|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
![]() ![]() Orli! Najważniejsze, że wszyscy cali i zdrowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Konto usunięte
|
Iwa, też tak uważam. Nadgarstek BS mi dziś nastawi i nie będzie problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20082146]Iwa, też tak uważam. Nadgarstek BS mi dziś nastawi i nie będzie problemu.[/QUOTE]
No tak, sprawny nadgarstek ważna rzecz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A ja mam paraliż, zastój, nic nie robię, a przeciez MUSZĘ montować rozdział mgr, uczyć sie na exam... nic nie mam sił padaczka ![]()
#1295 |
Raczkowanie
|
Heja axa
![]() ![]() ale sie wkurzylam na BS, az szkoda mowić, az wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
może wieczorem wam opowiem, bo teraz to mi się nawet pisać o tym nie chce
![]() no cos widze pustki, i dobrze, dziewczyny pewnie z BSami skoro piatek wieczorem, dobrze sie bawia a nie w domu przed kompem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie dziś jeszcze na dokładkę wkurzyła jedna laska, ale to szkoda gadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja siedze z BS w domku, bo nie chce nam sie nigdzie iść w taką pogodę, i będziemy oglądać mecz, bo ja akurat w tym związku lubię piłkę nożną ![]()
![]() |
#1300 |
Raczkowanie
|
byłam dziś u BS (miał wolną chatę), intymnych szczegółów podawać nie bede bo nie o to teraz chodzi ale keidy było juz po wszytskim, zrobiliśmy sobie jeść i włączyliśmy sobie serial i wtedy wróciłi jego rodzice, zszedł się przywitać i jak wrócił to był taki troche smutny ale na początku tego nie zauważyłam.Gdy serial się skończyl to coś tam zażartowałam w stylu "co tam, teściowej znów coś nie pasuje?", ten że nie spoko. Potem burknął coś że mówiła czemu nie pomaga ciotce (ciotka buduje sobie koło domu garaż, a BS czuje się troche zobowiazany co do niej bo ostatnio podarowala mu auto stare darmowo). Zasugerowałam (z grzecznosci bo tak wypada ale nawet nie bralam tego pod uwage) ze moze sie zwine szybko do domu skoro ma duzo roboty, moj BS powiedzial ze nie ale tak PRZEKONUJĄCO ze mi sie prawie plakac zachcialo, kiedy sprawdzalam sobie autobus nawet mi nie przerywał, odwiózł mnie tylko na przystanek bo mam daleko.... Jak ON mogl sie tak zachować? caly czas mnie teraz przeprasza ale sie do niego nie odzywam, nie odbieram telefonow ani nic! Plakac mi ie tylko chce ale sie jakos cudem powstrzymuje. i to jest moj chlopak?
az mi styd pisac o tym jego zachowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20062166]Przypomniało mi się pewne zerwanie, o którym opowiadała mi znajoma...
Koleś po dwóch latach związku dowiedział się, że panna go zdradza na prawo i lewo. Nic jej nie mówiąc o tym, że wie, przyszedł do niej i sprowokował ją do tego, żeby na "dzień dobry" zrobiła mu loda. Zrobiła, doszedł, po czym rzucił jej dychę i wyszedł, oznajmiając, że miło było przez te dwa lata. ![]() ![]() ![]() mniam! ![]() [QUOTE=Iwa844;20066653 Za to ja uwielbiam japonki ![]() Też uwielbiam japonki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gosiencja -rozumiem Cię, że mogło Ci się zrobić bardzo przykro (mnie by też było i byłabym zła ![]() ![]() a poza tym zobacz, oparł się niesamowitej pokusie zostania z Tobą, żeby pomóc (a to pewnie nie będzie przyjemna praca) - to dobrze wróży na przyszłość ![]() Aczkolwiek z całą pewnością powinien Ci to wynagrodzić ![]() Ja też zaraz będę pić winko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam wszystkie nimfomanki, raczej nie należę do wylewnych osób i nie mam zamiaru opowiadać tutaj o swoich ekscesach, ale popieram całkowicie pierwszy post. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
gosiencja przeginasz i to konkretnie, chłopak musiał iść pomóc, ja sie nie dziwie, dostał samochód... jakas forma wdzięczności w tak powaznej kwestii to normalna rzecz... Twój foch jest totalnie zbędny...
![]()
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie pusto tu jakoś dziś. Wszystkie się sekszą??? Łeee... ![]() ![]() ![]() A póki co wolny weekend ![]() A jutro jedziemy ustalać menu weselne... Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-06-18 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja się nie mogę seksić ;( uszkodzona jestem ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Dopóki mieszka się z rodzicami i jest się do tego nastolatkiem rodzicom trzeba byc POSŁUSZNYM, tym bardziej, że w rzypadku chłopaka Gosiencji sprawa była wręcz bardzo poważna, nie każdy dostaje samochód tak o, od cioci, nie wazne, że stary to dobry gest, warto sie tez takim odwdzięczyć.....
sory laski, ale ja już pisałam kiedyś, że mam bardzo radykalne poglądy ![]()
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
A ja stwierdziłam, że chyba jestem strasznie konserwatywna w pewnych sprawach jak na swój wiek... tak obserwowałam laski, które przedwczoraj przychodziły do nas na rozmowy o pracę... Większość z kilogramami tapety na twarzy...a jedna we wściekle różowej bluzeczce na ramiączkach
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
kicccia dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-18 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- BS mnie odstresował przy dźwiękach "Bad things" z Czru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Wtajemniczenie
|
Orliczko, cudna Nimfo... kiedyż to będą obiecane opowiastki?
![]() chyba, ze nie w pore pisze... ta stłuczka... ![]()
![]() |
#1313 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Polecam fajną ksiązkę i film oparty na książce "Hańba". To jest właśnie film o starszym profesorze, który uwiódł młodziutką studentkę i poniósł tego drastyczne konsekwencje, oprócz tego, że stracił pracę, reputację, to krzywda podoba choc inna dotknęła jego córkę, która została zgwałcona... głównie chodzi o seks, seks wobec wieku, rządze, zło wyrządzane przez uległość wobec sile właśnych słabości ( w książce gł erotycznych).
Jest dobry motyw - seks w wieku po 50. Jak mężczyźni czują się nieatrakcyjni, jak patrzą na młode kobiety i seks w wieku nastoletnim, gdy ciekawość posuwa czasem do głupich czynów (gwałt). Ta książka pozwoliła mi dostrzec coś,, o czym nie miałam zielonego pojęcia... o przemijalności naszej młodości, o której wydaje się nam, że będzie wieczna, a tak nie będzie nigdy... nasze ciało się starzeje, a my musimy przyjmowac to z pokora i godnością...
#1315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa... i jeszcze co mnie śmieszy w ostatni czasie... Nieumiejętność pisania CV. Przynosi ostatnio laska swoje CV, sklecone bez ładu i składu. W podpunkcie "dodatkowe umiejętności" wpisane "Komputer - Internet, Word, Excel, poczta" Ale o co chodzi? Że internet, word, excel są w komputerze? ![]() A umieszczenie "informacji osobistych" tzn. daty urodzenia itp na samym końcu CV też mnie rozłożyło na łopatki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20088832]To ja polecam polski film "Różyczka" - oglądała któraś?[/QUOTE]
Nie, o czym?? ![]()
#1318 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20088956]http://www.filmweb.pl/film/R%C3%B3%C...ka-2010-490328[/QUOTE]
Oho kolejny film do obaejrzenia, a tu odnośnik do mojego filmu http://www.filmweb.pl/film/Hańba-2008-336405 ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Własnie i chyba lepiej przeczytac książkę... najpierw ![]()
#1320 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Axa! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.