|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
No dokładnie to samo sobie pomyślałam jak tak to widziałam...
#2192 | |
BAN stały
|
Cytat:
całuje w główkę ale tę z mózgiem ![]() ![]() Meguś ![]() Branoc ![]() Orli poka, poka!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2194 |
Konto usunięte
|
Specjalnie dla Damy
![]() Jutro wrzucę na bloga z opisem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Rozeznanie
|
a ja spedzilam supermiłe urodziny i mowie wszystkim nimfom dobranoc
![]() Orli mam nadzieje,że złamałaś nos temu debilowi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20290789]Specjalnie dla Damy ![]() Jutro wrzucę na bloga z opisem.[/QUOTE] aaale kolorowe! ![]()
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
tusamolot !!! Dużo słońca i uśmiechu, dużo zdrowia i zero stresu... żeby Ci się smuty rozlciały i z chopakiem sprawy poustalały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20290789]Specjalnie dla Damy ![]() Jutro wrzucę na bloga z opisem.[/QUOTE] No awangarda ![]()
#2197 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane! Tęsknił ktoś za mną?
![]() ![]() Więc od poniedziałku idę do pracy. Smutne bo codziennie 8 godzin plus rano 2 godziny czekania w samochodzie bo mama jedzie do pracy na 6 ja na 8 więc będę czekała ![]() ![]() WIĘC krakowianki! po 16 się spotkamy w końcu, co? Axa co to za zapraszanie na kawę beze mnie! FOCH! ja też kocham kawę! ![]() Orli kochana gdzie ty sama wieczorami po parku chodzisz? Ja wczoraj beczałam Bsowi w koszulę. Nie wiem sama dlaczego ale chyba z braku kasy.... masakra. W dodatku złapała mnie alergia i miałam taki atak że szook! i ledwo chodzę na nogę. Rok po operacji i od wczoraj chodzić nie mogę. BS mówi, że żałuje, że pozwolił mi na tę operację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zaraz zaraz, co Ty tu o jakichś operacjach piszesz? Brzmi groźnie, coś powaznego??? ![]() Ja tez płakałam dwa dni temu, taka histeria, że masakra.... spuchnieta chodziłam wczoraj.... też wszystko - kryzys w związku, kasa, szukanie pracy, konczenie studiów.... wybranie odpowiedniego kierunku w zyciu, który będzie się wizał z pewnymi powąznymi bardzo trudnymi decyzjami... i tak w kólko... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Oj Labi to ja tak miałam wczoraj...
A rok temu miałam operację na halluksy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20290789]Specjalnie dla Damy
![]() Jutro wrzucę na bloga z opisem.[/QUOTE] ![]() ![]() Kiciaczku kochany ja tęskniłam!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ja miałam wczoraj Dzień Marudzącej Baby, ale na szczęście juz jest wszystko OK. BS wczoraj przeprosił, wypiliśmy po piwku i dosłownie padliśmy. Dziś za to mnie dopadł mimo kończących się md. Najpierw mnie tak ładnie rozbudził całując mnie po całym ciałku, skupiając się na moich piersiach. Później, gdy już zostaliśmy bez ubrań, najpierw musnął moją myszkę kilka razy paluszkami, a potem ocierał się swoim przyjacielem, który był już w pełnej gotowości. Najpierw powoli, namiętnie, klasycznie, potem na boku masując moją muszelkę, co powoli mnie doprowadzało do obłędu. Dosiadłam go i najpierw moje wielkie i długie Ooooo, jakiego dawno nie miałam, a parę sekund po mnie skończył mój Bóg Seksu, który pokazał dziś, że w pełni zasługuje na miano Zeusa Bogów Seksu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Orli!! Ty masz paznokcia na kciuku raczej szerszego niż dłuższego?? Bo ja właśnie mam tak i tego nie lubię ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-06-27 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() Fajnie Dama, naprawdę cudo ![]()
![]() |
#2202 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój kiedyś rozwalił śmietnik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Konto usunięte
|
Historyjka na medal. BTW, Twój BS też jest głośno? Mojego w ogóle nie słychać!
A co do paznokcia - zwykle tak nie mam, ale po żelach to kciuki ucierpiały najbardziej i połamały się w połowie długości... ![]() Teraz spojrzałam - jest dłuższy niż szerszy, na zdjęciach to perspektywa, bo mam go pod kątem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20294897]Historyjka na medal. BTW, Twój BS też jest głośno? Mojego w ogóle nie słychać!
A co do paznokcia - zwykle tak nie mam, ale po żelach to kciuki ucierpiały najbardziej i połamały się w połowie długości... ![]() Teraz spojrzałam - jest dłuższy niż szerszy, na zdjęciach to perspektywa, bo mam go pod kątem ![]() ![]() Mój czasem zachęcony moimi krzykami, jak kończy to jest głośno. A tak to sobie posapuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20294897]Historyjka na medal. BTW, Twój BS też jest głośno? Mojego w ogóle nie słychać!
[/QUOTE] mojego też i bardzo mnie to wkurza... jak czasem cośtam sapnie to już mi się od razu lepiej robi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20295334]mojego też i bardzo mnie to wkurza... jak czasem cośtam sapnie to już mi się od razu lepiej robi
![]() Dokładnie, myślimy tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Konto usunięte
|
w ogole... przed chwila wstalam i nie mam co ze soba zrobic... nie mam zadnych kolezanek bo uwazam ze baby w moim otoczeniu są porąbane, w ogóle nie można im zaufać... natomiast mam wielu bliskich kumpli na których nigdy sie nie przejechalam... ale jak sie z nimi spotkam to juz bedzie wypominanie mi glupich rzeczy (zabraniam sie z niektorymi dziewczynami widziec BSowi - przewaznie nie sa to kolezanki tylko albo jakies byłe albo jakies z ktorymi krecil itd ... ) z BSem nie widze sie ani dzis, ani jutro ani pojutrze, zatem to będą 3 takie same dni spędzone za zasłoniętymi żaluzjami w piżamie... masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Konto usunięte
|
Ja dziś z własnej nieprzymuszonej woli zamierzam spędzić dzień w łóżku. W nocy śniły mi się co chwilę koszmary z gwałcicielami i innymi ulicznymi mordercami w rolach głównych... BS jest chory, a jutro już jedzie do Poznania na egzaminy, wraca prawdopodobnie w niedzielę. I wtedy dopiero się zobaczymy. Za to dziś kumpel wyciąga mnie na drinka albo na pogaduchy (nie wiem, skąd się wczoraj dowiedział o tym 'napadzie', ale dzwonił w nocy bardzo zaniepokojony). Nie wiem, czy pójdę, nie chcę się ruszać z łóżka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Konto usunięte
|
Orlica, to moze spedzimy dzionek razem co ? obejrzymy coś fajnego, kupimy sobie coś słodkiego ... pomarudzimy sobie wzajemnie . Na twoim miejscu chyba bym poszla na drinka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
BAN stały
|
Orlica - jestem pod wrażeniem Twojego opanowania i że dałaś radę takiemu kretynowi. Mam nadzieję, że już wszystko ok. Wiem, że ciężko jest się po czymś takim od razu pozbierać. Jesteś po prostu genialna
![]() ![]() tusamolot - wszystkiego naj naj naj, żebyś poradziła sobie z problemami z łatwością, uśmiechu na codzień (a raczej powodów do uśmiechu) ![]() kicccia - wpadaj do mnie na kawę kiedy chcesz! serio! chcesz mój nr na PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20295334]mojego też i bardzo mnie to wkurza... jak czasem cośtam sapnie to już mi się od razu lepiej robi
![]() Mój też bardzo rzadko, oj bardzo... ale zdarza mu się. Oczywiście też mnie to wkurza... ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20295699]w ogole... przed chwila wstalam i nie mam co ze soba zrobic... nie mam zadnych kolezanek bo uwazam ze baby w moim otoczeniu są porąbane, w ogóle nie można im zaufać... natomiast mam wielu bliskich kumpli na których nigdy sie nie przejechalam... ale jak sie z nimi spotkam to juz bedzie wypominanie mi glupich rzeczy (zabraniam sie z niektorymi dziewczynami widziec BSowi - przewaznie nie sa to kolezanki tylko albo jakies byłe albo jakies z ktorymi krecil itd ... ) z BSem nie widze sie ani dzis, ani jutro ani pojutrze, zatem to będą 3 takie same dni spędzone za zasłoniętymi żaluzjami w piżamie... masakra ![]() BASIA TY MASZ IDENTYCZNIE JAK JA, JA MAM TO SAMO ![]() ![]() ![]()
#2212 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie przed chwilą skończyłam moją rozmowę z BS o tym dlaczego wolę facetów, dlaczego mam tylko kumpli... były opowiadania, tłumaczenia. On się upiera, że żadnych kumpli mam nie mieć.... i tak na okrągło już od 2 lat....
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20295784]Ja dziś z własnej nieprzymuszonej woli zamierzam spędzić dzień w łóżku. W nocy śniły mi się co chwilę koszmary z gwałcicielami i innymi ulicznymi mordercami w rolach głównych... BS jest chory, a jutro już jedzie do Poznania na egzaminy, wraca prawdopodobnie w niedzielę. I wtedy dopiero się zobaczymy. Za to dziś kumpel wyciąga mnie na drinka albo na pogaduchy (nie wiem, skąd się wczoraj dowiedział o tym 'napadzie', ale dzwonił w nocy bardzo zaniepokojony). Nie wiem, czy pójdę, nie chcę się ruszać z łóżka.[/QUOTE] Marzy mi się taki dzień samotności, może nawet dwa jak nie więcej... ja laptop (żeby móc z Wami pogadać dziewuszki ![]() ![]()
![]() |
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286026]Jezu, dziewczyny... Ja to mam pecha. Właśnie przed godziną zostałam napadnięta i złamałam kolesiowi nos w samoobronie. Uspokoję się i opowiem...[/QUOTE] O Matko! ![]() ![]() Jak ja nienawidzę takich palantów ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20295784]Ja dziś z własnej nieprzymuszonej woli zamierzam spędzić dzień w łóżku. W nocy śniły mi się co chwilę koszmary z gwałcicielami i innymi ulicznymi mordercami w rolach głównych... BS jest chory, a jutro już jedzie do Poznania na egzaminy, wraca prawdopodobnie w niedzielę. I wtedy dopiero się zobaczymy. Za to dziś kumpel wyciąga mnie na drinka albo na pogaduchy (nie wiem, skąd się wczoraj dowiedział o tym 'napadzie', ale dzwonił w nocy bardzo zaniepokojony). Nie wiem, czy pójdę, nie chcę się ruszać z łóżka.[/QUOTE] Idź, dobrze Ci to zrobi jak sobie posiedzisz z kumplem i pogadasz o błahych sprawach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
A mi się marzy taki ekspres na kawe w ziarnach, żeby świeżo mielic... mam tak od kiedy pracowałam w restauracji i robiłam tam taką kawkę, no choć do kawoszy (ów) nie należę, to wtedy zakochałam się w tym aromacie... i piane sama robiłam... LavAzza taka kawa to była, jedna z lepszych chyba...
![]()
#2217 |
Zakorzenienie
|
Ooo, to dla mnie nie taki wypasiony.
Dla mnie wypasiony ekspres to taki, gdzie ekspres sam mieli kawę i jeszcze do tego spienia mleko. Sam potrafi zrobić każdą kawę, w tym latte, cappucino, ekspresso i inne ![]() Mój tak ma, dlatego osobiście po kupieniu ekspresu do kawy, który sam mieli kawę nigdy nie powrócę do kapsułkowego, bo kawa wychodzi tańsza i moim zdaniem smaczniejsza ![]() Zapach świeżo zmielonej kawy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Tak ![]() Ja już kupuję hurtowo na allegro, bo ta kawa w P&P kosztuje ok. 120zł, a na allegro ok. 45 zł ![]() I dla znajomych też kupuję, wszystkich smakuje ta kawusia ![]() Ejj, a gdzie Ravi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ale Axa nie pogardze kawką z Twojego ekspresu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie każda kawa jest dobra tylko nie ta sypana
![]() Fuj, fuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Robiłam tą LavAzzę, przychodzili klienci czasem specjalnie do tej restauracji własnie dla tej kawy... no i sama robiłam latte, pianę... no wsyztskie kawy, bo wiedeńsku, po irlandzku (jesli dobrze pamietam to taka z whiskey czy innym alkoholem)... itd
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.