|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Jeśli chodzi o biżuterię wymienioną w temacie to może nie uwieżycie,ale nie posiadam żadnej tego typu...i co ciekawe narazie mnie nie ciągnie aby którąś z nich mieć.
Zgodnie jednak z tematem powiem,że ja na prawej ręce noszę dwie brasoletki...silikonowe. Jedna różowa,druga żółta. Każda z nich ma dla mnie ogromne znaczenie i jest związana z czymś ważnym w moim życiu. Ściągam je tylko w bardzo wyjatkowych sytuacjach (np.ślub,wesele) gdy nie pasują mi do ubioru,ale zawsze wtedy i tak je mam przy sobie np. w torebce. Oprócz tych okazji towarzyszą mi zawsze i póki co nie mam zamiaru tego zmienić
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ma zapięcie fajniejsze. Do tego kupiłam te dwa koraliki chociaż podobało mi się jeszcze kilka. Teraz bym chciała jakieś srebrne ale to chyba z apartu albo z galerii sim kupię. A powiedzcie mi jeszcze czy stopery mogę zacisnąć na tej skórzanej?
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
hej! co tu tak cicho? to ja sama cały dzień myślę o mojej pandorze
??dziewczyny kupowała którś tutaj? http://zaffiro-art.pl/c/62/zawieszki-charms.html ten charmsy są super słodkie! budzik mnie rozmaślił miał ktoś? wiadomo jak w realu? to chyba nierodowane, co?pandorki też mają niektóre niezłe i już teraz nie wiem gdzie mam kupić!
|
#4564 |
|
Wtajemniczenie
|
Budzik jest śliczny <3.
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
uff,..już myslałam,że gadam ze sobą
![]() a znalazłam jeszcze taką stronę www.chicochica.pl tanie tam te koraliki a na zdjęciach wyglądają tak samo. I napisana waga i że srebro...podoba mi się kilka ale boję się napalać kupić?
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
Budzik czad
, tylko ciekawe jaki na żywo. Mam kluczyk . Świetne są . Tylko ceny ze strona się nie zgadzają. Mój powinien był kosztować 54, a zaplacilam 69 .
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem, więc Enkaa jesteśmy we dwie
![]() Widzę, że szukasz odpowiednika pandory w przystępniejszej cenie. Nie wiem czy widziałaś na żywo kolekcję Apart? Zajrzyj jeszcze na stronę www.bizuteriakociuba.pl Polska firma robiąca beadsy. Widziałam ich bransoletki na targach "Złoto, srebro,czas", niektóre były świetne. Bardzo podobał mi się srebrny miś i króliczek - takie słodkie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za namiar kociuby! już wlazłam...MEEGA CUDNE! chyba cos wybiorę ze srebra! a tym chicochica zakochałam się w koraliku..uwaga...za 8PLN! tyle że to pewnie lipa i jakiś badziew przyjdzie chodzi mnie o ten:http://www.chicochica.pl/koralik-hgs...owy-p-862.html a odpowiednika szukam. Zaczęłam oczywiście od strony trolli i pandory ale ceny mnie zrzuciły ze stołka..no nie dam 300 za kawałek rzemyka z zapięciem..no nie dam i już!
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz wydać tyle pieniędzy.
Delikatnie mówiąc troszkę przesadzili z cenami. A skórzane bransoletki są na allegro. Co do koralika to nie wiem jak będzie wygląać na żywo. Dużo koralików jest też na stronie www.dopandora.pl, ale to już droższe. Edytowane przez naiat Czas edycji: 2010-10-16 o 20:01 |
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
bransoletę już kupiłam na Mak biżuteria i dwa koraliki murano. teraz szukam czegoś srebrnego i ...znowu znajduję ładne murano!
![]() ale od tego kociuby co podałaś na bank biorę zodiak ![]() i jeszcze wypatrzyłał ładny srebrny u niego..no i stoper ale nadal nie wiem czy stopery się nadają na skórzaną i chciałabym taki stoper z łańcuszkiem
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-10-16 o 20:00 |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co. Cieszę się, że mogłam pomóc
![]() Ze stoperami do skórzanej bransoletki nie pomogę, bo się na tym nie znam. Obawiałabym się, żeby po stoperze nie został ślad na skórce, ale może przesadzam. Może się zapytaj, np. u Kociuby jak to jest ze stoperami. Jakoś nie kojarzę, żeby któraś z dziewczyn tu piszących miała stopery na skórzanej bransoletce. |
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
ennkaa ta druga firma którą podałas ma zdjecia charmsó z Yes Apartu i Thomasa Sabo więc to ewidentne podróbki
Ja dziś obleciałam Yes i Aparty i nigdzie nie mieli czarnej szpilki Na stronie Yes też nie ma Kupiłam czarne serduszko z Apartu ale pani była zdziwiona że chcę czarneAha w Yes w Arkadach jak przyszłam to akurat jedna dziewczyna oglądała pandorowe koraliki więc wszystkie pokazywali jej Tym z Apartu też się przyjżałam i nie podobają mi się wcale |
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina, porównujesz srebrne z apartu i padndory na korzyść pandory, czy tak ogólnie piszesz?
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak to określić ale są jakieś dziwne. Nie warte tej ceny. Oczywiście każdemu podoba się coś innego W poniedziałek zamawiam złotą literkę i znak zodiaku
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,24,PAG-6 te z Apartu najbardziej mi się nie podobają
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Te kulki to albo cyrkonie, albo kryształki swarovsky. Fakt dużo tego, miałam nawet takie kolczyki - czerwone kule, zrobiły furore na imprezie
![]() Ja nawet się cieszę, że wielu osobom nie podoba się to co mnie, bo lubię mieć coś innego. Takie zboczenie Tylko, że ja nie będę mieć żadnej z tych bransoletek. No chyba, że dostanę w prezencie i wtedy mam nadzieję że będą to Trolle lub Apart (uwielbiam murano w każdej postaci) bo Pandora z tymi swoimi srebrnymi koralikami jest dla małolatów. |
|
|
|
#4577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kilka postów wcześniej napisałam nawet ze przypominają takie po kilka złotych. Swoje spostrzeżenia opieram tylko na podstawie tego co widziałam w necie bo na żywo niestety nie miałam okazji ich zobaczyć. Dziś byłam w jednym z krakowskich Aprtów ale niestety beadsów nie mieli. No cóż, jeżeli chodzi o murano to dla mnie wciąż niedoścignionym wzorem są Trolle
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-10-16 o 22:35 |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzień spędziłam w domu robiąc zadania domowe z trójcą - wykonaj z pomocą rodziców zabawkę ![]() Zuzia szyła misia wiec musiałam jej pomoc ![]() kasy brak wiec i Trolli mi nie przybylo
|
|
#4579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tez kasy brak. Planowałam w tym miesiącu zakup znaku zodiaku ale nie wiem czy mi się uda ...
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
oj coś czuję ,że mi się dziś będą ścić te koraliki pandory...przecież ja nie chciałam pandory! co wy mi zrobiłyście!?
kupiłam trzy korale w tego kociuby ale kurcze nie umiem zamówienia zrobić! sypie się ta ich strona, błędami rzuca, chyba w poniedziałek zadzwonię... teraz pragnę tylko jednego stoperka i kajdanek i już mam początki "pandorki"
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
no mówiłam,że nie będę mogła spać!
![]() naiat Ty masz dobrą rękę do linków dla mnie! Kociuba genialny a dopandory.pl ma za to zuper kajdanki! bez kwiatków i ozdób ... pewnie też kupię ale to juz jak dostanę pandorę w ręcę moje i zobaczę (i Wy zobaczycie) co to w ogóle warte. Wy śpicie a ja kupiłam koraliki u kociuby! znaczy się chyba kupiłam..bo stronę to mają do ...to mnóstwo brzydkich słów.. ![]() dziewczyny, może któraś ma chęć na kilka moich charmsów? Mogę pozbyć się szpilki apart z cyrkoniami (tej szpilki-sandałka srebrnego) i aniołka z mak biżuteria z cyrkoniami (aniołek cudny, srebro rodowane). Pozbywam się bo bucik mi jednak za duży a aniołka u kociuby kupiłam do pandorki a nie chcę mieć dubli. No i idę jeszcze po budzik!
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-10-17 o 07:59 |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Ennkaa, cieszę się, że moje poszukiwania internetowe komuś się przdały
![]() Tylko zastrzegam, że ja podaję linki do miejsc gdzie coś znalazłam, ale nie musi to być piękne ![]() Jak zresztą widać z przebiegu dyskusji, ja mam chyba troszkę inny gust niż większość dziewczyn tutaj, bo ja piszę, że coś jest proste i eleganckie, a dziewczyny, że niedopracowane i tandetne |
|
|
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, ja chciałam spytać czy któraś kupowała tu www.dopandora.pl, jeśli tak to jakie są wasze opinie, bo ja oceniając tylko na podstawie zdjęć widzę różnice, np w koralikach murano
|
|
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale może się napalam niepotrzebnie...
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Ennkaa, mam nadzieję, że te od Kociuby będą ładne.
Widziałam na targach, ale tylko niektóre i mnie się podobały. Mówie np. o misiu, króliku. Niestety nie oglądałam ich zbyt długo bo tlumy były ![]() A co do tego, czy rację o dopracowaniu mam ja czy dziewczyny to chodzi o murano z Apartu. Przy czym ja przyglądałam się tylko czarnym, białym koralikom bo inne mnie nie intersują. Więc może się okazać, że racje mają obie strony ![]() Zresztą tu nie o rację chodzi. Każdemu podoba się co innego, każdy inaczej podchodzi do kwestii tego czy coś jest warte danych pieniędzy. Ja tu nie chcę siać zamętu, jedynie pokazać alternatywę
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
naiat a kupiłaś w końcu tą małą mi?
![]() Zapomniałam wam powiedzieć że wczoraj widziałam w Aparcie kolejną tancerkę tylko że miała różową sukienkę i jedną nogę wyprostowana a drugą ugiętą. Nie wiem czy to ze starej kolekcji czy z nowej
|
|
|
|
#4587 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze starej
, chyba szybciej ją widziałam niż tą Twoją baletnicę . A klucze są boskie .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Małej Mi nie kupiłam. Z dwóch powodów - jest oksydowana i nie pasuje mi do bransoletki, nie miałabym do czego jej nosić, a po drugie nie miałam środków.
Jednak chodzi mi po głowie, żeby kupić i nosić ją pojedyńczo przy zapięciu ![]() Pewnie długo nie uda mi się opierać, tym bardziej, że zrezygnowałam z pandory. A klucze są ładne, ale do mnie nie przemawiają
|
|
|
|
#4589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
załączę linki http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...40986-srebrna- zawieszka-pandora-AB-S-000-PAD-7961700 i tu ze sklepu który pytam http://www.dopandora.pl/p038-17.html nie wiem może te zdjęcia nie są dokładne
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
To są podróbki
, widzę po białym koraliku w niebieskie kropeczki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

.
??
miał ktoś? wiadomo jak w realu? to chyba nierodowane, co?
.

Nie wiem jak to określić ale są jakieś dziwne. Nie warte tej ceny. Oczywiście każdemu podoba się coś innego