Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-27, 20:51   #241
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Kicia naj naj naaaaaaj
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:18   #242
Iwa844
Zakorzenienie

Właśnie kończymy z BS'em drugą butelkę miodu pitnego... kupiliśmy bo mielismy ochotę na jakiegoś specjalnego grzańca, ale po spróbowaniu "na zimno" stwierdzilismy że grzech grzać Pychota! Szumi mi lekko...

Przedłużylismy umowę wynajmu mieszkania na kolejny rok... to znaczy że jeszcze rok mieszkania ze znajomymi... juz jako małżenstwo... tak trochę dziwnie, ale z drugiej strony jakbyśmy wynajmowali sami to miesięcznie mimimum 1300 zł szłoby na czynsz i opłaty... Ale niedługo zaczynamy się rozglądać za kredytem...

25 dni....
Ostatnio się złapaliśmy na tym, że wcale nie odliczamy dni do ślubu, tylko do seksu
Stary 2010-07-27, 21:23   #243
Konto usunięte

Też bardzo lubię miód pitny

Malutko już wam zostało
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 21:26   #244
Chaigata
Zakorzenienie

Axa faaaajne Ja lubię dredy i inne takie, ale u kogoś. Jestem zwyczajnie zbyt zmienna i mimo, że chodzę albo rozpuszczonych albo w koczku to jakoś taka dredowa fryzura odrazu podłacza automatycznie do pewnego stylu, przynajmniej ubierania. Co kto lubi, ale dla mnie niektóre ubrania nie będą pasować do takich włosów, a ja lubię się ubierać w różne style w zal. od humoru.
Gdyby się dało na kilka dni i bez wielkich kosztów to baaardzo chętnie- ale dredloki, na dredy szkoda mi włosów i ścinania później na 0.
Ale fajnie wyglądasz i kolorki genialne!

Fajnie by wyglądały też np. czarne z kilkoma kolorowymi obok siebie tworzącymi tęczę

Co do włosów- ja marzę o rudych lokach... ideał- któraśtam ze zmierzchu takie miała

Kicia stoooo lat
Stary 2010-07-27, 22:00   #245
meggara
Wtajemniczenie

Kicciu a ja tylko skromnie wszystkiego najlepszego u mnie sie obchodzi bardziej urodziny niz imieniny
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 22:26   #246
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość

25 dni....
Ostatnio się złapaliśmy na tym, że wcale nie odliczamy dni do ślubu, tylko do seksu

Wcale się nie dziwię

(a zachowania "przyjaciółki" nie komentuję )

Axa sama bym się na pewno nie odważyła, nie mój styl.. ale fajnie wygląda, nawet bardzo

Kicciu wszystkiego naj spelnienia najgorętszych marzeń
A ja też uważam, że w naszym wieku to jeszcze urodziny trzeba świętować, na imieniny czas przyjdzie potem (jak już świeczki się nie będą na torcie mieścić )

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiesz z takimi naświetlonymi oczami to strach jechacbo on ledwo na oczy patrzył a BS ma do mnie prawie 30 km
eh ale BSowi narobiłam ochoty na sex hehe porobilam troche pikantnych fotek podczas kąpieli i mu wysłałam...
Oj.. a to nieciekawie :/ nie wiedziałam, że tak daleko od siebie jesteście

sadyścisz się nad nim
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 22:37   #247
black-bubu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
I idziesz? Jak dla mnie bez sensu... na wstępie masz info, że słabo wypłacalni (wygląd budynku o niczym nie świadczy), ludzie Cię olewają od początku, łaskawie pozwala Ci coś na wstępie zaprojektować za friko... No bez jaj! Zrobisz darmową robotę, powiedzą, że się nie podoba, żeby nie płacić, a potem jak znam życie zobaczysz gdzies swój projekt podpisany innym nazwiskiem czy coś w tym stylu....
Ide - ale głównie dlatego że potrzebuję doświadczenie - nigdzie mnie nie chcą zatrudnić bo nie ma doświadczenia - i tu krąg się zamyka - no bo jak zdobyć doświadczenie . Więc w sumie potrzebuje go tylko po to żeby móc wpisac w c.v że pracowałam w agencji reklamowej - wiecie chociaż 3 dni ale w c.v pewnie wpisze sam rok ale olewanie niesamowite no czułam sie tak jakb wyrzutek. A co do projetkowania za free to juz miałam taka przygodę -baba do mnie żebym zrobiła ulotki jako taki test przed stażem - ulotki zrobiłam a to babsko zamilkło - ani maila ani nic ulotki wzieła a stażu nie mam. Szczerze w ogóle nie chce tam iść - ale zdaję sobie sprawę że bez doświadczenie nigdzie indziej się nie dostanę

a kiciu nie ty jedna masz dziś imieniny

Edytowane przez black-bubu
Czas edycji: 2010-07-27 o 22:38
black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-27, 23:14   #248
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Ide - ale głównie dlatego że potrzebuję doświadczenie - nigdzie mnie nie chcą zatrudnić bo nie ma doświadczenia - i tu krąg się zamyka - no bo jak zdobyć doświadczenie .
wlasnie....
wnioskuje ze ty tez bubu masz imieniny dzis? zatem rowniez wszystkiego naj!
edit: tzn mialas wczoraj?
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-07-27, 23:18   #249
Konto usunięte

Cytat:
a kiciu nie ty jedna masz dziś imieniny
Ooo to Tobie też naaaaj
Stary 2010-07-28, 00:32   #250
black-bubu
Zakorzenienie

dzieki dzieki, tak ja też mam wczoraj imieniny

Stary 2010-07-28, 06:14   #251
black-bubu
Zakorzenienie

jejku idę zaraz do tej roboty, z nerwów aż mi się wymiotować chce. Powiem wam, że gdyby nie fakt, że jest to robota z polecenia to bym nie szła - wiecie koleżanka mi załatwiła i strasznie niezręcznie mi nawalić skoro mnie polecała.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 06:44   #252
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
jejku idę zaraz do tej roboty, z nerwów aż mi się wymiotować chce. Powiem wam, że gdyby nie fakt, że jest to robota z polecenia to bym nie szła - wiecie koleżanka mi załatwiła i strasznie niezręcznie mi nawalić skoro mnie polecała.
Koleżanka nie powiedziała ci, że to jakaś (delikatnie mówiąc) świrnięta firma? Tylko szef prostak (przepraszam za wyrażenie) tak się zachowuje.
A u nas od rana zachmurzone, coś mnie ugryzło w oko i mam lekko spuchnięte
brak seksu daje się we znaki, chodzę lekko podminowana...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 10:55   #253
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

bubu --> hepi berzdej tu ju, hepi berzdej tu ju, hepi berzdej dir natka, hepi berzdej tu ju

mój 3000 post
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:29   #254
tusamolot
Rozeznanie

Już nie jestem z BS-em.

Właśnie przestałam wierzyć w miłosć.

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:48   #255
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
Już nie jestem z BS-em.

CO SIĘ STAŁO??????

ps.ja w nią nigdy nie wierzyłam.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 15:05   #256
Lavi92
Zakorzenienie

Oj o co poszło...?
Stary 2010-07-28, 15:41   #257
Konto usunięte

Cytat:
Już nie jestem z BS-em.

Przykra sprawa ale nie powiem, żeby bardzo mnie to smuciło... Przepraszam
Chodzi o to, że z tego co pisałaś chętnie bym skopała tego chłopaka za to, co robił...
Ciężko mi też uwierzyć w to, ze to była miłość, nie za taką cenę i wieczną walkę o związek...
Wydaje mi się, że miłość dopiero przed Tobą
Stary 2010-07-28, 16:32   #258
tusamolot
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20987340]Przykra sprawa ale nie powiem, żeby bardzo mnie to smuciło... Przepraszam
Chodzi o to, że z tego co pisałaś chętnie bym skopała tego chłopaka za to, co robił...
Ciężko mi też uwierzyć w to, ze to była miłość, nie za taką cenę i wieczną walkę o związek...
Wydaje mi się, że miłość dopiero przed Tobą
[/QUOTE]

Skopałabyś go dopiero gdybyś sie dowiedziała,jak sie rozstaliśmy... Nigdy nie czułam sie tak poniżona

Ale choć chciałabym,to nie zmienia faktu,że mam serce w tysiącu kawałków i nie umiem go przestać kochać.

hang on

Stary 2010-07-28, 16:35   #259
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Skopałabyś go dopiero gdybyś sie dowiedziała,jak sie rozstaliśmy... Nigdy nie czułam sie tak poniżona

Ale choć chciałabym,to nie zmienia faktu,że mam serce w tysiącu kawałków i nie umiem go przestać kochać.
nie wiem co powiedzieć trzymaj się kochana

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 16:48   #260
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:

Opowiedz, wygadaj się. My na niego ponajeżdżamy jaki to dupek i będzie Ci lepiej, zobaczysz. Nie zamykaj się tylko w domu w 4 ścianach. Rozmawiaj tu z nami.
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:14   #261
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Opowiedz, wygadaj się. My na niego ponajeżdżamy jaki to dupek i będzie Ci lepiej, zobaczysz. Nie zamykaj się tylko w domu w 4 ścianach. Rozmawiaj tu z nami.
Zabrałam laptop i siedzę w innym pokoju bo mój jest pełen niego. Pełen kartek , rysunków , naszych zdjęć , przytulanek które od niego dostawałam,kwiatów i napisów,że mnie kocha. Chyba ktoś będzie musiał tu zrobić porządki za mnie..

Poprosił,żebym jutro po pracy oddała mu jego rzeczy. Żadne pieprzone zdanie nigdy mnie nie zabolało bardziej.

Już od dawna było niedobrze,ale zawsze jakos sie podnosiliśmy,zawsze wstawaliśmy,zawsze jakoś było. Cokolwiek sie działo było 'przecież sie kochamy' i walczyliśmy o to. Nigdy nie byłam z nikim tak szczęśliwa,a on dzisiaj skreślił ten prawie cały rok który spędziliśmy razem.Bez kłótni,bez konkretnego powodu. Po prostu kiedy napisałam do niego na facebooku,że może byśmy dzisiaj gdzieś poszli odpisał mi,że nie chce sie ze mna spotykać dziś i juz nigdy więcej,bo nigdy się nie zmienię i przestało mu zależeć.

A potem po prostu zmienił sobie status na 'wolny' . I kiedy prosiłam go o rozmowę,o to,żebyśmy sie dzisiaj spotkali,kazał mi spierdalać.
Nie wiem czy na takie coś ktokolwiek sobie zasłużył. Być może to ja nawaliłam. Być może to ze mną jest trudno. Ale jak można tak po prostu skreślać tyle miesięcy bycia ze sobą,jak mozna tak po prostu zmieniać pieprzony status i udawać,że nic ****a nie było? Jeszcze w piątek byliśmy razem na imprezie,jeszcze w sobotę kochaliśmy się a on mnie przytulał przez sen i mówił mi,że mnie kocha. Jeszcze wczoraj napisał mi dobranoc i mowił do mnie 'mimi' bo tak mówi do mnie tylko on. A dzisiaj po prostu mówi,że już mu nie zależy.... Nic z tego nie rozumiem i strasznie mnie to boli. Jeśli facet który rozumiał mnie w stu procentach,był przy mnie zawsze kiedy go poprosiłam,jeśli facet któremu pierwszemu odważyłam sie pokazać naga,jeśli facet który sprawił,że zaczełam jeść i przestałam się ciąć,jeśli facet który kupował mi moje ulubione kwiaty,grał na gitarze ulubione piosenki,dawał przytulanki i tulił do snu , jeśli ktoś kto naprawdę był moją drugą połową i myslał i czuł tak samo po prostu tak wyrzuca mnie i nasze wspólne 11 miesięcy na śmietnik to jak ja mam w cokolwiek wierzyć

hang on

Stary 2010-07-28, 17:18   #262
kicccia
Zakorzenienie

Dziękuję kochane za życzenia! Nie spodziewałam się boo...mianowicie też obchodzę raczej urodziny a z imieninami zastanawiam się czy obchodzić w lipcu czy grudniu? To faktycznie za wcześnie na obchodzenie ale myślę nad przyszłością to przez Bsa bo to on obchodzi moje imieniny tylko

I dalej mi nie powiedziałyście czy dobrze, że kupiłam te getry?!

tusamolot pisz szybko co się stało, nie przejmuj się niczym szkoda zdrowia! jesteśmy z Tobą!

edit. Rany Boskie !!!!!!!!!! może te koleżanki mu coś nagadały?! co tak nagle? to jest niemożliwe! zauważyłabyś po nim, nie mógł tak nagle wybuchnąć! kochana zatkało mnie pewnie dopiszę coś jak przemyślę ale .... no ja pier****! z tego co piszesz dużo mu zawdzięczasz ale jestem pewna, że jest gdzieś facet który będzie lepiej Cię traktował!

Edytowane przez kicccia
Czas edycji: 2010-07-28 o 17:22
kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:28   #263
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Zabrałam laptop i siedzę w innym pokoju bo mój jest pełen niego. Pełen kartek , rysunków , naszych zdjęć , przytulanek które od niego dostawałam,kwiatów i napisów,że mnie kocha. Chyba ktoś będzie musiał tu zrobić porządki za mnie..

Poprosił,żebym jutro po pracy oddała mu jego rzeczy. Żadne pieprzone zdanie nigdy mnie nie zabolało bardziej.

Już od dawna było niedobrze,ale zawsze jakos sie podnosiliśmy,zawsze wstawaliśmy,zawsze jakoś było. Cokolwiek sie działo było 'przecież sie kochamy' i walczyliśmy o to. Nigdy nie byłam z nikim tak szczęśliwa,a on dzisiaj skreślił ten prawie cały rok który spędziliśmy razem.Bez kłótni,bez konkretnego powodu. Po prostu kiedy napisałam do niego na facebooku,że może byśmy dzisiaj gdzieś poszli odpisał mi,że nie chce sie ze mna spotykać dziś i juz nigdy więcej,bo nigdy się nie zmienię i przestało mu zależeć.

A potem po prostu zmienił sobie status na 'wolny' . I kiedy prosiłam go o rozmowę,o to,żebyśmy sie dzisiaj spotkali,kazał mi spierdalać.
Nie wiem czy na takie coś ktokolwiek sobie zasłużył. Być może to ja nawaliłam. Być może to ze mną jest trudno. Ale jak można tak po prostu skreślać tyle miesięcy bycia ze sobą,jak mozna tak po prostu zmieniać pieprzony status i udawać,że nic ****a nie było? Jeszcze w piątek byliśmy razem na imprezie,jeszcze w sobotę kochaliśmy się a on mnie przytulał przez sen i mówił mi,że mnie kocha. Jeszcze wczoraj napisał mi dobranoc i mowił do mnie 'mimi' bo tak mówi do mnie tylko on. A dzisiaj po prostu mówi,że już mu nie zależy.... Nic z tego nie rozumiem i strasznie mnie to boli. Jeśli facet który rozumiał mnie w stu procentach,był przy mnie zawsze kiedy go poprosiłam,jeśli facet któremu pierwszemu odważyłam sie pokazać naga,jeśli facet który sprawił,że zaczełam jeść i przestałam się ciąć,jeśli facet który kupował mi moje ulubione kwiaty,grał na gitarze ulubione piosenki,dawał przytulanki i tulił do snu , jeśli ktoś kto naprawdę był moją drugą połową i myslał i czuł tak samo po prostu tak wyrzuca mnie i nasze wspólne 11 miesięcy na śmietnik to jak ja mam w cokolwiek wierzyć
brakło mi słów...

chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 17:32   #264
tusamolot
Rozeznanie

i jeszcze te pieprzone komentarze jego znajomych pod zmiana statusu? powaznie,czy ludzie nie maja godnosci jakiejkolwiek? czy caly czas cos do mnie mieli,nie mogli mi tego powiedziec w twarz? jak mozna ****a klikac 'lubie to' czy pisać 'fajnie' pod czyims rozpadem zwiazku,chuj im do tego,nienawidze tego *******onego serwisu i fałszywych ludzi

a on im napisał 'widze ze pozytywne opinie,dzieki'

nic nie rozumiem . nie moge jeść i pić tylko siedze i palę

hang on

Stary 2010-07-28, 17:40   #265
Lavi92
Zakorzenienie

Jestem w szoku... Autentycznie nie wiem co powiedzieć bo zatkało mnie totalnie...
Jak mógł tak z dnia na dzień?! To jest straszne!
Osobiście wydaje mi się, że jego znajomi i te koleżanki miały wpływ na to co zrobił.
Biedne maleństwo no Nie zasługujesz na niego. Pamiętaj, że to nie jest jedyny facet na świecie, znajdziesz takiego, który będzie Ciebie wart!
Stary 2010-07-28, 17:42   #266
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
i jeszcze te pieprzone komentarze jego znajomych pod zmiana statusu? powaznie,czy ludzie nie maja godnosci jakiejkolwiek? czy caly czas cos do mnie mieli,nie mogli mi tego powiedziec w twarz? jak mozna ****a klikac 'lubie to' czy pisać 'fajnie' pod czyims rozpadem zwiazku,chuj im do tego,nienawidze tego *******onego serwisu i fałszywych ludzi

a on im napisał 'widze ze pozytywne opinie,dzieki'

nic nie rozumiem . nie moge jeść i pić tylko siedze i palę
o ja p.....

no nie wiem co powiedzieć.....co za dupek

kochana trzymaj się
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 17:46   #267
meggara
Wtajemniczenie

tusamolot brak mi slow, ale jednego jestem pewna: zaslugujesz na o wiele wiecej niz zmiane statusu na fecebooku. Wiem, ze go kochasz ale okazał sie płytkim dzieciakiem i tyle. Zacisnij posladki i do przodu.
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-07-28, 18:17   #268
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

DARLING, I'M HOME

Aaaa, moje picze! Jak ja się stęskniłam!
Nadrobię Was potem, bo teraz marzę tylko o gorącym obiedzie i pełnej wannie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 18:19   #269
meggara
Wtajemniczenie

Witaj w domuuuuuu!!!
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-07-28, 18:25   #270
kicccia
Zakorzenienie

Orli to Ty już?! Ale zleciało!
Myślałam dzisiaj o Tobie jaką tam pogodę macie bo coś krucho...
Czekamy na relacje!

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości