|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
ja odpoczywam po wczorajszym i szykuję się na jutrzejsze
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
reeva a w wakacje nie ma tanich linii może?
Damo boski emot!!!! Orli opowiadaj te 4x ![]() Madziuleńko kochana! Po pierwsze to życzę Ci samych radości i uśmiechu w życiu, dużo pieniążków, zdrówka i sexiku I jeszcze jedno równie ważne.Nigdy ale to nigdy,przenigdy nie możesz o NAS zapomnieć ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! KOOOOOCHAM CIĘ sistersie mój Ty, ach Nie potrzebnie tak się bałam rozmowy. Po pierwsze to żadna restauracja jak to mówiła przez telefon (ani kawiarnia jak pisało na necie!) lecz... bar stałabym za ladą i robiła tortillę Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-06-23 o 20:02 |
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia! Dużo dużo miłości, seksu, szczęścia, pieniedzy i uśmiechu na twarzy
Wybacz, że taki nudne te żuyczenia w porównanniu do innych, ale mam takiego kaca, że nic więcej nie wypoce |
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie rozwaliłaś mnie tą spartą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I resztą też ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() : dziekuje-kwiatek:![]() Sto orgazmów na miesiąc, sto lat, sto zdrówek i sto sto sto wszystkiego
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
nie no laseczki nie łamcie się, taki urok zlotów forumowych, że w jednym miejscu, zwykle odległym dla większości spotykąją się ludziki z całej Polandiii
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było co się tak przejmować, masz boski prezent, naprawdę sliczne sa te kolczyki i wisiorek "![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- no właśnie dojechałam, komp mi zamula, i przeskkaiwkawanie ze strony na strone trwa 3 sekundy jak nie więcej ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20206212]Widzę, że przynajmniej nie my mamy taki problem. Akurat wczoraj chodziło o drobiazg - obiecał, że zadzwoni, jak będzie w domu (akurat wracał), a po TRZECH godzinach jak JA zadzwoniłam, okazało się, że wyszedł gdzieś z kumplem i nie miał czasu, żeby zadzwonić. Wczoraj przynajmniej naprawdę widział w tym swój błąd i szczerze przepraszał, ale zobaczymy, ile czasu minie, zanim odwali coś podobnego. Najlepszego, starucho! ![]() Dziś widziałam się z BSem ostatni raz przed jego wyjazdem. Teraz muszę na niego czekać ok. 2 tygodnie... Na wstępie dziś powiedział, że zaspokoi mnie na zapas dziś, a ja się tylko skrzywiłam w związku z moją ostatnią aseksualnością. Po 5 minutach byłam już zdrowa i bez majtek Był ssss x3, OoOo x4 [/QUOTE]No jak ja Was poczytałam, to przynajmniej mi ulzyło, że mój BS nie ejst wyjątkiem..... ![]() Orli Ty to jestes Krejzi Dzikus no ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- W ogóle to tak mi się chce seksu, bliskości z Moim BS, tęsknie za gupkiem ![]() Tęsknie tęsknie tęsknie,a to jeszcze prawie dwa d ni chyba raczej tak, raczej dwa Tęsknie tęsknie tęsknie i nawet za bardzo mu nie mogę tego powiedzieć, bo podobno facetom się takich rzeczy nie mówi, a i tak spaliłam, bo dziś muc chyba z 10 razy powiedziałam
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Labi to wystarczy już te 10
mów teraz nam
|
|
|
|
#1963 | ||
|
BAN stały
|
To jak się tak zgadzacie, to ja nie biorę instrumentu na spotkanie w sierpniu, bo jeszcze zrobicie tak jak na tej emocie Cytat:
Ale tortille sa ![]() Baby potrzebuję sportu. iść biegać z BSem czy się seksić?? bo boję się, że na to i na to nie starczy mu czasu ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak przesadziłam... nie mogłam się powstrzymać.... w ogóle ostatnio za duzo mu gadam, a tak łądnie trzymałam gębunie na kłódkę.... a teraz gadam mu, że go kocham i to mocno, i że tęsknie...
![]()
|
#1966 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam tańszy, w jedną stronę 40zł ale czas... nocny pociąg i jedzie 10h... Pozostałe w jedną w okolicach 80zł i jadą 6-7h.
W wakacje są turystyczne, weekendowe ale nawet nie zdążyłabym się wyrobić z dojazdem i powrotem w tym czasie ![]() Jestem zdania, że jak się robi jakieś zloty, to w miejscu neutralnym, najbardziej centralnym, żeby każdy miał podobną odległość albo chociaż w miarę rozsądną. Także już zapominam o temacie ![]() No i już jesteśmy z powrotem u BSa
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1968 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co? Toż to chyba seks arabski czy uś w ten deseń.I dziękuję Pssst.... jeszcze nie zapytałam ile podwyżki dostanę Cytat:
![]() I dziękuję ![]() Cytat:
Sto lat, sto lat ... a co ja się będę produkować jak one już wszystko napisały! Wszystkiego Naj! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
59 Byleby nie u Turków... |
|||||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
DAma po pijaku się nie liczy
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20214089]Znalazłam tańszy, w jedną stronę 40zł ale czas... nocny pociąg i jedzie 10h... Pozostałe w jedną w okolicach 80zł i jadą 6-7h.
W wakacje są turystyczne, weekendowe ale nawet nie zdążyłabym się wyrobić z dojazdem i powrotem w tym czasie ![]() Jestem zdania, że jak się robi jakieś zloty, to w miejscu neutralnym, najbardziej centralnym, żeby każdy miał podobną odległość albo chociaż w miarę rozsądną. Także już zapominam o temacie ![]() No i już jesteśmy z powrotem u BSa [/QUOTE]Głosowane większością zawsze możemy zrobić zrzute po 2 zł i już będzie jeden bilet ![]() i lepiej moim zdaniem wydać kasę na bilet i mieć faaaaajny nocleg (no nie Axa? ) niż wynajmować nie wiadomo co, gdzie i za ile ![]() nieeee
|
|
|
|
#1971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po 2. łącznie 20h jazdy to jest masakra, żeby spędzić gdzieś kilka godzin, także nie chodzi tutaj aż tak o kasę Po 3. z mojej strony koniec gadki
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę nawet nad morze jechać, potłuke się pociągiem, ale co tam przygoda przygoda... ![]() no ale jak nie chce to nie
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pamiętacie mnie jeszcze? Madziu wszystkiego najlepszego! Chciałabym mieć tyle i na tym wieku się już zatrzymać
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko chciałam pomóc
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy coś...
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Call śliczna bryczka
A teraz najważniejsze pytanie : JAKI SILNIK? ILE KONI MECHANICZNYCH? Szczegóły
|
#1977 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hiszpan wiem, francuz też, a np. anglik albo niemiec?? BS wrócił i za niedługo moja macica się rozluźni robiłam ciasto z kremem i mi zostało i BS zje ten cały krem, ale... ze mnie ![]() Oj jakie po pijaku- na 18-tce my byli, czuli się staro, wrócili chyba najwcześniej, bo BS miał na 8 do pracy. No ale może te dwa piwa lekko rozluźniły
Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-06-23 o 22:07 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damo znęcasz się nade mną!
|
|
|
|
|
#1979 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

KOOOOOCHAM CIĘ sistersie mój Ty, ach
Wybacz, że taki nudne te żuyczenia w porównanniu do innych, ale mam takiego kaca, że nic więcej nie wypoce

takie ctrl+c ctrl+v
ty mloda dupa jestes 
ale z odsloniętą buźką
kilka hiszpańskich much 

Był ssss x3, OoOo x4 
raczej tak, raczej dwa 

boska!!
To jak się tak zgadzacie, to ja nie biorę instrumentu na spotkanie w sierpniu, bo jeszcze zrobicie tak jak na tej emocie