|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
W sumie taka prawda, że straż to teraz jedyna służba mundurowa, która cieszy się szacunkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2613 |
Raczkowanie
|
Jemi dla ciebie taka sentencja z podrecznika Wojownika Światła:
To, co pogrąża człowieka to nie upadek do wody, lecz pozostawanie pod wodą! Paulo Coelho Call - zgadzam sie w 100% nic dodac nic ujac ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Kiccia - smytna wiadomosc, przykro sie robi na sama mysl - wspołczuje Edytowane przez afrodytta Czas edycji: 2010-05-02 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny ( i rodzynku) za wsparcie
![]() ![]() A co do wesela. Wiem, że może to i ciężko tak przez neta dyskutować na ten temat ale nie mogę zrobić tego najlepszej przyjaciółce ![]() Wszystko jest takie przykre, przytłacza mnie to ![]() ![]() A co do matury Jemi... (swoją drogą Call wszystko napisała tak jak trzeba) Dodam tylko, że ja mam dowód na to, że BSowi na mnie zależało (i raczej zależy dalej) On uczył się ze mną do matury. Tzn próbował, czytał mi i starał się. To, że nie mogłam się przy nim skupić to inna sprawa... |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Kicccia my też próbowaliśmy się razem uczyć
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry Nimfy ![]() ![]() Jakie nastroje? Pogoda za oknem nie nastraja do czegoś radosnego i optymistycznego :/
#2617 |
Rozeznanie
|
Cudownie !
![]() Orli - w sumie to nie da rady powiedzieć, czy przetrwacie czy nie, ale ja daję 80% szansy ![]() Także z Waszej strony są przynajmniej duże chęci ![]() Callanthe - dziękuję za tak szczerą wypowiedź... Wiem, że masz rację, tylko, że rozstanie to nie taka prosta sprawa, kiedy kogoś się NAPRAWDĘ kocha... Ale dopiero teraz widzę, jakie to jest ślepe :/ ja nic wcześniej nie dostrzegałam, dla mnie te zachowania były takie... normalne? Przypuszczam, że potrzebuję jeszcze kilka dni po maturze żeby to sobie wszystko dokładnie przemyśleć. Afrodytta , trafna sentencja. Kicccia - myślę, że jest to alternatywa dla tej całej sytuacji, bo jeśli rzeczywiście jesteście tak blisko z przyjaciółką, to dla niej sama Twoja obecność jest bardzo ważna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
Orlica - powiem, że to czy Wasz związek przetrwa taką próbę zależy tylko i wyłacznie od Was. Na nic tu nasze oceny, spekulacje, gdybanie. Jesteście już długo razem, spróbujcie nie zepsuć tego, co jest między Wami. My z BS'em mieliśmy też ciekawie. Poznaliśmy się 13 grudnia. A 10 stycznia powiedział mi, że wyjeżdża do Anglii... i nie wie na jak długo. Po niecałym miesiącu... Nie było takiej opcji, byśmy pojechali razem, bo ja miałam jeszcze 1,5 roku studiów przed sobą. Powiedziałam mu wtedy, że będę czekać... ale on również musi tego chcieć, bo to nie zależy tylko ode mnie. Przerażała mnie ta perspektywa czasu, ale zaufałam, uwierzyłam... aż sama się sobie dziwiłam, że jestem zdolna do takiego zaufania po tak krótkim czasie. I co? Wrócił po dwóch miesiącach i został ze mną
![]() ![]() ![]() A Ty jakie w ogóle masz plany na jesieni? Z tego co pamiętam studia - turystyka? dobrze kojarzę? Gdzie będziesz studiować? jaka odległość będzie was dzielić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Konto usunięte
|
Masz rację, Iwa. Ufam mu w pełni, on mi też, ale tyle rzeczy może się zdarzyć, kiedy będziemy osobno... Staram się wierzyć, że będzie dobrze. On nie wierzył, że przetrwamy liceum - przez bite 3 lata spotykaliśmy się tylko w soboty. Przetrwaliśmy, ale co będzie teraz to nie wiem. Jasne, że chciałabym, żebyśmy przetrwali i mogli żyć razem do końca, założyć rodzinę itd. I staram się być dobrej myśli.
Tak, chciałabym dostać się na turystykę, na UMK w Toruniu, tu gdzie mieszkamy. A jeśli BS po tej szkole nie znajdzie pracy w Toruniu, zostaje w Poznaniu, bo tam ma miejsce jakby odgórnie zaklepane, a ja kończę studia pierwszego stopnia tutaj, a na magisterkę jadę już do Poznania. I w takim wypadku pewnie już byśmy tam zostali na stałe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Orli
![]() Ja studiuje w Poznaniu tyurystykę na Uniwerku ![]() ![]() ![]()
#2621 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ja pamiętam doskonale moich dziadków od strony taty (babcia jeszcze żyje), ale od strony mamy pamiętam tylko śmierć babci, bo przy niej byłam.. Miałam wtedy w 10 lat.. Dziadka nigdy nie poznałam i nawet na zdjęciach nie widziałam, bo zabili go gdy moja mama miała 13 lat.. Cytat:
A z innej beczki. Piękna sentencja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Broń Boże, żebym Cię tutaj do czegoś namawiała, bo chcę źle, albo coś.. Nie, skąd. Wiem jak to brzmi, ale to jest tylko dla Twojego dobra. Szczerze Ci życzę byś znalazła kogoś takiego by było Ci z nim dobrze. Żeby Cię nie ograniczał i pozwalał Ci się rozwijać. Ale najważniejsze, żeby w Ciebie wierzył ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-05-03 o 11:22 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2622 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Damo! A Ciebie pająk wciagnal za obrazek, ze nic nie piszesz ostatnio? ![]()
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-05-03 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Call to pytanie było do mnie?
![]() ![]() ![]() Rynek pewnie już jest nasycony informatykami ale gdy patrzę na niego to niczym innym się nie interesuje :/ w niczym innym go nie widzę ![]()
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Asiaczku, i jak podoba Ci się ten kierunek? Jakie były wymogi do dostania się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18984143]Na moje nie nam oceniać, czy ją kocha czy nie. Są różne oblicza miłości i sposoby jej okazywania.
Asiaczku, i jak podoba Ci się ten kierunek? Jakie były wymogi do dostania się?[/QUOTE] Kłóciłabym się, ale okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Konto usunięte
|
A skąd możesz wiedzieć, co czuje osoba, której nawet nie znasz, z którą słowa nie zamieniłaś? W opowiadaniach zawsze coś jest albo czarne, albo białe, a w życiu niestety tak nie jest. Dlatego uważam, że nie powinnaś pisać, że BS Jemi jej nie kocha, bo tak naprawdę nie masz o tym pojęcia.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18984457]A skąd możesz wiedzieć, co czuje osoba, której nawet nie znasz, z którą słowa nie zamieniłaś? W opowiadaniach zawsze coś jest albo czarne, albo białe, a w życiu niestety tak nie jest. Dlatego uważam, że nie powinnaś pisać, że BS Jemi jej nie kocha, bo tak naprawdę nie masz o tym pojęcia.[/QUOTE]
Ale ja nie powiedziałam, że jej nie kocha tylko nie czuje tego samego co Jemi. A to jest różnica.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Rozeznanie
|
No z tym się zgodzę. Bo jeśli chodzi o to czy kocha, to moim zdaniem tak, i tak się sporo zmienił od czasu kiedy go poznałam, on się stara etc, ale w jego mniemaniu to co robi jest wystarczające, a w moim mniemaniu nie. I tu pojawia się problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
BAN stały
|
Myślę, że temat Jemi można zamknąć.
Ja nie chciałabym kolejny dzień zacząć od czytania o tym, że rozstanie jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Dziewczyna wie już co zrobić. Swoją drogą Orli zawsze zastanawiałam się co można robić po turystyce;> Czasami mam wykłady z turystyką i jak słyszę jak oni się opierdzielają to mnie krew zalewa ;-d |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Wtajemniczenie
|
Call, Orli... bo Wam dam po dupsku!
![]() ![]() Kazda z Was wyrazila swoj poglad na dany temat i juz. ![]() Macie po buziaku od cioci Meg ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Konto usunięte
|
Ależ my się nie kłóciłyśmy
![]() Sexysoul, coś się znajdzie, nawet jeśli nie w zawodzie. Nie chcę jednak spędzić 5 lat na nauce czegoś, co mnie nie interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Rozeznanie
|
AARGH przytylam piec kilo przez ta glupia mature bo zajadam stresy...nie moge na siebie patrzeć i szalenie wk... sie jak mimo tego nie zdam :P
![]() |
#2636 | |||||
BAN stały
|
Witam po długiej (prawie) nie zauważonej obecności
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18945237]Wieczorem bolała mnie strasznie głowa, a dziś pierwszy raz po wyspaniu się ból nie minął. Pęka mi łeb i nie wiem czemu ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957017]Faktycznie, głowa już nie boli. Był dłuuugi boski seks, dwa razy. Raz taki delikatny i czuły, a za drugim razem mrrr, pełna perwersja ![]() [/QUOTE] Jak to było? Gdy cię głowa bardzo boli, dobry seksik to ukoi ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18957890]Imię już jest - Lady ![]() ![]() ![]() Przepiękny piesio!! ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18959156]To teraz ja opowiem, może dzięki temu ochłonę ![]() (...)
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fallen, Kochana to było zarąbiste. Mój BS to akurat przeczytał i powiedział, że ustawi to sobie w komórce jako szablon wiadomości sms ![]() ![]() Jemi. Miało już nie być tego tematu, ale ja tylko napiszę, że zgadzam się z Call. Niestety. Bo w ogóle o jakich wartościach tu jest mowa? Za małe cycki, zrób to i tamto i masz być przy mnie? Trzymaj się ![]() Cytat:
Megusia Kochana!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że moje ostatnie posty to były o wielkich porządkach ![]() ![]() Ach no i powodzenia jutro, Maturzystki!!!!!! Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-05-03 o 13:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
BAN stały
|
Orli
Może coś tak, ale nigdy nie wiedziałam w jakim dokładnie kierunku te studia idą. Ja starałam się wybrać raczej przyszłościowo kierunek. Pomimo, że lubiłam zawsze biologię, zdawałam rozszerzoną maturę to tutaj tej biologii mam małą cząstkę. Ale uwielbiam robić sekcje zwłok małych zwierzątek ;P Zapomniałam chyba wspomnieć, że jestem po wczorajszym 1,5godzinnym seksie ![]() Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-05-03 o 13:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Rozeznanie
|
A co mam zrobić jeśli z takich kierunków jak turystyka etc nic nie zwraca mojej szczególnej uwagi? Jest coś takiego ogólnego na czym nie ma jakiegoś zapieprzania i zeby było hmm...bardziej humanistyczne?
![]() Bo mój plan jest taki żeby za rok uderzać na AT jeśli oczywiście nic mi się w głowie nie poprzestawia, a teraz chciałam po prostu rozpocząć jakieś studia, i nie wiem jakie :/ Ma ktoś taki sam problem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
BAN stały
|
Ode mnie ludzi szli na pedagogikę ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
No to Jemi głowa do góry, myśl teraz o maturze
![]() ![]() ![]() Kiccia.. starsznie przykra sprawa. To niesamowicie ciężkie stracić bliską osobę, ja nadal nie mogę sobie z tym poradzić.. Orli nie zamęczaj się myślami o tym. To jeszcze troche czasu, będzie co ma być! Labirynth, pisałaś o ile pamiętam, że planujecie się zaręczyć i poważnie o tym myślicie. Nie boisz się perspektywy spędzenia całego życia z takim człowiekiem..? Bo ja miałam dość po niespełna 3 latach.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.