Jestem w związku z obcokrajowcem - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-08, 12:01   #1501
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem

Cytat:
Napisane przez Imagine Pokaż wiadomość
Na koniec i tak wszystkie komentowaly, ze i tak nie wierza w ta nasza niby milosc

jak smialy
NO KUR... JAK??

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 12:08   #1502
Imagine
Magda

Dokladnie wyrazilas to co ja na ten temat mysle :P
Ten emot jest najlepszy
Imagine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 12:30   #1503
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7
Konto usunięte

Imagine przesylam to dla tych twoich pseudo kolezanek
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 12:57   #1504
Malaja
Zadomowienie

Imagine bierzesz ślub w dniu urodzin mojego TŻ'a

Mi zostało 8 dni Cieszę się ogromnie i już doczekać nie mogę : ) Całe 35 dni z TŻ dzien w dzien,noc w noc TŻ juz sprzata nasze mieszkanko na mój przyjazd,dobry TŻ'cik : )

Jak ja nie lubię tej róznicy pogodowej w naszych krajach :/ Na Balice pojade pewnie w kurtce a jak wysiąde w Barcelonie to bedzie 28 stopni....pamiętam jak w tamtym roku musiałam sie w Madrycie z kurtki zimowej rozbierać heheh no ale pocieszające jest to,że tam ciepluśko i moge jeszcze podreptać w letnich ciuszkach
Malaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 13:36   #1505
wenedka
Zakorzenienie

Imagine, a ja myślałam że powinnam głosić wszem, że Tz z Anglii jest. Tym bardizej utwierdzials mnie w tym co robie/nie robie
A kolezankom niech pryszcze jak 5zlotych wyskocza!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 13:54   #1506
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

czesc dziewczyny! te juz poznane
i te mniej znane

te mniej znane prosilabym zeby napisaly pokrotce skad maja Tz-ta

ja wlasnie wrocilam z uczelni,czeka mnie nauka,bo 26 pazdziernika mam jeszcze ostatni egzamin z tej sesji. We Wloszech tak jest ze sesja od czerwca do pazdziernika,dostajemy daty i sami sobie mozemy ustawic kiedy dany egzamin chcemy zaliczyc.

Malaja no ja dzisiaj znowu wyszlam o 7 rano w kurtce a wrocilam w 3/4 rekawka bluzeczce cienkiej
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 13:57   #1507
wenedka
Zakorzenienie

Hej Cuciola, widzisz, tu jest tak, ze mamy napady i piszemy ile wzlezie Poza tym oistatnio dużo bowych zmieszanych i wszsytko się miesza, mnie również
Zatem przyłączam się do Twojej prśby
piją!

Stary 2007-10-08, 14:35   #1508
kropka241
Zakorzenienie

za tydzien dokladnie moj TZ zaczyna pierwsza lekcje polskiego

a bo ja wam nie mowilam.. moja mama spotyka sie z amerykaninem z lotewskimi korzeniami
cos mi sie mama zamieszala czyzby mi pozazdroscila mojego P.?? jak myslicie

Stary 2007-10-08, 14:59   #1509
Imagine
Magda

Lea chetnie bym im przekazala to przeslanie
Kropka Twoja mama pewnie chce dolaczyc do naszego watku!

Jade dzisiaj autobusem, pelnym jak to zwykle bywa. I jakas starsza babka wchodzi (tez jak to bywa, nie wiem skad one sie biora) i zaraz zaczela sie wielka dyskusja w autobusie, ze jakis chlopak siedzi mlody i nie ustapi starszej osobie, cala mlodziez jest zepsuta i zle wychowana itp. Chlopak powiedzial, ze od 8 rano jest na nogach, jest zmeczony i bedzie siedziec. Oczywiscie jakis gosc zaczal go wyzywac od gowniarzy i zwrocil mu uwage, ze siedzi na miejscu dla niepelnosprawnych a niepelnosprawnym nie jest. Chlopak na to ze jest, wyjal legitymacje i mu pokazal. Okazalo sie, ze chlopak faktycznie niepelnosprawny byl i caly autobus ucichl.
Wkurza mnie takie cos, nie spotkalam sie w Anglii, zeby ktos WYMAGAL, aby ustepowac wszystkim naokolo miejsca. Ja sie czasami boje wogole usiasc, bo sie boje ochrzaju!

Edytowane przez Imagine
Czas edycji: 2007-10-08 o 15:00 Powód: poprawa literowek :P
Stary 2007-10-08, 15:08   #1510
kropka241
Zakorzenienie

ja sie nie boje.
a ostatnio stalismy z tz i ogladalismy wystawe w szybie (nieruchomosci)-malutka szybka a za nami zaczela sapac kobiecina "o jesssu, ojesssuu" prawie ze jak waz.. wiec mowie do tz po polsku zeby sie przesunal bo pani za nami chce koniecznie obejrzec wystawe a ona ze wcale nie chce tak od razu patrzec ze moze poczekac. na to ja ze skoro moze poczekac to czemu mi tak syczy za plecami??

ONA ZE SOBIE TAK MOWI SAMA DO SIEBIE I ZE TO NIC NIE ZNACZY.

ech.. nie lubie jak mi ktos sapie nademna bo nie moze pol minuty poczekac.. a babka dostala drobna lekcje bo widzialam ze jej sie zrobilo glupio. ale normalnie wlazila na nasze plecy

Stary 2007-10-08, 15:10   #1511
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olga. Pokaż wiadomość
Kasientos nie przejmuj się rasistami, szkoda Twoich nerwów na takich ograniczonych ludzi. Życzę szczęścia
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
kasientos coz ci moge powiedziec.. CIEMNOGROD!!!! faktycznie lepiej byloby zamieszkac w jakims bardziej przyjaznym srodowisku ale tez nie mozna cale zycie uciekac.
hmm.. przesylam ci duzo usciskow i calusow
zycze duzo sily. jesli jest to prawdziwa milosc to warto walczyc.
ja walczylam o moj zwiazek.
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Kasientos, te male miescin sa najgorsze
Raczej musisz jakos przezyc rodzicow, oczywiscie dalej ich wprowadzajac w kulture Twojego Tz.
Co do studniowki... szkoda mi kasy, termin beznadziejny bo w ferie, a poza tym nie chce robic wokol siebie zametu, idac z moim Anglikiem, wiec nie ide. Wprwdzie jest u nas w klasie dziewczyna, ktora jest w zwiazku z Ukraincem z Niemiec, wszystkim opowiada szczegoly ich zycia, a ja tak nie umiem. Mam chlopaka, a kim on jest nie wszyscy wiedziec musza. Tylko najblizszi znajomi wiedza I dobrze mi z tym
kochane jestescie... dzieki.. tak tez i myslalalm ze Wy mnie zrozumiecie najlepiej

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
u mnie tez najblizszi, nie lubie pytan od pseudo kolezanek i sztucznego zainteresowania
tak tez tego nie lubie, albo taki wzrok ni to politowania, ni to niedowierzania...

co do 100dniowki to nie wiem jak to bedzie... wole sobie nie wyobrazac jak powiem ze nie ide.. bedzie kiepsko ..
Cytat:
Napisane przez Goshiek Pokaż wiadomość
Uffff dwa dni i przebrnelam przez caly temat
Witajcie dziewczyny.
Myslalam,ze znajde tu kogos z "moich" stron,ale niestety ,wiec przyszlam sie jedynie przywitac i dodac,ze wspaniale sie czyta jak krok po kroku zmieniaja sie wasze zwiazki.
Maz z bylej Jugoslawii (Kosovo)
witam..
tez odnioslam podobne wrazenie i strasznie mi sie to podobalo jak czytalam, te zmiany.. miedzy innymi i dlatego sie dolaczylam do Was

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
za tydzien dokladnie moj TZ zaczyna pierwsza lekcje polskiego

a bo ja wam nie mowilam.. moja mama spotyka sie z amerykaninem z lotewskimi korzeniami
cos mi sie mama zamieszala czyzby mi pozazdroscila mojego P.?? jak myslicie
oo... uwielbiam jak maniek proboje mowic po polsku.. i jak tak slodko mowi "nie rozumiem" jak zapominam sie i za szybko mowie ale nie wiem jak Wam ale mnie strasznie trudno po spotkaniu z tz przestawic sie na polski... czasem lapie sie na tym jak mysle po angielsku.. nie wspomne ze ang ucze sie od 2 lat i to tylko w szkole(a wiadomo jak taka nauka wyglada)

kropcia to calkiem mozliwe ze Ci pozazdroscila... musze zaczac uwazac na moja
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 15:37   #1512
wenedka
Zakorzenienie

Kasientos, jak nie chcesz isc na studniowke to nie idz i juz. Poinformuj tylko wychowawce i osoby z kometetu studniowkowego, jesli takie u was sa. Nie ma sensu isc tylko dlatego, by inni nie gadali

Imagine, z babciami w autobusach tez mialam starcia. Wracalam po calym dniu ze szkoly, 2 wf-y mialam, biegi i w ogole okres, wiec czulam sie fatalnie. Wolne miejsce bylo, to sobie siadlam. Na nastepnym przystanku wsiada babka i mi steka "jak mnie nogi bola, jaka ta mlodziez niewychowana, stare konie a siedza" Tak mnie wkurzylam, ze postanowilam, ze jej nie ustapie, nie ma bata.
Jeszcze inna wyzwala dizewczyne od krów

A ja musze napisac Bewerbung na niemiecki
piją!

Stary 2007-10-08, 15:45   #1513
szien
Wtajemniczenie

Rannnnyyyy, jaki dzień niech to sie skonczy. Zadusze ta babe z administracji miedzynarodowej, ona ma chyba jakies problemy psychiczne. Kobieta urodzna w Finlandii, spedzila tu 18 lat zycia, wyemigrowala do USA, skonczyla tam studia (ktore moga sobie pomarzyc o takim samym poziomie nauczania jak w Europie), przepracowala kilka lat i teraz mowi "MY amerykanie", z wielkim akcentem na "MY". Ja nie watpie, ze ona ma wiedze praktyczna, bo pracowala w kampaniach reklamowych Victoria's Secret i wielu innych, ale no prosze... ona nijak nie nadaje sie na nauczycielke. Zapomina, ze my dla niej nie pracujemy. Dzis musialam zostac w szkole o godzinie dluzej bo jej sie nie chcialo isc po mu esej do biura. Siedzialam u obcej grupie na zajeciach, zeby potem ona łaskawie poswiecila mi 2 min ze swojego zycia. Myslalam, ze mnie cos trafi. Oczywiscie caly czas powtarzala "gdybym pracowala w Ameryce to bym miala swoja sekretarke, ale tutaj chyba sie nei doczekam" Boszeeeeeeeee... litosci.
Jeden chlopak jest samotnym ojcem, musi dojezdzac godzine do szkoly. Nie zawsze udaje mu sie zalatwic opiekunke do malego, wiec oczywiscie wtedy nei przychodzi na zajecia. Ludzie pomagaja mu jak moga, niancza dziecko, robia notatki, a ta dzis przy wszystkich wyjezdza "Przeciez Ty nie mozesz isc na Company Visit bo nie ma Cie czesto w szkole". Koles wstal i wyszedl. W sumie go rozumiem, tymbardziej ze ona wie o jego sytuacji.
Sie zbulwersowalam, zwalila mi caly dzien. Czasami mam ochote ukrecic ten jej maly spalony na solarium łeb. O losie...

Sorry musialam sie wygadac, bo zaraz zawalu dostane
szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 16:33   #1514
kropka241
Zakorzenienie

szien mi sie najbardziej podobala ta czesc o lbie spalonym na solarium i oczywiscie idea ukrecania

Stary 2007-10-08, 16:50   #1515
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

dizewczyny a tak na boku tematu:

macie moze psa?
ja mam labradora i ogromnie kocham wszystkie zwierzeta.
Staram sie pomagac tu w schronisku..
najchetniej to ja bym te wszystkie biedne psiaki do mnie wziela
ale rodzice mojego chlopaka nie chca sie zgodzic na wiecej niz 1 psa..
a w schronisku jest taka malutka 3-kilowa kuleczka ktora marznie na zimnie

smutno mi jakos ze ja sobie siedze w ciepelku a te biedne stworki na dworze,bez jedzenia
Stary 2007-10-08, 17:20   #1516
wenedka
Zakorzenienie

Mnie jest bardziej szkoda bezdomych... I uchodzcow
Mialam zamiar zapisac sie na wolontariat, ale w klasie maturalnej nie ma zbyt wiele wolnego czasu

A dzis moge powiedziec tyle:
Ich bin Schneiderin, ich kann barocke Kleide nahnen

i

A generation gap is defined as people born at the same time

Czyli wenedka sie uczy jezykow
piją!

Stary 2007-10-08, 17:21   #1517
kropka241
Zakorzenienie

nasz nippy jest ze schroniska

Stary 2007-10-08, 17:56   #1518
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7
Konto usunięte

Ja tez mialam pieska ze schroniska
Juz w drodze postanowilam, ze nie bede wybierac i pierwszy pies jaki podejdzie do siatki idzie ze mna do domu
A reakcja mojej mamy byla " O Boze, brzydszego nie bylo???"
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 18:17   #1519
Goshiek
Raczkowanie

szien nie jest az tak zle,choc po dzis dzien nie potrafie wiele zrozumiec,na wiele rzeczy sie przestawic czy tolerowac.

Nie kazdy,ale bardzo wielu z mezczyzn z bylej Jugoslawii nie potrafi okazywac swoich uczuc.Sa bardzo silnie zwiazani ze swoja ojczyzna.
Nie pozwola zlego slowa powiedziec na swoj kraj,kulture czy bron Panie Boze na swoja rodzine.

Nie chce wrzucac wszystkich do jednego worka bo sa rowniez kochane wyjatki jak moj Maz,choc nie twierdze,ze w czasie kryzysow czesto siedze i zastanawiam sie jak ludzie potrafia sie roznic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-08, 18:18   #1520
nea200pl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasientos Pokaż wiadomość
...dziewczyna z dziwna afrykanska fryzura za reke z czarnym.. teraz juz na to nie zwracam uwagi...

pomijajac wszystkich 'dresow' ktorzy nagle zaczeli dostrzegac 'ze taka fajna dziewczyna sie z murzynem marnuje' to raz nawet chciali mnie rozstrzelac...serio , az sie przestraszylam, cale szczescie ze wtedy tż jeszcze w ogole nie rozumial po polsku..

i to bylo w lodzi.. wole sobie nie wyobrazac co by bylo jakby do mojej(niby) miesciny przyjechal oo.. to jest kolejna przeszkoda.. kiedys mama mi powiedziala(jak cos mowilam o odwiedzinach mańka, czy ze na 100dniowke chcialabym zeby ze mna poszedl): ty jak zwykle musisz byc inna.. co n-le pomysla.. i co on by mial u nas nocowac..
Nie przejmuj sie bo ludzie maja klapki na oczach i ciasne umysly. Az mi zeby zgrzytaja kiedy mysle o takim durnowatym podejsciu.
Moj maz pochodzi z Afryki, nosze warkoczyki/corn rows i tez wczesniej sie nasluchalam - szkoda tylko ze od Polakow zarowno w Polsce jak i co niektorych w UK, spotkanych w srodkach komunikacji miejskiej, tych znanych mi mniej lub bardziej. Byly to glupie komentarze w stylu od jego bycia ze mna dla papierow po czy nie aby na pewno jest on terrorysta (jest muzulmaninem).
Tez pochodze z majego miasta gdzie niestety ludzie zachowuja sie tak a nie inaczej i jest glupie przekonanie ze inne to od razu zle - moja rodzina stoi za nami murem i nikt nie pozwoli aby ktos powiedzial zle slowo.
Najwazniejsze jest to ze jestes szczesliwa. Chcialabym tylko aby nareszcie ludzie uzmyslowili sobie ze wszyscy jestesmy jednakowi a kolor skory to nic innego jak kolor skory a nie wyrocznia jakim ktos jest czlowiekiem.
Trzymam za Was kciuki.

nea200pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 18:24   #1521
Malaja
Zadomowienie

a mi właśnie TŻ zrobił niezły kawał "Dżoana nasz królik nie żyje" i płacze do słuchawki.....ja pytam " jak to nie zyje,wode ma?Jedzienie ma?" "No ma,nie wiem czemu"-mówi i po chwili się smieje....myślałam,że go wytargam przez tą słuchawke,bo sama nie wiem czemu ale mu uwierzyłam i już mi łzy zaczęły do oczu napływać......aha bo ja wam chyba nie wspominałam....TŻ mi sprawił na imieniny królika białego
Stary 2007-10-08, 18:43   #1522
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Malaja ale numer! ja bym go po glowie potraktowala
Stary 2007-10-08, 18:57   #1523
Malaja
Zadomowienie

cuciola napewno jak tylko się zobaczymy
On to wogóle strasznie mnie lubi rozzłaszczać,zaczepia mnie bo wie,że tego nie cierpie,łaskocze czego nienawidzę najbardziej....często robi mi zabawe,że wkłada mi ręce pod pachy ale nie łaskocze,zadaje za to bytania i jeśli odpowiem źle to mnie łaskocze,ale drań jeden zadaje pytania typu "ile jest teraz ludzi z nami w pociągu" "jak się nazywa król Hiszpanii","Ile lat ma moja babcia" noi zawsze mnie łaskocze :/
Często się tez bijemy,gryziemy,szczypiem y i rzucamy kapciami heheh dlatego chce już mieszkać w dużym domu,żeby móc ewentualnie uciec lub się schować,bo w naszym mieszkaniu biegamy w kółko baru dzielącego salon od kuchni
Stary 2007-10-08, 19:18   #1524
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Kasientos, jak nie chcesz isc na studniowke to nie idz i juz. Poinformuj tylko wychowawce i osoby z kometetu studniowkowego, jesli takie u was sa. Nie ma sensu isc tylko dlatego, by inni nie gadali
i tak na dzien dzisiejszy zrobie

Cytat:
Napisane przez nea200pl Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie bo ludzie maja klapki na oczach i ciasne umysly. Az mi zeby zgrzytaja kiedy mysle o takim durnowatym podejsciu.
Moj maz pochodzi z Afryki, nosze warkoczyki/corn rows i tez wczesniej sie nasluchalam . Byly to glupie komentarze w stylu od jego bycia ze mna dla papierow po czy nie aby na pewno jest on terrorysta (jest muzulmaninem).
Chcialabym tylko aby nareszcie ludzie uzmyslowili sobie ze wszyscy jestesmy jednakowi a kolor skory to nic innego jak kolor skory a nie wyrocznia jakim ktos jest czlowiekiem.
Trzymam za Was kciuki.
dzieki
'cudne' sa teorie obcych ludzi, ktorzy w ogole sie nie orientuja w sprawie a wydaja opinie
moj tż tez jest tego wyznania, co poki co starannie ukrywam przed rodzicami, a raczej unikam tego tematu bo to juz w ogole bylby szok...
kiedys uslyszalam takie zdanko:
czekam az kolor skory bedzie znaczyl tyle co kolor oczu.. a bynajmniej cos w tym stylu moglam cos poprzekrecac ale sens taki
sliczne to jest... nie wiem skad w ludziach bierze sie tyle nietolerancji...
moglabym w ostatecznosci zrozumiec naszych dziadkow(mniej rodzicow) bo pamietaja te wszystkie krzywdy wyrzadzone przez zaborcow itp, stosunek do czlowieka czarnego jako niewolnika...ale my mlodzi!?.. ktorzy o tym czytamy jedynie w ksiazkach i to traktujemy jako wrecz fantastyke

ale mnie naszlo na umoralnianie... i to padlo na Was(ktore jestescie podobnego zdania)... sorry ale musialam... ulzylo troche
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 19:25   #1525
kropka241
Zakorzenienie

kasientos a gadaj.. jak ci lepiej.. ja chetnie poslucham.

goshiek moja przygoda z dziecmi z kosova nie byla organizowana przez pck. a wlasciwie troche tak.. w liceum byla organizowanan zbiorka zywnosci.. ja skontaktowalam sie z organizatorami (ludzmi od nas z liceum) i poszlam tam z nimi.. okazalo sie ze moge sie przydac jako animatorka kultury.. mialam czas bo to byl koniec roku szkolnego prawie a ja nie musialam poprawiac przedmiotow wiec popoludnia spedzalam z dzieciakami.

Malaja podziwiam ze go w lepetyne nie trzepniesz za te laskotki.. brrr.. moj byly mial takie zapedy.. laskotal mnie po dloniach a nic mnie bardziej nie wpienia niz to jak mowie nie a ktos dalej cos mi robi. nie to nie.

lea nasz jest bardzo ladny psiul ale chyba glupszego nie bylo

Stary 2007-10-10, 12:00   #1526
Imagine
Magda

my bylismy wczoraj z tz na spotkaniu z dj-em (wieczorem w nowej hucie :/), ale niestety musimy szukac dalek. Nie dosc, ze dj nie mowi wogole po angielsku to jeszcze liczy sobie troche duzo (jezeli 2000 to duzo).
Stary 2007-10-10, 14:19   #1527
szien
Wtajemniczenie

2000 zl za noc pracy? to chyba nawet ekskluzywna prostytutka tyle nie bierze... choc kto tam wie
badz co badz przynajmniej dla mnie to duzo
szien jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-10, 16:07   #1528
Goshiek
Raczkowanie

Imagine sprobuj poszperac troche tutaj http://www.krakow-online.com/Uslugi-185-strona-2.html i moze zorientuj sie ile biore rozni Dj-e.
Z tego co wiem to na Slasku caly zespol muzyczny wraz z wodzirejem za cala noc biora 2000zl.
Stary 2007-10-10, 19:36   #1529
wenedka
Zakorzenienie

Aj, chyba każdy chciałby 2000 za noc zarobić Dla mnie to duzo
Ale kiedyś praktycznie w 5 min zarobilam 40zl, bo gralam na slubie tylko jeden utwor Szybciej 40zl nie zarobie juz w zyciu chyba

A tak w ogole to lipa jest ogolna. Na nic nie mam czasu, nie mam pieniedzy, nie wiem co zrobię A przyjezdza Tż
piją!

Stary 2007-10-10, 20:02   #1530
kropka241
Zakorzenienie

imagine jedyny dj jakiego znam w krakowie to dj spajx ale nie wiem ile bierze. no i moj tz ale on juz dj nie jest bo sprzedal caly swoj sprzet i swiatla a szkoda bo byl swietnym dj. sama sie super bawilam na imprezach robionych przez P.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości