Nimfomanki C.D.N. ^^ - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-31, 22:06   #91
ewelinucha
Zadomowienie

Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

Dam rade ;D
-dobrze zdać mature cel osiagniety
- poleciec do USA, byc w Nowym Jorku, Miami i Los Angeles
- skonczyc studia

ewelinucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:18   #92
Dama_pikowa
BAN stały

Hej hej!!
To jeszcze z poprzedniego:
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
No i gdzie ona jest? pisze htmla do nowego watku?
Meg!! musiałam!!
Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
przepraszam, ale muszę.. chyba C.D. a nie C.D.N.
bo cdn znaczy ciąg dalszy nastąpi
sorka, ale już niejednokrotnie wkurza mnie ten błąd
nie szkodzi, tak ma być i to taka podpucha powiedz coś o sobie i napisz pikantną historyjkę
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
btw. zmieniłam tytuł, ale nie chce się pokazać taki na społecznościach...
Zacytowałam i chciałam napisać to co Reeva- napisz do jakiegoś moda o zmiane tytułu, bo i tak musisz napisać z prośbą o zamknięcie tamego
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
myślałam, że to w filmach tylko Doradza Ci w kwestiach modowych?

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
a tu na szczęście wy. wysłałam bs-owi fotkę wczoraj i właśnie mnie rozbroił odpowiedzią - wydrukowałem na wypadek gdyby nastała wojna bo w filmach zawsze noszą w hełmach seksowne zdjęcia swoich kobiet [COLOR="Silver"]
Kochane!!
Cytat:
Napisane przez ewelinucha Pokaż wiadomość
hehe, a gdzie twoj BS, wyjechal od Ciebie ?
I tu znów chciałam napisać to co Reeva napisała
Cytat:
Dam rade ;D
Nie 'dam rade' tylko poczytaj. Bo jak dołączasz do jakiegoś wątku to po prostu wypada poczytać trochę, a nie chwalić się własną ignorancją i na wstępie pisać nie wiem co to BS i pytać Tu, gdzie wyjechał jej BS, o czym jest napisane pod sam koniec tamtego wątku... Niektóre jak tu przychodziły to nadrabiały kilka poprzednich części...
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:20   #93
ewelinucha
Zadomowienie

Ok jak tak prosicie, poczytam, ale jutro, dzisiaj juz za pozno, na takie rzeczy
- skonczyc studia

Stary 2010-10-31, 22:27   #94
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Meg!! musiałam!!
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:35   #95
ewelinucha
Zadomowienie

Ide spac Goodnight and happy halloween
- skonczyc studia

Stary 2010-10-31, 22:37   #96
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
To nie są prośby... jak nie chcesz to nie czytaj, ale nie zadawaj takich pytań...
Ja bym wolała wiedzieć do jakiej sekty tak naprawdę się przyłączam :P
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
nmzc

Edytowane przez Dama_pikowa
Czas edycji: 2010-10-31 o 22:38
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:51   #97
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zaraz Was doczytam.
Wróciłam właśnie z "super imprezy Halloweenowej". Jak super - widać po godzinie nawet.
Ojciec udaje, że mnie nie zna, kumpel BS rzuca milusie teksty na temat mojego wyglądu, matka robi chore akcje o nic. Żyć nie umierać.
Czyli siedzę i ryczę.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Chai, o zmianę tytułu musisz napisać do moda.
Ewelinucha, ja mojego też przez neta poznałam - znalazł mnie na fotoblogu i zagadał na GG.
Enno, podobnie jak u mnie - nadal się przyjaźnimy, a seks i miłość to dodatkowe aspekty.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 22:53   #98
tusamolot
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984407]Zaraz Was doczytam.
Wróciłam właśnie z "super imprezy Halloweenowej". Jak super - widać po godzinie nawet.
Ojciec udaje, że mnie nie zna, kumpel BS rzuca milusie teksty na temat mojego wyglądu, matka robi chore akcje o nic. Żyć nie umierać.
Czyli siedzę i ryczę.[/QUOTE]

Orli... <tuli> co się właściwie stało,chcesz o tym pisać?

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:57   #99
black-bubu
Zakorzenienie

Melduję się w nowym wątku, witam nowe nimfy
Wróciłam z basenu niedawno, uwielbiam pływać, taplać się w wodzie itd, jej seks w jacuzzi mmmm z bąbelkami i winkiem bosko by było

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:59   #100
Konto usunięte

Cytat:
Orli... <tuli> co się właściwie stało,chcesz o tym pisać?
W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja.

A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.".
BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam.
Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 23:04   #101
tusamolot
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984496]W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja.

A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.".
BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam.
Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...[/QUOTE]

ORLIII MÓJ PIĘKNY GŁUPOLU! ten kolega jest skonczonym idiotą i nawet nie słuchaj sie takich tekstów. Efekty się pojawią tylko nie przesadzaj z tym ćwiczeniem i odchudzaniem. To kwestia czasu. Przecież to ledwo tydzień,może dwa. Na efekty niestety trzeba poczekać,ale one BĘDĄ,obiecuję ci,więc się nie poddawaj,a przede wszystkim pamiętaj,że dla nas i dla swojego BS-a jesteś najpiękniejsza , a chyba nie zarzucasz nam braku gustu ?

A co do rodziców... tu nie wiem jak cię pocieszyć i co powiedzieć,bo wiem jak takie sytuacje potrafią boleć. Ale tulę najmocniej maluszku.

hang on

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 23:29   #102
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

Ja byłam wczoraj na Haloween w jednym lokalu ale przebrało się może z 10 osób. Atrakcją wieczoru było zdjęcie w trumnie: 10 zł dla tych bez przebrania i 5 zł dla wystrojonych
Na tvn 24 była nawet relacja z jtej knajpy w Poznaniu : Aniołek i Diabełek się wypowiadały. Widzialam je,siedziałam zaraz za wejściem ;p

Orli nie przejmuj się palantem
Z tekstem twojego taty podobnie jak u mnie w rodzinie, zapewne podobnie by zareagowali :/

A któraś jeszcze była na jakiejś imprezce z okazji dzisiejszego Święta?

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2010-10-31 o 23:32
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 23:52   #103
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz jestem z moim BS dopiero miesiac, jego rodzicow nawet zabardzo nie znam, ale tak jak mowilam podejrzewam ze jest na wsi i nie ma tam poprostu zasiegu a wczoraj zapomnial mi powiedziec ze tam jedzie. Jutro sie okaze.
Mhm, w takim razie jestem w stanie ogarnąć
Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Zacytowałam i chciałam napisać to co Reeva- napisz do jakiegoś moda o zmiane tytułu, bo i tak musisz napisać z prośbą o zamknięcie tamego
(...)
I tu znów chciałam napisać to co Reeva napisała
Cóż za jednomyślność
Cytat:
Nie musisz się spieszyć, zresztą zapewniam Cię, że zajmie to wieeeele czasu
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984407]Zaraz Was doczytam.
Czyli siedzę i ryczę[/QUOTE]

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984496]W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja.

Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...[/QUOTE]
O bożena Nieciekawie
Nie rozumiem po co ludzie wszczynają kłótnie z niczego
A kolega? Co za kretyn... W ogóle gardzę kolesiami, którzy komentują kobiety i dla których min 175cm 90-60-90 i waga max 50kg to ideały a reszta to kaszaloty... A juz tym bardziej jak sami nie mają nic ciekawego do zaoferowania

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A któraś jeszcze była na jakiejś imprezce z okazji dzisiejszego Święta?
Nie obchodzę żadnych walentynek, halloweenów, dni bab, chłopa (całus tego dnia i tyle). Nie uznaję dziwactw zza granicy.

Patrzcie, co przed chwilą BS wynalazł na allegro
http://allegro.pl/opaska-na-oczy-do-...284672660.html

Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Czas edycji: 2010-11-01 o 00:01
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 23:56   #104
tusamolot
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22984719]
Nie rozumiem po co ludzie wszczynają kłótnie z niczego
A kolega? Co za kretyn... W ogóle gardzę kolesiami, którzy komentują kobiety i dla których min 175cm 90-60-90 i waga max 50kg to ideały a reszta to kaszaloty... A juz tym bardziej jak sami nie mają nic ciekawego do zaoferowania

Patrzcie, co przed chwilą BS wynalazł na allegro
http://allegro.pl/opaska-na-oczy-do-...284672660.html[/FONT][/QUOTE]

.... chujorożcem można zostać

a co do tych kolesi - jest taka grupa na facebooku - "Chłopie, zanim zaczniesz krytykować wygląd dziewczyny zgól dziewiczego wąsa"

hang on

Stary 2010-11-01, 00:09   #105
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
.... chujorożcem można zostać

a co do tych kolesi - jest taka grupa na facebooku - "Chłopie, zanim zaczniesz krytykować wygląd dziewczyny zgól dziewiczego wąsa"
Chujorożec!!! Świetne!

Dobra ta grupa Nie raz też słyszałam takie głupie teksty... Albo znajomi z roku... Do LO chodzili z typiarą, która chodziła ze mną do podstawówki, gimnazjum i oni mówią, że przytyła, że wcześniej szczuplutka, fajnie itp To ja wam powiem, ze ona ma za***... ciało teraz, waga przypuszczam całkiem normalna a wtedy jak była taka chudzinka, to miała anoreksję i była nawet kilka razy w szpitalu i wcale nie przesadzam, to są fakty... Taaaakże....
Dodam, że osobiście bym się nimi nie zainteresowała... A jak wtedy podniosłam głos i zaczęłam im się prawie drzeć, ze ona biedna na anoreksję była chora a jak z tego wyszła i wypiękniała, to pierd...lą takie przykre i głupie rzeczy....
Ech
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 07:37   #106
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
a tu na szczęście wy. wysłałam bs-owi fotkę wczoraj i właśnie mnie rozbroił odpowiedzią - wydrukowałem na wypadek gdyby nastała wojna bo w filmach zawsze noszą w hełmach seksowne zdjęcia swoich kobiet [COLOR="Silver"]
Przezorny zawsze zabezpieczony

Orli Kolega przesadził - zero znajomości psychiki kobiecej

A na efekty niestety troszkę jeszcze musisz poczekać, ale będą na pewno!

Historia z rodzicami weź zrozum co masz robić żeby było dobrze

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22984760]
Dobra ta grupa Nie raz też słyszałam takie głupie teksty... Albo znajomi z roku... Do LO chodzili z typiarą, która chodziła ze mną do podstawówki, gimnazjum i oni mówią, że przytyła, że wcześniej szczuplutka, fajnie itp To ja wam powiem, ze ona ma za***... ciało teraz, waga przypuszczam całkiem normalna a wtedy jak była taka chudzinka, to miała anoreksję i była nawet kilka razy w szpitalu i wcale nie przesadzam, to są fakty... Taaaakże....
Dodam, że osobiście bym się nimi nie zainteresowała... A jak wtedy podniosłam głos i zaczęłam im się prawie drzeć, ze ona biedna na anoreksję była chora a jak z tego wyszła i wypiękniała, to pierd...lą takie przykre i głupie rzeczy....
Ech[/FONT][/QUOTE]

Na szczęście coraz mniej jest takich "ekstremofilów"

A chujorożec świetny
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 07:58   #107
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam, że to w filmach tylko Doradza Ci w kwestiach modowych?
Żebyś wiedziała, kiedyś na przykład kazał mi nosić krótsze spódniczki i zaraz w butiku jedną wybraliśmy świetny jest

W ogóle fajnie mieć takiego przyjaciela ;D
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
no, chyba, że tak...
A szczerze mówiąc zawsze marzyłam o przyjacielu geju... i nawet miała wizję, że na studia pojadę do innego miasta i będę z takim mieszkać.

już... przepraszam
Mieliśmy nawet razem mieszkać, ale jakoś nie wyszło. Ale spotykamy się kilka razy w tygodniu, a znamy się od liceum

Nic nie szkodzi

O kurczę...
Co do tego kumpla, to muszę się zgodzić z tu i Keta. Zresztą niektórzy faceci powinni tylko i

Dzisiaj BS jedzie :< ale poranne igraszki były

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 08:29   #108
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Melduję się w nowym wątku, witam nowe nimfy
Wróciłam z basenu niedawno, uwielbiam pływać, taplać się w wodzie itd, jej seks w jacuzzi mmmm z bąbelkami i winkiem bosko by było
ja też ja tez ja też

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

od siebie dodam co do tej ciągłej dyskusji o wadze, że o gustach w ogóle się nie gada, jedni faceci lubią chude, inni okrągłe, inny krzywe, trzeci proste, czwarci grube.... itd
każda potwora znajdzie swego amatora
jeden nie wyobraża sobie być z chudą,a a inni tylko taką chce

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Orli Kolega przesadził - zero znajomości psychiki kobiecej
Jest mnówstwo takich kolesi, a ja takich unikam, nie cierpię uwag z męskich ust na temat kobiet... jakoś nie lubie jak facet cokolwiek sugeruje kobiecie, a już obcy zwłaszcza

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

jestem przed okresem i mogę zabić

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Miałam kiedyś najlepszego kumpla, przynajmniej on taki chciał być. Ale coś tam chrzanił o miłości i pierwszym razie... często zdarzało mu się gadać głupoty, że ja powinnam przytyć i takie tam, że zafarbować włosy itp
kiedyś jak przytyłam właśnie na studiach na 1 roku do 60 kg i spotkaliśmy się, oczywiście musiał podkreślić, że zaokrągliłam się

chwała Bogu za to, że ja z tym człowiekiem nie mam już nic do czynienia - frajer
teraz ma żonę, która mimo, że ma białe włosy i tak rozjaśniła je - szczyt głupoty moim zdaniem, pewnie dlatego, bo mąż zasugerował jej, że powinna iść do fryzjera

a najlepsze jest to, że na te wakacje znów go spotkałam i pierwsze co znowu powiedział - zmienilaś się
i co z tego????? bosh (pomyślałam)

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

właśnie pokłóciłam sie z BS o moje włosy, on by chciał, żebym całe życie chodziła w długich i nie zafarbowanych, ja pierdzielę
nie gadam z nim dziś, bo mu walne

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-11-01 o 08:23
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 08:31   #109
Konto usunięte

Dzięki, Nimfy, kochane jesteście

Macie w albumie nowe zdjęcie Waszego grubasa
Stary 2010-11-01, 08:34   #110
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
od siebie dodam co do tej ciągłej dyskusji o wadze, że o gustach w ogóle się nie gada, jedni faceci lubią chude, inni okrągłe, inny krzywe, trzeci proste, czwarci grube.... itd
każda potwora znajdzie swego amatora
jeden nie wyobraża sobie być z chudą,a a inni tylko taką chce

Jest mnówstwo takich kolesi, a ja takich unikam, nie cierpię uwag z męskich ust na temat kobiet... jakoś nie lubie jak facet cokolwiek sugeruje kobiecie, a już obcy zwłaszcza

jestem przed okresem i mogę zabić

Miałam kiedyś najlepszego kumpla, przynajmniej on taki chciał być. Ale coś tam chrzanił o miłości i pierwszym razie... często zdarzało mu się gadać głupoty, że ja powinnam przytyć i takie tam, że zafarbować włosy itp
kiedyś jak przytyłam właśnie na studiach na 1 roku do 60 kg i spotkaliśmy się, oczywiście musiał podkreślić, że zaokrągliłam się

chwała Bogu za to, że ja z tym człowiekiem nie mam już nic do czynienia - frajer

a najlepsze jest to, że na te wakacje znów go spotkałam i pierwsze co znowu powiedział - zmienilaś się
i co z tego????? bosh (pomyślałam)

właśnie pokłóciłam sie z BS o moje włosy, on by chciał, żebym całe życie chodziła w długich i nie zafarbowanych, ja pierdzielę
nie gadam z nim dziś, bo mu walne
Aj kochana weź tylko poprawkę na swój przeokresowy nastrój i nie gryź BSa tak od razu... a o włosach na Twoim miejscu bym zdecydowała sama.

A co do tego gościa - cóż jemu też i

Gusta oczywiście że są różne, "każda potwora znajdzie swojego amatora"... a z tego co wiem, każdej z nas do potwory baaaaaaaaaardzo daleko.

Ślub
Stary 2010-11-01, 08:37   #111
Labirynth
Zakorzenienie

Wkurzaja mnie faceci, którzy chcieliby żeby ich kobieta całe życie wyglądała tak, jak ją pierwszy raz ujrzeli.
Ja nie rozumiem takich ludzi.
Sama NIGDY nie sugeruje ani BSowi a ni nikomu, żeby inaczej się ubrali, ścieli włosy, albo zapuścili, bo MI się tak będzie podobać...

enno wiem wiem, staram się opanowac, bo naprawdę w tym miesiącu mnie nosi.... jak wyjdzie z łazienki, będe dla niego miła
Stary 2010-11-01, 08:40   #112
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurzaja mnie faceci, którzy chcieliby żeby ich kobieta całe życie wyglądała tak, jak ją pierwszy raz ujrzeli.
Ja nie rozumiem takich ludzi.
Sama NIGDY nie sugeruje ani BSowi a ni nikomu, żeby inaczej się ubrali, ścieli włosy, albo zapuścili, bo MI się tak będzie podobać...

enno wiem wiem, staram się opanowac, bo naprawdę w tym miesiącu mnie nosi.... jak wyjdzie z łazienki, będe dla niego miła
dla Ciebie

Albo wejdź do niego do łazienki chyba że akurat nie powinnaś

Ślub
Stary 2010-11-01, 08:42   #113
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
dla Ciebie

Albo wejdź do niego do łazienki chyba że akurat nie powinnaś
ja zawsze powinnam , zaraz dam mu buzi
Stary 2010-11-01, 08:43   #114
Lavi92
Zakorzenienie

Orli głowa do góry i nie przejmuj się takimi tekstami. Zrzucisz to co niepotrzebne i git Ja też staram się zrzucić to co niepotrzebne i już jest 2 kg mniej Pewnie, że wolałabym od razu zrzucić wszystko ale tak fajnie nie ma Dasz radę Ty i tak nie masz aż tak dużo do zrzucenia

A dziś śniło mi się, że Labi była budapeszteńską księżniczką
Stary 2010-11-01, 08:44   #115
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość

aż się w głos zaśmiałam, no co Ty hhahhahahahhahahhahhahaha hahahhahaha ma pewno ja??

a mi się sni co noc praca - chyba z lekka przeżywam

PS. a jaka to budapesztańska???
Stary 2010-11-01, 08:59   #116
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:

aż się w głos zaśmiałam, no co Ty hhahhahahahhahahhahhahaha hahahhahaha ma pewno ja??

a mi się sni co noc praca - chyba z lekka przeżywam

PS. a jaka to budapesztańska???
No pewnie, że Ty I jak sobie bioderkami wymiatałaś
Byłaś ubrana jak arabska tancerka ale byłaś księżniczką z Budapesztu Nie wiem co mi się takiego uwidziało
Stary 2010-11-01, 09:03   #117
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Byłaś ubrana jak arabska tancerka ale byłaś księżniczką z Budapesztu Nie wiem co mi się takiego uwidziało
O ludzie piękne!

Orli zdjęcie jest, tylko GDZIE TEN GRUBAS?

Ślub

Edytowane przez ennostiel
Czas edycji: 2010-11-01 o 09:04
Stary 2010-11-01, 09:11   #118
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

a mi BS gada od kilku dni: księżniczko i księżniczko, wkurza mnie tym.... drażni się ze mną

kiedyś dałam foto w takim stroju niby arabskim z balu przebierańców, może Ci się podświadomie utrwaliło

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Dziewczyny w moim życiu szykuje się bardzo poważna zmiana, taka zmiana życiowa, ale napisze więcej jak ta zmiana sie już dokona
Dlatego trochę boli mnie głowa i się denerwuje, bo to ważna sprawa
Stary 2010-11-01, 09:11   #119
kicccia
Zakorzenienie

Przychodzi człowiek na drugi dzień i nowy wątek!
Było martini bianco z tonikiem i limonką kocham! moje ulubione
Witam nową koleżankę oczywiście

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 09:13   #120
ennostiel
Zakorzenienie

Ooo, ale fajny drink, podobny do mojego

Labi poczekamy cierpliwie

Ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości