![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Dam rade ;D
#92 | |||
BAN stały
|
Hej hej!!
To jeszcze z poprzedniego: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I tu znów chciałam napisać to co Reeva napisała Nie 'dam rade' tylko poczytaj. Bo jak dołączasz do jakiegoś wątku to po prostu wypada poczytać trochę, a nie chwalić się własną ignorancją i na wstępie pisać nie wiem co to BS i pytać Tu, gdzie wyjechał jej BS, o czym jest napisane pod sam koniec tamtego wątku... Niektóre jak tu przychodziły to nadrabiały kilka poprzednich części... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Ok jak tak prosicie, poczytam, ale jutro, dzisiaj juz za pozno, na takie rzeczy
![]()
#94 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ide spac
![]() ![]()
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja bym wolała wiedzieć do jakiej sekty tak naprawdę się przyłączam :P ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-10-31 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Zaraz Was doczytam.
Wróciłam właśnie z "super imprezy Halloweenowej". Jak super - widać po godzinie nawet. Ojciec udaje, że mnie nie zna, kumpel BS rzuca milusie teksty na temat mojego wyglądu, matka robi chore akcje o nic. Żyć nie umierać. Czyli siedzę i ryczę. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Chai, o zmianę tytułu musisz napisać do moda. Ewelinucha, ja mojego też przez neta poznałam - znalazł mnie na fotoblogu i zagadał na GG. Enno, podobnie jak u mnie - nadal się przyjaźnimy, a seks i miłość to dodatkowe aspekty. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984407]Zaraz Was doczytam.
Wróciłam właśnie z "super imprezy Halloweenowej". Jak super - widać po godzinie nawet. Ojciec udaje, że mnie nie zna, kumpel BS rzuca milusie teksty na temat mojego wyglądu, matka robi chore akcje o nic. Żyć nie umierać. Czyli siedzę i ryczę.[/QUOTE] Orli... <tuli> co się właściwie stało,chcesz o tym pisać?
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku, witam nowe nimfy
![]() Wróciłam z basenu niedawno, uwielbiam pływać, taplać się w wodzie itd, jej seks w jacuzzi mmmm z bąbelkami i winkiem bosko by było ![]()
#100 |
Konto usunięte
|
W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja.
A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.". BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam. Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić... |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984496]W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja.
A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.". BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam. Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...[/QUOTE] ORLIII MÓJ PIĘKNY GŁUPOLU! ten kolega jest skonczonym idiotą i nawet nie słuchaj sie takich tekstów. Efekty się pojawią tylko nie przesadzaj z tym ćwiczeniem i odchudzaniem. To kwestia czasu. Przecież to ledwo tydzień,może dwa. Na efekty niestety trzeba poczekać,ale one BĘDĄ,obiecuję ci,więc się nie poddawaj,a przede wszystkim pamiętaj,że dla nas i dla swojego BS-a jesteś najpiękniejsza , a chyba nie zarzucasz nam braku gustu ![]() A co do rodziców... tu nie wiem jak cię pocieszyć i co powiedzieć,bo wiem jak takie sytuacje potrafią boleć. Ale tulę najmocniej maluszku.
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja byłam wczoraj na Haloween w jednym lokalu ale przebrało się może z 10 osób. Atrakcją wieczoru było zdjęcie w trumnie: 10 zł dla tych bez przebrania i 5 zł dla wystrojonych ![]() Na tvn 24 była nawet relacja z jtej knajpy w Poznaniu : Aniołek i Diabełek się wypowiadały. Widzialam je,siedziałam zaraz za wejściem ;p Orli nie przejmuj się palantem ![]() Z tekstem twojego taty podobnie jak u mnie w rodzinie, zapewne podobnie by zareagowali :/ A któraś jeszcze była na jakiejś imprezce z okazji dzisiejszego Święta?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-10-31 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984407]Zaraz Was doczytam. Wróciłam właśnie z "super imprezy Halloweenowej". Jak super - widać po godzinie nawet. Ojciec udaje, że mnie nie zna, kumpel BS rzuca milusie teksty na temat mojego wyglądu, matka robi chore akcje o nic. Żyć nie umierać. Czyli siedzę i ryczę[/QUOTE] [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984496]W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja. A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.". BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam. Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...[/QUOTE] O bożena ![]() ![]() Nie rozumiem po co ludzie wszczynają kłótnie z niczego ![]() A kolega? Co za kretyn... W ogóle gardzę kolesiami, którzy komentują kobiety i dla których min 175cm 90-60-90 i waga max 50kg to ideały a reszta to kaszaloty... A juz tym bardziej jak sami nie mają nic ciekawego do zaoferowania ![]() Cytat:
Patrzcie, co przed chwilą BS wynalazł na allegro ![]() http://allegro.pl/opaska-na-oczy-do-...284672660.html Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-11-01 o 00:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22984719]
Nie rozumiem po co ludzie wszczynają kłótnie z niczego ![]() A kolega? Co za kretyn... W ogóle gardzę kolesiami, którzy komentują kobiety i dla których min 175cm 90-60-90 i waga max 50kg to ideały a reszta to kaszaloty... A juz tym bardziej jak sami nie mają nic ciekawego do zaoferowania ![]() Patrzcie, co przed chwilą BS wynalazł na allegro ![]() http://allegro.pl/opaska-na-oczy-do-...284672660.html[/FONT][/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tych kolesi - jest taka grupa na facebooku - "Chłopie, zanim zaczniesz krytykować wygląd dziewczyny zgól dziewiczego wąsa" ![]()
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra ta grupa ![]() ![]() Dodam, że osobiście bym się nimi nie zainteresowała... A jak wtedy podniosłam głos i zaczęłam im się prawie drzeć, ze ona biedna na anoreksję była chora a jak z tego wyszła i wypiękniała, to pierd...lą takie przykre i głupie rzeczy.... Ech |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Orli ![]() ![]() A na efekty niestety troszkę jeszcze musisz poczekać, ale będą na pewno! Historia z rodzicami ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22984760] Dobra ta grupa ![]() ![]() Dodam, że osobiście bym się nimi nie zainteresowała... A jak wtedy podniosłam głos i zaczęłam im się prawie drzeć, ze ona biedna na anoreksję była chora a jak z tego wyszła i wypiękniała, to pierd...lą takie przykre i głupie rzeczy.... Ech[/FONT][/QUOTE] Na szczęście coraz mniej jest takich "ekstremofilów" A chujorożec świetny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Żebyś wiedziała, kiedyś na przykład kazał mi nosić krótsze spódniczki i zaraz w butiku jedną wybraliśmy
![]() ![]() W ogóle fajnie mieć takiego przyjaciela ;D Cytat:
![]() Nic nie szkodzi ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22984496]W skrócie? Zabrałam 16letnią siostrę do knajpy, nawet jej pić ani tańczyć nie pozwalałam, tylko z nami siedziała. Jak rodziców pytała o zgodę, ojciec się nie zgodził, a matka się nie określiła. W końcu ojciec palnął "Róbcie k**** co chcecie", a mama się zgodziła, teraz jest wielkie halo z obu stron, bo ojciec przecież się nie zgodził, a matka miała nadzieję, że siostra wróci z płaczem, bo jej się nie podoba. A winna jestem oczywiście ja. A co do kumpla BSa...Marudzil, ze nie może przytyć, więc mówię żartem "też nie mogłam, polecam tabsy antykoncepcyjne, przedtem wyglądałam jak szkielet, a teraz...", na co on zmierzył mnie z takim wytrzeszczem "No nie, teraz nie wyglądasz na pewno.". BS go pod stołem skopał, bo mnie zna - na ten tekst oczywiście śmiech i spoko spoko, a jak gość poszedł, to się rozryczałam. Ograniczam żarcie do potrzebnego minimum (odpowiedniej ilości, ale dla mnie to głodzenie się), ćwiczę jak głupia, a nawet nie widać, żeby jakieś efekty miały się kiedykolwiek pojawić...