|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Mitenki vel minetki świetne!! Fiolet *.* bosko...
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damka pisała do Rambo czy innego tam... ![]() co Ty gadasz?? ![]() Chai a robisz takie na zamówienie??? Chciałabym zamówić u Ciebie takie, ale kolor inny... dasz radę???
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, te właśnie były na zamówienie
Zależy jaki wzór i jaka włóczka, to cena różna. Ale milusio, że się podobają ![]() Ja muszę na imieniny BS coś zrobić, kupić
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
chaigata zrób mi takie ja zapłacę...
![]()
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne są, ile za nie zwykle średnio bierzesz??
Labi ładnie proszę o dopiskę w 1. poście - jeśli zasłużyłam
|
|
|
|
#157 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
CHAI!!!! a robisz też jakieś czapaje?? bo to jest suuuper! ten fiolet jest zarezerwowany? w sensie robiłaś to dla siebie czy dla kogoś?? Bo ja chce takie!! ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
a za takie i taki kolor to ile??
|
||
|
|
|
#158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Te fioletowe to zeszło 7-8 h plus materiały. Wszystko zależy od wzoru, długości, grubości włóczki. Do wyboru, do koloru, że tak powiem, bo można kolor jaki się chce, a pomysł można własny, w miarę moich możliwości. Czapki też robię- siostrze robiłam, sobie, BSowi. Moja nawet jest na blogu gdzieś- taki krasnal.
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
chai jakby co to ja sie do ciebie ładnie uśmiecham
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak ktoś ma coś upatrzone to można zarzucić, wtedy ocenię czy jest to w mojej mocy- nie umie tylko jeszcze palców robić, więc takie bezpalcowe są.
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt o mnie nie pamięta
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Damo jutro się ułoży wszystko;*
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
No co Tyyyyyyyyyy
Iwaaaa zaraz reeva jeszcze przyjdzie
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Iwa to jak już jesteś, powiedz, jakie różnice zauważyłaś pomiędzy Tobą a BS od czasu ślubu? Coś się zmieniło w stosunku do czasów narzeczeństwa?
|
#165 | ||
|
BAN stały
|
Taaa... na jutro to ja się umówiłam na wieczór z przyjaciółką, która z racji tego samego imienia też ma jutro imieniny... I się zastanawiam czy to przełożyć czy nie... BS nie mówił, żebym nic nie planowała, ale kiedyś mówił, że szykuje niespodziankę. Jak myślisz?
Tak w ogóle to muszę się Wam pochwalić. Wyszło tak że poszłam do carrefoura. I oto co kupiłam sobie jako prezent 4 pary skarpetek po 1,29 za parę ![]() i szal malinowo-czarny za 5,98 ![]() Ach! Orli! czy Ty kiedyś coś mówiłaś o książkach o Ludziach Lodu?? ![]()
Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-09-15 o 20:51 |
||
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę jak ja bym chciała mieć cierpliwość do takich robótek ręcznych... ale nie mam za grosz
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę takie czarne!!!!
za***iście wyglądają Dama, tak, naśmiewaj się :P |
|
|
|
#169 | ||||
|
Konto usunięte
|
Żeście napisały
![]() najpierw odnośnie starego: Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22077358]Nie podobają mi się te "opowiadania" ani trochę Joo, bleeee Cytat:
Cytat:
Gratuluję ![]() Oo proszę kto się zjawił Cytat:
![]() Coś tutaj pociłyście się o makijaże i dam swój dzisiejszy, a co Fakt, że bez rewelacji, no i zrobiłam mu fotki przed chwilą a od pomalowania ani razu nie poprawiałam, także wiecie Sorry za potargane i niewyregulowane brwi ale to jutro robię, aaa i tusz mi się kończy i rzęsy też nie za ciekawie. Jedna fotka słabej jakości ale to dlatego, bo na innych z fleszem odbijały się kreski eyelinera i nie było go prawie widać Ale muszę się wyżalić, że wczoraj wyskoczył mi gul przy brwi podskórny, co widać zresztą ![]() Dodałam ten sam post też w starym wątku ale ciii, nikt nic nie widział
Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-12-05 o 02:11 |
