![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() ![]() E, wściekłam się, bo się okazało, że nam w planie w 1 roku za mało ects i teraz wszyscy muszą chodzić na jakąś szczególową dydaktykę biol... a tak to jest od 8 do 16.30 zaj. w pt. w tym 2 h przerwy. A bez tego miałabym na 13 odrazu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Kmee pakuję dla Ciebie już te wełniaczki ![]() jeej, szkoła się zaczęła to wątek zaraz pajęczyną zarośnie ![]()
![]() |
#2432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziu - ja chodzilam do szkoly w Bytomiu ![]() ![]() az mi cieplo na sercu jak pomysle, ze ktoras nimfa bedzie tak blisko ![]() a dla mnie byla najfajniejsza, gdy sie uczylam tego, co mnie interesowalo ![]() ![]() w ogole dziewczyny jaki dzis mialam dzien! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Recept narazie nie przyjmuje ale leki "OTC" spokojnie pomalu opanowuje ![]() ale jestem z siebie dumna jak paw! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
megg
![]() ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-04 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | ||||
Konto usunięte
|
To chociaż wiesz, ze wszystko wciśniesz na nie
Cytat:
Cytat:
![]() Tak coś koło 50zł ![]() Brałam kota ze schroniska, dałam za niego 10zł, bo młody i chory był, rzucił się na mnie jako pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dowiedziałam się w szkole, że za tydzień mam prezentację ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-12-05 o 01:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
reeva całkiem fajne łydeczki
![]() Ja zaraz padnę, byli u mnie goście, specjalnie nie kupiłam słodyczy żeby mnie nie kusiło, to oczywiście nanieśli i nie wszystko zjedli... i teraz wchrzaniam pierniczki, wafelki i czekoladę piernikową ze śliwką ![]() Kiedy rzucę słodkie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Konto usunięte
|
Ale jestem Wam wdzięczna, że nie zaspamowałyście dziś forum, nie miałabym siły nadrabiać
![]() Trzy razy dziś jechałam na wykłady i wszystkie trzy odwołane z różnych przyczyn... Spędziłam kilka h u BS, poseksiliśmy się ostro, a potem... zasnęłam. Wreszcie musiałam jechać na wykład, którego nie było, ale z laskami z roku zorganizowałyśmy cały kierunek i poszliśmy się bawić do klubu. BS też przyszedł, sporo osób się stawiło na wezwanie. Zmyłam się szybciej, bo oczy już mi się zamykały. I była niezręczna sytuacja pewna... Jest koleś, przystojny, przesympatyczny, naprawdę mógłby zdobyć większość lasek. Ale nie zachowuje się jak jakiś macho, jest zupełnie skromny, jakby nieświadomy tego - po prostu gentleman. I ma na oku jedną tylko - mnie. Cały czas się kręcił wokół mnie, wcześniej jak czekaliśmy na wykłady zagajał, a teraz nawet jak siedziałam BSowi na kolanach to on podszedł z pytaniem, jak wracam do domu, czy nic mi nie będzie - wie, że mieszkam w nieciekawej dzielnicy. A jak się żegnaliśmy, chciałam go tradycyjnie objąć na pożegnanie, a ten mnie złapał w pół i wyciągnął na parkiet siłą. Aż się bałam, że BS zrobi dym, ale chyba nawet nie widział, albo nie zwrócił uwagi. Wyrwałam się gościowi i pożegnałam się z resztą, ale jakoś tak dziwnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Orli zazdroszczę ostrego sekszenia
![]() A co do tego kolesia, to hmm. Nie wiem jak to odbierasz i nie chcę czegoś palnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jasne, że z jednej strony to mi podbija ego, ale z drugiej jakoś tak dziwnie się z tym czuję. Ten koleś zagajał do mnie, podrywał, jakby mój BS nie stał obok, zupełnie się nim nie przejmował... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
A Ty jak na to reagowałaś? Wspominałaś coś o BSie w rozmowach z tym gościem? Wiem, że BS był obok ale niektórym trzeba wywalić kawę na ławę... zresztą może facet po prostu chciał mieć miłe towarzystwo na chwilę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Świetna taktyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Chaigata ja składam zamówienie na takie mundurkowe rękawiczki ![]() ![]() Orli w sumie nie przegiął, ale jeśli nie da spokoju to zapewne wiesz że trzeba to załatwić bardzo delikatnie by znajomego nie urazić ![]() ![]() A tak btw to jak BS reagowal na tego typu teksty tego jegomościa? ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-10-05 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22491163]Ale jestem Wam wdzięczna, że nie zaspamowałyście dziś forum, nie miałabym siły nadrabiać
![]() Trzy razy dziś jechałam na wykłady i wszystkie trzy odwołane z różnych przyczyn... Spędziłam kilka h u BS, poseksiliśmy się ostro, a potem... zasnęłam. Wreszcie musiałam jechać na wykład, którego nie było, ale z laskami z roku zorganizowałyśmy cały kierunek i poszliśmy się bawić do klubu. BS też przyszedł, sporo osób się stawiło na wezwanie. Zmyłam się szybciej, bo oczy już mi się zamykały. I była niezręczna sytuacja pewna... Jest koleś, przystojny, przesympatyczny, naprawdę mógłby zdobyć większość lasek. Ale nie zachowuje się jak jakiś macho, jest zupełnie skromny, jakby nieświadomy tego - po prostu gentleman. I ma na oku jedną tylko - mnie. Cały czas się kręcił wokół mnie, wcześniej jak czekaliśmy na wykłady zagajał, a teraz nawet jak siedziałam BSowi na kolanach to on podszedł z pytaniem, jak wracam do domu, czy nic mi nie będzie - wie, że mieszkam w nieciekawej dzielnicy. A jak się żegnaliśmy, chciałam go tradycyjnie objąć na pożegnanie, a ten mnie złapał w pół i wyciągnął na parkiet siłą. Aż się bałam, że BS zrobi dym, ale chyba nawet nie widział, albo nie zwrócił uwagi. Wyrwałam się gościowi i pożegnałam się z resztą, ale jakoś tak dziwnie...[/QUOTE] A co tutaj za problem? Nie widzę tu nic niezręcznego. Tak jak napisałaś - gentleman. Podobasz mu się , pewnie,ale jest świadom tego,że jesteś z kimś innym,skoro jest gentlemanem nie przekroczy postawionej granicy więc ciesz się adoracją bo czy to,że jesteś z jednym facetem,znaczy,że inni nie mają prawo cię podziwiać? ![]()
![]() |
#2444 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tu, jasne, że mają i powiem nieskromnie, że trochę ich jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Orlica - ciesz się adoracją, ale prawdziwy dżentelmen tak się nie zachowuje (moim skromnym zdaniem)..przez te Twoje opowieści o pająkach całą noc śniło mi się, że u mnie w domu komuś uciekły DWA PTASZNIKI no i oczywiście wszędzie bałam się usiąść żeby mi zaraz z jakiegoś zakamarka pajol nie wylazł.. a ja panicznie boję się pająków..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
BAN stały
|
Ja nigdy kociaka ze schroniska nie brała, wszystkie moje to znajdy były, a Tabi jest z Gumtree
![]() Wiem, że jak bierzesz ze schroniska to najpierw z Tobą rozmawiają czy się nadajesz, a później podpisujesz dokumenty, że będziesz dbać o zwierzaka. Nie ociągam się tylko miałam mnóstwo załatwiania, ciężki czas w pracy itd. I co, skusiłaś się w końcu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
.
Nie ociągam się tylko miałam mnóstwo załatwiania, ciężki czas w pracy itd. Axa, a ja przeczytałam..obciągam.. ![]() Też przygarnę kotka, wiem, ze w zoologicznym na moim osiedlu często mają kociaki do wydania..trochę się boję, bo mnie 8-9 h nie ma w domu, ale tak bardzo chcę kocurka żeby go miziać wieczorami, żeby mi mruczał do uszka, leżał na kolanach.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Axa tak, ale na róż ...
a ja coś mam źle psychicznie od wczoraj taka totalna obojętność pomieszana z lekkim poddenerwowaniem dziż już nerwy nerwy nerwy, a właściwie to dopiero wstałam i jak czytam co orli zrobiła i co sie nie stało, to od razu mam myśl - z moim obecnym stanie, po prostu by mi sie nie chciało, i zabiłabym kogokolwiek, kto by mi się napatoczył pod nogi, nawet dżentelmena ![]() hormony mi wariują, jutro md ![]() ![]()
#2449 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
reeva a co z nóżką??? coś nie tak??? bo ja nie widze
![]() ![]()
#2451 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
essence silky touch blush, kolor 10 adorable
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- a co ciekawe, jak patrzę na str essence, to tam mój kolor ma zupełnie inny niż tutaj mój w pudełku, mój tam na foto to raczej 20 albo nawet 30, na bank nie jest różowy, a raczej taki łososiowy ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- bardziej 20
#2453 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22489668]
Brałam kota ze schroniska, dałam za niego 10zł, bo młody i chory był, rzucił się na mnie jako pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] poruszyła mnie ta historyjka ![]() ![]() ![]() ja chce KOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
jeju nie wiem co się ze mną dzieje, samopoczucie fa tal ne jakby głowa się gotowała i mysli: a czemu nie nie przytuszlisz, a czemu nie pocałujesz drazliwośc i czepianie się o bzdury, ten okres jest najtrudniejszy, bo najwięcej kłótni się robi miałam dzis z rana super seks
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Aj, Labi
![]() Ja chyba się wybiorę jutro do schroniska, bo dziś mam zajęcia.
#2456 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę po sterylce, więc dzieciak odpada, wtedy te pieniądze będą już odłożone na wszelki wypadek. Śliczny maluch, no ![]()
![]() |
#2459 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Konto usunięte
|
Chodzi o to, że niby wygląda normalnie ale jest za szeroka na wysokie kozaki
![]() ![]() ![]() Do tego kotek był chory na koci katar i miał całe zaklejone oczy i kichał śmierdząco. Leczyliśmy go zastrzykami przez dwa czy trzy miechy. Ale za to teraz jest zdrów w pełni, ma piękne futro i wbija w masę ![]() ![]() Szykuję się do szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.