|  2010-12-14, 10:37 | #2251 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

mam nadzieję że wróci... ja ogolnie go nie lubie i  żadko się z nim widujemy

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2010-12-14, 11:03 | #2252 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
      kurde mam dziś seminarium.... nic nie mam.... nic nie napisałam.... stoje w miejscu..... jeszcze dzis mam taki durny wykład...... ale nie chce mi się na niego isc ale muuuusze bo już z miesiac mnie na nim nie było.......   
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-12-14 o 11:07 | |
|     | 
|  2010-12-14, 12:21 | #2253 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: to tu to tam 
				 | 

hmmm też znałam takiego jednego, który w domu w jednym mieście żona a pracował od pon do pt w innym mieście.. wynajmował wtedy mieszkanie ze mną i z exem. Oczywiście wieczorkiem telefoniki "co robisz misiu, tęsknię itp" a po telefoniku na miasto i podrywać panienki, które potem spradzał na bzykanko. Nawet jedną miał taką "na stałe" i mówił jej, że się rozwiedzie itp.. ogólnie nic z tego nie było prawdą a ona w to wierzyła, kiedyś próbowałam jej przetłumaczyć jak ryczała z jego powodu, ale "on jej powiedział" i nie było dyskusji  ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat: 
  już już  ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat: 
  Na jego sumienie nie ma co liczyć w takiej sytuacji... sprawa się rozwiąże jak ona się dowie, albo jak przyciśnie go o zaręczyny a on wtedy z nią zerwie. Co do wracania wszystkiego - wiem na swoim przykładzie, że to prawda! To co mam teraz to chyba zadośćuczynienie za wszelkie wylane łzy w życiu   | ||
|     | 
|  2010-12-14, 16:42 | #2254 | 
| Zadomowienie | 

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- No to do ROBOTY kochana  już już  ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- a wiesz jak mi się nie chce???? na seminarium poszłam... teraz najadłam się jak... i na wykład mi sie pójść nie chce... tak zimno na dworzu  wiem wiem szukam wykretów.... 
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia | 
|     | 
|  2010-12-14, 17:12 | #2255 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Witam Was kochane... Zaglądnęłam do ostatniego wątku i widzę Dama_Pikowa ban stały?!   Co się stało? Cześć, co u Was. Niestety muszę się przyznać, że trochę o Was zapomniałam... Ale chyba mnie jeszcze pamiętacie   | 
|     | 
|  2010-12-14, 17:32 | #2256 | 
| Zakorzenienie | 

Wpadłam powiedzieć Dzień Dobry    | 
|     | 
|  2010-12-14, 18:52 | #2257 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

a ja dobry wieczór   ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat: 
  nic nie szkodzi   
				__________________ Turn on the Light... take a Deep breath... Relax | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-14, 18:57 | #2258 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
   Opowiadaj co u Ciebie. W skrócie : Axa i Dama - ban stały. Powstało nowe forum do którego link znajduje się kilka stron wcześniej   
				__________________ ... | |
|     | 
|  2010-12-15, 10:27 | #2259 | ||
				 | 

Cytat: 
  Mi się wczoraj na basen chciało iść, ale poszłam i byłam bardzo zadowolona  Cytat: 
 Dziewczyny zaczęły wyrażać swoje niepochlebne zdanie na temat forum i administratorów i zostały zbanowane. Część przeniosła się na nowe forum, ale kilka osób w tym ja nie chce korzystać z dwóch (a raczej np ja nie mogę w pracy :/ ), więc jesteśmy tutaj  Trochę się porozbijało, ale ogólnie jest ok  A ja miałam być wieczorem.. ale! Poszłam na basen popływać jak wyszłam z basenu dzwonie do mojego TŻ i pytam co i jak a on mi na to, że wróci późno, bo go właśnie kolega zaprosił do siebie. Myśle sobię ok, ale dziś ?! (nasza miesięcznica wypada a obiecaliśmy sobie spędzać razem czas) stwierdził, że nie ma czasu gadać, bo musi iść i że potem zadzwoni. Oczywiście wracająć do domu rozmyślałam całą drogę czy powinnam sie wkurzyć a właściwie, to że jestem wkurzona i czy powinnam trochę odpuścić. Zdąrzyłam się już całkiem prządnie nakręcić  W "dresiku" z torbą przewieszoną przez ramię podchodzę do drzwii i widzę serduszko.. trochę zmiękłam, no ale otwieram drzwi.. hmm coś nie zamknięte na wszystkie zamki... wchodzę i serio torba wypadła mi z rąk!!! Całe (!!!) mieszkanie ozdobione palącymi się świeczuszkami z głośników sączy się romantyczna muzyka, a przed drzwiami TŻ z czerwonym winem w kieliszkach wział mnie w ramiona i namiętnie pocałował  rozpłynełam się... na stole stała przyszykowana kolacja! W sypialni czekało na mnie coś do przebrania... Dziewczyny same wiecie co się mogło potem dziać.. powiem tylko, że po wszystkim zasnęłam tu gdzie leżałam     | ||
|     | 
|  2010-12-15, 10:39 | #2260 | 
| Zakorzenienie | 

Kmee - pozazdrościć i życzyć jak najwięcej tak cudownych chwil   Witam   | 
|     | 
|  2010-12-15, 10:51 | #2261 | 
				 | 

mww dzięki   No na prawdę to była totalna niespodzianka i mi się tak głupio zrobiło, że posądziłam go o to, że zapomniał albo co gorsza wolał iść do kumpla   | 
|     | 
|  2010-12-15, 11:09 | #2262 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
   zazdraszczam... prosze o opowiesc co było potem.....  hehe specjalnie ci zrobil niespodziankę. | |
|     | 
|  2010-12-15, 12:14 | #2263 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Zaaaazdroooszczęęęę     | 
|     | 
|  2010-12-15, 14:37 | #2265 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  babka przyniosła nam z Akademii Medycznej malutkie dzieciątko (3mies. życia płdowego) w formalinie, po aborcji... mówie Wam.... takie malutkie malutenkie paluszko nosek uszka... aż łza w oczach mi się zakręciła, jak niektóre osoby pozbawiają życia takiej malutkiej bezbronnej istoty.... nie chcę tu nikogo oceniać. 
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia | |
|     | 
|  2010-12-15, 14:39 | #2266 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  co ty studiujesz? | |
|     | 
|  2010-12-15, 14:55 | #2267 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  BOSKO!!!!!!!!!!! zazdroszczę Ci... w moim jakoś romantyzm zamiera..... ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- uciekam ide na niemiecki buzka dla wszystkich   
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia | |
|     | 
|  2010-12-15, 19:18 | #2269 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Kmee - świetna niespodzinaka!   Naprawdę świetnie to zaplanował! [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23788339]  co ty studiujesz?[/QUOTE] Podłączam sie pod pytanie ;> 
				__________________ ... | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-12-15, 20:01 | #2270 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Kmee   jestem purpurowa z zazdrości    
				__________________ Turn on the Light... take a Deep breath... Relax | 
|     | 
|  2010-12-15, 23:10 | #2271 | 
| Zadomowienie | 

LAVI, ANESZNA   a jak myslicie??  ZUSKA no zamiera....  dawniej było więcej romantyzmu.. ateraz troche zamiera... to chyba tak juz jest  w psychologii miłości mówi sie o 6 etapach miłości... jak sie przejdzie przez te 6 etapów to... miłość zamiera <co jest> może mnie też to dotyczy? tzn. naszego związku... ale pocieszające jest to, że na pierwszych 3 etapach mozna, że tak powiem "sie reaktywować"  z późniejszych już trudniej 
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-12-15 o 23:11 | 
|     | 
|  2010-12-16, 10:50 | #2273 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

atlanta może nie jest tak źle może wystarczy z nim pogadać? Ja mojemu kiedyś dla żartu powiedziałam, że nie jest romantyczny i jako porównanie dałam przykłady z bajek i filmów, no i po jakimś czasie dostałam różyczkę. Nie jest to typ romantyka, może i lepiej, ale wiem, że nic na siłę i nie mogę od niego wymagać serenad pod oknem, serduszek itp. 
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-16, 10:54 | #2274 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 

