|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Dobra dziewczyny powiedzcie mi coś. O mało się nie pokłóciłam z chłopakiem. Od 2 -3 godzin chodzę zła jak osa, beczeć mi się chce. I klnę na cały świat. W****ia mnie wszystko!.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jestes niecierpliwa heehhe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4114 |
Rozeznanie
|
No ja jeszcze niestety nie dołączę do waszego grona tak szybko jakbym myślała. No ale nic. Może następnym razem. Dam sobie teraz na luz. Co będzie to będzie. Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak jestem strasznie nieciepliwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Przyczajenie
|
czesc wam kobietki. zrobila bym test ale jestm za granica i nie mam tu jak go kupic, tamte mialam z Polski. okres mialam 3 dni a zawsze mam 5-7 zalezy. mialam mocne krwawienie i bardzo duzo skrzepow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zadomowienie
|
jaki jest problem w kupieniu testu za granicą??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakby któraś wiedziała czy bóle kręgosłupa,bolące piersi i podbrzusze oraz ukłucia w brzuchu mogą być objawami ciąży to piszcie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mhm ja takie objawy mialam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
oresu nadal brak a piersi i brzuch nadal bolą najbardziej wieczorem,nadal nie wiem co jest,co wy dziewczyny myśliście??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miałam zrobić rano test, ale wstrzymam się do jutra tak jak postanowiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zadomowienie
|
Rob jutro z rana ten tescik szybko i daj znac bo ja tutaj ciekawa jestem!:P
#4124 |
Rozeznanie
|
A do mnie dziś rano przyszła wredna @
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() pierwszy raz jestem na tym forum... i proszę o rady ![]() Edytowane przez emi 21 Czas edycji: 2009-03-02 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Zadomowienie
|
zinedine!!! bo ja tu umieram, z ciekawosci..:P
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
hm no objawy zeczywiscie mogly by potwierdzac ciaze, ale nie musi tak byc.. po prostu moze zlapalas jakas infekcje, ze zrobieniem testu poczekaj do dnia spodziewanejk @ bo teraz raczej nie pokaze ci nic ![]() Ja kilka miesiecy temu tez przed spodziewana @ czylam sie tak jak ty.. jechalalm autobusem i bylo mi nie dobrze .. nie moglam nic przelknac bo nic mi nie smakowalo itp itd.. bylam pewna ze to ciaza a tu pach przyszla @ wiec trudno powierdziec ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze do mnie nie przyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny!
![]() I ja przebrnęłam ten fajny wątek od początku aby poczytać o objawach podobnych do moich choć wiem, że każda z nas ma je inne.. Z mężem staramy się od października.. w gorącej wodzie kąpana było dla mnie porażką każdego miesiąca kiedy pojawiała się @! Czemu jak już się bardzo pragnie zostać mamą to nie wychodzi.. ![]() a ciało potrafi tak oszukiwać że szok!! pojawiają się objawy, które wcześniej nie występowały... Odkryłam w sobie łatwość do przypisywania sobie chorób które uniemożliwiają zajście.. ![]() szok, a tak naprawdę jestem zrdowiutka ![]() W tym miesiącu jakoś wynalazłam sobie zajęcia które nie pozwalały mi myśleć, obliczać i się nakręcać. Lekarz którego ostatnio zmieniłam stwierdził że w dni płodne należy się codziennie przytulać i nie myśleć że plemniczki będą słabe No to działaliśmy ![]() Kurcze .. i od 10 dni czuję ciągłe bulgotanie w podbrzuszu, raz po raz mnie zakłuje, zaboli a na teście po 9 dniach od owulki (bo oczywiście nie wytrzymałam) widziałam wciśniętą (taką bardziej wyrytą) drugą kreskę, ale przeźroczystą ![]() hahaha.. sama się z siebie śmieje jak ja analizowałam ten test, i zbagatelizowałabym to gdyby nie fakt, że moja kumpela też tak miała a potem w dniu @ już kolorowa druga kreska ![]() Tak się rozpisałam a na razie nie mam się czym pochwalić, objawy to żadne a nadzieja głupia... @ mam dostać w czwartek, zobaczymy.. Nie zanudzam Was po to aby usłyszć od Was kochane dziewczyny słowa pocieszenia, bardziej chcę się wygadać bo co jak co ale mamy wszystkie to samo marzenie ![]() Trzymam za Wszystkie kciuki aby kropeczka się pojawiła, a mamusiom spokojnych 9 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() a ja narazie czekam na rozwój wydarzeń , dzis 20dc jeszcze 2 tygodnie i zobaczymy co dalej ![]() ![]() starającym sie życze dużo wytrwałosci ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny spuchla mi lewa piers i cala brodawka (sutek) mi sie powiekszyla i boli mnie ta piers i prawa tez ale jest normalna jaka byla. Mozecie mi pomoc dlaczego mi sie tak stalo??? Moze to byc objawem ciazy?? czy raczej nie? prosze o odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Raczkowanie
|
[quote=Agusia_a9;11239793]zinedine!!! bo ja tu umieram, z ciekawosci..:P
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- NIESTETY!!!!!!! ![]() Test zrobiony rano pokazał 1 kreskę, a przed chwilą dostałam plamień i to już@ jest. Dziwię się tylko i to bardzo skąd te wszystkie objawy. Nigdy w życiu @ nie spóźnił mi się aż tyle dni, nigdy tak nie bolały mnie plecy, nigdy tak długo (prawie 2 tygodnie) nie bolało mnie po podbrzusze i jajniki zatem co to było ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez zinedine Czas edycji: 2009-03-02 o 16:43 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
i przestań myślec tylko i wyłącznie o fasolce ja oczywiście życzę Ci żeby Twoje objawy świadczyły o ciązy ![]() Cytat:
![]() nie wolno ci muślec że dzieci nie są ci pisane, za takie coś powinnaś dostac rózgą ![]() dziecko jest nam pisane i kiedyś doświadczymy blasku macierzyństwa, tak więc główka do góry , ![]() Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-03-02 o 18:26 Powód: ale jestem pokręcona! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny, dawno mnie tu nie było
![]() ![]() ![]() ![]() według obliczeń rozpoczynam 7 tydzień ciąży (3 pozytywne testy, wynik bety z 20.02 - 6693,0) pierwszą wizytę u gina mam 10.03 (jeszcze tydzień) i niby wszystko okej, powinnam się cieszyć i cieszę się ale też i zaczynam się bać, bo...czuję się zbyt bobrze. proszę nie karcie mnie. ja wiem, że to głupie,ale żadnych nudności, żadnych zachcianek, kawa nadal mi smakuje, nic mi nie śmierdzi nic mnie nie nęci ani nie odrzuca, z jednej strony to przecież dobrze...chyba? ale zaczęłam czytać o tych pustych jajeczkach itp. i zaczęłam się martwić, smutno mi. najchętniej to bym teraz pobiegła gdzieś na usg i upewniła się, że wszystko jest porządku. jak dziś mnie delikatnie brzuszek pokuł (czasami jak chodzę czuję takie motylki) to się cieszyłam ale ciągle się boję. pożaliłam się troszkę... ale nie daje mi to spokoju. czy któraś z was też miała takie odczucia? proszę aby wszystko było dobrze... Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-03-02 o 19:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
Sorejna, dla pocieszenia powiem CI, że mnie mdłości i ogólne otępienie dopadło koło 8/9tctc
![]() Ale niektóre kobiety mają to szczęście ![]() To jest sprawa indywidualna, ja przez miesiąc sobie pocierpiałam (nawet nie miałam siły wstać rano i sobie śniadania zrobić) i nie życzyłabym nikomu czegoś takiego.Dopiero teraz (15tc) jakoś normalnie zaczęłam funkcjonować. Jak pójdziesz do ginekologa, okaże się, że wszystko ok, a Twoje wątpliwości zostaną rozwiane. Nie martw się na zapas, chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama tak się zamartwiałam ![]() Pozdrawiam serdecznie i ciesz się fasolką ![]()
Bartuś 29.08.2009 ![]() "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2009-03-02 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziewczyny tzrymajcie się ciepło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
BAN stały
|
czesc dziewczyny
powiedzcie mi moje kochane po jakim czasie od ew. zaplodnienia mialyscie prawie 100% pewnisci ze jestescie w ciazy otoz nie ukrywam ze chcialabym byc w ciazy okres mi wypada na 16 marca wiec jelsi nawet zrobie test to wynik moze byc nie poprawy wiec bede czekac z wielka niecierpliwoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pierwszy test zrobiłam jakoś tydzień przed planowaną @ i już pokazał 2 bladą kreskę, ale nie byłam pewna. pewna też nie byłam po kolejnych 2 testach. dopiero wynik badania krwi na betehcg dał mi jakąś pewność. ale 100% pewności i spokoju będę miała po wizycie u gina. więc musisz się uzbroić w cierpliwość. trzymam ![]() ale bete możesz już zrobić znacznie wcześniej np. tydzień po zapłodnieniu już powinno coś wyjść (chyba) sweet, filipa, jesteście kochane ![]() ![]() Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-03-02 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
BAN stały
|
No nic to pozostaje mi sie uzbroic w cierpliwosc...dam wam znac co i jak ze mna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Zadomowienie
|
daj znać i powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.