|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
ja byłam w zoo w poznaniu i we wroo i jakoś nigdy zachwycona nie wychodziłam, ale to ja tak mam tylko
tak samo dziwie się jak można trzymac w wieżowcu w malym mieszkanku wilczura
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem trzymanie większego psa w bloku to szaleństwo...
Kochane uciekam coś wszamać (mam ochotę na zapiekankę) i do domku, maseczka, mycie głowy, peeling ciała i oliwka... |
|
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie większość ludzi, którzy takie psy mają wcale nie spełnia tego obowiązku. U nas w bloku jest pies w typie dobermana, ale mam nadzieję, że mieszka w tych większych mieszkaniach, a nie tak jak nasze 25 m. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
pyyyyszne mu wyszło.A teraz earl grey z gryczanym miodem ![]() Trochę szydełka, może książka i spaciu, bo jutro.... wiadomo co.
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
Bleee jutro pierwszy dzień nowego semestru... Z jednej strony chce mi się jechać ale z drugiej ani trochę
![]() Kozaki trzeba kupić, znowu będzie problem Chciałabym normalne do kolan ale nie wiem czy znajdą się na moje szerokie łydki, w zeszłym roku niestety nie znalazłam Miałam robin hoody do połowy łydki, które aż tak zbytnio mi się nie podobały, wygrzebywałam też stare i całkiem je zaorałam
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22466230]Bleee jutro pierwszy dzień nowego semestru... Z jednej strony chce mi się jechać ale z drugiej ani trochę
![]() Kozaki trzeba kupić, znowu będzie problem Chciałabym normalne do kolan ale nie wiem czy znajdą się na moje szerokie łydki, w zeszłym roku niestety nie znalazłam Miałam robin hoody do połowy łydki, które aż tak zbytnio mi się nie podobały, wygrzebywałam też stare i całkiem je zaorałam [/QUOTE]ee, daj spokój, jeszcze kilka godzin wakacji Ja mam kozaki z zeszłego roku, ale cholera zimno mi w nich. A nie upcham nie wiadomo jakich skarpet. Mam Emu, ale na deszcz się nie nadają... pomijając że mi w nich zimno w zimę, a mam po kilka skarpet tam wsadzonych ![]() Jest tyllle ślicznych butów, tylko za co je kupić i gdzie je schować
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam chude łydki... i jak chcę kupic buty w sklepie typu CCC lub deichmann to zawsze są strasznie szerokie dla mnie w łydkach
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Chai narobiłaś mi smaka
ale ja sobie dzisiaj fajny obiadek zrobiłam i zdrowy, klopsiki z chudego mięska z sosem szpinakowym i razowym makaronem. Oczywiście po południu musiałam wszamać bajaderkę reeva świetnie Cię rozumiem. Ja ciągle rozdarta między brakiem motywacji do nauki/pracy a poczuciem rozlazłości i pretensji do siebie, że jestem leniwa... |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
no, ja jedne kozaki musiałam zwężać po zakupie
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam rozmiar 39 nuta a łydki mam chyba wychodzi na to za szczuple do rozmiaru stopy no i zawsze musze szukać i szukać dobrych butów a co najgorsze w tym roku mnie to czeka
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z glanami problemu nie było, ale też obawiam się tej zimy, bo wspomniane kozaki już mi się rozwaliły po 3 latach eksploatacji ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
To i tak dobre kozaki, co 3 lata wytrzymały...
Ja się już boję tej zimy, brrrr. Taki zmarźluch ze mnie. |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() al e w tym roku to nie wiem co to będzie ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- powiem więcej wspomniane kozaki w stanie ogólnym tez sa bardzo dobre, tylko podeszwa pekła i nie wiem co z tym zrobić i czy da sie jeszcze coś z tym zrobić ja strasznie dbam o buty
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brrr.Dla mnie za zimno na glany w zimę. Ale w nich można łaaaazić tyleCo prawda ja swoich już nie mam, ale jak są dobre glany to służą na lata.
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Chai ja mam takie śmiechowe grube skarpety pod glany
, ale fakt, jest zimnoZaraz Orli przyjdzie z Cosinusa ![]() a Axa znowu się ociagą ![]() Kmee to z Młodym Ogierem harcuje ![]() mww poszła do różowego i taaaaaa eh ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- call chyba dalej ma focha, a szkoda... Ravi w szkole chyba też ![]() Tu podgląduje, a Iwa też
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedzcie mi ile wychodzi wam miesięcznie na 1 kotka?
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Labi ale wszystkie podsumowałaś
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Tu się zdjęciami pochwali wakacyjnymi ![]() A Iwa pewnie pełni małżeńskie obowiązki
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
a jakąś wenę mam dziś, to chyba po tej maseczce oczyszczającej
a przydałoby mi sie jakieś einen erotischen doznanien
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- a ja mam ochotę udziergać jakąś tru mroczną różę... ![]() a co do sexu... szczerze? zeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- a mi się śniło, że miałam z Labi mieszkać
|
|
#2392 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Chai ja się boję dziwnych ruchów, cokolwiek to znaczy
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22468311]frykcyjne?
[/QUOTE]Cytat:
U mnie to normalne, bo śni mi się np. że moja babcia jest patyczakiem i mieszka na drzewie ![]()
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie gadaj z tą gąsieniczka, bo ja mam ksywę taką jedną : dżdżowniczka mówił tak na mnie ex, BS gada czasem, i jeden kolega mówił, ż emu się z dżdżowniczką kojarzę
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a przypomnijcie mi, te co jutro zaczynają, co studiujecie?
Pewnie kiedyś wspominałyście ale może bardzo dawno Ja zaczynam we wtorek dopiero, gdybym zdała tą fizjologię to bym już jutro no ale trudno. Ten rok przeznacze na dokończenie najpierw jednego kierunku
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
Ja Historię sztuki... jutro zaczynam.. I wcale bardzo mi się nie podoba wstawanie o 6.32 żeby iść na zajęcia z plastyki a potem ikonologię wnętrz sakralnych i lektorat z łaciny
Szczegolnie,ze z moim zdrowiem jest coś poważnie nie tak
|
|
#2399 | |
|
Wtajemniczenie
|
małpiaste maja podobno penisy 3cm
adekwatne do ich żeńskich odpowiednikow Cytat:
![]() Hmmm ciezko mi okreslic... tak pi razy drzwi: karma sucha ten wiekszy wor (5kg? )- ok 13zlmokra 12saszetek - ok 12zl plus smietanka - ??? bo kot przy okazji pije... a w zimie żwirek 10l - 10zl (lidl jest taniiii! )i to tak starczy na miesiąc dla mojego kociaka. Przy okazji uzywi sie troche myszami rano dostaje max poł saszetki mokrej (wiecej nie zje i pozniej zostaje ) a w ciagu dnia sucha karma ile tam chce. Czasami dostaje na obiad jedna wątrobke (20gr) kawałek gulaszu z kurczaka/indyka surowego (tez jakies 20gr) lub jak marudzi żółtko na ząb ![]() Moja kotka jest drobna i nie tucze jej bo jest sterylizowana i nie chce jej spaść. Kupuje na zmiane kitiket oraz whiskas (czasem friskies) zarowno mokre jak i suche tych firm. O i raz na kwartal odrobaczenie ok 15-20zl zaleznie od wizyty. Ogolnie koty nie sa drogie w utrzymaniu ![]() i wez kociaka sterylizowanego ze schroniska. Odpada sterylizacja (ok 120zl) lub kastracja (ok 90zl) ceny malomiasteczkowe
|
|
|
#2400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rozbrajacie mnie ![]() Co się dzieje..? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

pyyyyszne mu wyszło.

Chciałabym normalne do kolan ale nie wiem czy znajdą się na moje szerokie łydki, w zeszłym roku niestety nie znalazłam
Miałam robin hoody do połowy łydki, które aż tak zbytnio mi się nie podobały, wygrzebywałam też stare i całkiem je zaorałam 

ale ja sobie dzisiaj fajny obiadek zrobiłam i zdrowy, klopsiki z chudego mięska z sosem szpinakowym i razowym makaronem. Oczywiście po południu musiałam wszamać bajaderkę