![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Ah, jakby mój był zazdrosny
![]() Ja chcę już wrócić do domu ![]() I zająć się wreszcie wyprowadzką i pierwszym mieszkaniem bez rodziców. Wreszcie będziemy mieć spokój i każdą noc dla siebie ![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
a ile ja bym dała żeby mój był o mnie zazdrosny, ostatnio mi powiedział że nie jest o mnie wogóle zazdrosny bo mi ufa ale kurde ja bym chciała czasem poczuć taką małą zazdrość o mnie
#183 |
Zakorzenienie
|
Mój mówi, że ufa, ale jak przyjdzie co do czego, jakiś fajny koles jest w pobliżu, to się robi wręcz nieprzyjemnie...
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-26 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Jakbym swojego słyszała. Że ufa, że mnie zna, że wie że Go Kocham i nie daję mu powodów.
#185 |
Zakorzenienie
|
o to to to dokładnie tak mi powiedział...
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I raczej nigdy się do tego nie przekonam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Ja polubiłam ostatnio, ale nie na zasadzie, że mam wsyztsko co modne, tylko sprawdzam, czy mam to w szafie
![]() ja rzadko kupuje ciuchy, ale tez tylko dlatego, bo mam sis w UK, Ona jak przyjeżdża, przywozi swoje ciuchy, to robimy wymiany, ja daje jej moje znudzone, a Ona mi daje swoje... obecnie w szafce połowa ciuchów nalezała do sis ![]() moja siora niecierpi mody, kupuje co jej się podoba od razu zaznaczę ![]() ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20937325]W ogóle mnie nie interesuje moda, wtykam pierwszy lepszy ciuch co by mieć coś na sobie i tyle
![]() I raczej nigdy się do tego nie przekonam ![]() [/QUOTE] Mnie jakoś też nie specjalnie. W zasadzie to w ogóle. Ale cóż, po części ubierając się w CH nie da się nie być modnym, bo tam nie ma już normalnych ciuchów, tylko te co sa akurat na topie ![]() Chociaż niekiedy spodobają mi się akurat te ich pomysły- akurat jakoś w lato teraz dali sporo takich kwiatowych, romantycznych rzeczy. Ale czasem to naprawdę koszmar, żeby znaleźć normalny ciuch- jakieś zimowe butki, a nie kozaki z futrem, białe, albo wszystkie z szerokimi nogawkami, w nastepnej zimie krótkie, w kolejnej jakieś ćwiekowe... ah. Mam do nadrobienia hmm... 67 stron ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-07-26 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Co do mody- kocham klasykę - biel i czerń podstawa, mam sporo czerwieni, szarości, może dlatego, że jestem typową zimą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
aj, przez was herba mi wystygła
![]() Aż nabrałam sobie ochoty na przytulanko.
#191 |
Zakorzenienie
|
jak ja kocham kozaki do uda....
![]() ja dzisiaj mam dziwny dzień... jakoś mi nic nie pasuje...... Kupiłam dzisiaj bardzo podobne. Nie wiem czy dobry wybór ![]() ![]() http://allefree.pl/galleries/20589/medium/photo1.jpg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle kocham takie "fetyszowe" ciuszki... platformy, koturny, pończochy i prawdziwy gorset. Uwielbiam zdjęcia w gorsecie i pończochach i do tego jakieś wysokie czarne/czerwone buty i... palcat. ![]() Szkoda tylko, że Mój jakoś za grzeczny jest na taki gust. I kiedyś ledwo pozwolił mi gorset założyć, chociaż to nie prawdziwy, aczkolwiek ciśnie nieźle [kiedyś sobie sprawię taki z metalowymi fiszbinami ![]() ![]()
![]() |
#193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest czarno biały, ma cudowne rękawy, w którcyh ja włąściwie się zakochałam przynajmniej mam taką nadziejkę ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- zresztą sukieniunia tez jest czarno biała!!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-26 o 18:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj, chyba sobie Call girl obejrzę. Swoją drogą śliczna jest.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-07-26 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś kupiłam trochu eleganckich ciuszków, które potem w domu okazały się nie pasujące do mnie, bo ja lato jestem... albo zbyt eleganckie, a ja w takich się za dobrze nie czuję
szkoda mi ich, bo nówki, może raz założone, a tak to wisi, a mnie szlak trafia, bo ja nie lubię marnotrastwa m. in wtedy też postanowiłam, że nie będe kupowac duzo ciuchów, bo się marnują podobnie jak admiar kosmetyków dlatego też zamierzam coś z tym zrobić ![]()
#196 |
Zakorzenienie
|
Lol, tak mi się przypomniało, żem w nocy marzła, to założyłam polar. A budzę się rano a on na podłodze...
![]() ![]() ![]() A do ciuszków, ja bym chętnie coś ładnego kupiła, takiego sexi. Alem rozmiar 36-38/40. A nogi jak wielkolud... 40/41... to dopiero zmora.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-07-26 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Napaliłam się na telefon, jak zajadę do domu, muszę tatowego wziąć do plusa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
reeva poka poka jaki
![]()
#199 |
Zakorzenienie
|
Labi - z niecierpliwością czekam na fotki, jak ja już dawno nie byłam na zakupach, jakaś wybredna sie zrobiłam i nic mi nie wpada w oko, a nie lubię ciuszków, które nosi połowa dziewczyn. Chociaz ostatnio strasznie spodobała mi sie tiulowa bluzka - czekoladowy brąz w bialo zielone koła - oczywiście najmniejszą mieli 36 więc nawet nie przymierzałam...
Dzisiaj śpię u rodziców, bo u mnie w bloku nie będzie do piatku ciepłej wody ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
o ja mam kozaki do uda, ale zamszowe ;( a wiecie jak to zamsz w naszych warunkach pogodowych jeszcze w zimie strach w tym chodzić bo zaraz sie rozwali. AAAA AXA kocham Cię, zdałam wewnętrzny egzamin !!
Tez mam ochote na jakies nowe ciuchy - spódniczke jakąś
#201 |
Konto usunięte
|
To jest nokia 5530, nigdy nie używałam nokii i zawsze byłam do nich sceptycznie nastawiona, bo wszyscy dookoła je mieli ale to jest najlepsza opcja w plusie, który ma bardzo ubogą ofertę w telefonach.
Przede wszystkim zależy mi na wi-fi, bo w domu mam routera i mogłabym sobie w nocy siedzieć na necie w komórce, bowiem komp stoi w pokoju mojego młodego brata i zazwyczaj przeze mnie chłopak ma przez kilka godzin lampkę na ryju jak śpi ![]() Poza tym ma system operacyjny Symbian, także mam wiele możliwości jak wgrywanie aplikacji, gierek. Na aparacie mi nie zależy, bo mam dobry aparat cyfrowy ![]() No i dotykowy... Broniłam się przed tym ale nic innego już ciekawego nie ma a w szczególności w plusie. Mam nadzieję, że da radę go kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20943441]To jest nokia 5530, nigdy nie używałam nokii i zawsze byłam do nich sceptycznie nastawiona, bo wszyscy dookoła je mieli ale to jest najlepsza opcja w plusie, który ma bardzo ubogą ofertę w telefonach.
Przede wszystkim zależy mi na wi-fi, bo w domu mam routera i mogłabym sobie w nocy siedzieć na necie w komórce, bowiem komp stoi w pokoju mojego młodego brata i zazwyczaj przeze mnie chłopak ma przez kilka godzin lampkę na ryju jak śpi ![]() Poza tym ma system operacyjny Symbian, także mam wiele możliwości jak wgrywanie aplikacji, gierek. Na aparacie mi nie zależy, bo mam dobry aparat cyfrowy ![]() No i dotykowy... Broniłam się przed tym ale nic innego już ciekawego nie ma a w szczególności w plusie. Mam nadzieję, że da radę go kupić ![]() mój BS ma tą nokię ![]()
#203 | |
Zakorzenienie
|
Nooooooooooo wypasiony widać, ja też jestem sceptykiem co do Nokii, nigdy nie miałam, mam mjego badziewiastego LG i kofam gooooooooo
![]() Ja musze kupić se w tym roku na zime kozaki, bo dotychczasowe po 4 letniej eksploatacji padły ostatecznie... ![]() Ja kocham zamsz!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() congratulation ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Nokie pół roku ponad i już w naprawie była...
![]() ![]() Reeva, telefon superaśny ale dotykowy... oh to do mnie nigdy nie przemówi ^^ Większość moich znajomych z takimi pozamieniało na 'zwykłe' bo już szlag ich trafiał, ale przecież każdy lubi co innego ![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
a ja powiem tak.. była sceptycznie nastawiona do dotykowych telefonów ale jak zaczęłam używać tej nokii BSa to się w niej zakochałam... ten telefon jest super i bardzo fajnie sie go obsługuje nie wspomnę o szybkim pisaniu smsów... ogólnie jako telefon polecam bardzo,BS wgrywa sobie filmiki na ten telefon i śmigają nawet te w formacie avi i ma moją ulubioną aplikację którą ściągnoł z neta hehe painta bo uwielbiam rysować hehe muzyka gra super bo głośniczki stereo
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-07-26 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Na pewno to też kwestia przyzwyczajenia, ale jeśli super się sprawdza to... nic tylko się cieszyć ^^ Oby służył jak najdłużej.
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
jak narazie służy, ja na niego nie narzekam BS też nie, ja mam sony ericssona takiego starszego trochę ale myślę czy by sobie nie zamienić na tą nokię
#208 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym w ofercie plusa wszelkie slide'y są słabe, jeden jedyny jest ok ale ma go BS i mama ![]() Cytat:
![]() Właśnie bardzo ciekawa sprawa to Symbian, bo w normalnej pracy nie odtwarza avi ale jak się wgra programik to elegancko czyta większe pliki avi ![]() Na stronce gdzie można pościągać aplikacje i gierki jest nawet aplikacja, która odstrasza robale ![]() ![]() Madzia może znasz tę stronkę a jak nie to sprawdź czy to działa ok ![]() Symbian daje spore pole do manewru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20944759]Boję się dotykowych, tym bardziej, że nadal nad nimi pracują ale o tej nokii można naczytać się wiele pozytywów, ze pod tym względem jest dopracowana i nie trzeba w nią walić paluchami
![]() Poza tym w ofercie plusa wszelkie slide'y są słabe, jeden jedyny jest ok ale ma go BS i mama ![]() Bardzo pomocna opinia ![]() Właśnie bardzo ciekawa sprawa to Symbian, bo w normalnej pracy nie odtwarza avi ale jak się wgra programik to elegancko czyta większe pliki avi ![]() Na stronce gdzie można pościągać aplikacje i gierki jest nawet aplikacja, która odstrasza robale ![]() ![]() Madzia może znasz tę stronkę a jak nie to sprawdź czy to działa ok ![]() Symbian daje spore pole do manewru ![]() stronka działa, no na ten telefon jest dużo fajnych aplikacji właśnie dlatego że ma symbiana a jeśli chodzi o wifi to śmiga fajnie... o właśnie BS ma paint pada na tej stronce jest hehe
#210 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() dreadlocki wyszły bosko Załącznik 3282043Załącznik 3282044 jutro pokażę się w pełnej okazalości, bo dzisiaj już mi się nie chce robić kolo siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.