|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
|
|
#1172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a to wiele może tłumaczyć, nawet nie wiadomo czy ma jakieś większe doświadczenie w tym temacie
sytuacja trochę głupia, ale rozmowa wystarczy ![]() z doświadczenia wiem, że jak chłopak nie kocha się jakiś czas, to o szybki koniec nie trudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rany, ale durna ex-teściowa ciekawe dokąd Cie śledziła i co powie ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22232780]Chciałam tez napisać, że BS dziś jako pierwszy w kolejce miał operację. Byłam oczywiście u Niego, jak i wczoraj (wizyty tylko 14:30-16:00...), dobrze się ma, póki co nie wstaje i toaletę ma w łóżku (przy mnie robił do kaczuchy Pozdrowionka dla BSa, niech szybko wraca do zdrowia ![]() Cytat:
![]() Ja rozstałam się z pierwszym facetem, żeby sprawdzić co jeszcze w życiu może mnie spotkać "a potem ewentualnie do siebie wrócimy".. i spotkało strasznie dużo. Z perspektywy czasu uważam, że to była świetna decyzja Teraz wiem w jakim piecu jaki chleb się piecze ![]() Natomiast zdrady nie popieram. Trzeba być szczerym, bo potem sumienie Cię zamęczy ![]() dzięki **Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-09-22 o 19:38 |
||||
|
|
|
#1173 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a tym bardziej BSowi w kąpieli nago pod plażowym prysznicem. Potem szedł w samych bokserkach i wycierał się swoją koszulką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam czekoladowe ciacha, a to jest na maksa czekoladowe!!!!!!!!!! ![]() Baby, a co się dzieje z Labi?? zawsze góruje na wątku a tu dzisiaj cisza?
|
|||
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, zaraz zjem znowu
![]() No i Axę i Labi gdzieś wcięło.
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Labi Labi czuwa, ale ma zapierdziel z mgr, to opadam na ryja
tęsknię ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Noo, Kmee to ejst taka ciocia dobra rada sek przygodny jak na mój obecny stan psychiczny i duchowy odpada
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
ja padam na twarz, dziś od 10 do teraz siedziałam w autobusie masakra
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
jak to
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi - wole nie wiedziec, ale jest jedna z naczelnych plotkar we wsi. Obgada wszystko, wszystkich i wydlubie Ci wszystkie kozy z nosa (wszystkie wiadomosci)przed chwila zrzucilam z bratem 3,5tony miału. Nie wiedzialam, ze 3,5 tony jest takie cieżkie ![]() Padam na nos
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
megg! o ja pitole Ty to jesteś BABA!
![]() a o tej ex teściowej szkoda gadać. Współczuję CI bo wiem jak to jest z plotkarami na wsi... |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Dama jutro będe we wrooo znowu możem sie spiknąć
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
zakladam spodnie i jazda , ale myslalam, ze wyzione ducha nad ta lopatą... ide do kapieli. Masz calusa Kicciu ciekawe kto bedzie zazdrosny o niego
|
|
#1186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
weź Ty takich rzeczy nie mów!Cytat:
![]() Cytat:
coś sporo tej pracy fizycznej --> ale będziesz miała bicepsy
|
|||
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki, a jak ja kiedyś W KOŃCU zawitam z odwiedzinami do Wro, to ze mną się spikniecie? Jutro do BSa |
|
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Ketamina, no masz
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Konto usunięte
|
Grrr, jak mnie nie ma cały dzień to nie dość, że nikt o mnie nie wspomni, to jeszcze piszecie mnóstwo!
Cytat:
Jesteśmy więc związkiem potwierdzającym regułę, bo zaczynaliśmy jako 15latkowie (nooo, ja byłam 2 dni przed 16stką). Seks był po 3 miesiącach, ale nie żałuję ![]() Cytat:
On ani przez chwilę wcześniej nie próbował nawet tego zasugerować, choć wszystko poza seksem bezpośrednim już przerabialiśmy.Może wychodzę na nieodpowiedzialną małolatę, ale naprawdę czułam, że to to. I może faktycznie, skoro w lutym będą 4 lata razem. |
||
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
ennostiel - na pewno
Czasami chyba wracasz podczas roku do domu?
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Orli i to najważniejsze, że to był strzał w 10 ;D
Ketamina no jasne Chociaż przeważnie w takie okresy świąteczne - w tym roku pewnie przyjadę 11-14 listopada, i na przerwę świąteczną
|
|
|
|
#1194 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Przekażę BSowi oczywiście Mówił, że następnym razem już sam wstanie do kibelka i pewnie dał radę, także chyba już chodzi ![]() Cytat:
Zostań tam! ![]() Cytat:
Ale chociaż doszłam do wniosku, że tkwię w gó##ie I również uważam, że to była świetna decyzja Oczywiście nie ma tak, żebym nie myślała o innych facetach (to się chyba nie da) ale ciekawa seksu nie jestem, miałam trochę partnerów i teraz poza tym, że w tej sferze jest świetnie, to jestem szczęśliwa u boku BSa
|
||||
|
|
|
#1195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I mnieee! Aaaale miałam dziś seks. Głośny, nagi, dłuuugi... Jutro mam obiecaną powtórkę ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Haha, dziś gadałam z BSem na temat tego, co w sobie lubię. Wymieniłam kilka rzeczy, a na sam koniec BS dopowiedział "I mnie!"
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
tak bywa
ostatnio jakos nie mam polotu na cwiczenia to uzupelniam jakiekolwiek rusz(ch)anie sie poprzez prace fizyczna na rzecz domostwa ![]() a bicepsy mile widziane byle nie a'la Pudzian [/QUOTE] jak to nikt nie wspomni?! ![]() Ja wspomnialam o moich plytkach a w domysle o Tobie ![]() ![]() jestem wykapana i pachnaca ide spałaszować cosik na kolacje
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiesz Orli?
Aaaj znowu mi zimno... chyba trzeba ciepłą herbatkę zapodać. Brrr... |
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22238988]Spróbuję
![]() I mnieee! Aaaale miałam dziś seks. Głośny, nagi, dłuuugi... Jutro mam obiecaną powtórkę ![]() Haha, dziś gadałam z BSem na temat tego, co w sobie lubię. Wymieniłam kilka rzeczy, a na sam koniec BS dopowiedział "I mnie!" [/QUOTE]Głośny! Właśnie. Z tym mam problem zwykle. Ale jeszcze tylko tydzień i będzie bez oporów ![]() Też w sobie lubięBSa;D mww to ciekawe ciekawe skąd jesteś Ja za tydzień wyrzekam isę mojej mieścinki! Ty dojeżdżasz na studia?
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
Orli - zazdroszczę głośnego, nagiego, długiego
śmialiśmy się ostatnio nadinterpretując tekst tej piosenki:http://www.youtube.com/watch?v=C-xYa6k3KuQ muszę jeszcze do weekendu wytrzymać ennostiel - fajnie, że już jutro do swojego jedziesz a ciasto wygląda przepysznie!wróciłam ze spotkania z kumplami, jak ja ich lubię a mój BS jutro ma obronę pracy lic. sama się stresuję.
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. |
|
|
|
#1200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

wcale nie chce go zdradzić tylko tak debatuje

nawet nie chodzi (aż tak bardzo 

**
zawsze góruje na wątku a tu dzisiaj cisza?

coś sporo tej pracy fizycznej --> ale będziesz miała bicepsy 
ostatnio jakos nie mam polotu na cwiczenia to uzupelniam jakiekolwiek rusz(ch)anie sie poprzez prace fizyczna na rzecz domostwa