Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-23, 17:10   #4831
joanna2912
BAN stały

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Oj nic mi nie mów czasem to mam tragedie,czasem sie objadam jak głupia a tak jak dzis np nie mam wcale apetytu na nic nie wiem czy sobie sama robie wkrety jakies bo to chyba za wczesnie ale mam tak jak Ty
czyli chyba powinnas sie pomalutku cieszyc
pozdrawiam
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 20:01   #4832
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Witejcie po raz drugi...
Mam jakieś takie przeczucie, że lada dzień @ dostanę... Jakoś mi się smutno zrobiło...
Kicia - rano robiłam pre test... W ulotce jest napisane żeby po upływie 30 min. nie sugerować się wynikiem..., a ja ostatni raz spojrzałam po 10 min. Więc nie wiem... Ale mam złe przeczucia...
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 20:56   #4833
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

......a ja niestety po 5 dn. dostalam@:-( .......Pozdrowionka
karlosaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 21:27   #4834
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiulka przepraszam zapomnialo mi sie Ehh wszystko mi sie pokrecilo Ale to chyba dlatego ze jestem dzis jakas niepitoma heh ...No to jeszcze tylko 2 dni hihi

Joanna hmm no skads to znam ehh ja tez jednego dnia wcinam wszystko co mi do reki wpadnie,a drugiego moge caly dzien nic nie jesc,jednego dnia boli mnie brzuch i jest wzdety,a drugiego jak reka odjol,jakies to dziwne dla mnie hehe ... Noo nie powiem podbudowuje mnie to ze mamy tak samo,ale staram sie nie nakrecac bo jeszcze nie wiem na 100 procent,uwierze dopiero jak mi lekarz powie,a i z tym chyba bedzie ciezko,chyba dopiero jak zobacze to bede sie cieszyc i uwierze na maxa
Ale Ty pewnie nie mialas takiej dziwnej @ jak ja,nie wiem czy czytalas???
A Ty masz juz potwierdzone przez lekarza,czy tylko przez te 2 testy??? Dziekuje Ci bardzo

Stara Panna glowka do gory,zobaczysz bedzie dobrze!!!! To teraz nic tylko przeczekac pare dni i powtorzyc tescik hihi a wtedy juz powinna byc mocna ta 2 kreseczka Nic sie nie martw !!!!

Karlosaga szkoda,ale nie zalamuj sie,nastepnym razem napewno sie uda !!!!

Kochane trzymam kciuki za nas wszystkie zeby wszystko bylo dobrze !!!! Pozdrowionka i buziaki
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 00:47   #4835
ziaaa
Rozeznanie

dziewczyny, jak pisalam okres powinnam miec okolo1.06, zazwyczaj 10dni przed okresem zaczynala mnie bolec moja wrazliwa piers. Teraznic nie ma..
ale dzis- jestem w 26dc-zauwazylam brązową wydzielinę z pochwy, taką ciągnącą się:/ nie jest jej dużo... ale jest ;/
co to może być?
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 08:37   #4836
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak pisalam okres powinnam miec okolo1.06, zazwyczaj 10dni przed okresem zaczynala mnie bolec moja wrazliwa piers. Teraznic nie ma..
ale dzis- jestem w 26dc-zauwazylam brązową wydzielinę z pochwy, taką ciągnącą się:/ nie jest jej dużo... ale jest ;/
co to może być?
A może to oznaki zagnieżdżania? Nie chcę tu zapeszać.
Ja stwierdziłam, że u nas tym razem nic się nie dzieje. Możliwe że źle wyliczyłam owulkę, a może jej nie było Jednym słowem nic się nie dzieje i nic mnie nie boli.

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-05-24 o 08:45
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 09:43   #4837
ziaaa
Rozeznanie

Pepus ... pierwszy raz takie cos mialam, więc to może oznaka zagnieżdżania... ojeja ... tfu tfu tez nie chce zapeszyc.
Ja właśnie owulke odczułam i... może się udało.
Do 1.06 chyba jajkoznosze... pod tym względem brak cierpliwości to moja wada:P

"Jajeczko jest zdolne do zapłodnienia od 12 – 24 godzin. Jeśli owulacja nastąpiła wcześnie rano to późnym wieczorem może być już zdecydowanie za późno na poczęcie dziecka. Największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ma się zatem wtedy jeśli do stosunku doszło na 2 do 3 dni przed owulacją."
czyli współżyjąc dzień/dwa przed owulką...mam szanse. Bo w owulke samą nie współżyłam