__________________   | |
|     | 
|  2010-12-16, 11:20 | #2275 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

właśnie ;> ciekawe na jakim etapie ja jestem?   | 
|     | 
|  2010-12-16, 11:22 | #2276 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

ja to mam jakies pomięszane te etapy bo raz jest cudownie raz do dupska    
				__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2010-12-16, 13:24 | #2277 | 
				 | 

Powiem mu, że stwierdziłyście, że to super pomysł to jeszcze bardziej będzie z siebie dumny - akurat zdecydowanie powinien, bo na prawdę spisał się na 5+ !   On na codzień nie jest jakiś taki strasznie romantyczny.. chociaż robi bardzo dużo fajnych gestów, a to karteczka na lodówce a to jakiś kwiatek a to pomoże w czymś sam z siebie (no oprócz sprzątania, tu go muszę namówić :P ). A wszystko tak w sam raz, nie za często nie za rzadko. Teraz ja powinnam się czymś wykazać względem niego   Dokładnie szczegółów nie będę opowiadać, bo nie wiem czy byłby z tego zadowolony  ale powiem tak.. w skali od 1 do 5ciu było 10!  ps. co to za 6 etapów  też chcę wiedzieć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     | 
|  2010-12-16, 13:25 | #2278 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 Ależ miałaś fajnie, taka niespodzianka   A akala ad. niespodzianki czy sexu ?   
				__________________   | |
|     | 
|  2010-12-16, 13:43 | #2279 | 
				 | 

Sex !     Niespodzianka to wiadomo super... też dałabym 10  Ciężko to będzie przebić.. chociaż ja mam ten komfort, że mój TŻ nie lubi niespodzianek - on nawet jako prezent woli wiedzieć co dostanie, bo inaczej się złości i nie zdąrzy się nacieszyć perspektywą "prezentu"  Przynajmniej tak teściowie mówią   | 
|     | 
|  2010-12-16, 16:16 | #2280 | 
| Zadomowienie | 

witam witam   z o zdrowie pytam  a więc moje Panie... bede pisała tak bardzo "łopatologicznie' na miłość (wdł. nauki) składaja sie 3 czynniki: namiętność , intymność i zaangażowanie intymnosc czyli wszystkie pozytywne uczucia i towarzyszace im działania , które wywołuja przywiązanie, bliskość, wzajemną zależność pary od siebie, czyli dbanie o dobro partnera, szacunek do niego, szczescie z faktu, że jest sie obok niego, wzajemne zrozumienie itd. namietność to i pozytywne i negatywne emocje + towarzyszace mu pobudzenie fizyczne  wiecie o co chodzi  zachwyt partnerem i za chwilke tesknota za nim, pożądanie go i zazdrość o niego - takie balansowanie zaangażowanie czyli decyzje myśli uczucia działania które ą przez nas ukierunkowane na przekształcenie tej naszej relacji (motylki w brzuchu) na trwały związek i co ważne utrzymanie tej relacji tego naszego związku mimo różnych przeszkód itd. i te 3 czynniki się zmieniała w zależności na jakim etapie jestesmy w związku, intymność rośnie na początku ale z czasem zaczyna spadać... namiętność na samym początku rośnie baaaardzo wysoko ale ona też bardzo gwałtowanie spada o wiele szybciej niż intymność, a zaangażowanie pojawia sie bardzo powoli z czasem i im dłużej w związku tym wyższy jego poziom.. w ogóle ja to tak pisze rozpisuje sie ale nie wiem czy mam pisac dalej czy chcecie to czytac czy dac sobie spokoj  napisze jeszcze tylko o tych etapach, jest ich 6: 1. to rozwoj zw. miłosnego 2. zakochanie 3. romantyczne poczatki 4. związek kompletny 5. związek przyjacielksi 6.związek PUSTY  i jego rozpad..... 
				__________________ elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.