|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nom_de... ma parę rzeczy do zamiany :-)
Sprawdzałam jeszcze dziś na wszelki wypadek ile jest dokładnie tego Akneroxidu, ale to strasznie ciężko ocenić... Na pewno większość została, tylko nie pamiętam, czy użyłam go np. 3 razy, czy już 6. Może dorzuciłabym Ci więc próbkę 7ml Vichy spf30 (widziałam, że szukasz filtrów), a Ty byś mi dorzuciła jeszcze coś malutkiego? Jakąś mikroodlewkę?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
OK tak jak pisałam zrobię odsypkę, ale wierz mi są bardzo wydajne i starczą na wiele malowań. Dorzucę Ci jeszcze coś, wysyłam adres na PW i czekam na twój
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cos jeszcze dla Ciebie wynajdę
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Differin, Biodermine, Eris, Garnier, Clean&Clear, mgielki, balsam, Mazidla...:-
hydrolat różany i oczarowy - poproszę
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Differin, Biodermine, Eris, Garnier, Clean&Clear, mgielki, balsam, Mazidla...:-
No fakt Clean Ac to mało - a jakie te odlewki byłyby? Może interesowałaby Cie odlewka filtra?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za
~Nivea Visage Young Beautiful Skin, krem nawilzajacy+ podklad, zuzycie moze 10%, wazny do 01/2009r.; wygladza cere i wyrownuje jej koloryt ~Oceanic Pharmaceutic, krem zalecany do cery łojotokowej i łuszczącej się Ocerin PZT; zawiera PYRYTION CYNKU oraz kwas GAMMA-LINOLENOWY, bez konserwantow, subst. zapachowych i barwnikow- odleje 25 ml (czyli polowe) do sloiczka po kremie?
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
mnie u Ciebie interesuje:
~Krem poltlusty Dermosan N+R (nawilza i regeneruje), wycisnelam z tubki porcje kremu o srednicy 5 mm ; data waznosci 10.2007, 40 g. Zawiera witaminy A i E, ktore skutecznie regeneruja naskorek ndajac mu gladkosc i sprezystosc oraz filtry przeciwsloneczne UVA i UVB (SPF 5) chroniace skore przed oparzeniem i nadmiernym wysuszeniem. Zalecany jest do calodziennej pielegnacji wszystkich rodzajow skory. ~Masc ichtiolowa 10%, uzyta jeden raz; data waznosci: 07/2009, 20 g. Ma dzialanie bakteriostatyczne i przeciwzapalne, stosowana jako srodek ulatwiajacy odchodzenie ropy, ~Preparat Dromin Apipol Farma, jeden, caly listek, zawierajacy 15 tabletek, data przydatnosci 04.05.2007; zawiera wyciag z drozdzy i skladniki mineralne, poprawia wyglad skory, wlosow i paznokci, ~Avon Naturals Pielegnacyjny body spray Kokos i Papaja, ok. 55/125 ml, nie ma daty przydatnosci do uzycia, ale zapach niezmieniony; ladny, swiezy, soczysty, lekko slodki zapach, ~Avon Naturals Spray do ciala Kwiat pomaranczy, pozostalo 90-100/125 ml, data waznosci: patrz wyzej ; czuc w nim slodka pomarancze ah i jeszcze mazidla by mnie interesowaly np zamiast sprayu ktoregos, albo tych tabletek albo masci ichtiolowej z mazidel interesowaloby mnie:~hydrolat oczarowy ~NMF (Naturalny Czynnik Nawilzajacy), ~kwas salicylowy, ~kwas L-mlekowy, ~mocznik ii jeszcze moze cos bym znalazla z mazidel ![]() szkoda ze dermosan nie ma dluzszej daty waznosci a w tym sprayu kokos i papaja bardzo czuc kokos? aha i jak na tych sprayach sa napisane numerki jakies to przepisz je prosze, moze uda mi sie odszyfrowac z nich jakos date waznosci![]() Te rzeczy co chcialas moge Ci z checia, oddac z wyjatkiem 3 ostatnich bo te jeszcze czasem uzywam i tak bardzo nie chce sie ich pozbywac ![]() Tylko jest problem bo nie moge znalesc daty waznosci kremu Venus przeciw piegom wiec nie wiem czy i ile on jeszcze jest wazny.. ale w takim razie moge dorzucic go gratis ![]() balsamu Soraya - Body Shape -jest ok.połowy, trudno okreslic Avon naturals herbalcare- odżywka jaśmin i trawa cytrynowa- do cienkich lub przetłuszczających sie włosów - zostala 1/4 z 200ml nie wiem jak to wszystko sie przedstawia cenowo wiec nie wiem co by moglo byc za co.. pozdrawiam i czekam na odp
mró. Edytowane przez lolitka123 Czas edycji: 2007-03-15 o 11:34 |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Wzystko znajdzesz na stronie www.mazidla.com- tam są przepisy. Ja mam cerę mieszaną i przygotowuję sobie kosmetyki właśnie pod kątem mojej cery, np. z ekstraktu zielonej herbaty serum antyoksydacyjne z hydromanilem i niacynamidem.
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
ok odlewke Dermacolu Ci moge zrobic
tylko musialabym znalesc jakis pojemnik a tym bedzie mały problem.. ale moze cos wykombinuje jak co a na Dermosan bede chetna ale ze sprayem nablyszczajacym bardzo ciezko mis ie bedzie rozstac.. ehh a skoro Ty rezygnujesz z plynu to ja tez z czegos musze zrezygnowac prawda? powiedz mi prosze jak to sie wszystko cenowo przedstawia bo nie wiem jak to zrobic zeby wszystko bylo ok
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
przypominam się
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
A co byś chciała za sam Nivea Visagne Young?
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
mam hydrolat oczarowy 40 %, rozmarynowy 90 %, olejki eteryczne dla tłustej cery, olej bawełniany (gdzieś 20 ml), olej z makadamii, olej z konopii, resztka masła karite (starczyłoby na spróbowanie).
zamieniłabym się na coś z tego: ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego, ~olej z orzecha włoskiego, ~alantoina, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, ~lecytyna sojowa HLB 4 |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On jest do tłustej lub mieszanej cery?
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przypominam się, co byś chciała za Nivea Visage Young Beautiful Skin z mojego wątku?
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
czy coś za drewnianą bransoletkę z kwiatkami?
TWARZ: Nivea Visage – nawilżający krem koloryzujący (zużyłam 1/3) Ziaja Sopot – krem brązujący, relaksujący (użyty raz-nawet nie starłam kremu z wieczka ) PERFUMY: Federico Mahora - jakiś perfum, ale nie pamiętam nazwyCiepły, uwodzący zapach. Intrygujący. Kojarzy mu się z HYPNOSE ale to nie to (Zostało jakieś 20ml) MAKIJAŻ: Avon - czekoladowy błyszczyk do ust Passionate Pink (różowy - intensywność zależy od tego jak i ile się do nałoży) Joko – pojedynczy cień do powiek w kolorze bordowym (sprawdziłam tylko kolor) Inglot –cień do powiek Sprint Deep Perl (odcień 63) taki grafit (użyłam może 2 razy) DEMAKIJAŻ OCZU: Bielenda – Jedwab i Róża (dwufazowy) – płyn do demakijażu z ekstraktami z jedwabiu i róży, seria limitowana. Użyłam jeden raz, więc zostały pewnie 124ml z 125ml DEPILACJA: Soraya – delikatny krem do depilacji nóg, rąk, pach, okolic bikini (2 sztuki po 25ml) GlaxoSmithKline – strep – krem do depilacji wrażliwych partii ciała (twarz, pachy, bikini) (użyte może raz z 75ml opakowania) ODLEWKI: Gucci Envy Me (oryginalne) Avon Today Summer Edition Avon TTA in bloom |
|
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz mi, proszę, do kiedy ma datę ważności.
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
dobrze ze jestes z powrotem. wazny do 30. paz. 2007 a ja go kupowalam chyba z niecale 2 mies temu.troche zmienilam oczekiwania ze swojej strony na: ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego, ~olej z orzecha włoskiego, ~alantoina, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, jakie maja terminy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ~ACTIVE-ALOE 200x suchy koncentrat żelu aleosowego do końca listopada 2007 ~olej z orzecha włoskiego jak wyżej ~alantoina również jak wyżej ~olejowy ekstrakt z rozmarynu do końca maja 2007
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy za hydrolaty i kwas salicylowy coś byś u mnie znalazła?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175371 Ponadto mogę zaoferować: cień sypki Vollare złoty, cień sypki opalizujący APC nr5, maseczkę glinkową Eris, pół maseczki peel off Jagodowej oriflame, wosk do włosów nadający objętość Avon. mam też Brevoxyl, wypróbowany. |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
~Nivea Visage Young Beautiful Skin, krem nawilzajacy+ podklad, zuzycie moze 10%, wazny do 01/2009r.; wygladza cere i wyrownuje jej koloryt, zajrzyj do mnie na ciuszkowy, mam tam jakies kosmetyki ![]() Buzka, odp u mnie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Hipp jest zużyty może do 20%, tak naprawdę użyłam go może z 5 razy, jako gratis dołożę ten drugi krem Hippa, zostało 30% (ten z cynkiem). Mam też nowy szampon Hipp. Cień APC jest srebrzysty.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, czy znajdziesz coś u mnie za:
~NMF (Naturalny Czynnik Nawilzajacy), ~niacynamid- witamina B3, ~mocznik, ~olejowy ekstrakt z rozmarynu, ~lecytyna sojowa HLB 4 ~guma ksantanowa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

a w tym sprayu kokos i papaja bardzo czuc kokos?