![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
tak myślałam..ale pamietaj,ze jestesmy tu wszystkie,żeby i słuchać,i tulić a w razie czego masz obok numer mojego gg
![]()
![]() |
#2104 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Konto usunięte
|
Axa, musiał zrobić coś strasznego, że tak zareagowałaś, ale czy jesteś pewna, że tego chcesz...?
Wybaczcie, że tak wyskakuję z tym, ale muszę - właśnie miałam najlepszy orgazm w życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21505077]Axa, musiał zrobić coś strasznego, że tak zareagowałaś, ale czy jesteś pewna, że tego chcesz...?
Wybaczcie, że tak wyskakuję z tym, ale muszę - właśnie miałam najlepszy orgazm w życiu ![]() W tym momencie jestem tak skołowana, że nie wiem czego chcę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
heh..póki co to decyzja na gorąco... i tak z każdym dniem myślenie będzie ulegało zmianie, a na pewno będzie trzeźwiejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
BAN stały
|
Pewnie tak, ale dzisiaj się po prostu przelało... Za dużo mnie to wszystko stresu kosztuje. Nabawiłam się wrzodów przez ostatnie 3 lata. Ciekawe przez kogo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
axa trzymaj się kochana
![]() ![]() jakby co to gadaj opowiadaj wyzywaj tu my wszystko zniesiemy i wysłuchamy, raczej przeczytamy ![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
Racja Axa, opowiadaj, wyzywaj (tylko nie przeklinaj, bo ban)
Orli a Ty relację orgazmową złóż ![]() Niech chociaż jednej wiedzie się doskonale ![]()
#2111 |
Konto usunięte
|
o kurcze Axa no nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
BAN stały
|
Jesteście mega kochane... Dziękuję Wam bardzo... Co ja bym bez Was zrobiła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Axa
![]() Kochana zrób sobie gorącą kąpiel, zrelaksuj się, przemyśl wszystko na spokojnie. Może to dobra decyzja, może zła, ale podjęta zapewne w emocjach które opadną ![]() Pamiętaj że rozstanie to nie koniec świata i jesteś silna, cudowna dziewczyna i dasz sobie rade i bez niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Axa no to chyba musimy kupic wibrator taki z paskiem na biodra
![]()
#2115 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
#2117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie laski wkońcu kupiłam kieckę, ale nie taką typową weselna tylko taką że będę mogła ją później wykorzystać tylko muszę ją ciut skrócić bo chcę żeby była przed kolano
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-08-20 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
A jaa mam za dwa dni md i znowu podły humor
![]() ![]() Axa - my Cię zawsze wysłuchamy, czasami takie fora są baardzo przydatne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Axa, Ty wiesz, że my tutaj już jak zgrana paczka starych przyjaciółek i zawsze możesz wyklepać tu wszystko, co Ci na wrzodach leży, my wysłuchamy, pocieszymy, pogwałcimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Poproszę o naszkicowanie portretu psychologicznego laski, która jest dośc ładna, lubi się ubrać no powiedzmy wyzywająco, ale nie wulklgarnie, a mimo wszytsko woli intelektualistów... bo ja coś rozgryźć tego tematu nie mogę...
#2125 |
Konto usunięte
|
Kochanie dziś zaproponowało, żebym kolejne zdjęcia pazurków robiła trzymając nie lakier, ale jego ptaszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ona lubi ładnie wyglądać, dba o siebie, potrafi się świetnie ubrać, ale w ogóle nie rozumie i nie bawią ją kolesie , którzy mogli by wydawać się właśnie budzić jej zainteresowanie, czyli tacy z siłwowni, jacyś nie wiem kolesie, no nie wiem przystojni... a ona jednak ich nie kuma, i lepiej jej się dogaduje z intelektualistami czasem ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21514149]Kochanie dziś zaproponowało, żebym kolejne zdjęcia pazurków robiła trzymając nie lakier, ale jego ptaszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, przepraszam za monotematyczność, ale ja NADAL nie doszłam do siebie o tamtym orgazmie... Tak długiego i intensywnego nie miałam jeszcze nigdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Konto usunięte
|
Dziś mieliśmy mieć puste mieszkanie do 15, więc przyszedł wcześniej niż zwykle, koło 10:30, zastał mnie oczywiście w pościeli, bo po porannym poście tutaj wróciłam do spania. Chwilę poleżeliśmy, tuląc się, gdy nagle oznajmił, że jestem bezwstydna, że nadal mam na sobie koszulkę. Zdjęłam ją więc grzecznie, a on zaczął mnie rozpalać, całując calusieńką, zatrzymując się w strategicznych miejscach... Ssał i podgryzywał sutki, zszedł też na dół i tam zdziałał cuda, aż wreszcie pociągnęłam go na siebie, rozbierając, bo chciałam go wreszcie w sobie poczuć. I poczułam, mocno, brutalnie, gwałtownie... Było mi cudownie, ale jakoś trudno było mi dojść, a kiedy wreszcie byłam blisko orgazmu, tak tuż tuż, on przestał, mówiąc, że zaraz dojdzie, a jeszcze nie chce. Oczywiście ode mnie orgazm się oddalił przez tą minutę przerwy. Zaraz wznowiliśmy akcję i jeszcze raz było jak przedtem - ja tuż tuż, a on przerywa. I tak jeszcze trzeci raz za chwilkę, już w innej pozycji - na jeźdźca, ale on siedział - już Wy wiecie, że to kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.