Edytowane przez ziaaa
Czas edycji: 2009-05-24 o 09:45
Stary 2009-05-24, 10:15   #4838
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
Pepus ... pierwszy raz takie cos mialam, więc to może oznaka zagnieżdżania... ojeja ... tfu tfu tez nie chce zapeszyc.
Ja właśnie owulke odczułam i... może się udało.
Do 1.06 chyba jajkoznosze... pod tym względem brak cierpliwości to moja wada:P

"Jajeczko jest zdolne do zapłodnienia od 12 – 24 godzin. Jeśli owulacja nastąpiła wcześnie rano to późnym wieczorem może być już zdecydowanie za późno na poczęcie dziecka. Największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ma się zatem wtedy jeśli do stosunku doszło na 2 do 3 dni przed owulacją."
czyli współżyjąc dzień/dwa przed owulką...mam szanse. Bo w owulke samą nie współżyłam
No to nie będę mowić głośno, że to jest ...... i wiem że do czasu 1 czerwca jajko zniesiesz. Coś o tym wiem, bo teraz siedzę i się zastanawiam trafiony czy nie trafiony?
Jak Ty wysiedzisz cały tydzień?
Powodzenia.
Stary 2009-05-24, 10:25   #4839
ziaaa
Rozeznanie

Pepus nie mam pojęcia jak ja wytrzymam! choć boje się nakręcać, bo jak to my kobietki zazwyczaj mamy- jak się nakręcamy to potem nic nie ma... okres przychodzi
Kwas foliowy mi się kończy- moje pierwsze opakowanie.
Aa.. co najważniejsze chłopaka mama w końcu odpuściła złośliwości (bo jej zdanie było takie,że jej syn powinien o dziecku myslec za 7lat -majac 30l, że teraz jest nierozsądny, nieodpowiedzialny etc) Więc mam nadzieję, że z nią też się Nam kon takty poprawią)
Stary 2009-05-24, 10:42   #4840
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Ziaaa czasem mężczyźni dojrzewają w momencie zostania tatusiem - tak było z moim bratem, teraz świata nie widzi poza swoją niunią. Zmienił się bardzo stał się bardzo odpowiedzialny.
A co do mnie to wiem, że łatwo zajść nie będzie. Raz się nakręciłam, że jestem i będę mamusią, a tu okres i wielkie rozczarowanie. Teraz się nie nakręcam, może dlatego że jakoś nic nie odczuwam.
Stary 2009-05-24, 10:49   #4841
malinka085
Przyczajenie

moimi pierwszymi objawami był ból brzucha tak jak na okres. piersi stały się bardzo wrażliwe, obolałe, spuchnięte. wiedziałam ze to ciąża bo nawet przy okresie nie miałam takich objawów. pozniej gdy test ciązowy wyszedł poztytwny .doszły kolejne czyli chroniczne zmęczenie, senność, mdłości (od 6 tc.) zmiany nastroju i zachcianki.
malinka085 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 11:26   #4842
ziaaa
Rozeznanie

"objawy bardzo sugestywne najwcześniej pojawiają się 6 dni po owulacji - plamienie implantacyjne (około 7 dni po owulacji ale nie musi występować) to są objawy bardzo sugestywne najwcześniej pojawiają się 6 dni po owulacji - (około 7 dni po owulacji ale nie musi występować) UWAGA !!! kolor plamienia czerwony bądź jasnoróżowy, brązowy świadczy o braku progesteronu Jest to wynik zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy."(c)

Dziewczyny znalazłam coś takiego w necie. Tylko pytanie jakie to te plamienia są? Bo moje to była maź, taki bardzo gęsty, lepki śluz brązowy, równo tydzień po owulce i było go troche. Więc nie mam pojęcia, chyba zaczynam się nakręcać... i to jakoś tak pozytywnie myśląc przy tym.
Stary 2009-05-24, 11:41   #4843
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ziaaa ja tez mialam taka bardzo gesta maz,tak dziwnie wygladajaca,nie normalnie jak sluz,tylko mimo ze byla swieza to wygladala na taka sucha...z tym ze ja mialam ten jeden dzien lekkiej @
Hehe wcale sie nie dziwie ze zaczynasz sie nakrecac,bo ja tez choc z dystansem...ohh chcialabym juz wiedziec co i jak...
Pozdrowionka kochane
Stary 2009-05-24, 12:03   #4844
Anielka_
Raczkowanie

Moje pierwsze objawy pojawiły sie ok. 2 tyg.:
- ból piersi, wiekszy niz przed okresem, biust miałam bardzo "pełny"
- niewielki ból brzucha - prawie jak przed okresem

- odrzucało mnie od niektórych zapachów, perfum, nagły wstret do jajek i apetyt na jabłka- od ok.8tyg.
- od 6-8 tyg. poranne wymioty, ktore trwały do 15 tyg.
Anielka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 13:07   #4845
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

A co tu dzisiaj tak pusciutko i cichutko???

Anielka no to widze ze mialas znosnie,jedynie te wymioty tak dlugo,wspolczuje ....

Pozdrowionka i milej niedzieli kochane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 13:46   #4846
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej dziewczyny musze wam cos powiedziec... nie wytrzymalam i zorbilam wczoraj test wyszly dwie kreseczki ale jedna baardzo bardzo bardzo blada... ale moj narzeczony widzial takze byla... ale chcialam dzisiaj potwierdzic i dopiwero napisac... no wiec zrobilam dzisiaj i nic nie wyszlo i nie wiem co teraz o tym myslec...
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 14:13   #4847
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

No to Asiulka masz tak jak ja... Wczoraj rano cień kreski... Dziś rano kompletnie nic... Do tego śluz zabarwił się i teraz jest koloru kawy cappucino... Jajniki dalej kłują..., Piersi bolą teraz bardziej wewnątrz niż na zewnątrz... Wczoraj całą noc swędziały tak, że myślałam że dziury wydrapię... Co się dzieje ???
Stary 2009-05-24, 14:18   #4848
Anielka_
Raczkowanie

Ja w moich obu ciążach robiłam za wczesnie testy. Przy drugiej ciąży (pierwsze poroniłam) zrobiłam 5 testów - kazdy inaczej
Zróbcie testy rano
Anielka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 14:22   #4849
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Ja tez chyba dolacze do Was @powinnam byla dostac w srode, w czwartek polecialam po test. wyszly dwie kreski, wieczorem powtorzylam bo jakos nie dotarlo do mnie, znowu dwie. w czwartek kupilam jeszcze jeden bo jakos te kreski malo do mnie przemawialy. no i wyszlo PREGNANT 2-3 tygodnie po tym juz dotarlo. heh. w tygodniu musze potwierdzic u lekarza. na razie to jakos dziwnie w glowie mi sie kreci, boli podbrzusze i piersi- zewnetrzna strona. od niczego mnie nie odrzuca a wrecz ciagnie do kawy i pepsi
jak tak poczytuje co napisalyscie to sobie mysle ze strasznie niewdzieczna jestem, bo niektore z was czekaja juz bardzo dlugo i bardzo pragna dzidziusia, a ja go nie planowalam, a teraz to sie wrecz martwie co to bedzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-24, 14:25   #4850
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ale w kazdym madzrazie gratuluje fasolki wszytsko bedzie dbrze

Stara Panna: no to faktycznie mamy to samo... nie wiem co myslec... tak bym chciala aby to bylo to... tylko ze ja @ mam dosatc we wtorek czyli jeszcze 2 dni... test powtorze w ten wtorek...
Stary 2009-05-24, 14:27   #4851
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

MadzikUK - Ja staram się już dwa i pół roku... Chyba bezskutecznie... Tobie życzę więcej wiary w siebie... Pierwsza moja ciąża to też była wpadka... Tez się bałam i powiem szczerze, że na początku wcale jej nie chciałam... Ale z czasem wszystko się ułożyło. Powoli zaakceptowałam sytuację i teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej 11-sto letniej "wpadeczki"... Wszystko będzie dobrze... A na koniec serdecznię Ci pogratuluję, bo to naprawdę coś cudownego... Pomyśl sobie, że za ok. 9 miesięcy będzie na świecie ktoś, kto bez znaczenia jaka jesteś będzie Cię kochał miłością absolutnie bezinteresowną, a jedyne czego będzie chciał to żebyś była...
Asiuulka89 - a ja powinnam była dostać w poprzedni wtorek... Czyli 5 dni opóźnienia...

Edytowane przez Stara Panna
Czas edycji: 2009-05-24 o 14:29
Stary 2009-05-24, 14:35   #4852
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiulka ehhh skad ja to wiedzialam ze nie wytrzymasz,tak jak ja wczesniej nie wytrzymalam
Zobaczysz bedzie dobrze tylko poczekaj do wtorku!!! Kup sobie juz jutro tescik,i we wtorek z samego rana sobie zrob i dawaj szybciutko znac co i jak Trzymam kciuki kochana

Aaaa bo te wszystkie testy to sa o d.... rozbic,ja juz nie ufam zadnym testom!!! Najlepiej isc do lekarza i sprawdzic

Anielka a w jakim czasie robilas testy od dnia zaplodnienia??? Albo inaczej ile mialas czasu do albo po miesiaczce jak robilas test???

MadzikUK GRATULACJE !!! Nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze
Stary 2009-05-24, 14:35   #4853
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Stara Panna; Kicia8425 dziekuje za slowa otuchy. chyba faktycznie martwie sie duperelami, najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa.

trzymam za was kciuki dziewczyny, ja jak juz sie oswoje z ta mysla to bede na pewno cieszyc sie kazda chwila, bo to najpiekniejszy okres w naszym zyciu, jak ta fasolka sie rozwija.
we wtorek postaram sie pojsc do lekarza i dam wam znac co i jak

PS. Tz'et jak sie dowiedzial to powiedzial "Madzia, co mysmy narobili"heh. a teraz juz mowi do mnie "mamuska". heh.

Edytowane przez madzikUK
Czas edycji: 2009-05-24 o 14:37
madzikUK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 14:42   #4854
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Madziku... po to jesteśmy, aby nie tylko wspierać się kiedy się nie uda..., ale także po to aby wspierać kiedy się udało...
Ja to już chyba straciłam nadzieję... Już wiem skąd to moje wczorajsze przeczucie...
Stary 2009-05-24, 14:50   #4855
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

aaaa, przypomnialo mi sie.
snilo mi sie dzis ze zrobilam test, patrze na niego, a tam z dziesiec kresek bylo. to ze niby 10-cioraczki beda??
Stary 2009-05-24, 14:55   #4856
Asiuulka89
Zakorzenienie

Hehe od razu 10 raczki :P ale by bylo

Kicia: No niestety nie wytrzymalam tym bardziej ze dzisiaj sa mojen imieniny i myslalam ze prezent sobie zrobie a tu niestety nie...
Stary 2009-05-24, 14:58   #4857
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Madzik nie martw sie na zapas,wszystko bedzie dobrzemciesz sie tym ze nosisz w sobie nowe zycie !!! I tak jak pisze Stara Panna jestesmy tu po to by nie tylko pocieszac te ktorym sie nie udalo ale takze te ktorym sie udalo A co do TZ-ta hihi napewno byl w szoku

Stara Panna nie mozesz tracic nadzieji,spokojnie jak nie tym razem to nastepnym,musimy byc silne i wierzyc ze sie uda Nie poddawaj sie !!!
Trzymam kciuki za nas wszystkie !!! By tym ktorym sie jeszcze nie udalo wkoncu sie udalo,a tym ktorym sie udalo by wszystko bylo dobrze

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Hehe niezly sen Madzik,to by bylo odrazu za pierwszym razem prawie druzyna pilkarska hihihi

Asiulka nio to Wszystkiego najlepszego !!! Ahh poczekaj juz teraz do wtorku,moze poprostu jest za wczesnie...Badz dobrej mysli !!!
Buziaki dziewczynki
Stary 2009-05-24, 16:21   #4858
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Asiulka przepraszam zapomnialo mi sie Ehh wszystko mi sie pokrecilo Ale to chyba dlatego ze jestem dzis jakas niepitoma heh ...No to jeszcze tylko 2 dni hihi

Joanna hmm no skads to znam ehh ja tez jednego dnia wcinam wszystko co mi do reki wpadnie,a drugiego moge caly dzien nic nie jesc,jednego dnia boli mnie brzuch i jest wzdety,a drugiego jak reka odjol,jakies to dziwne dla mnie hehe ... Noo nie powiem podbudowuje mnie to ze mamy tak samo,ale staram sie nie nakrecac bo jeszcze nie wiem na 100 procent,uwierze dopiero jak mi lekarz powie,a i z tym chyba bedzie ciezko,chyba dopiero jak zobacze to bede sie cieszyc i uwierze na maxa
Ale Ty pewnie nie mialas takiej dziwnej @ jak ja,nie wiem czy czytalas???
A Ty masz juz potwierdzone przez lekarza,czy tylko przez te 2 testy??? Dziekuje Ci bardzo

Stara Panna glowka do gory,zobaczysz bedzie dobrze!!!! To teraz nic tylko przeczekac pare dni i powtorzyc tescik hihi a wtedy juz powinna byc mocna ta 2 kreseczka Nic sie nie martw !!!!

Karlosaga szkoda,ale nie zalamuj sie,nastepnym razem napewno sie uda !!!!

Kochane trzymam kciuki za nas wszystkie zeby wszystko bylo dobrze !!!! Pozdrowionka i buziaki
robiłam dwa testy i wczoraj byłam na pogotowiu,zrobili mi badanie moczu i krwi i wyszło pozytywnie.Dzisiaj od rana strasznie mnie bolał brzuch aż miałam mroczki przed oczyma i mąż zawiózł mnie na pogotowie ,zanim doczekałam się aż ktoś mnie obejrzy i zapyta o moje samopoczucie zaczełam krwawić nie mocno ale była widoczna ta krew.Niestety tutaj gdzie jestem ,ciąża do 3 miesiąca to nie ciąża tylko zarodek,więc lekarz kazał mi iść do domu i się oszczędzać,nawet mnie nie obejrzał ,stwierdził jedynie,że jeśli dostane okres to będzie oznaczało poronienie z przyczyn naturalnych i trzeba starać się dalej,po prostu śmieszna tutaj jest ta cała służba zdrowia :-( brzuch przestał boleć ale krwawie dalej,więc przeczuwam,że niestety córeczki nie będzie :-( widocznie nie jest mi dana :-(
ale trzymam kciuki za Ciebie i za całą ręszte uda się na pewno ;-)
Stary 2009-05-24, 16:38   #4859
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ohh Asiu nie martw sie,bedzie dobrze !!! Musisz byc silna !!!!
Czyli mialas potwierdzenie ze to juz dzidzia...ehhh,ale jeszcze nie wiadomo czy to poronienie,wiec teraz LEZ I ODPOCZYWAJ !!!!
Rany co za porabane przepisy wrrr takich to normalnie rozszarpac to malo
Tylko Asiu nie wiem czy cytalas moje wczesniejsze komentarze,ja mialam przez 1 dzien @ i pozniej plamilam z tym ze to nie bylo mocne,wiec nie wiem co i jak,ale mysle ze gdyby dzidzi nie bylo to nie utrzymywalyby sie objawy przez tak dlugi czas po @???
Ehh dziewczyny trzymajcie kciuki ja dopiero po przyszlym weekendzie ide do lekarza

Trzymam za Was kciuki kochane !!! Joanna zobaczysz bedzie dobrze tylko duzo odpoczywaj !!! Pozdrowionka

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Aaa i wczoraj tak dziwnie rwaly mnie jajniki,a dzis jak sie obudzilam to mialam takie klucie jak na owulke i mam coprawda nie duzo ale taki bialy lekko rozciagliwy sluz... Nie wiem co to moze oznaczac
Stary 2009-05-24, 16:47   #4860
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Ohh Asiu nie martw sie,bedzie dobrze !!! Musisz byc silna !!!!
Czyli mialas potwierdzenie ze to juz dzidzia...ehhh,ale jeszcze nie wiadomo czy to poronienie,wiec teraz LEZ I ODPOCZYWAJ !!!!
Rany co za porabane przepisy wrrr takich to normalnie rozszarpac to malo
Tylko Asiu nie wiem czy cytalas moje wczesniejsze komentarze,ja mialam przez 1 dzien @ i pozniej plamilam z tym ze to nie bylo mocne,wiec nie wiem co i jak,ale mysle ze gdyby dzidzi nie bylo to nie utrzymywalyby sie objawy przez tak dlugi czas po @???
Ehh dziewczyny trzymajcie kciuki ja dopiero po przyszlym weekendzie ide do lekarza

Trzymam za Was kciuki kochane !!! Joanna zobaczysz bedzie dobrze tylko duzo odpoczywaj !!! Pozdrowionka

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Aaa i wczoraj tak dziwnie rwaly mnie jajniki,a dzis jak sie obudzilam to mialam takie klucie jak na owulke i mam coprawda nie duzo ale taki bialy lekko rozciagliwy sluz... Nie wiem co to moze oznaczac
ja za 1 ciążą miałam coś takiego jak Ty tylko,że przez 3 miesiące i myślałam,że to @ a to była już dorodna fasolka (tylko,że nie bolał mnie brzusio tak jak teraz ) więc może będę trzymała kciuki a co do śluzu to przez dwie ciąże miałam go aż nadto,potrzebne były aż wkładeczki więc jest nadzieja,że może Ci się udało tylko nie można zapeszyć ;-)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości