o 17:56
Stary 2010-09-22, 17:57   #1165
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość

mww, z obecnym BSem parą jesteśmy od sierpnia, a pierwszy raz planujemy na początek listopada (moje urodziny), ale już i tak zaszliśmy daleko (seksik oralny ma ten talent...). No ale u nas takie przerwy to też przez to, że jesteśmy na odległość. Poza tym jadę teraz do niego na weekend i nie wiem czy wytrzymamy...
No ja nie wiem...

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
A, upiekłam mu w końcu TO:
http://mojewypieki.blox.pl/2010/09/C...loaf-cake.html

Wyszło BOSKIE! Wiozę mu jutro, ale popróbowałyśmy z mamą
.. a jeszcze jak mu takie ciacho zawieziesz szanse nikną

P.S. To mój ulubiony blog z przepisami
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:59   #1166
givemecookies
Raczkowanie

nos mam taki zapchany, że oddychać nie mogę. tata wpycha we mnie jajecznice, a teraz przyniósł mi ciasto, a ja ludzie chciałam być na DIECIE...

Stary 2010-09-22, 18:07   #1167
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Zdecydowanie miło wiedzieć, że komuś zależy tak na prawdę na nas a nie na szalejących hormonach wieku dorastania

Pochwalę się Wam... męczę Chai o wełniaczki, które będą podobne do tych z załącznika
Siedziałam dziś i wykombinowałam taki projekt
Wiadomo, że trochę będą się różnic, bo całe są z włóczki itp, ale chodzi o koncept
Jak się podoba?
Bosskie ja też chcę takie!!!!

Kiccia
- nie popieram zdrady, myślę, że jeśli masz wspaniałego faceta to nie kuś losu, może się nie dowiedzieć, ale jakbyś Ty się czuła, gdybyś dowiedziała się, ze on przespał się z inną, bo chciał sprawdzić jak to jest być w łóżku z inną kobietą.
Miałam 6 partnerów seksualnych i niczego nie żałuję, kiedyś myślałam, że ten pierwszy to będzie ten jedyny. Czy z każdym jest inaczej? To zależy od Ciebie, jeśli masz odwagę otwarcie mówić czego oczekujesz to z każdym facetem może być super.
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:09   #1168
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
P.S. To mój ulubiony blog z przepisami
Mój też ;D

No ja też nie wiem...
A ciacho głównie żeby podlizać się jego babci, która dla mnie szykuje ciasto cytrynowe. Wcześniej jak ode mnie jechał zawiózł moje ciasteczka czekoladowe i zrobiły w rodzinie furorę

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:13   #1169
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Bosskie ja też chcę takie!!!!

Kiccia
- nie popieram zdrady, myślę, że jeśli masz wspaniałego faceta to nie kuś losu, może się nie dowiedzieć, ale jakbyś Ty się czuła, gdybyś dowiedziała się, ze on przespał się z inną, bo chciał sprawdzić jak to jest być w łóżku z inną kobietą.
Miałam 6 partnerów seksualnych i niczego nie żałuję, kiedyś myślałam, że ten pierwszy to będzie ten jedyny. Czy z każdym jest inaczej? To zależy od Ciebie, jeśli masz odwagę otwarcie mówić czego oczekujesz to z każdym facetem może być super.
zapraszam teraz robi się komplecik dla Kmee, potem łapki dla Madzi i lista wolna. Bo komin mam na za miesiąc.

z Mww się zgadzam co do pierwszego
Stary 2010-09-22, 18:23   #1170
kicccia
Zakorzenienie

Wiem dziewczyny macie racje wcale nie chce go zdradzić tylko tak debatuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości