|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Kicia, a czy dziś przypadkiem sklepy, galerie itp nie są pozamykane? Przynajmniej u mnie w Rz. są...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
No to spoko, ja tylko tak na wszelki wypadek zapytałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
No to i tak lepiej, że sprawdziłaś teraz niż jakbyś pojechała i pocałowała klamkę. No cóż, dzień ustawowo wolny od pracy... Lepiej jedźcie w plener na majówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Konto usunięte
|
Wieczorem bolała mnie strasznie głowa, a dziś pierwszy raz po wyspaniu się ból nie minął. Pęka mi łeb i nie wiem czemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18945237]Wieczorem bolała mnie strasznie głowa, a dziś pierwszy raz po wyspaniu się ból nie minął. Pęka mi łeb i nie wiem czemu
![]() ![]() A któraś z dziewczyn tu już pisała, co jej pomogło na ból głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Nawiązując do tematu:
http://demotywatory.pl/1467971/Nie-dzis-kochanie ![]()
![]() |
#2560 | |
Rozeznanie
|
no wlasnie! dziewczyby, tak sie bawic nie bedziemy
![]() Cytat:
smialismy sie ze jak BSowi kot nasra na gramofony to beda odgrywaly sie powazne dialogi: "Tadeuszu/Antonino, musimy sobie powaznie porozmawiac" ![]() Orlica! naprawde sie zgadzam z Call, masz swietna figure ![]() piekne ![]() dziewczyny masakrycznie duzo naklepalyscie. dlugo mnie nie bylo a tu zadna z was za mna nie tesknila ![]() dzis ranek zaczal mi sie od cudownego podwojnego orgazmu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
no to opowiadam, leżelismy juz w łóżku ja juz byłam napalona a BS zgasił telewizor i obrócił sie do spania, no to ja z putankiem, czy będzie dzisiaj COŚ?? a on z uśmiechem NO NIE WIEM
![]() ![]() ![]()
#2562 |
Wtajemniczenie
|
film bardzo fajny
![]() ale seks po filmie nieziemski ![]()
#2563 |
Wtajemniczenie
|
nieprawda bo tesknilysmy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2564 |
BAN stały
|
sylvi też długo już nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za przyjęcie ![]() I jeszcze mam do Ciebie pytanie jako do farmaceutki.. ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18943963] Ketamina piękna kicia ![]() [/QUOTE] Dzię-ku-je-my ![]() ![]() ![]() Sexysoul - też wysłałam zaproszenie ![]() Ale dzisiaj senna atmosfera jest.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Rozeznanie
|
A ja standardowo się w****iam, aaaaaaaa....oszaleję
![]() BS wczoraj wyjechał (o wyjeździe dowiedział się ze 3h przed) i niby pytał czy może etc. ja oczywiście powiedziałam, że tak, bo co innego mam powiedzieć? nie miałam argumentów przeciw (to wyjazd typowo męski raczej, z tematyką motocyklową), potem stwierdził, że mogę jechać z nim, ale nie mam kasy więc odmówiłam ;] a od niego nie chcę. Mam okres, dostaję ****icy, pomijając to, że chce mi się bzykać. Od dobrych 3 okresów wychodzi tak, że BS jest na wyjeździe i już mnie szlag trafia, jest mi źle i smutno, ciągle mam łzy w oczach, już nie wspominając o tym, że do matury się nie pouczę, bo nie mogę się skupić ! Teraz do mnie dzwonił podpity i *******i jak to mnie nie kocha etc, ale mało to pocieszne w momencie kiedy są to tylko słowa... Mieszkamy razem , super, pięknie, ale nie odczuwam tego, że razem JESTEŚMY... I w ogóle ostatnie dni i rozmowy dużo mi w głowie namieszały, ale to później Wam napiszę, teraz muszę iść na grilla rodzinnego, tzn nie muszę, ale jak nie pójdę to utonę we łzach. Musiałam wyładować moją frustrację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Konto usunięte
|
Faktycznie, głowa już nie boli. Był dłuuugi boski seks, dwa razy. Raz taki delikatny i czuły, a za drugim razem mrrr, pełna perwersja
![]() A w domu już cudny dwumiesięczny spanielek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957017]Faktycznie, głowa już nie boli. Był dłuuugi boski seks, dwa razy. Raz taki delikatny i czuły, a za drugim razem mrrr, pełna perwersja
![]() A w domu już cudny dwumiesięczny spanielek ![]() ![]() Foty!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#2571 |
Konto usunięte
|
Imię już jest - Lady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957890]Imię już jest - Lady
![]() ![]() ![]() Ale słodziak ![]() teraz musisz zalozyc osobny folder w profilu z nią ![]()
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Śliczne maleństwo!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Konto usunięte
|
Szczerze mówiąc to teraz bardziej żyję ostatnim seksem, niż tym maleństwem
![]() Jeeezu, to było boskie ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Jest folder ONE, psiak też się załapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
BAN stały
|
A ja sama nie wiem czy mam wierzyć w to co mi teraz BS pisze;P
Napisałam, że jestem głodna a on, że zaraz mi coś może przywieźć a potem to spalimy na łonie natury. Mam mieszane uczucia bo on chyba nie żartuje ;-d |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957890]Imię już jest - Lady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: zapomniałam o: ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-05-01 o 21:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Konto usunięte
|
To teraz ja opowiem, może dzięki temu ochłonę
![]() Kiedy przyszłam, już nikogo nie było, a że zmarzłam, to od razu wpakowałam mu się pod kołdrę. Położył się obok i się tuliliśmy, ja go czasem niby przypadkiem "potarłam" po ptaszku, on mnie całował po szyi i tak stopniowo się rozgrzewaliśmy. W pewnym momencie zaczęliśmy się namiętnie całować, wylądowałam na nim i w tajemniczy sposób nie miałam już na sobie bluzki i stanika, a spódnica właśnie zjeżdżała mi po udach. Całując, rozebrał mnie do końca i próbował zejść z ustami na dół, ale jakoś nie bardzo za tym przepadam, więc postawiłam mu za warunek, że ma się błyskawicznie rozebrać, czego nie trzeba było mu powtarzać, po chwili wylądowaliśmy w 69. W końcu we mnie wszedł i kochaliśmy się przytuleni, powoli, spokojnie, na boczku, tak jak lubię. Cały czas całował mnie po sutkach i ssał je, co podczas seksu czuję 10x bardziej... Szybko doszłam. Zmieniliśmy pozycję, oparłam nogi na jego ramionach, było bosko... Powoli, ale głęboko i mocno... Potem znowu zmiana, chwilę na jeźdźca, a zaraz usiadł, a ja dalej go ujeżdżałam, a on robił użytek z ust i języka. Co oczywiście zagwarantowało mi drugi orgazm, a zaraz potem i jemu. Jakąś godzinę później znowu leżeliśmy, a ja zaczęłam się do niego dobierać, aż w końcu, kiedy był już "wbrew woli" gotowy, dosiadłam go. Szybko nas jednak przekręcił i mocno i gwałtownie we mnie wchodził na taką pokrzywioną łyżeczkę - ja 'górną' nogę opierałam o łóżko za nim. Ściskał przy tym mocno moje piersi i podgryzał po szyi, odlot straszny... W końcu wstałam i oparłam się rękoma o biurko i wypięłam się w jego stronę. Stanął za mną, chwycił mnie jedną ręką za włosy, a drugą ścisnął pierś i gwałtownie we mnie wszedł. Musiałam baaardzo się starać, żeby krzyczeć tylko głośno, a nie wniebogłosy, bo to było tak niesamowicie przyjemne... Ta odrobina bólu tylko dodawała pikanterii - głowa odchylona do tyłu, bo ciągnął za włosy, te mocne pchnięcia... Jeeezuuu. Ja chcę jeszcze. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
BAN stały
|
i jednak BS nie żartował, zaraz uciekam na bzykanko w terenie ;---)
--------------- no i wrocilam ;-) mrrrrrr <3 Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-05-02 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957890]Imię już jest - Lady ![]() ![]() ![]() Skąd go masz?! My też chcemy takiego psa ![]() ![]() ![]() ![]() Cudny!!!! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Matko te kociaki.. Ale się upłakałam
![]() Orli moja też była taka mała i słodka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.