[/QUOTE] O kurczę... ![]() Co do tego kumpla, to muszę się zgodzić z tu i Keta. Zresztą niektórzy faceci powinni tylko ![]() ![]() ![]() Dzisiaj BS jedzie :< ale poranne igraszki były ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- od siebie dodam co do tej ciągłej dyskusji o wadze, że o gustach w ogóle się nie gada, jedni faceci lubią chude, inni okrągłe, inny krzywe, trzeci proste, czwarci grube.... itd każda potwora znajdzie swego amatora jeden nie wyobraża sobie być z chudą,a a inni tylko taką chce ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Jest mnówstwo takich kolesi, a ja takich unikam, nie cierpię uwag z męskich ust na temat kobiet... jakoś nie lubie jak facet cokolwiek sugeruje kobiecie, a już obcy zwłaszcza ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- jestem przed okresem i mogę zabić ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Miałam kiedyś najlepszego kumpla, przynajmniej on taki chciał być. Ale coś tam chrzanił o miłości i pierwszym razie... często zdarzało mu się gadać głupoty, że ja powinnam przytyć i takie tam, że zafarbować włosy itp kiedyś jak przytyłam właśnie na studiach na 1 roku do 60 kg i spotkaliśmy się, oczywiście musiał podkreślić, że zaokrągliłam się chwała Bogu za to, że ja z tym człowiekiem nie mam już nic do czynienia - frajer teraz ma żonę, która mimo, że ma białe włosy i tak rozjaśniła je - szczyt głupoty moim zdaniem, pewnie dlatego, bo mąż zasugerował jej, że powinna iść do fryzjera ![]() a najlepsze jest to, że na te wakacje znów go spotkałam i pierwsze co znowu powiedział - zmienilaś się i co z tego????? bosh (pomyślałam) ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- właśnie pokłóciłam sie z BS o moje włosy, on by chciał, żebym całe życie chodziła w długich i nie zafarbowanych, ja pierdzielę ![]() nie gadam z nim dziś, bo mu walne
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-01 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Dzięki, Nimfy, kochane jesteście
![]() Macie w albumie nowe zdjęcie Waszego grubasa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego gościa - cóż jemu też ![]() ![]() Gusta oczywiście że są różne, "każda potwora znajdzie swojego amatora"... a z tego co wiem, każdej z nas do potwory baaaaaaaaaardzo daleko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Wkurzaja mnie faceci, którzy chcieliby żeby ich kobieta całe życie wyglądała tak, jak ją pierwszy raz ujrzeli.
Ja nie rozumiem takich ludzi. Sama NIGDY nie sugeruje ani BSowi a ni nikomu, żeby inaczej się ubrali, ścieli włosy, albo zapuścili, bo MI się tak będzie podobać... enno wiem wiem, staram się opanowac, bo naprawdę w tym miesiącu mnie nosi.... jak wyjdzie z łazienki, będe dla niego miła ![]()
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo wejdź do niego do łazienki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Orli głowa do góry i nie przejmuj się takimi tekstami. Zrzucisz to co niepotrzebne i git
![]() ![]() ![]() ![]() A dziś śniło mi się, że Labi była budapeszteńską księżniczką ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aż się w głos zaśmiałam, no co Ty hhahhahahahhahahhahhahaha hahahhahaha ma pewno ja?? a mi się sni co noc praca - chyba z lekka przeżywam ![]() PS. a jaka to budapesztańska??? ![]()
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłaś ubrana jak arabska tancerka ale byłaś księżniczką z Budapesztu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orli zdjęcie jest, tylko GDZIE TEN GRUBAS?
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-11-01 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi BS gada od kilku dni: księżniczko i księżniczko, wkurza mnie tym.... drażni się ze mną kiedyś dałam foto w takim stroju niby arabskim z balu przebierańców, może Ci się podświadomie utrwaliło ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dziewczyny w moim życiu szykuje się bardzo poważna zmiana, taka zmiana życiowa, ale napisze więcej jak ta zmiana sie już dokona ![]() Dlatego trochę boli mnie głowa i się denerwuje, bo to ważna sprawa ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ooo, ale fajny drink, podobny do mojego
![]() Labi poczekamy cierpliwie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.