Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-25, 16:59   #2251
sexysoul
BAN stały

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

z chęcią bym je przygarnęła od Ciebie;P
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 17:06   #2252
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
z chęcią bym je przygarnęła od Ciebie;P
Spoko, daj mi na priva adres, wyślę jutro
Stary 2010-04-25, 17:19   #2253
sexysoul
BAN stały

Stary 2010-04-25, 18:39   #2254
Iwa844
Zakorzenienie

Ale nadrukowałyście!!! Olaboga! Ale już nadrobiłam...
Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Może masz rwę kulszową?

fiu..

Wiecie, że podobno w męskim śluzie też są plemniki?

Ja też kiccciu dała bym mu 23
Wiemy i dlatego dziwię się, że jeszcze w ciąży nie jestem. My z BS'em od 2 lat kochamy się tak, że on najpierw wchodzi we mnie normalnie, bez gumki, a zakłada ją dopiero potem, przed samym orgazmem....

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Hej hej

Mam do nadrobienia chyba 3 strony

Na razie robimy z BSem wieeeeeelkie sprzątanie. Podłogi, okna, kurze, itp BS od pół godziny szoruje kibel i stwierdziłam, że te wszystkie pożalsięBoże babcie klozetowe z pkp, pks i galerii mogą się schować chyba dostanie niedługo ładną nagrodę

Ach bo ja tu weszłam napisać że wstawiłam przed chwilą ciasto Iwy- troszkę zmodyfikowałam ilości składników.
OSZ CHOLERA WŁAŚNIE MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO ŻE MIAŁAM DAĆ RODZYNKIII!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

No zobaczymy co wyjdzie. Nie będę opisywać dokładnie czynności, co by nie było żadnych nieporozumień

EDIT: właśnie cały z siebie dumny się nazwał burdel mamą wszystkich babć klozetowych

EDIT 2: właśnie wyjęłam ciacho. Niskie wyszło, ale ładnie wygląda
Na wierzch jeszcze dałam taką czekoladową posypkę uwielbiam czekoladę, jabłka bym wyrzuciła, bo juz powoli zbliżał się ich kres, więc twoje ciasto, Iwa spadło mi z nieba no i BS jaki zadowolony- juz się do niego dobierał
Cieszę się, że się udało

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18805408]A ja miałam dziś ciekawy dzień z BSem, seksik dwa razy, mmm...

Ale się wściekam, bo mamie nagle odwidział się ten Seicento, bo widziała plamkę rdzy Znalazła jakiegoś Suzuki Swifta w paskudnym stanie i kolorze, tapicerca oczoje*bnie żółta z płomieniami, 70km od nas, ale o 300zł tańszy Niewiele brakuje mi do tego, żeby oznajmić, że wycofuję swój udział w tym zakupie, bo nie chcę wydawać ciężko zarobionych pieniędzy na takie gówno [/QUOTE]
Ech, jak sobie pomyślę, że nas też niedługo czeka ten zakup... No może nie tak niedługo, bo na jesieni - chcemy kupić auto dopiero po ślubie, jak już będę miała pozmieniane dokumenty - bo musi być zarejestrowane na mnie, a jak zmienię adres i dowód to wszystkie dokumenty auta też trzeba by było zmieniać... Jak sobie pomyślę jak to szukanie i kupowanie będzie wygladało... Narazie myślimy o tym coby kupić Fiata Pandę, no ale co wyjdzie to się okaże

Cytat:
Napisane przez lunaa20 Pokaż wiadomość
A dostalyście kiedyś ..ekhm..orgazmu bez zadnej pomocy?:P
Właśnie przez sen

Uch... jestem wykończona... weekend u teściów - skończyliśmy rozwozić zaproszenia po stronie BS'a. Ponadto byliśmy u księdza spisać protokół.To akurat było bardzo pozytywne i jestem bardzo mile zaskoczona zachowaniem i podejściem proboszcza. Z gorszych rzeczy to to, że dowiedzieliśmy się, że musimy zrobić sobie jeszcze tzw. katechezy przedślubne - czyli jakieś spotkania w poradni rodzinnej.Ten przedmałzeński, który zrobiliśmy nie wystarczy... No nic, jeszcze 4 miesiące, jakoś musimy się wyrobic... I dostaliśmy karteczki do spowiedzi
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 18:41   #2255
FallenAnn
Rozeznanie

dziewczyny macie jakies fryzurki w intymnych miejscach?

