![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Łapka 1 skończona
![]() Kmee, pokazać? btw. Axa, ja dzisiaj widziałam jakieś kominy w sklepach, ale u mnie cena jest znacznie wyższa. Za taki zwykły [jak elfia wróżka z bloga] to jest koszt koło 120 zł z materiałami... w końcu ślęczę nad tym dobre min 16 h...
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-27 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Chai, poka pokaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moję piękne nimfy
![]()
#1624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I CAll fochnęła chyba maksymalnie, a basiago chyba ma zły czas.... nie wiem, gdybam Orli nie nerwuj się zbytnio na noc już ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
black witamy z powrotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Konto usunięte
|
Labi, przygotuj się na to, że tusz będzie dawał taki sam efekt jak zwykły black, poza zmywaniem - smoła na całej twarzy, niezależnie czym próbujesz go zmyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22345022]Labi, przygotuj się na to, że tusz będzie dawał taki sam efekt jak zwykły black, poza zmywaniem - smoła na całej twarzy, niezależnie czym próbujesz go zmyć.[/QUOTE]
no nie gadaj ![]() ![]() ![]()
#1628 |
Konto usunięte
|
No ja nim się pierwszy raz pomalowałam jak szłam do BSa na noc - wyobraź sobie jego minę, jak mnie wciągnął pod prysznic, a mi to spłynęło
![]() Ogólnie efekt jest super, uwielbiam Colossala, tylko to zmywanie tutaj... Ten różowy też mam, to Falsies i niby ma dawać efekt sztucznych rzęs, ale nim na razie nie jestem zachwycona, dam mu trochę czasu na "wyschnięcie". |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Konto usunięte
|
Myślałam, że przesadziłam, ale babka na zajęciach praktycznych na kosmetyce się zachwycała. Aż się zdziwiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Raczkowanie
|
przykra sprawa z Twoim Tatą Orli. no tak jak piszesz, stłuczkę można wybaczyć - zdarza się (nieraz myśli się za wszystkich uczestników ruchu, a oni i tak zrobią coś głupiego), ale zachowanie przykre właśnie
![]() ładne kolory tego makijażu - ilościowo może za dużo jak na mój gust, ale zielenie piękne ![]() witaj black-bubu ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Konto usunięte
|
Pamiętacie moje problemy z paznokciami u stóp, wrastającymi? Delikatnym nie polecam zaznaczania dalszego tekstu... Właśnie potknęłam się o próg i ułamał mi się jeden z nich wzdłuż, okazało się, że pod spodem nie przyrasta do palca, tylko jest taka jakby jama, o dziwo bez stanu zapalnego, choć bez niczego naskórko-podobnego x.X Mam teraz pół paznokcia...
Wybaczcie nieapetyczny opis, ale jestem w lekkim szoku i nie wiem, co myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Konto usunięte
|
No to lekarz chyba, co?
Cieszę się, że nie mam tego problemu... Koleżanka z LO miała i biedna nawet wysokich butów nie ubierała... Mówiła, że to, co potem odczuwała powodowało, że przestała nosić ![]() BS kombinuje jak zmienić smak spermy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22347558]Pamiętacie moje problemy z paznokciami u stóp, wrastającymi? Delikatnym nie polecam zaznaczania dalszego tekstu... Właśnie potknęłam się o próg i ułamał mi się jeden z nich wzdłuż, okazało się, że pod spodem nie przyrasta do palca, tylko jest taka jakby jama, o dziwo bez stanu zapalnego, choć bez niczego naskórko-podobnego x.X Mam teraz pół paznokcia...
Wybaczcie nieapetyczny opis, ale jestem w lekkim szoku i nie wiem, co myśleć ![]() noooo ja mam, a basiago ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22347633] BS kombinuje jak zmienić smak spermy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1636 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22347633]No to lekarz chyba, co?
Cieszę się, że nie mam tego problemu... Koleżanka z LO miała i biedna nawet wysokich butów nie ubierała... Mówiła, że to, co potem odczuwała powodowało, że przestała nosić ![]() BS kombinuje jak zmienić smak spermy ![]() ![]() ![]() Dlatego ja jej nie jem ![]() Jakoś nawet zmiana smaków mnie mnie przekonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie trafiłam na niedobrą spermę, wszystkie były mniamuśne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
BAN stały
|
Zaspałam dzisiaj do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I schudłam 6 kg ![]() I mam na sobie spodnie, których nie zakładałam od roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22347633]No to lekarz chyba, co?
Cieszę się, że nie mam tego problemu... Koleżanka z LO miała i biedna nawet wysokich butów nie ubierała... Mówiła, że to, co potem odczuwała powodowało, że przestała nosić ![]() BS kombinuje jak zmienić smak spermy ![]() ![]() Mój ostatnio w Tesco z bezczelną miną podszedł d ananasów i włożył do koszyka jednego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż ja tam specjalnego porównania gatunków to nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaniedbałam Was troszkę ostatnio, ale miałam wolny weekend pełen seksu ![]() ![]() Poza tym z ostatnich dni - dosałam umowę na 10 lat, mój przełożony dalej mnie wkurza, ale już to to mnie spływa, rozkręciłam płot i w koncu go zabrali ![]() Labi!!! To kiedy obrona??? ![]() U was też taka pogoda??? U mnie leje od wczoraj... Wyciągam moje krejzi kalosze z szafy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Konto usunięte
|
to super...zawzięłaś się pieronico i schudłaś...ale ci zazdroszczę...ja za bardzo kocham jeść...kolacyjki,pizze,fr yteczki...chyba nie dałabym rady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22349173]to super...zawzięłaś się pieronico i schudłaś...ale ci zazdroszczę...ja za bardzo kocham jeść...kolacyjki,pizze,fr yteczki...chyba nie dałabym rady.[/QUOTE]
Dałabyś radę, bo na tej diecie można zjeść fajnie i przyjemnie. Jesz i chudniesz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22349332]a co z popędem sexualnym na tej diecie?
![]() Rośnie, bo mam super samopoczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Rozeznanie
|
Tej diecie, czyli jakiej?
Eeee, ja wolę się trochę poruszać niz rezygnować z pizzy ![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rezygnowanie z pizzy? Po pierwsze pizze jadłam w zeszłym tygodniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie paaada i paaada. Kaloszów nie mam. Ale robię dziś kolejne mitenki. Znoowu tyyyle sexu mi się śniło. Ostatnio niemalże codziennie. I miałam "bzykanko" wczoraj... ale znowu nie mogę dojśc... ja nie wiem, cofa mnie w ostatniej milisekundzie przed orgazmem, i wczoraj, i przedwczoraj... ja nie wiem co jest. A taaak dawno nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Ja nie korzystam z tego, bo u mnie makarony i nabiał to podstawa. Serki, sery, etc. Ale w sumie nie potrzebuję chudnięcia, tyle, że brzuch mógłby spaść... ![]()
![]() |
#1650 |
BAN stały
|
Wcale nie ma aż tak dużo gotowania, bo przygotowujesz rzeczy na kilka dni. Chleb piekę raz na 3 dni np, obiad wsadzam do mikrofali i mam w 20 min, zawsze mogę zjeść serek wiejski z pomidorem i szczypiorkiem (mniam), makaron też można samemu zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.