|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Na pewno Cię upcha i będzie super
![]() Moja kuzynka załatwiła mi miejsce dla osoby towarzyszącej dla kolegi na 2 dni przed ślubem ![]() ![]() Zadzwoń i spytaj się, to nic nie kosztuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Rozeznanie
|
No przestan,nie rezygnuj . Zadzwon,sprobuj. Przeciez mozesz nawet spac na materacu w pokoju brata jesli o to chodzi,a byc moze ktos sie rozchoruje i miejsce zwolni. Jedz bez niego,po pierwsze on nie moze czuc ze ustawiasz sobie zawsze wszystko pod niego - wiem ze to powazny zwiazek ale ty masz tylko 19 lat i nie możesz żyć jak dobra żonka,nie możecie mieć wszystkiego wspólnie bo za parę lat ześwirujesz,a kiedy pójdziesz na studia,bedziesz miała własnych oddzielnych znajomych bedzie wam trudniej. Plus nie możesz wybierać między facetem a rodziną. Pielęgnuj jedno i drugie,jedź do rodziny,staraj sie jechać na ślub,nawet sama,bo z facetami bywa różnie,a rodzina,jaka by nie była,zawsze jest.
![]() |
#2404 |
Konto usunięte
|
BS ma ostatnio jakąś serię rozwalania mnie na łopatki.
Dziś tuż po przyjściu, ni stąd, ni z owąd, palnął "Nie zostawiaj mnie dla murzyna." Ja oczywiście mina typu "ale o co chodzi", więc opowiedział, że śniło mu się właśnie coś takiego, opisując dokładnie, co owemu murzynkowi biednemu zrobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Mam teraz chwilkę, więc... może ubiorę w słowa coś dla Was...
Po weselu mieliśmy spać w pokoju, który znajdował się na górze, nad lokalem. Za każdym razem, gdy trzeba było coś przynieść stamtąd, szliśmy osobno, coby sięnie zapomnieć i tam nie zostać ![]() ![]() to jeszcze nie koniec... leżałam wykończona w poprzek na łóżku... BS zajął się znów moją cipką... lizał łechtaczkę, wsuwał język do środka... posuwał mnie palcami... najpierw jednym, potem dołączył drugi... wie dobrze że łatwiej mi dojść w ten sposób. mocno, coraz szybciej.... poczyłam jak rozlewa się po mnie ciepła fala.... potem następna i jeszcze, jeszcze więcej... takiego orgazmu, orgazmów...chyba jeszcze nigdy nie miałam... straciłam poczucie czasu i rzeczywistości... wpół leżałam, wpół wisiałam na łóżku dochodząc do siebie... to jeszcze nawet nie koniec nocy poślubnej... ale muszę sobie zrobić przerwę, bo jak sobie to wszystko przypomniałam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Rozeznanie
|
Już nic nie załatwię, bo teraz to mi głupio dzwonić, booo najpierw potwierdziłam, że będziemy, jak minął termin ostatecznych odpowiedzi to jeszcze potem wyszedł ten aparat i zadzwoniłam, że przepraszam ale czy może mnie wykreślić z listy, a ona mnie namawiała i zadzwoniła tydzień temu jak już była na sali załatwiać wszystko i potwierdziłam, że nie. Mam nauczkę na przyszłość i tyle.
![]() A z tym Toruniem, to nawet nie bardzo mam kasę, bo ciągle BS mi kupuje fajki etc, a ja jeszcze tak naprawdę nie dostałam pełnej wypłaty, bo poprzednio dostałam połowę (pracowałam tylko dwa tygodnie) i w sumie musiałam spłacić długi i nie zostało mi prawie nic, a pieniążki od mamy - nie oszukujmy się ale to za mało na samodzielne mieszkanie, biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że jestem naprawdę pieprzoną zakupoholiczką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Iwcia ale super! Gratuluję Ci z całego serca i cieszę się strasznie!!!!!!
![]() Noc poślubna mrrrr! czekam na dalsze relacje! prześliczne zdjęcie! Jemi też uważam, że Twój Bs jest samolubny. Być może tego nie dostrzega ale przypomnij mu, nakieruj, że związek trzeba pielęgnować i dbać o drugą osobę nie tylko o siebie! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21593065]BS ma ostatnio jakąś serię rozwalania mnie na łopatki.
Dziś tuż po przyjściu, ni stąd, ni z owąd, palnął "Nie zostawiaj mnie dla murzyna." Ja oczywiście mina typu "ale o co chodzi", więc opowiedział, że śniło mu się właśnie coś takiego, opisując dokładnie, co owemu murzynkowi biednemu zrobił ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwa wiesz, że mi autentycznie jak pomysle o tym jak musiało Wam być cudownie, aż łzy do oczu płyną, ja nie wiem, może jaka psychiczna jestem czy co, ale jestem wzruszona i napięta waszym podekscytowaniem, PIEKNIE PIEKNIE PIĘKNIEnaprawde brak słów moje gratulacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Labi o tym samym myślałam jak czytałam!!!! aż mi się słabo i miło równocześnie robiło na myśl jakie musieli czuć podekscytowanie w takiej długo wyczekiwanej chwili............to jest takie romantyczneeeeeeee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego, to uwielbiam to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic, miękka jestem ![]()
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie ciepłe słowa... I powiem Wam jedno... warto było czekać te 3 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia zdjęcia, jak tylko jakieś dostaniesz
![]() ![]()
#2414 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy dziś jechać na plener, ale się rozpadało, prawdopodobnie jedziemy jutro. Zbieranie wszystkich zdjęć potrwa pewnie z miesiąc, bo tych paparazzich trochę było. Ale stopniowo będę je wrzucać do albumu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Piknie
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-08-24 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Wtajemniczenie
|
No dupek
![]() Cytat:
![]() 2. a wiesz, ze kiedys mi powiedzial mierząc mnie rozbierajacym wzrokiem: "ze mogl poczekac na mnie" ![]() oczywiscie mnie zatkalo ze slowa nie umialam wydusic. A wtedy jeszcze bylam skromna i nie nimfa ![]() Iwa - cudownie! Jakie to jest Piekne! Chyba najwspanialszy opis milosci (w doslownym znaczeniu tego slowa) jaki czytalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję i wszystkiego naaaaj naj naj najlpeszego. I że tyle wytrzymaliście ![]() ![]() Kicia ale masz włosy ![]() A co do przykazań: z kilkoma się nie zgadzam, ale cóż ![]()
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Labi czemu malutkie robaczki?
![]() Dziękuję Chaigata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Bo tak jakoś drobno wyszliście, wtuleni w siebie jak takie słodziaki małe... eh
chyba mi się instynkt macierzyński włacza ![]() ![]()
#2422 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale coś w tym jest. tez sobie zrobimy taki celibat przed ślubem. To uczucie jak w końcu się ma ukochaną osobę, to zbliżenie... To na prawdę musiało być niesamowite... Iwcia, Iwcia ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
aaaa IWA jaka cudna noc poślubna, siedzę z uśmiechem od ucha do ucha
![]()
#2424 |
Konto usunięte
|
Łaaa, pierwszy raz od dawna wyszłam na miasto... Spędziłam wieczór z ośmioma facetami łącznie, tzn. zmieniali się przy mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21603483]Łaaa, pierwszy raz od dawna wyszłam na miasto... Spędziłam wieczór z ośmioma facetami łącznie, tzn. zmieniali się przy mnie
![]() ![]() ![]() Czy juz jest jutro? Bo przy Twoim poście jest napisane "dzisiaj"... ![]() ![]() Hej wszystkim Nimfom i milego dnia. To że przy moim poście jest godzina 7 z kawałkiem, to jest naprawdę niebywałe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ogóle gratulacje i mnóstwo szczęścia ![]() my ostatnio mieliśmy mieć 12 dni przerwy. i.......nie dało rady... ![]() ![]() Edytowane przez Iwa181p Czas edycji: 2010-08-25 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto czekać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to przeczytałam poczułam się jakbym to ja miała taką noc poślubną... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Gratulację cudownej nocy poślubnej i tej wytrwałości w celibacie ![]() No to pierwsza nimfa została zniewolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Więc tak: O 20 BSik podprowadził mnie na miejsce, gdzie spotkałam się z dwoma kumplami. BS poszedł w swoją stronę, a ja z nimi do knajpki z 200 rodzajami piwa... Mieliśmy ustalać szczegóły przyszłych gier, ale brakowało kluczowej osoby, więc napisałam esa do innego kumpla, który też w tym siedzi. Zadzwonił od razu zachwycony i chętny, po pół godziny dołączył do nas ze swoim znajomym, więc siedzieliśmy już w piątkę. W końcu stwierdziliśmy, że idziemy do innego lokalu, szliśmy główną ulicą starówki i zostałam zaatakowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namotałam pewnie z tymi osobami, co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
E tam, ja zrozumiałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Czyyy może mi ktoś podpowiedzieć, bo już nie wiem czy jechać do tego Torunia czy nie? ![]() Bs mi dzisiaj mówił żebym jechała i w ogóle... ale jestem trochę zła za to wesele, na które nie poszliśmy z racji czego? chyba imprezy ;] nawet nie przeprosił tylko chyba twierdzi, że się czepiam. Z jednej strony się boję go puścić samego, bo w sumie nie wiem co tam się dzieje na imprezach, jakie są panny etc, a z drugiej strony nie mam kasy, 200zł na jedną noc średnio mi się widzi wydawać..i już nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.