![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
mam nadzieję że wróci... ja ogolnie go nie lubie i żadko się z nim widujemy
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde mam dziś seminarium.... nic nie mam.... nic nie napisałam.... stoje w miejscu..... jeszcze dzis mam taki durny wykład...... ale nie chce mi się na niego isc ale muuuusze bo już z miesiac mnie na nim nie było....... ![]()
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-12-14 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
hmmm też znałam takiego jednego, który w domu w jednym mieście żona a pracował od pon do pt w innym mieście.. wynajmował wtedy mieszkanie ze mną i z exem.
Oczywiście wieczorkiem telefoniki "co robisz misiu, tęsknię itp" a po telefoniku na miasto i podrywać panienki, które potem spradzał na bzykanko. Nawet jedną miał taką "na stałe" i mówił jej, że się rozwiedzie itp.. ogólnie nic z tego nie było prawdą a ona w to wierzyła, kiedyś próbowałam jej przetłumaczyć jak ryczała z jego powodu, ale "on jej powiedział" i nie było dyskusji ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() Na jego sumienie nie ma co liczyć w takiej sytuacji... sprawa się rozwiąże jak ona się dowie, albo jak przyciśnie go o zaręczyny a on wtedy z nią zerwie. Co do wracania wszystkiego - wiem na swoim przykładzie, że to prawda! To co mam teraz to chyba zadośćuczynienie za wszelkie wylane łzy w życiu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------
No to do ROBOTY kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- a wiesz jak mi się nie chce???? na seminarium poszłam... teraz najadłam się jak... i na wykład mi sie pójść nie chce... tak zimno na dworzu ![]()
#2255 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane... Zaglądnęłam do ostatniego wątku i widzę Dama_Pikowa ban stały?!
![]() Cześć, co u Was. Niestety muszę się przyznać, że trochę o Was zapomniałam... Ale chyba mnie jeszcze pamiętacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam powiedzieć Dzień Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
a ja dobry wieczór
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() nic nie szkodzi ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj co u Ciebie. W skrócie : Axa i Dama - ban stały. Powstało nowe forum do którego link znajduje się kilka stron wcześniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się wczoraj na basen chciało iść, ale poszłam i byłam bardzo zadowolona ![]() Cytat:
Dziewczyny zaczęły wyrażać swoje niepochlebne zdanie na temat forum i administratorów i zostały zbanowane. Część przeniosła się na nowe forum, ale kilka osób w tym ja nie chce korzystać z dwóch (a raczej np ja nie mogę w pracy :/ ), więc jesteśmy tutaj ![]() Trochę się porozbijało, ale ogólnie jest ok ![]() A ja miałam być wieczorem.. ale! Poszłam na basen popływać jak wyszłam z basenu dzwonie do mojego TŻ i pytam co i jak a on mi na to, że wróci późno, bo go właśnie kolega zaprosił do siebie. Myśle sobię ok, ale dziś ?! (nasza miesięcznica wypada a obiecaliśmy sobie spędzać razem czas) stwierdził, że nie ma czasu gadać, bo musi iść i że potem zadzwoni. Oczywiście wracająć do domu rozmyślałam całą drogę czy powinnam sie wkurzyć a właściwie, to że jestem wkurzona i czy powinnam trochę odpuścić. Zdąrzyłam się już całkiem prządnie nakręcić ![]() W "dresiku" z torbą przewieszoną przez ramię podchodzę do drzwii i widzę serduszko.. trochę zmiękłam, no ale otwieram drzwi.. hmm coś nie zamknięte na wszystkie zamki... wchodzę i serio torba wypadła mi z rąk!!! Całe (!!!) mieszkanie ozdobione palącymi się świeczuszkami z głośników sączy się romantyczna muzyka, a przed drzwiami TŻ z czerwonym winem w kieliszkach wział mnie w ramiona i namiętnie pocałował ![]() W sypialni czekało na mnie coś do przebrania... Dziewczyny same wiecie co się mogło potem dziać.. powiem tylko, że po wszystkim zasnęłam tu gdzie leżałam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Kmee - pozazdrościć i życzyć jak najwięcej tak cudownych chwil
![]() Witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
mww dzięki
![]() No na prawdę to była totalna niespodzianka i mi się tak głupio zrobiło, że posądziłam go o to, że zapomniał albo co gorsza wolał iść do kumpla ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() prosze o opowiesc co było potem..... ![]() hehe specjalnie ci zrobil niespodziankę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
Zaaaazdroooszczęęęę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co ty studiujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- uciekam ide na niemiecki buzka dla wszystkich ![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Kmee - świetna niespodzinaka!
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23788339] ![]() co ty studiujesz?[/QUOTE] Podłączam sie pod pytanie ;>
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Kmee
![]() jestem purpurowa z zazdrości ![]() ![]()
#2271 |
Zadomowienie
|
LAVI, ANESZNA
![]() ![]() ZUSKA no zamiera.... ![]() ![]() może mnie też to dotyczy? tzn. naszego związku... ale pocieszające jest to, że na pierwszych 3 etapach mozna, że tak powiem "sie reaktywować" ![]()
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-12-15 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
atlanta może nie jest tak źle może wystarczy z nim pogadać? Ja mojemu kiedyś dla żartu powiedziałam, że nie jest romantyczny i jako porównanie dałam przykłady z bajek i filmów, no i po jakimś czasie dostałam różyczkę.
Nie jest to typ romantyka, może i lepiej, ale wiem, że nic na siłę i nie mogę od niego wymagać serenad pod oknem, serduszek itp.
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
właśnie ;>
ciekawe na jakim etapie ja jestem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
ja to mam jakies pomięszane te etapy bo raz jest cudownie raz do dupska
![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
Powiem mu, że stwierdziłyście, że to super pomysł to jeszcze bardziej będzie z siebie dumny - akurat zdecydowanie powinien, bo na prawdę spisał się na 5+ !
![]() On na codzień nie jest jakiś taki strasznie romantyczny.. chociaż robi bardzo dużo fajnych gestów, a to karteczka na lodówce a to jakiś kwiatek a to pomoże w czymś sam z siebie (no oprócz sprzątania, tu go muszę namówić :P ). A wszystko tak w sam raz, nie za często nie za rzadko. Teraz ja powinnam się czymś wykazać względem niego ![]() ![]() Dokładnie szczegółów nie będę opowiadać, bo nie wiem czy byłby z tego zadowolony ![]() ![]() ps. co to za 6 etapów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ miałaś fajnie, taka niespodzianka ![]() ![]() A akala ad. niespodzianki czy sexu ? ![]()
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Sex !
![]() ![]() ![]() Niespodzianka to wiadomo super... też dałabym 10 ![]() Ciężko to będzie przebić.. chociaż ja mam ten komfort, że mój TŻ nie lubi niespodzianek - on nawet jako prezent woli wiedzieć co dostanie, bo inaczej się złości i nie zdąrzy się nacieszyć perspektywą "prezentu" ![]() Przynajmniej tak teściowie mówią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
witam witam
![]() ![]() a więc moje Panie... bede pisała tak bardzo "łopatologicznie' na miłość (wdł. nauki) składaja sie 3 czynniki: namiętność , intymność i zaangażowanie intymnosc czyli wszystkie pozytywne uczucia i towarzyszace im działania , które wywołuja przywiązanie, bliskość, wzajemną zależność pary od siebie, czyli dbanie o dobro partnera, szacunek do niego, szczescie z faktu, że jest sie obok niego, wzajemne zrozumienie itd. namietność to i pozytywne i negatywne emocje + towarzyszace mu pobudzenie fizyczne ![]() ![]() zaangażowanie czyli decyzje myśli uczucia działania które ą przez nas ukierunkowane na przekształcenie tej naszej relacji (motylki w brzuchu) na trwały związek i co ważne utrzymanie tej relacji tego naszego związku mimo różnych przeszkód itd. i te 3 czynniki się zmieniała w zależności na jakim etapie jestesmy w związku, intymność rośnie na początku ale z czasem zaczyna spadać... namiętność na samym początku rośnie baaaardzo wysoko ale ona też bardzo gwałtowanie spada o wiele szybciej niż intymność, a zaangażowanie pojawia sie bardzo powoli z czasem i im dłużej w związku tym wyższy jego poziom.. w ogóle ja to tak pisze rozpisuje sie ale nie wiem czy mam pisac dalej czy chcecie to czytac czy dac sobie spokoj ![]() napisze jeszcze tylko o tych etapach, jest ich 6: 1. to rozwoj zw. miłosnego 2. zakochanie 3. romantyczne poczatki 4. związek kompletny 5. związek przyjacielksi 6.związek PUSTY ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.