![]() |
#2581 | ||||
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taaa a płyta fajna. tylko mi się czasami nei włącza ten palnik na dole po lewej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie- teraz nie wiadomo dla kogo facet kupuje- tak propagują męską pielęgnację. ![]() ![]() viagrę tez ten sam brał? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22526414]Nie stać mnie na żadną dietę ani na osobne gotowanie, więc muszę po prostu ograniczyć to, co normalnie jem. Czytałam trochę o większości tych bardziej znanych diet, spróbowałabym Dukana, ale tak jak mówiłam - nie stać mnie... Właśnie wydrukowałam kartki do odznaczania "przećwiczonych" dni...[/QUOTE] No właśnie- wbrew pozorom na dietę musi być stać najpierw... ja od listopada (przypływ gotówki) planuję zrobić coś w stylu dukana... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana!! ![]() ![]() ![]() ![]() Idę do swoich spraw ![]() ![]() ![]() Miłego!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
BAN stały
|
Nic mi się nie chce...
Załącznik 3457108 |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() no whatever ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2584 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
#2586 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
Axa - fajnego masz kotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Konto usunięte
|
Reeva, co w takim razie polecasz?
Znajomej udało się zrzucić trochę cm dzięki 8 min ABS... |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22529686]Enn, wiesz, ja przy 169cm ważę 52kg, a do wieszaka mi naprawdę daleko... Wagowo przytyłam malutko, ale wizualnie - ała...[/QUOTE]
aj, mało... zresztą też zależy to od kości, bo różnie ważą, niektórzy mają tą grubą budowę kości i mają ciężke, inni odwrotnie- bliżej ości niż kości ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz pakuję i na pocztę lecę, Kmee, mogę na adres z przelewu? Później Wam coś powiem ![]() ![]()
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
ja zaraz robię kawę, bo padam na twarz, autentycznie, nie wiem, co się ze mną dzieje, jestem strasznie slaba
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- nooo a ja juz umieram z ciekawości... zaczeła i poszła, i nie skończyła, w dupe dam no ![]()
#2594 |
Zakorzenienie
|
Kmee Ty w stolicy?
![]() No zaraz, zaraz ![]()
#2595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz co jesz - to jest dla mnie na prawdę ważne. To co teraz dzieje się z jedzeniem, to jakaś istna masakra. Chemia, konserwanty i jeden wielki syf. Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie lubię mikrofali, używam tylko do podgrzania zupy ![]() ![]() hahahhaa o kurna! ja mam tak, że na 3 jak włączysz, to czasem nie załapuje ten sam palnik, i trzeba ustawić ciutkę mniej - wtedy grzeje jak trzeba ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- No tak, ja ze stolicy ![]() A Ty też ze stolicy? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Lecę na pocztę ![]()
#2597 |
Zakorzenienie
|
O! To jak ja
![]() ![]() Można kiedy jakiś spocik zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
Kmee dopiero zauwazyłam, że masz podpis: ciocia dobra rada
![]() a ja wypiłam kawę i mi lepiej, ale jestem słaba, bo krew z nosa poszła i mam lekkiego powera i myśl: nie rozumiem zjawiska anoreksji wcale a wcale, jak narkomanię czy alkoholizm, tak anoreksji wcale ![]() i co ciekawe moja wiocha mala jest, ale tam kurde chyba wszystko jest: jest gej, są transwestyci, ruscy, niemcy i cyganie, mafia była też, sa burdele (chyba 8), jest gościu z gigantyzmem, jest tez anoreksja i to sis mojej najlepszej kumepli, trochę mi ona opowiadałą, pamietam tez jej sis jak wyglądała, ale serio nie kumam tego zjawiska z punktu psycholgicznego, że tak to określę
#2599 |
Rozeznanie
|
Usłyszałam stolica
![]() Pomocy,dziewczyny,biorę teraz jakies silne bardzo antybiotyki które nie dość,że zabierają ze mnie całą energię - głupie wchodzenie po schodach już mnie męczy a co dopiero studiowanie.. to jeszcze przez nie wszystko mnie tam okropnie swędzi i co mam z tym zrobić ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- choroba jak każda inna,równie smutna i równie śmiertelna,plus niestety nie do zupełnego wyleczenia,czego w niej nie rozumieć?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
taka choroba się nie bierze tak o dziś jesteś zdrowa jutro chora, to jest psychologia, a nie zwykła grypa
#2601 |
Rozeznanie
|
ale nie zawsze prowadzą do niej konkretne czynniki,nie są one w każdym razie jednakie przy większości przypadków. choć zawsze jest to,choć nie zawsze świadome,niskie poczucie własnej wartości. czasami po prostu pojawia się z dnia na dzień myśl która rośnie i uniemożliwia dalsze,normalne funkcjonowanie
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Dama moja współlokatorka miała taką świetną nieprzywierającą patelnię dobrej jakości, i naprawdę smażyłam na niej jajka sadzone, omlety, jakieś kotleciki mięsne bez polewania jej tłuszczem. Poza tym można smażyć na oliwie z oliwek, a widziałam że można kupić takie rozpylacze, że patelnię pokrywasz równomiernie a jest minimalna ilość oliwy
![]() Chai wiesz co ze mną robią teksty typu "później wam coś powiem"? ![]() Hm, @ mam łagodniejszy nieco niż zwykle, ale i tak liczyłam na większą rewelację na tabletkach. Chociaż dopiero skończyłam pierwsze opakowanie, jest szansa że późniejsze będą jeszcze łagodniejsze i mniej obfite? Uff pracowite przedpołudnie, męczę znajomych i nie tylko o wypełnianie moich ankiet do magisterki. Próbowałam zrobić wersję online, ale był w niej poważny błąd na który nie miałam wpływu ![]() ![]() Jeśli znacie szczecinian/wrocławian, proszę ich podsyłać do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiesz tak pisac, żeby pisac moja kumpela ma, miała nie wiem jak to się odnosi, anor... chodziła do psychologa, jak to tam było nie wnikałam, raz mi tylko powiedziała jej sis, że jej nieakcepetacja siebie wynikła z nienawiści do matki jak oglądam programy o anor, choćby nie wiem ile o niej mówili, z każdym kolejnym stwierdzeniem, moje niezrozumienie tego zjawiska jest coraz większe... mówi się o czymś takim, że dziewczyny (chłopaki) z reguły są perefkcjonistami, dobrymi uczniami itp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czasami nie mam sił do BSa... teraz w niedziele mamy rocznice... chciałam ten dzień jakoś fajnie spędzić to Bs mi oststnio przysrał że t o nie jest żadna wielka data i jak chcę gdzieś iść to mam mu coś zaproponować... ku*a od paru lat zawsze ja coś wymyślam gdzie tu iśc a on nic w tym roku powiedziałam żeby on coś wymyślił to wielka obraza bo on nie wie co ja chcę robić... gdzie podział się ten dawny BS kiedy bez powodu mnie gdzieś zabierał i nie pytał gdzie chcę iść? nie mam już sił do niego...
#2605 | ||||
Zakorzenienie
|
buehahhaa no tak no :P bo mądrzę się i mądrzę, to chociaż z humorem
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do antybiotyków - biegnij do lekarza, bo to może oznaczać problemy z grzybicą ![]() A wiadomo, że śluzówki to nie tylko gardło i nos.. ale tam też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powiedz mu, że właśnie masz ochotę robić coś co będzie dla Ciebie niespodzianką, dlatego chcesz, żeby on to przygotował ![]() PS. Ja też nie rozumiem anoreksji, jest ona abstrakcją jak dla mnie, nie umiem przełożyć jej na własny system postrzegania świata.. taka determinacja i "wmówienie sobie czegoś" jest w moim przypadku nierealne. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2608 | |
Zakorzenienie
|
czasami wręcz chciałabym mięć choć połowę takiego uporu
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to bardzo ważna data, to takie małe prywatne święto, które nas łączy.. mam nadzieję, że kiedyś nie zejdzie na drugi plan wobec codzienności. Kurcze mężczyźni są dziwni, przecież to strasznie proste, że my kobiety przywiązujemy dużo uwagi do takich rzeczy i bukiet kwiatów, wieczór w teatrze/kinie, wycieczka sam na sam, świece, mały prezent etc. w rocznicę czy urodziny, to coś co sprawia nam tyle radości co mało innych rzeczy. Musimy wiedzieć, że komuś zależy, że pamięta, że się stara.. a to super prostu sposób na okazanie tego.. eh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w sumie jakoś hucznie nie obchodzimy rocznic, ale zawsze jest winko i lasagne, bo to sylwester. Ale nie powiem, jakoś miło jak się coś dostanie, życzenia usłyszy i jakieś dobre słowa. Warto chociaż poleżeć przy świeczkach i herbatce i się przytulać, i wspominać dobre chwile i planować jeszcze lepsze ![]()
![]() |
#2610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.