||||
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Iwcia
![]() Chai, Twoje minetki i acośtam robią cieszą się zainteresowaniem publiki nieudzielającej się na wątku
|
|
|
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecasz? moja kumpela mowila ze sobie ja kupila...śliczne te fioletowe coś
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
reev śliczny makijaż!
Damo a co chcesz o Ludziach Lodu ? Ja mam całą sagę ![]() ps. ja bym się przekonała co on za niespodziankę wymyślił.. |
|
|
|
#173 | |
|
Konto usunięte
|
Ale naklikałyście... Biorę się do nadrabiania.
Cytat:
Poczekaj jeszcze, aż dotrą do nas nasze płytki A ja jadłam wczoraj Była pychowa
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jam jest Szalone piznięte wariatki Ileż to można napisać w kilka godzin |
||
|
|
|
#175 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już tam naśmiewaj- dedykacja to była [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22090958] To ja! Bleeee ![]() Coś tutaj pociłyście się o makijaże i dam swój dzisiejszy, a co Fakt, że bez rewelacji, no i zrobiłam mu fotki przed chwilą a od pomalowania ani razu nie poprawiałam, także wiecie Sorry za potargane i niewyregulowane brwi ale to jutro robię, aaa i tusz mi się kończy i rzęsy też nie za ciekawie. Jedna fotka słabej jakości ale to dlatego, bo na innych z fleszem odbijały się kreski eyelinera i nie było go prawie widać Ale muszę się wyżalić, że wczoraj wyskoczył mi gul przy brwi podskórny, co widać zresztą [/QUOTE] to winogron panienka tez nie je?? ![]() reeva- to po co dajesz, jak jest bez rewelacji, masz niewyregulowane brwi, rzęsy nie są ciekawe, fotka słabej jakości, nie widać prawie eyelinera, cień się starł i wyskoczył Ci gul?? Nie mogę z Ciebie A do jakiej kreacji był ten makijaż?? ładnie cieniowanie |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22091065]
Szalone piznięte wariatki Ileż to można napisać w kilka godzin a tak jakos poleciało od słowa do słowa, tu kawka tam herbatka i leci ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- reeva chyba widze gula
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
Dziękować, takie lubię najbardziej i zazwyczaj maluję się w tym stylu, oczywiście z innymi kolorami tez ale zazwyczaj to szare, czarne, fiolety, złociste brązy, zielenie
Mój najkolorowszy makijaż to jasna zieleń z fioletem Czasem dodam błękitek ale na powiecie wygląda bardzo metalicznie i z czarnym ładnie wygląda i tylko w takim zestawieniu go używam ![]() Eyeliner |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||
|
Konto usunięte
|
Uświadomiłaś mi mój wielki apetyt na makaron serowy. Zrobisz mi?
![]() Jestem, jestem. Nie wiem czemu, ale teraz przypomniał mi się mój 3letni brat, który dziś został przyłapany na próbie zjedzenia loda, którego trzymałam i się zagapiłam. Tłumaczył się niewinnym "Chciałem Ci tylko wylizać..." Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#179 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) kupiłam sobie dwie książki z sagi- każda za 1,98 zł czyli mam przełożyć spotkanie z koleżanką? Bo nie wiem czy jesteś na bieżąco- jesteśmy pokłóceni, tak mnie jeszcze nigdy nie wkurzył, gdybym nie wyszła z pokoju, bym mu chyba przywaliła i on już drugi dzień nawet mnie nie przeprosił...
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22091218]Dziękować, takie lubię najbardziej i zazwyczaj maluję się w tym stylu, oczywiście z innymi kolorami tez ale zazwyczaj to szare, czarne, fiolety, złociste brązy, zielenie
Mój najkolorowszy makijaż to jasna zieleń z fioletem Czasem dodam błękitek ale na powiecie wygląda bardzo metalicznie i z czarnym ładnie wygląda i tylko w takim zestawieniu go używam ![]() Eyeliner ja też lubie mój standarcik obecnie : fiolet, zieleń i czarna krecha, ale zielony mi się skończył i ten fiolet też, i teraz tak trochu kuleje z tym makijażem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

Lavi

BS musiał być w głębi siebie dumny z tego do jakiego stanu Cię doprowadził 

to winogron panienka tez nie je??