Jestem w związku z obcokrajowcem - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 17:43   #3391
Malaja
Zadomowienie

Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem

kaska,ja bym poszla na ten obiad,w sumie to nic zobowiązującego,zależy jak Ty to odbierasz i jak on Ciebie postrzega...tak jak napisała wenedka,musisz wziąść pod uwagę przy ewentualnym wiązaniu sie z nim ODLEGŁOŚĆ.

Impredible,chyba we wszytkich krajach tak jest,ze jak coś zginie/zostanie skradzione to się czeka wiekami na wyrobienie nowych dokumentów
Moze u Ciebie i tż to tylko przejściowe?

Też nie lubie się kłocic,obrazać i wszytko co z tym związane z tż na obczyźnie,mam nadzieje,ze nasze wspolne zycie bedzie sielankowe,bo po klotni to nawet nie mialabym sie komu pozwierzac :/ nie to co w PL-ma sie rodzine,znajomych,no ale przyjmuje wersje optymistyczna

Zostalo 3 tyg ciesze sie,ze tak krótko,ale jednocześnie już nie moge wytrzymac!!!
Malaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 17:49   #3392
wenedka
Zakorzenienie

A ja zostałam umówiona na oglądanie meczu z teściem
Tż idzie wtedy do pracy, a Polska gra z Niemcami
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 20:59   #3393
kaska6969
Raczkowanie

Malaja Myślę,że na obiad pójde....w sumie to dla mnie jak kolacja bo oni jedzą obiad o 20:P Tylko boję się co będzie potem...bo już raz między nami do czegoś doszło..fakt,że to tylko pocałunki ale zawsze...nie chce żeby wyszło na to,że to niezobowiązująca się znajomość. Dlatego nie wiem jak się zachować. W sumie to moja w tym wina bo te nasz rozmowy na gg były czasami za bardzo pikantne i teraz nie wiem czy będzie mnie traktował poważnie,a też głupi o tym gadać z trzydziestoletnim facetem....o ja głupia ale się wpakowałam :P
kaska6969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:44   #3394
Brudaskita
Raczkowanie

Edytowane przez Brudaskita
Czas edycji: 2008-11-06 o 11:26
Brudaskita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:46   #3395
Brudaskita
Raczkowanie

Edytowane przez Brudaskita
Czas edycji: 2008-11-09 o 13:54
Brudaskita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 23:26   #3396
kaska6969
Raczkowanie

Brudaskita Pojdę napewno jak jutro ponowi propozycję...najwyżej się przejadę..ale zawsze jedno doświadczenie więcej:P Mam nadzieje że będzie ok...zobaczymy Tylko jest maly problem..bo gadamy po angielsku....a jak na gg to wszystko w porządku bo mogę się podeprzeć słownikiem..a w realu trochę gorzej bo czasami brakuje jakiegos słówka..ale mam nadzieje ze się jakos dogadamy...tylko żeby nie było krępującej ciszy Trochę za bardzo się stresuje:P
Stary 2008-05-20, 09:24   #3397
Malaja
Zadomowienie

kaska nie stresuj się i podejdź do tego na luzie a co ma byc to bedzie,szkoda sobie planowac strategii,to rzeczywistośc pisze scenariusz

Co do tych Twoich pikantnych rozmów to hmmm,po takim czymś on chyba ma prawo myśleć i liczyć,że coś z tego bedzie,zalezy od charakteru,ciekawa jestem jak potoczy sie Twoja historia i koniecznie nam opisz jak bylo na obiado-kolacji bo chyba z ciekawości umrzemy a przynajmniej ja,bo uwielbiam takie historie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-20, 09:55   #3398
kaska6969
Raczkowanie

Malaja Dokładnie jak coś to sama jestem sobie winna..wczoraj do 3 sie spałam bo sobie wyobrażałam jakby to było:P Napewno wam wszystko streszczę Buziaki ...mam nadzieje,że dzisiaj ponowi zaproszenie hehe
Stary 2008-05-21, 08:14   #3399
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie mam problemu z rozumiejącym Tż-em I długo nie będę miała

Ty się Lea nie śmiej, bo jak wróciłam po wakacjach do Polski i brat się mnie pytał, czy obrazek może wisieć w dany sposób, to ja do niego "yeah, should be alright"
Wielojęzykowa rozmowa, nie ma co
Zdarza mi się czasami i tutaj i w Pl powiedziec coś w innym języku, ale tylko bardzo wcześnie rano jak ktoś mnie budzi albo bardzo późno jak jestem w półśnie

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
dobiegaja mnie zapachy z pieluchy..
jakie to poetyczne

Cytat:
Napisane przez rocki Pokaż wiadomość
Musze wam sie wyzalic... TZ byl teraz u mnie 3 miesiace, mieszkalismy sobie razem - po prostu sielanka, tak nam bylo dobrze pod kazdym wzgledem Tylko ze wczoraj wrocil do Barcelony. Mial przyjechac za 2 tygodnie na weekend... rozmawialismy pol godziny temu przez telefon i powiedzial, ze nie ma jak przyjechac, bo bilety lotnicze sa koszmarnie drogie przy tak krotkim terminie, pociag jedzie 12 godzin bez przesiadki i nie wie, czy uda mu sie dostac tyle wolnego.

I siedze teraz glupia i placze, bo zobaczymy sie pewnie dopiero za 7 tygodni, jak ja do niego pojade w drugim tygodniu lipca Jak ja mam sie teraz uczyc do 5 egzaminow w sesji powiedzcie, no jak?
roki po 3 wspaniałych miesiącach czas wziąć się za naukę! pomyśl sobie że jego przyjazd za 7 tygodni to nagroda za dobre rezultaty oraz 7 tygodni oczekiwania

suleczka jak się cieszę z Twojego pozytywnego nastawienia. Potrzebne było nieco czasu aby sobie wszystko przemyśleć i dojśc do konstruktywnych rezultatów. Trzymam kciuki aby ta wiosna trwała i trwała

Cytat:
Napisane przez kaska6969 Pokaż wiadomość
Malaja Myślę,że na obiad pójde....w sumie to dla mnie jak kolacja bo oni jedzą obiad o 20:P Tylko boję się co będzie potem...bo już raz między nami do czegoś doszło..fakt,że to tylko pocałunki ale zawsze...nie chce żeby wyszło na to,że to niezobowiązująca się znajomość. Dlatego nie wiem jak się zachować. W sumie to moja w tym wina bo te nasz rozmowy na gg były czasami za bardzo pikantne i teraz nie wiem czy będzie mnie traktował poważnie,a też głupi o tym gadać z trzydziestoletnim facetem....o ja głupia ale się wpakowałam :P
kaska nie jestem wróżką ale z tego co mówisz to czuję, że wylądujecie razem w łóżku. Miałam raz taką sytuację, spotykałam się na neutralnym terenie, pocałunki kolacje w restauracji. Było sympatycznie. Jednego dnia on chciał tylko na 3 minutki iść do siebie bo niby czegoś zapomniał, ja też poszłam i wylądowaliśmy w łózku. Oczywiście czeamy na sprawozdanie...
Stary 2008-05-21, 17:54   #3400
kaska6969
Raczkowanie

Dziś to ja wyląduję w łóżku...ale w swoim:P hehe jak zwykle coś sobie zaplanuje i nie wychodzi. Dzis do niego nie idę bo jak się okazało jutro muszą pracować...a że oni pracują od 6 do 18-20 to tak nie bardzo się opłaca...takze znowu sie z nim zobacze dopiero w weekend w pubie :/ Kurcze trochę tęsknie za nim...ostatnio się czuję strasznie samotna po skończonym związku. Także jak coś dopiero zdam wam relacje w niedziele:P Bo wyjątkowo teraz będzie miał wolne (wow) i wtedy sie z nim spotkam Tak myśle...zależy czy wyjdzie z inicjatywą...no zobaczymy....ale i tak nie wiem po co chcę się w to pakować Buźka!

koculek A swoją drogą to fajnie przynajmniej było jak tak wylądowaliście spontanicznie w łóżku?? ;>
Stary 2008-05-21, 21:50   #3401
szperrr
Zakorzenienie

Hej

Przysypiam juz, ale jednym okiem przegladalam "moje" watki i wlazlam tez tutaj. I chcialam tylko jedno napisac:

Kaska, moze mysle szablonowo, ale ten Twoj Portugalczyk na kontrakcie pachnie mi zonatym facetem, ktory ma okazje troche poszalec. Tobie moze "z braku lepszych planow na wieczor" odpowiadac na chwile taki uklad, ale czy warto?

Oczywiscie moge sie bardzo mylic. Za duzo mam ostatnio stereotypow w glowie. Za duzo sie nasluchalam od kolezanki o jej podbojach pt. "ale to nie moja wine, to jemu sie w malzenstwie nie uklada". Mam wstret zarowno do takich facetow (przede wszystkim do nich) jak i do takich dziewczynek, ktorym wszystko jedno, oby przez chwile milo bylo..

Edit:

Mam nadzieje, ze nie wezmiesz tego za bardzo do siebie.. ja po prostu ostatnio cieta sie zrobilam na takie.. (nie mam slow na te "takie")

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 22:04   #3402
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś to ja wyląduję w łóżku...ale w swoim:P hehe jak zwykle coś sobie zaplanuje i nie wychodzi. Dzis do niego nie idę bo jak się okazało jutro muszą pracować...a że oni pracują od 6 do 18-20 to tak nie bardzo się opłaca...takze znowu sie z nim zobacze dopiero w weekend w pubie :/ Kurcze trochę tęsknie za nim...ostatnio się czuję strasznie samotna po skończonym związku. Także jak coś dopiero zdam wam relacje w niedziele:P Bo wyjątkowo teraz będzie miał wolne (wow) i wtedy sie z nim spotkam Tak myśle...zależy czy wyjdzie z inicjatywą...no zobaczymy....ale i tak nie wiem po co chcę się w to pakować Buźka!

koculek A swoją drogą to fajnie przynajmniej było jak tak wylądowaliście spontanicznie w łóżku?? ;>
kaska moze to i lepiej, ze sie nie spotkacie u niego? Nie ma nic gorszego niz zal do samej siebie potem.
A w lozku bylo fajnie i nie jednorazowo, spotykalismy sie codziennie przez ponad miesiac a potem wyjechalam do UK i postanowilismy zakonczyc nasz zwiazek, poniewaz nikt nikomu nie chcial niczego obiecywac po tak krotkim czasie.
Stary 2008-05-22, 13:05   #3403
kaska6969
Raczkowanie

szperrr też o tym myślałam ale z tego co z nim gadałam to jest snatu wolnego. Ale wiadomo jak to z takimi facetami bywa...nigdy nic nie wiadomo..gadałam z nim sporo na ten temat więc myślę,że mówi prawdę..ale może jestem po prostu naiwna.

koculek jak tak wczoraj nad tym myślałam to chyba rzeczywiście dobrze...bo to i tak pewnie nie miałoby żadnej przyszłości. A luźne 'związki' zdecydowanie mi nie odpowiadają. Ale co jak co.....odczuwam teraz mocny brak faceta czasami rzeczywiście się przydają
Stary 2008-05-22, 13:09   #3404
Malaja
Zadomowienie

holaaa

Kaska widocznie tak mialo byc Moze to i nawet lepiej,troche Cie to pewnie ostudzilo hehehe

U mnie nic nowego,19 dni zostalo do mojego wylotu i juz nie moge wysiedziec
Tak sie ciesze ze chyba niedlugo sie zaczne pakowac :d

Boze jak my na te wakacje wsyztkie czekamy,a tu juz niedluuugo,prawie w zasięgu ręki....mmmmmm.....rozmar zylam sie.....wybaczcie
Stary 2008-05-22, 17:15   #3405
kaska6969
Raczkowanie

Malaja to prawda ostudziło ale to nie zmienia faktu,że nadal mnie bardzo kręci Ale nie zapominam o zdrowym rozsądku A na wakacje to ja już odkładam pieniądze...ale to zapewne dopiero lipiec lub sierpień. Także trzeba będzie troszkę poczekać:P
Stary 2008-05-22, 21:57   #3406
imperdible
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brudaskita Pokaż wiadomość
zupelnie jkbym siebie slyszala...jak ja mam problem to on mysli,ze to nic wielkiego, natomiast gdy on ma dola lub cos nie tak to juz jest wielkie halo. dzisiaj moj tz mial swietny humor, kiedy cos zaczelam mu robic wymowki to stwierdzil zebym nie zaczynala klotni bo jest szczesliwy. tylko,ze ja nie jestem...
Brudaskito chyba znalazlam na to sposob. ignoruje te jego fochy, przez to jakos zmalaly musze przyznac, ze spryciarz z niego, ze znalazl sobie taki sposob. a raczej wygodnis. na chwile obecna jest cudownie, bo ostatnio wspominalismy jak sie poznalismy- to takie odswiezenie zwiazku tz jest taki dumny, jak mowie mu, co wteyd i wtedy sobie o nim myslalam
imperdible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 22:00   #3407
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

my tez tak czasem sobie opowiadamy i naprawde jest wtedy milo

jak mnie wtedy zbalamucil

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 22:26   #3408
kasiaczek10
Raczkowanie

My tez sobie czesto wpominamy i nie wierzymy jak to sie stalo, ze sie w tak glupim miejscu poznalismy ( toaleta w pubie, weszlam tylko siusiu jak wracalam z pracy) no i pierwszy pocałunek, to chyba zawsze milo wspomnieć
kasiaczek10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 22:29   #3409
wenedka
Zakorzenienie

A Tż jak się ucieszył, bo wczoraj jego kartki urodzinowe w końcu przyszły
Strasznie niewymagający jest
No i chciałam mu kupić plakat za 18 zł, a on do mnie, że nie muszę tyle na niego wydawać. Majątek, no!

Cytat:
z jest taki dumny, jak mowie mu, co wteyd i wtedy sobie o nim myslalam
Hm, no mój nie ma takiego powodu do dumy
Żem sie nabijała z Brytoli
piją!

Stary 2008-05-22, 22:32   #3410
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
No i chciałam mu kupić plakat za 18 zł, a on do mnie, że nie muszę tyle na niego wydawać. Majątek, no!

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 12:55   #3411
szperrr
Zakorzenienie

my tez sobie tak czasem wspominamy i nie chce nam sie wierzyc, ze to wszystko dzialo sie jakies 4 lata temu, a teraz juz mieszkamy od prawie 3 lat razem, mamy Misie, szukamy nowego domu i wogole.. jak para z 10letnim stazem
Stary 2008-05-23, 20:14   #3412
szien
Wtajemniczenie

witam kochane
przede wszystkim gratulacje dla suleczki za podniesienie się z poprzedniego związku oraz naszemu wizażowemu Einstein'owi- Wenedce za dobre wyniki na maturze

a u mnie nic
zmieniliśmy plany co do Wawy, jedziemy do pl na miesiąc, dokładnie 11.06. ale do Wrocka
a potem na moją wioskę by przedstawićbiedaka mojej rodzinie.
W sobotę wybieramy się na urodziny jego babci, będzie śmiesznie, bo jej mąż nie jest spełna rozumu i czasami nawet zapomina, że Tż nie może już chodzić i dziesięć razy pyta go co mu się stało
pewnie mnie też to będzie czekać, będzie mnie pytać co kilka minut kim do cholery jestem (bo to najśmieszniejsza część- on klnie przy tym jak szewc)... doczekać się nie mogę. Gdybym nie była kierowcą tego dnia to bym chyba się upiła

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:10   #3413
kaska6969
Raczkowanie

A z moim portugalczykiem nic nowego...widzieliśmy się wczoraj w pubie i znowu nas emocje trochę poniosły było miło. Planujemy w niedzielę sie spotkać tak sam na sam w końcu. Trochę się tego obiawiam ze względu też na język Ale mam nadzieje,że będzie dobrze Zaproponował nawet pójście do kina...także miło z jego strony Ach...jaka wczoraj byłam szczęśliwa gdy go zobaczyłam...normalnie aż kumpele się ze mnie śmiały,że tak mi się humor poprawił...i oczywiście uśmiech od ucha do ucha
Stary 2008-05-24, 11:31   #3414
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Planujemy w niedzielę sie spotkać tak sam na sam w końcu. Trochę się tego obiawiam ze względu też na język
A w jakim jezyku rozmawiacie?
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:51   #3415
wenedka
Zakorzenienie

Szien, dłuugo Cię nie było

A czy ja taki Einstein jestem, to się okaże 30. czerwca
W poniedziałek ustny angielski- trzymajcie kciuki

Kaska, co Ty sie o język boisz, na pewno nie jest tak źle
piją!

Stary 2008-05-24, 14:24   #3416
kaska6969
Raczkowanie

Rozmawiamy po angielsku. No wiadomo nie jest tak źle,tylko czasami wiecie jak to jest..brakuje jakiegoś słówka, nie wiadomo co powiedzieć Ale mam nadzieje będzie dobrze Jestem ciekawa czy dziś się coś wydarzy bo znowu się widzimy w pubie... już nie mogę się doczekać wieczoru i kiedy go zobacze
wenedka Powodzenia na maturze! Ja na szczęście mam już wszystko za sobą i tylko pozostaje czekać na wyniki
Pozdrawiam!
Stary 2008-05-25, 15:22   #3417
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Szien, dłuugo Cię nie było
... ale ja was notorycznie podglądam
podczytuje co tu wypisujecie, udzielam się biernie

boszeeee... Tż słucha "bajla cziki cziki" (fanki Eurowizji wiedzą o co kaman) już trzeci raz z rzędu, rozpieprzę mu głośniki zaraz...

Stary 2008-05-25, 15:57   #3418
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
boszeeee... Tż słucha "bajla cziki cziki" (fanki Eurowizji wiedzą o co kaman) już trzeci raz z rzędu, rozpieprzę mu głośniki zaraz...
Nie tylko fanki eurowizji... w Hiszpanii ta piosenka jest puszczana non stop od kilku miesiecy. Na poczatku to bylo naprawde smieszne, ale teraz jeszcze jest tlem do 15 reklam, itp., itd.

A wiecie dlaczego tak w ogole Hiszpania wystapila z ta piosenka?
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 21:08   #3419
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rocki Pokaż wiadomość
Nie tylko fanki eurowizji... w Hiszpanii ta piosenka jest puszczana non stop od kilku miesiecy. Na poczatku to bylo naprawde smieszne, ale teraz jeszcze jest tlem do 15 reklam, itp., itd.

A wiecie dlaczego tak w ogole Hiszpania wystapila z ta piosenka?
bo zgłupieli?

Tż chce to jako dzwonek na kom

Stary 2008-05-25, 21:12   #3420
wenedka
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki jutro pomiędzy 8:30-9:30!!!
Proszę
piją!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości