![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23670073]i tak mówi wolna kobieta pewna swej atrakcyjnosci
![]() tzn.? Że atrakcyjna może zdradzać i kłamać parnterowi? ![]() co ma wolność i świadomość atrakcyjności do zdrad i kłamstw? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-12-09 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, może to ja jestem dziwna ale nie rozumiem takiego podejścia. Tak samo jak stwierdzenie w wieku 18 lat, że "to ten jedyny" przez moją znajomą. Nigdy nie wiadomo jak się życie potoczy ![]() Nie ma tu żadnej ironii, nic w tym stylu. Po prostu pytam.
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo odwrotnie. I uważam, że co innego tak długa znajomość a inne to "poznanie przed chwilą". Nie wiem co bym zrobiła, bo nie mam przyjaciół i nikt od mojego BS, nie byłby ważniejszy, to On jest moim przyjacielem. ![]() ![]() Branoc. ![]()
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że to powiem ale... DŻIZYS! W tym temacie tylko tyle, życzę Ci wszystkiego dobrego i żeby wam się układało jak najlepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Chai też tak miałam - mój Bs to był moje centrum życia, przyjaciel i wszystko, a jak ze mna zerwał to wpadłam w doła i nie wiedziałam co się ze mną dzieje, bo nie pozostało mi nic. Tak więc na twoim miejscu jednak znalazłabym jakś grupę swoich zaufanych przyjaciół, nigdy nie wiadomo co może się stać. Zdradziłam, no ok, ale lubię męrzczyzn, lubię flirtować podrywać, podobać się, prowadzić grę, kręci mnie to. Chai możesz osądzać i życzę Ci abyś jak najdłużej była z obecnym Bs, ale ja zdecydowanie uważam, że nie jestem monoteistką, ok zakochuję się to się wiążę, ale raczej nie łańcuchem na stałe.
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
powinni nam na wizażu dodać opcję lubię to
![]()
#2199 |
Zakorzenienie
|
hehehe no powinni
![]() Kurdę jakie tematy :P Ja ogólnie nie pochwalam zdrady.. z tym, że zdradą dla mnie jest dążenie do przespania się z kimś lub/i bycia z nim podczas kiedy ma się partnera. Umówienie się na kawę dla mnie nie jest zdradą.. szczególnie jeśli idziesz tam z założeniem, że owa kawa to tylko okazja do pośmiania się, poznania kogoś i poszerzenia horyzontów na świat. Uprzedziłabym, że mam partnera i ograniczyła się do zwykłego pogadania ![]() He nie będę nimfomankową mamusią, stwierdziłam, że zasięgnę antykoncepcji doraźnej i będę spać spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Rozeznanie
|
Aaa... pomóżcie
![]() szara czy czarna? Zwróćcie uwagę, że tam są cekiny. http://www.boohoo.com/knitwear/cheri..._esp=14-89-641 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Szara!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Rozeznanie
|
Ojoj, dopiero teraz doczytałam, że wy tu w poważne dyskusje wpadacie, a ja ze swterkiem wyskakuję
![]() Co do zdrady... zdecydowanie nie popieram... owszem, miałam pewnie kiedyś myśli, że może umówię się z kimś na kawę, kogoś poznam, mimo iż miałam BSa. Ale w moim przypadku było to spowodowane tym, że zostałam mocno skrzywdzona i mentalnie zdradzona, fizycznie -mało brakowało (bardzo mało). Dowiedziałam się o tym od życzliwych osób. Powiem tak.. każdy związek i sytuacja jest indywidualna... ja nikomu nie życzę być tak zakochanym i tak skrzywdzonym... ta krzywda nasila się w momencie kiedy kochamy szczerze i prawdziwie. Ja właśnie tak miałam... te myśli chodziły za mną dłuuuugi czas, dopiero niedawno tak naprawdę odżyłam na nowo, zaczęłam ufać na nowo. W tym momencie nie mam ochoty umawiać się z kimś na kawę, chyba że z kumplem, którego BS zna i chyba lubi, ale to czysto koleżeńsko. Chęć wyjścia z innym mężczyzną jest często uwarunkowana jakością związku. A często typem charakteru ![]() Znam parę, gdzie ludzie mają po 30 lat, są ze sobą długo, planują dziecko, a zdrada jest częstym zjawiskiem... oboje udają, że jest ok. Także nic mnie już nie zdziwi ![]() Nie popieram zdrady, w większości przypadków jeżeli ona występuje to albo ktoś popełnił błąd, którego cholernie żałuje, albo drogi partnerów prędzej czy później się rozejdą. Temat rzeka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Racja! temat rzeka
![]() Ogólnie ja też widzę strasznie dużo zdrad w okół mnie i wszyscy udają, że jest git. Nie wiem.. mnie to aż czasem nosi, żeby donieść żonie znajomego.. tylko, jakoś wydaje mi się, że może mi nie uwierzyć (przecież jej misio nie jest taki!) i dopiero będzie chryja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam. Ja tak uważam i już, szczęsciem mój BS tak samo, więc jest dobrze.
Staram się żyć tak jak do tej pory i mieć tą pocieszającą wizję prawdziwej miłości. Jeśli tfu tfu coś by się stało, wtedy mój światopogląd runie w gruzach i pal licho wszystko, będę na postawie "no love". Za dużo czytałam, słyszałam... ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Ja jakbym wiedziała to chyba bym powiedziała tej osobie. Nie znoszę kłamstwa... jedynym oporem byłoby, że nie chcę się wtrącać w czyjeś życie. Ale zdrady są tak koszmarną sprawą, że nie chciałabym by osoba była oszukiwana i żyła w ciągłej nieświadomości.
![]() |
#2205 |
Rozeznanie
|
Takich przypadków jest mnóstwo ;]
I takich kobiet, które nie dopuszczają nawet myśli, że ktoś je może zdradzić. Ja się nie wtrącam w czyjeś sprawy, bo często nie warto. Jeżeli byłaby to osoba dla mnie bliska, to jak najbardziej, ale w takim wypadku, że to znajoma znajomego i tamten znajomy ją zdradza, wszyscy o tym wiedzą tylko nie ona... nie mieszam się. Trzeba mieć głowę na karku i być czujnym. Kmee...ja też widzę mnóstwo zdrady w niedalekim otoczeniu i szczerze Ci powiem - przeraża mnie to. Widzę po swoim BSie.. jego to nie rusza (tzn. nie miesza się w to po prostu i jest obojętny, z rozmów wiem, że nie pochwala tego, ale nic w związku z tym nie robi), że kumpel zdradza fajną dziewczynę... przecież to NORMALNE dla wszystkich... Osobiście staram się unikać takich ludzi, bo jeżeli takie podejście zaczyna być naturalnym - to już jest niezdrowe. Z moich obserwacji wynika także, że częściej zdradzają osoby, które od dziecka mają wszystko czego zapragną, są rozpieszczone... nie doceniają wtedy ludzi oraz uczuć innych. Może się mylę, ale to takie moje subiektywne odczucie ![]() Edytowane przez Vixy Czas edycji: 2010-12-10 o 10:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to koszmar, bo to tylko więcej kłamstwa na świecie, a to nigdy nie wróży nic dobrego. Kłamstwo jest dla mnie w 100% złe! A zdrada nim niejako jest. Ja mimo wszystko jeszcze wierzę i mam nadzieję, że są ludzie kochający prawdziwą miłością i nie zdradzający.
![]() |
#2207 |
Rozeznanie
|
Chai - oczywiście, że są...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Na pewno? A znasz jakichś oprócz dziadków?
![]() Bo ja jak patrzę i obserwuję, jak słucham i czytam, to się zasnatawiam czemu mój jest taki kochany, myśli jak ja i w ogóle i za każdym razem boję się, że on jednak jest "normalny" [czyli typowy stereotypowy facet].
#2209 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() aaa tak...bo kawa to zdrada od krórej potem wyrastają rogi jak u jelenia. nie...lepiej siedzieć w domu czekać na misia a potem pisać wątki; ja go tak kocham dlaczego on mi to robi?????? ![]() Cytat:
a co do kłamstw-inforumję cię iż mój TŻ wie o propozycji klienta-lepiej ci? Cytat:
JA TEŻ ![]() tyle w temacie. niech każdy pilnuje swoich spraw i swojego związku. Edytowane przez f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a Czas edycji: 2010-12-10 o 11:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
Proszę się nie sprzeczać !
Wymieniłyśmy się poglądami i jest git ![]() Aneszna - myślę, że Chai nie chciała się wtrącać tylko wyrazić dosadnie swoją opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Ooo tak ^^
Reeva! ![]() ![]() Aneszna widzę, że Ty mnie rozumiesz ![]() Ahh muszę się wystrzegać kawy - samo zło czyni ![]() ![]() Każdy ma swoje zdanie i swoje poglądy - okej, ale litości nie można popadać w skrajności i jakiś fanatyzm. Nie narzucajmy sobie nawzajem swoich racji bo nic miłego z tego nie wyjdzie ![]()
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
każda wyraziła swoje zdanie i tyle po co te sprzeczki dziołszki...
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-12-10 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do gwiazd ewenenemntów, moja ciotka ma 41 lat, wygląda super, ale nie jakoś pindziowato, a faceci w kazdym wieku mają do niej słabośc, ona ma to w sobie po prostu
![]() |
#2217 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem o dwóch zdradach i czasem korci mnie hahhahahah ale jedna kumpela mnie unika, bo wie, że ja jestem zdolna do takiego kroku podczas zwykłych żartów mogłabym wygadac jej męzowi, a mi to dynda, bo nawet nie chce, żeby była moja koleżanką ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- spoko loko, miłośc kwitnie i z cipki leci sok z podniecenia oj ![]()
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę z pełnym brzuchem (wciągnęłam porcję spaghtti z sosem pseudo bolońskim) i oglądam na tvn bajkę o pszczołach...
miłego wieczoru hu hu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.