bo ja zawsze gole na zero, ale ostatnio z BSem przeprowadzilam pijacka rozmowe o tresci:
BS: a co powiesz na zrobienie sobie jakiejs intymnej fryzurki? hahahahah
ja: specjalnie dla ciebie zostawie serduszlo!! jupi haha
BS: Bardzo chetnie lol haha
razem: hahaha

to 'haha' pijackie wskazuje na zartobliwy ton rozmowy tylko jak zrobic to serduszko? i jak walczyc z BSem zeby sie do mnie nie dobieral dopoki ono sobie tam nie wyrosnie?
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 18:45   #2256
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość

bo ja zawsze gole na zero, ale ostatnio z BSem przeprowadzilam pijacka rozmowe o tresci:

to 'haha' pijackie wskazuje na zartobliwy ton rozmowy tylko jak zrobic to serduszko? i jak walczyc z BSem zeby sie do mnie nie dobieral dopoki ono sobie tam nie wyrosnie?
Ja mam pipke zimą z włoskiem,a latem na zero i BS mi gooli , a ja ewentualnie poprawiam mamy rózne pomysły "pomiędzy"

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość

Uch... jestem wykończona... weekend u teściów - skończyliśmy rozwozić zaproszenia po stronie BS'a. Ponadto byliśmy u księdza spisać protokół.To akurat było bardzo pozytywne i jestem bardzo mile zaskoczona zachowaniem i podejściem proboszcza. Z gorszych rzeczy to to, że dowiedzieliśmy się, że musimy zrobić sobie jeszcze tzw. katechezy przedślubne - czyli jakieś spotkania w poradni rodzinnej.Ten przedmałzeński, który zrobiliśmy nie wystarczy... No nic, jeszcze 4 miesiące, jakoś musimy się wyrobic... I dostaliśmy karteczki do spowiedzi
Spowiedź nie taka zła, pamietaj tylko, żeby opowiedzieć wszystko ze szczegółami, nawet tymi najpikantniejszymi, gwarantuje i ksiądz i Ty będziecie dobrze się bawić
Stary 2010-04-25, 19:13   #2257
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

fryzurki?? raczej nie robię, kidys robiłam sobie prostokącik lub trójkącik ale wkurzały mnie te włoski i golę się na zero... tak się najlepiej czuję...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 19:57   #2258
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ale Wy wsyztskie takie słodkie jesteście.... takie delikatne... takie dziewczątka
Dobry żart
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 19:59   #2259
madzia2306
Zakorzenienie

mój BS się przeziębił i miał dzisiaj gorączkę pod wieczór szkoda mi go...taki zmarnowany był...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:00   #2260
meggara
Wtajemniczenie

Dziewczyny! podniescie mnie na duchu!
Jestem cała przestraszona dostalam luteine na uregulowanie okresu i mialam ja przyjmowac dwa razy dziiennie miedzy 10-25dniam cyklu.
I tak ją biorę, dzis wypada 14dzien brania luteiny (a cyklu 23dzien) i dostalam dzis okres. Zostal mi jeden dzien brana luteiny a czytalam, ze dopiero po zakonczeniu brania pojawia sie okres (do 7 dni po)
I zupelnie nie wiem co mam z tym fantem począć.
Mialam brac luteine przez dwa cykle i nie wiem czy liczyc ten drugi cykl od dzis?!
Jesli ktos orientuje sie w temacie... prosze o odpowiedz.

u gina mam wizyte dopiero 20stego (bo wtedy mialam byc po dwoch cyklach)
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka

Edytowane przez meggara
Czas edycji: 2010-04-25 o 20:05
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 20:03   #2261
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 26cm_dl Pokaż wiadomość
Czesc jest tu ktos w tym pokoju..
Jasne. Przecież każdy siedzi na wizażu o 4 rano. Po co się wyspać .
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Też bym chciała do ZOO! Ale daaaaleko mam do najbliższego

Oj.. znam ten ból - w czw miałam dokładnie to samo Masakra.. Pij jak najwięcej, rozpuść sobie jakieś elektrolity typu Orsalit (albo od razu jakiś płyn z nimi), pij herbatę czarną..
U mnie jedynie pomaga Loperamid. 2 tabletki, a po kolejnym wypróżnieniu następne 2 i zawsze przechodzi, a sam lek kosztuje grosze.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18815246]Wyperswadowałam mamie tamtego Swifta, znalazłam za to samochód moich marzeń
Matiz, rocznik '99, z wymienioną blacharką, w naprawdę dobrym stanie, srebrny, TANI, w moim mieście Jutro jedziemy go oglądać [/QUOTE]
Nie polecam Matizów. Moja mama miała kiedyś Matiza i po 2 latach sprzedała samochód z salonu, bo nie mogła z nim wyrobić . ,
Polecam Fiata Punto Cudowny samochodzik.
Cytat:
Ale nadrukowałyście!!! Olaboga! Ale już nadrobiłam...

Wiemy i dlatego dziwię się, że jeszcze w ciąży nie jestem. My z BS'em od 2 lat kochamy się tak, że on najpierw wchodzi we mnie normalnie, bez gumki, a zakłada ją dopiero potem, przed samym orgazmem....

Cieszę się, że się udało

Ech, jak sobie pomyślę, że nas też niedługo czeka ten zakup... No może nie tak niedługo, bo na jesieni - chcemy kupić auto dopiero po ślubie, jak już będę miała pozmieniane dokumenty - bo musi być zarejestrowane na mnie, a jak zmienię adres i dowód to wszystkie dokumenty auta też trzeba by było zmieniać... Jak sobie pomyślę jak to szukanie i kupowanie będzie wygladało... Narazie myślimy o tym coby kupić Fiata Pandę, no ale co wyjdzie to się okaże

Właśnie przez sen

Fiat Panda nie ma wspomagania kierownicy i to jest minus. Jeździłam kiedyś.
Cytat:

Króciutki pasek zostawiam..

Edytowane przez Callanthe
Czas edycji: 2010-04-25 o 20:04
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 20:08   #2262
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie jedynie pomaga Loperamid. 2 tabletki, a po kolejnym wypróżnieniu następne 2 i zawsze przechodzi, a sam lek kosztuje grosze.
.
Loperamid czy stoperan i pochodne sa dobre ale przy biegunce o podlozu nerwowym lub wirusowym. Przy zatruciu zatrzymuje biegunke a wraz z nia bakretie i toksyny, ktore ogranizm chce z siebie wydalic.Dlatego polecam bardziej ten wegiel
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-04-25, 20:12   #2263
sexysoul
BAN stały

dosyć już mam na dzisiaj ; <
Stary 2010-04-25, 20:26   #2264
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Loperamid czy stoperan i pochodne sa dobre ale przy biegunce o podlozu nerwowym lub wirusowym. Przy zatruciu zatrzymuje biegunke a wraz z nia bakretie i toksyny, ktore ogranizm chce z siebie wydalic.Dlatego polecam bardziej ten wegiel
Dobrze wiedzieć

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Mm.. Ale mamy dzisiaj widownię.
Stary 2010-04-25, 20:38   #2265
sexysoul
BAN stały

a niech czytają ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 20:43   #2266
meggara
Wtajemniczenie

taaaa niech czytają o mojej luteinie i @
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-04-25, 20:57   #2267
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mój BS się przeziębił i miał dzisiaj gorączkę pod wieczór szkoda mi go...taki zmarnowany był...
Epidemia jakaś??? Mój też nie najlepiej się czuł. Ale zrobiłam mu ulubionego grzańca i widzę, że chyba go nieco postawił na nogi

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Dziewczyny! podniescie mnie na duchu!
Jestem cała przestraszona dostalam luteine na uregulowanie okresu i mialam ja przyjmowac dwa razy dziiennie miedzy 10-25dniam cyklu.
I tak ją biorę, dzis wypada 14dzien brania luteiny (a cyklu 23dzien) i dostalam dzis okres. Zostal mi jeden dzien brana luteiny a czytalam, ze dopiero po zakonczeniu brania pojawia sie okres (do 7 dni po)
I zupelnie nie wiem co mam z tym fantem począć.
Mialam brac luteine przez dwa cykle i nie wiem czy liczyc ten drugi cykl od dzis?!
Jesli ktos orientuje sie w temacie... prosze o odpowiedz.

u gina mam wizyte dopiero 20stego (bo wtedy mialam byc po dwoch cyklach)
No logicznie rzecz biorąc drugi cykl zaczął Ci się dzisiaj... A nie dasz rady umówić się w najbliższych dniach do gina? Może Cię gdzieś wciśnie... Albo w ogóle do jakiegokolwiek, naświetlisz mu sprawę, zapytasz co robić i nie będziesz się zamartwiać

Cytat:
Fiat Panda nie ma wspomagania kierownicy i to jest minus. Jeździłam kiedyś.

Króciutki pasek zostawiam..
Akurat wspomaganie kierownicy to dla mnie nie jest aż taki problem. Zaraz po zrobieniu prawka z Opla corsy, którym jeździłam na kursie przesiadłam się na ... Forda Transita... o takiego http://www.resmoto.com/a_car/ford/op...nsit_t4_01.jpg bo tylko takiego aktualnie posiadaliśmy, a o wspomaganiu można było pomarzyć. Potem śmigałam polonezem szwagra, a jeszcze później starym Uno, więc naprawdę brak wspomagania to dla mnie pikuś Wiadomo, daje komfort jazdy, ale nie jest warunkiem koniecznym.

Ja albo zostawiam szerszy paseczek, albo golę na gładziutko. Zamiennie.
Stary 2010-04-25, 21:06   #2268
sexysoul
BAN stały

Ja na zero, ale ostatnio BS coś wspominał i może zostawie jakiś paseczek;P
Stary 2010-04-25, 21:18   #2269
Ravissante
Wtajemniczenie

BS wlasnie ode mnie pojechal a zaczelo sie ciekawie poprosilam go o masaz najpierw ud potem plecki a w miedzy czasie jego raczki wedrowaly miedzy moje uda niby przypadkiem obcierajac sie tam potem kazalam mu przyniesc balsam i zrobic mi masaz piersi i to obudzilo do zycia jego przyjaciela jak sadze bo gdy spojrzalam na jego spodnie to nie maly namiocik powstal co oczywiscie niezmiernie mnie ucieszylo
zaczelam go gladzic raczka po kroczu a potem on zdjol mi rajstopki i majteczki i wsunol sie jezyczkiem w moja brzoskwinke muskajac ja ustami i drazniac wargami
a potem nawet byla pozycja 69 tylko ze on na mnie mmm i ten jego sztywny penis w moich ustach sama rozkosz
potem on usiadl na lozku a ja bawilam sie nim i soba jednoczesnie mmm cudnie bylo miec w reku jego różdżkę i bawic sie brzoskwinka a potem moja wilgotna dlonia nawilzylam mu przyjaciela i usiadlam na nim ujezdzajac dosc powolnym tempem aby czul najmniejszy ruch ktory tak bardzo przyprawial nas oboje o dreszcze wkoncu on przejol innicjatywe i wchodzac we mnie pewnymi ruchami bzykal mnie na brzegu lozka gdy ja niemal kucalam nad nim a na koncu wziol mnie na pieska bardzo gwaltownie wchodzac we mnnie i obijajac sie o moje posladki
konczac anasikiem rzecz jasna

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:55   #2270
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
BS wlasnie ode mnie pojechal a zaczelo sie ciekawie poprosilam go o masaz najpierw ud potem plecki a w miedzy czasie jego raczki wedrowaly miedzy moje uda niby przypadkiem obcierajac sie tam potem kazalam mu przyniesc balsam i zrobic mi masaz piersi i to obudzilo do zycia jego przyjaciela jak sadze bo gdy spojrzalam na jego spodnie to nie maly namiocik powstal co oczywiscie niezmiernie mnie ucieszylo
zaczelam go gladzic raczka po kroczu a potem on zdjol mi rajstopki i majteczki i wsunol sie jezyczkiem w moja brzoskwinke muskajac ja ustami i drazniac wargami
a potem nawet byla pozycja 69 tylko ze on na mnie mmm i ten jego sztywny penis w moich ustach sama rozkosz
potem on usiadl na lozku a ja bawilam sie nim i soba jednoczesnie mmm cudnie bylo miec w reku jego różdżkę i bawic sie brzoskwinka a potem moja wilgotna dlonia nawilzylam mu przyjaciela i usiadlam na nim ujezdzajac dosc powolnym tempem aby czul najmniejszy ruch ktory tak bardzo przyprawial nas oboje o dreszcze wkoncu on przejol innicjatywe i wchodzac we mnie pewnymi ruchami bzykal mnie na brzegu lozka gdy ja niemal kucalam nad nim a na koncu wziol mnie na pieska bardzo gwaltownie wchodzac we mnnie i obijajac sie o moje posladki
konczac anasikiem rzecz jasna

padłam.
Stary 2010-04-25, 22:04   #2271
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:

padłam.
haha nie znasz tego okreslenia na BSowe cacko ?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Stary 2010-04-25, 22:05   #2272
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Jasne. Przecież każdy siedzi na wizażu o 4 rano. Po co się wyspać .
No dzięki Mi się nie raz zdarzało

Jak się strułam kiedyś, to była lipa, bo na święta Wielkanocne Czyli wszystko pozamykane, lekarz też i męczyłam się 3 dni, ostatecznie wylądowałam z kroplówką
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 22:19   #2273
kicccia
Zakorzenienie

Ravi Twoje opowieści przebijają wszystko
Megg pomóc Ci nie umiem, ale dzwon do gina - napewno Cię gdzieś wciśnie!!!
Jutro mama wychodzi ze szpitalaaaaaaaaaaa!!!! Tż dał mi samochód i jadę po nią

Byliśmy w zoo. Porażka ile ludzi. Normalnie jak na jakimś koncercie... człek na człeku
Dobrej nocy

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 06:37   #2274
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dziś oddaję moją nimfomańską krew, ciekawe, czy na biorcę przejdzie to jak zaraza
Ale trzymajcie kciuki, bo się troszkę boję
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 07:14   #2275
kicccia
Zakorzenienie

Trzymamy

Stary 2010-04-26, 07:23   #2276
Iwa844
Zakorzenienie

Orli, a włożyłaś sobie kamienie do kieszeni, coby się troszkę "dociążyć"? Będzie dobrze, trzymamy kciuki
Ja zaraz śmigam do pracy, a potem jedziemy zBS'em do poradni rodzinnej dowiedzeć się jak jest z tym kursem czy tam katechezami. Mam stresa, bo nie wiem czy się ze wszystkim wyrobimy... Niby jeszcze prawie 4 miesiące, ale ja już taka jestem, że się wszystkim przejmuję
Stary 2010-04-26, 08:38   #2277
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Mam stresa, bo nie wiem czy się ze wszystkim wyrobimy... Niby jeszcze prawie 4 miesiące, ale ja już taka jestem, że się wszystkim przejmuję
Dobra metoda to przejmowanie sie zostawic siłom wyższym,
Wychodzi na zdrowie, a w koncu ten tam u góry dla Którego cały ten zachód o lekcje i katechezy
tez musi mieć co robic
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 10:16   #2278
Ravissante
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18829613]Dziś oddaję moją nimfomańską krew, ciekawe, czy na biorcę przejdzie to jak zaraza
Ale trzymajcie kciuki, bo się troszkę boję [/QUOTE]

nie nawidze oddawania krwii wiec bede bardzo mocno trzymac kciuki za ciebie

ja dzis wkoncu oddaje swoja krew razem z bolem brzucha

Stary 2010-04-26, 12:36   #2279
Jemi91
Rozeznanie

Mój BS też coś dzisiaj wspominał żebym nie goliła na zero... ale tak jest wygodniej, więc jeszcze to przemyślę ;>
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 13:00   #2280
kicccia
Zakorzenienie

Mama wróciła!!! a za miesiąc idzie znowu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości