![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
oni i tak mają trochę przekichane ze mna, bo ja z deka pyskata jestem cholera, a tak sie staram
![]() postanowienie noworoczne: nie wdawać sie w dyskusje z szefostwem ![]() nic mi nie wiadomo o żadnym wolnym, nic mi nie mówili, ja musze się tam dopytac
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-01-05 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a zaraz ją wyjmuję .. jest taka z masą czosnku i ziół ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja Cię chyba udusze! KOOOOOCHAM wszystko co związane z czosnkiem! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
u mnie jak jest moja rodzina cała w domu, to połowę gada się po angielsku a połowe po polsku
![]()
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero za rok o ile dobrze pójdzie będę mogła to praktykować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
w sumie bycie kurką na razie mnie fascynuje i odnajduje w tym nowe wyzwania :P ciekawe kiedy mi się znudzi (i co wtedy wycierpi biedny tż
![]() Lav nie martw się nastawieniem rodziny, znam wiele osób, które zrobiły coś nie zważając na "dobre" rady rodziny i bardzo dobrze na tym wyszły. Nawet mój znajomy, który poszedł do zawodówki, bo rodzice mu wmówili, że do niczego innego się nie nadaje... a potem pod wpływem dziewczyny zrobił maturę, skończył studia i całkiem nieźle im się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
noooooooooooo
![]() rodzice potrafią, oj potrafią ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- no do mnie wczoraj na skypie kuzynka dzwoniła i większośc gadała po angielsku, mówiłam o tym Bsowi, nie dowierzał, to puściłam mu i zacieszał jak głupek, bo to przeca anglista
#2530 |
Zakorzenienie
|
Nooo obyś była nowoczesną kurką i oby Ci się nigdy nie znudziło!
![]() Dzięki dziewczęta wam za pocieszenie ![]() ![]() Ostatnio właśnie rozmawiałam z gościem z Indii na skype i naprawdę bardzo fajnie mi się z nim rozmawiało po mino, że nie rozumiałam może wszystkiego ale rozmawiałam z nim nawet na tematy o jaki bym nie podejrzewała, że umiem rozmawiać ![]()
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Lavi - dziewczyny dobrze mówią, zbierz w sobie siły i pokaż mamie jak bardzo się myli... Dzisiaj siedzę w pracy (jako jedyna kobieta ![]() Zapaszki - temat rzeka... w autobusach szczególnie latem fiu fiu - odlot... siedzę w biurze z kobietą, która czasami tak czadzi, że aż mi nos wykręca.... wstyd mi, bo jak ktoś wchodzi do biura to sobie może pomyśleć, że to ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
oj dzisiaj miałam taki zapaszek w autobusie że myślałam że zwymiotuję od tego smrodu jakiś gościu wszedł z tłustymi wlosami takimi aż żółtymi i do tego tak śmierdzial sikami że az sie ludzie odsuwali od niego
![]()
#2533 | |
Zakorzenienie
|
buehahahhahaha ale wytłumaczenie, że się nie pobrudziła!!! WYMIĘKAM
![]() madzia - ja bym się nie prawie, tylko na pewno porzygała.. bo i przed kompem jak przeczytałam to już mi wszystko do gardła się cofnęło. Nienawidzę brudasów ![]() Mój TŻ się śmieje ze mnie, że nawet na noc psikam się dezodorantami, albo, że podmywam się praktycznie po każdym sikaniu... ![]() Może to i pedantyzm, ale tak już mam ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() Chociaż ja wczoraj wyszłam z domu - poszliśmy do kina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam kupionego office'a ale ciiiii...
![]() |
#2538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() LABI cicho ostatnio jestes na uncens. ![]() ![]() MWW ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- o bożeno.....
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki plan, ale cóż z niego wyjdzie... ![]() Brak porannego prysznica bo po co?! - takie samo "wytłumaczenie " słyszę od znajomych. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tu takie zapaszki... kolezanke (tzn. bardziej dziewczyna u mnie na roku) mam taka co smierdzi od niej jak.... ubrania wlosy tluste wszystko łeee ! aż kiedyś babka na ćwiczeniach (na 1 roku) jej powiedziała, czy wie co to mydło? szok....
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
![]() jej ale wstyyyyyd !!!!! ![]() dobrze! ktoś to musiał jej powiedzieć! |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Powiedziała jej tak wprost? Wg mnie to pokazała brak kultury z jednej strony. Postawmy się na miejscu tej dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
Wiesz brak kultury to jedno, ale jest pedagogiem a pedagog w końcu ma wychowywać. Chociaż teraz to coraz mniej się o tym pamięta od czego w ogóle są nauczyciele
![]() Dzieciornia biega bez rodziców, bo są zbyt zajęci na wychowywanie, w szkole nauczyciel boi się cokolwiek powiedzieć i wyrastają potem zakały społeczeństwa. Powinna najpierw porozmawiać z rodzicami (żeby się upewnić czy nie ma problemów zdrowotnych) a jak to nic nie da to potem dziecku powiedzieć. Czasem efekt zawstydzenia przy wszystkich może dać rezultaty, w końcu to dla jej dobra.. wyobrażasz sobie jak ona ma znaleźć tak faceta, zakochać się, mieć rodzinę i być szczęśliwa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Co do pierwszego to się zgadzam. Ostatnio nam o tym nawet wychowawczyni mówiła, że widać kogo rodzice się interesują dzieckiem a kogo nie, co prawda nie chodziło tu o higienę ale o wychowanie co jest swoją drogą ze sobą powiązane.
![]() W sumie na wiele osób taka "terapia szokowa" działa wręcz przeciwnie. Zależy od charaktery. Dla mnie to by było nieosiągalne przy takim stanie rzeczy oczywiście. Sama rozmowa z facetem byłaby męką a co dopiero życie z taką osobą. Ale... jak trafi swój na swojego... ![]()
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Ojej Lav! Właśnie dzięki Tobie wyobraziłam sobie pocałunek dwóch brudasów nieumytych, skunksów jednych... fuuuuuuuuuuuuuuuj.
A miałam iść sobie zrobić śniadanie ![]() Co do "wstrząsu" to prawda, że może wcale nie zadziałać.. ale przecież jest istotą rozumną i zdaje sobie chyba sprawę z tego, że ludzie nie zbliżają się do niej bliżej niż na metr i powinna umieć powiązać pewne fakty ![]() Fujjj w każdym razie okropne jak ktoś tak może nie dbać o siebie! ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- ps. ale się uśmiałam, dziewczyna na innym wątku napisała "Mój TŻ też nie ma żadnych koleżanek i studiuje na typowo męskim wydziale, więc ufamy sobie." to mi dopiero zaufanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Oj oj to... smacznego!
![]() Pocałunek... a co dopiero seks! ![]() ![]() Btw. czytałam na jednym wątku nt braku higieny, że ludzie w klasy wprost powiedzieli dziewczynie, że brzydko pachnie a ta zupełnie nic sobie z tego nie zrobiła. ![]() Łoooł no to nic tylko szukać faceta na takich uczelniach! Wierny będzie jak pies! ![]()
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
omfg
![]() ![]() ![]() ![]() nie wierzę! nic sobie z tego nie zrobiła?! ale ludzie mają zryte berety ja pitolę ![]() weź przestań, chyba bym się zapadła pod ziemię i wstydziła w ogóle im pokazać... dokładnie tak jak mówisz ![]() hehehe no rozbroiła mnie a na koniec walnęła tekstem (ni z gruszki ni z pietruszk): W każdym razie, nawet jeśli się na to nie zgadzasz, my bierzemy ślub. Jeśli się nie zgadzasz, to oczywiście przykro mi bardzo ![]() ![]() no spadłam z łózka prawie (bo właśnie sobie leżę) ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zadomowienie
|
tak - powiedziała jej to wprost.... to było na 1 roku studiów (na łacinie)... ale od tej laski poważnie daje tak, ze nie wiem... jak wchodzi do sali wykładowej (wiecie jakie sa wielkie sale wykładowe) to okna trzeba otwierac!!!! tak daje!! ja to nie moge - kiedys siadla blisko mnie i sie przesiadlam bo myslalam ze mnie wykreci...
a co do tej sytuacji calej uważam, że ta babka faktycznie nie wykazala zbyt dużej kultury (ale z drugiej strony ja rozumiem - ta moja "znajoma" jest bardzo... nachalna :/ łazić bedzie za Toba o byle co... i nie dawala spokoju tej kobiecie ciagle w trakcie zajec przed i po o cos jej glowe zawracala - zostalo jej to do tej pory a laska jest starsza ode mnie ok. 2 - 3 lata wiec ok. 26-27 lat bedzie miała - to wez z taka śmierdziulka gadaj ciagle... widac było, że jej nos wykreca... i nie wytrzymała i jej powiedziała... ale nic to nie zmieniło... włosy brudne ubrania jakby nigdy nie prane no strasznie... (ale wlosy ma ufarbowane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.