|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
hahhahhahaha dobry ten filmik. Taki o mnie
![]() Oglądałam z moim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18578908]W ogóle trzeba być kuźwa mną... Właśnie sama sobie zrobiłam straszną szramę paznokciem na... sutku.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem po ćwiczeniach. Moje nogi biedne ![]() ![]() Mam kilka pytań, jeśli mogę ![]() Ćwiczenie nr 2. Na czym ćwiczysz? Bo ześlizgiwałam się z książek kurcze a nie mam na czym tego robić... Ćwiczenie nr 3. a- które mięśnie pracują? b- albo coś źle robię albo to chyba w ogóle nie działa? ![]() Ćwiczenie 5. W sumie 10 podskoków?? Krzesełko najgorszee!! ![]() Ravi!!! nie będzie striptizera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zasadę, że jak najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
3a - uda i tyłek 3b - też uda i tyłek, ale też niewiele czuć - raz zrobiłam 'eksperyment' i dopiero jakoś przy 30-40 razach poczułam jakiekolwiek mięśnie przy tym. 5 - tak ![]() A krzesełko robisz ze stoperem? Jak sama sobie liczyłam sekundy na początku to wychodziło mi ze 2x więcej czasu niż trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Mam zegarek w pokoju który mi 'tyk tyk tyka' więc nie ma problemu
![]() Ledwo wytrzymałam te 30s. Skipy zrobiłam tak na 'odwal się' po swojemu bo nie chcę biegać w pokoju. Rodzina pomyśli, że mi na głowę padło... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A co do makijażu to BS widział mnie pierwszy raz chyba jak przyjechał za wcześnie i nie zdążyłam rzęs pomalować. Aleee było mi wstyd ![]() ![]() Potem już się tym nie przejmowałam a on teraz woli, jak jestem nie pomalowana (taaa...jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
BAN stały
|
Ja mam tendencje do tarcia buzi, więc BS szybko zobaczył mnie rozmazaną, więc potem rzadko kiedy się malowałam. A teraz jak przyjeżdza widuje mnie często w przetluszczonych włosach i dresach
![]() Oglądałam dziś z nim ten film, bardzo nam się spodobał. Fajna autobiografia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przykład? W zeszłe wakacje byliśmy tydzień nad jeziorem pod namiotem na odludziu. Normalnie włosy muszę myć codziennie, a tam myłam je aż jeden raz na cały pobyt. A właściwie nie ja, a BS ![]() ![]() Inna sprawa, że pod koniec tamtego pobytu rozchorowałam się, straszna gorączka, niemal zero kontaktu, biegunka. I BS mnie wynosił w środku nocy w las i dosłownie wysadzał, żebym mogła swoje potrzeby załatwić. Pamiętam tylko przebłyski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Konto usunięte
|
Mnie BS zobaczył bez makijażu po pół roku znajomości a od bycia razem po miesiącu, bo u mnie nocował (dzieli nas 100km, także nie ma innego wyjścia). Teraz mieszkam u BS i chyba częściej widzi mnie bez makijażu niż z nim. W zasadzie nie uważam, że wyglądam jakoś źle bez niego, inna twarz ale nie taka zła
![]() W ogóle... Czasem to mój mózg chyba wychodzi sobie i idzie w cholerę na jakiś czas... Od dwóch miesięcy golę łydki maszynką, co by odpoczęły od depilatora i w zeszłym tygodniu coś mi się złamało podczas golenia, byłam pewna, że to trzonek, trochę się wkurzyłam, bo maszynka pierwsza klasa a zwykłą jednorazówką się zacinam, to dzisiaj zamówiliśmy na allegro najnowszą wersję a w zasadzie było tak, że BS już wcisnął kup teraz a ja się bawiłam tą popsutą maszynką i ogarnęłam, że to złamała się część od ostrza... Tylko kupił a ja do BS "Ty już kupiłeś? Cholera jasna...", także będę miała dwie podobne maszynki, chyba tę nową komuś opchnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przykład? W zeszłe wakacje byliśmy tydzień nad jeziorem pod namiotem na odludziu. Normalnie włosy muszę myć codziennie, a tam myłam je aż jeden raz na cały pobyt. A właściwie nie ja, a BS ![]() ![]() Inna sprawa, że pod koniec tamtego pobytu rozchorowałam się, straszna gorączka, niemal zero kontaktu, biegunka. I BS mnie wynosił w środku nocy w las i dosłownie wysadzał, żebym mogła swoje potrzeby załatwić. Pamiętam tylko przebłyski ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18583806]Mnie BS zobaczył bez makijażu po pół roku znajomości a od bycia razem po miesiącu, bo u mnie nocował (dzieli nas 100km, także nie ma innego wyjścia). Teraz mieszkam u BS i chyba częściej widzi mnie bez makijażu niż z nim. W zasadzie nie uważam, że wyglądam jakoś źle bez niego, inna twarz ale nie taka zła ![]() Same stare dobre małżeństwa ![]() Dzieńdoberek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
I jak się teraz czujesz? Widzisz jakieś rezultaty?
![]() Zaciąg Bsa w jakiś ślepy zaułek ![]() Ja zmykam na autobus, na uczelnie, potem zakupy z mamą bo jutro do szpitala ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Raczkowanie
|
Szkoda szkoda to atrakcja Nr1
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18585820]Ja średnio, tzn. widzę, że mam bardziej umięśnione nogi (ale ogólnie zawsze miałam silne, po prostu teraz bardziej), BS ostatnio oznajmił też, że tyłek mam inny, bardziej 'ubity' ![]() Efekty sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Konto usunięte
|
Właśnie był u mnie w biurz BS i mnie posunął na biurku od tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18586870]Właśnie był u mnie w biurz BS i mnie posunął na biurku od tyłu
![]() Najlepiej wyraże moje myśli cytatem z biografi LIROY-a cyt "-Jak to lubisz? -Na czworaka, lubię kiedy mocno trzyma Mnie za pupe. Kiedy Ostry z całej siły bije Mnie po dupie. Kiedy liże Mnie całą godzinami LUBie kiedy bawi się Moimi sutkami. Kiedy Moja mokra cipka jak dynamit eksploduje. -Więc powiedz TAK czy NIE? -Co? -Czy ***ać Ci się chce? " Edytowane przez afrodytta Czas edycji: 2010-04-15 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18586870]Właśnie był u mnie w biurz BS i mnie posunął na biurku od tyłu
![]() Ja szczegóły poproszę! Chcę się popodniecać ![]() A ja nie mogę usiedzieć, bo mnie tak po wczoraj boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przy zakwasie miesni wazne by je rozmasowac i poprawic krazenie ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18586870]Właśnie był u mnie w biurz BS i mnie posunął na biurku od tyłu ![]() Posunał czy zapioł ![]() Bo to chyba tak na szybko było ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
A moj BS właśnie był na przerwie z pracy, zrobiłam mu lodzika i bzyknęlismy się od tyłu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bs smiał się, że sąsiedzi pomyślą od moich wrzasków, że go zdradzam z listonoszem czy coś ![]() Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-15 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Raczkowanie
|
I to wszystko w przerwie na lunch
![]() Niezła licytacja miejsc ![]() ![]() Swoista motywacja ze by dotrwac do konca pracy ![]() A co po pracy to wole nie myslec ![]() Z pocztowcem -( wow ale by bylo) - a listonosza to przystojnego chodzby masz ? Edytowane przez afrodytta Czas edycji: 2010-04-15 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i zaczął się myting do niebios ![]() po jakimś czasie, nawet nie wiem ile minęło, złapał resztę wypływającego ze mnie nektaru i poszedł do łazienki się umyć, ja w tym czasie ledwo naciągnęłam stringi, spódnicę i padłam na fotel ![]() potem było jeszcze buzi, miłe słówka i ustalenie planu z kategorii BDSM na weekend ![]() dobrze ze żaden klient nie przyszedł w trakcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Nie nie, wstydziłam się napisać, ale jak Koleżanka napisała o sobie, to mnie zachęciło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale też wstydziłam się napisać hehehehh <lol> <sex> ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 |
BAN stały
|
Wszystkie dzis się sekszą tylko nie ja
![]() Zaraz jade z BSem na miasto bo musze kupić pasek i biżuterie na wesele. Tylko, że on na 15 do pracy musi iść za jakiegoś typa na 1-2h. Więc z seksu nici ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Rozeznanie
|
Widzę, że pogoda przygrzała to i za ćwiczenia się dziewczęta wzięły
![]() ![]() A u mnie i BSa ostatnio jakoś dziwnie się zrobiło :/ non stop się kłócimy o jakieś totalne głupoty, o to że ja coś powiem nie tak, on mi źle odpowie etc.. Stwierdził, że może powinnam pojechać na jakiś np weekend do domu żebyśmy odpoczęli od tego, ale wg mie to nie jest rozwiązanie tylko chwilowe załagodzenie ;] Nie wiem czym to jest spowodowane, może ostatnio rzeczywiście jakaś rozdrażniona chodzę, ale BS mi nie pomaga w tym wszystkim.. wg niego ciągle się obrażam ostatnio i denerwuję, ale to nieee jest takk... po prostu jestem ogólnie zmęczona i nie reaguje na wszystko tak entuzjastycznie jak powinnam... Przez to wszystko nawet sss mi się wydaje inny niż zwykle... :/ Miałyście już takie sytuacje, że wszystko było ok i nagle zaczynaliście się sprzeczać o takie głupoty? Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-15 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nagraj sie na kamerke i nam pokarzesz a my ocenimy ![]()
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie przedchwilą była burza, grad i ciemnoooo... BS śpi chyba chory i wyczerpany i to jest niestety czas, kiedy chopiec nie będzie miał ochotkę na seks... Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-15 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Mój Bs mnie chyba od razu widział bez makijażu bo to było w liceum, a wtedy się jeszcze nie malowałam. Obecnie jak mieszkamy razem to non stop oglada mnie w dresach, tłustych włosach itp. Ale jestesmy juz tak do siebie przyzwyczajeni, że w sumie widzielismy juz wszystko
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.