|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Kiccciu, Kochana będzie dobrze, podleczą Twoją Mamusię, dadzą jej zalecenia na przyszłość. Pozdrów ją serdecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
BAN stały
|
Chyba rezygnuje.. Poucze sie do tej 12stej, ale nie ide chyba na tego kolosa.
Poucze sie przez weekend ogarne i dopiero pojde zaliczac bo teraz nie ma sensu sie kompromitowac;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Konto usunięte
|
Uff, 14/28 - półmetek, od jutra znowu 2x więcej ćwiczeń...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18536880]Uff, 14/28 - półmetek, od jutra znowu 2x więcej ćwiczeń...[/QUOTE]
I bedą 2x wieksze efekty ![]() Co do fotek to mi przypadła do gustu ta na ktorej siedzisz na kanapie i powabnie zarzucasz włosy (prostuje masz reke za głową) - super prezencja nienaganna poza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
BAN stały
|
nie myslalas Orlica o grzywce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
BAN stały
|
Dzień dobry wszystkim!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Orli- co do grzywki, mogłabyś spróbować. I czy mi się zdawało, czy pisałaś o jakimś wężu?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18537695]Mam za mało włosów, nie starczyłoby na resztę głowy
![]() Na to też jest rozwiązanie. Zrób grzywkę. Jeśli naprawdę masz mało włosów to kup pasma clip on. One nie dużo kosztują (chyba, że się pokusisz na jakieś naturalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
BAN stały
|
Orlica ale to, że np masz cienkie włosy nie jest żadną przeszkodą. Możesz je wycieniować, zrobić grzywkę i one się wręcz optycznie podniosą! Dla Ciebie proponowałabym coś takiego w ciemnej wersji:
Załącznik 3027084 Uważam, że byłoby Ci bardzie do twarzy, ponieważ masz ślicznie pociągła buzię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, czytam Was już od jakiegoś czasu i w paru chwilach pomogłyście mi, za co bardzo dziękuję (chociaż wiem, że nieświadomie).
![]() Wypada w końcu się przywitać, na razie niesmiało ale mam nadzieję, że z czasem się rozkręce troche dzięki Wam. Krótko o mnie: Kasia, 24 lata, Warszawa Bielany, kocham motocykle i buty ( pogoda coraz lepsza i można zaczynać szaleć) ![]() Czytając wczoraj po pierwsze gratuluje kici i strasznie zazdroszcze, tez chciałabym to przeżyć ale niestety u mnie marne szanse ![]() Widze też, że mamy rodzynka, któremu gratuluje podejścia i umiejętności tak dobrego dogadania się z nami. Afrodyta a jeżeli w avatarze jest Twoje zdjęcie to... ciii nic nie mówie ![]() Witajcie jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propos butow i motorów to Juz kiedys bylo wspomnienie o amerykanskim wozie i Glinie na motorze w oficerkach ![]() ![]() Awatar jest żywą replika mojego ciałka, ktore prawie codziennie doskonale na siłowni ![]() ![]() temaciku ![]() poki co pozdrawiam i zapraszam do komponowania zmyslowych postow co ja pisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A w czym takim Ci pomogłyśmy? ![]() Powiedz coś więcej o sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Rozeznanie
|
Afrodytek za każdym razem będziesz chyba wychwalany :P
Witamy również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czytając to forum mogłam chociaż na trochę wyłączyć ze swojej głowy problemy, odciąć się od świata (tak tak, wciągające to forum jest strasznie) ![]() Mieszkam na Bielanach z mamą, pracuję (nie jest to szczyt marzeń ale wystarcza na utrzymanie o podział opłat), lubie wyskoczyć do sklepów z ciuchami, szczególnie tych małych a nie skupisko w centrach handlowych, zawsze jakiś drobiazg musze kupić, to jest silniejsze ode mnie. Tak jak pisałam pasjonuję się również motocyklami, niestety swojego nieposiadam ale dzieki kolegom umiem sama prowadzić i czasem mam przyjemność się przejechać a naprawde to uwielbiam ![]() Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać, myśle, że łatwiej będzie mi na bieżąco coś opowiadać, bo ciężko mi tak od razu się zaprezentować ale staram się jak moge ![]() Dziękuje za przywitanie, miło mi, że nie zostałam potraktowana olewczo. Dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Rozeznanie
|
Tutaj nikogo nie olewamy.
Odnośnie motocykli to mam podobnie i pozdrawiam ![]() Kiccia...pisz jeśli będzie już coś więcej wiadomo odnośnie mamy. I trzymaj się. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-13 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Aczkolwiek czasem jak odłoże troche $$$ to wybieram się na wielkie polowanie. Zauważam też u siebie to, że bardzo często coś kupuje "przy okazji". Np. ostatnio wyszłam do sklepu po jedzenie i "przypadkiem" przechodziłam obok sklepiku z takimi pierdółkami (kolczyki, bransoletki, łańcuszki) i wróciłam do domu z nową bransoletką ![]() Jemi ciesze się, że nie jestem sama jesli chodzi o motocykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Rozeznanie
|
Niestety jeszcze swojego nie mam, ale mam nadzieję, że w nie tak dalekiej przyszłości się doczekam
![]() Póki co mam TŻ-a, który jeździ na moto i bardzo dobrego kumpla, z którym uwielbiam jeździć, aczkolwiek w tym sezonie jeszcze nie miałam okazji bo jakoś sie zgadać nie możemy. Myślę, że po maturze będzie łatwiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Przyczajenie
|
Zazdroszcze, że Twój TŻ ma moto, bo w kazdej chwili możesz go wyciągnąć na wspólną jazde
![]() Życze Ci, żebyś jaknajszybciej miała coś swojego, a wiedz, że spojrzenia facetów jak widza babe na motocyklu (kierująca oczywiście) są bezcenne. ![]() Widzę, że dużo przyjemniej się tu spędza czas jak piszemy wspólnie niz tylko samo czytanie. Że też się nie zebrałam wcześniej do napisania. Ale teraz już będzie tylko lepiej ![]() uciekam niestety, bo do pracy trzeba lecieć. trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale też kupuję często rzeczy "przy okazji" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Rozeznanie
|
Ja zawsze tak kupuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Rozeznanie
|
Kiccia trzymaj sie, glowa do góry, bedzie dobrze! Pamietaj o tym, bo wiara czyni cuda
![]() dziewczyny buszowalam wlasnie po forum SEKS i natknelam sie na temat Erotyczne Cytaty czy cos takiego. Znacie moze jakies erotyczne wiersze? takie zeby byly pikantne o seksie i nie w chamski sposob ![]() no i nie chodzi mi o jakies takie grupie wierszyki np jak do sms, tylko porzadne wiersze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Rozeznanie
|
jakbys miala czas i tytulem rzucila to bym byla bardzo wdziecznaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja kiedyś też szukalam, ale nie znalazłam niczego ciekawego. A chetnie bym poczytała, albo wysłala BSowi przed snem ![]()
![]() |
#1260 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.