![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Majunia i jak tam? przeszly bole? Jak nie to sru do lekarza...
przykro mi ![]() moj pierwszy dzien matki juz za mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic mi nie przeszło, @ brak, już sama nie wiem o co chodzi. Ale już tyle o tym nie myśle odkąd test wyszedł negatywny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Przyczajenie
|
tak sobie czytam i stwierzilam ze ze mna tez jest cos nie tak jakies dwa tygodnie temu mialam straszne bole brzucha i baardzo bolal mnie jajnik bol troche przeszedl ale nadal boli mnie i janik tez
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakie to słodkie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie się kobietki. Do "poczytania" za kilka dni!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() we wtorek kolejna wizyta u pani dr ![]() a ty tez daj znac co tam i jak tam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
Witam. Byłam u lekarza. Wszystko w porządku ale w ciąży nie jestem
![]() Co pozatym? Staranka trwają. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dobrze ze sie nie poddajecie i staracie dalej. Nadzieja umiera ostatnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Moze uda sie zawitac do lutowych albo marcowych mamusiek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja też wam cały czas kibicuję i trzymam kciuki za przysze mamusie
![]() ![]()
#1421 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]()
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Buziaczki dla wszystkich Kobitek!!! Aha. Dzis byłam u kolezanki zobaczyc jej synka (ma 2 tygodnie) i jest cudny. Porobiłam zdjecia i dałam mezowi do obejrzenia. Odrazu chciał sie zabrac "do roboty" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
![]()
słuchajcie jeśli któraś ma ostre żyganki zostało mi po moich 2 miesięcznych mękach całe opakowanie torecanu czopki mogę oddać
![]()
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Mamusie, powiedzcie jakie miałyście objawy ciąży.
Witam. Mam takie pytanie. Ponieważ 5 dni temu skonczył mi sie okres. a 2 dni póżniej uprawiałam stosunek przerywany z moim chłopakiem. Od dwóch dni wydostaje sie zemna niewielka ilość jakiejś ciemnej wydzieliny.. Co to może oznaczać? Może mi ktos pomóc???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Rzabbocop
|
To chyba nie jest właściwy wątek na takie pytanie i przez internet cieżko stwierdzić co Tobie dolega ale:
- to może być nadżerka - mogło pęknąć jakieś małe naczynko - może to być jakieś plamienie z macicy - jeśli jutro, pojutrze nie przejdzie powinien zbadać Cię ginekolog |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Przyczajenie
|
dziewczyny pomocy!!!!już poprostu nie wiem co myśleć i od zmysłów odchodzę!!!Może zaczne po kolei : do @ został mi dobry tydzien,dziś rano zrobiłam teściora i wynik znowu - BRAK CIAZY!!!!Ale....od ponad tygodnia mam temperature ponad 37 stopni (i o dziwo mój organizm wcale sie nie buntuje ),moje cycochy przypominają balony i bola inaczej niż przed okresem(czuje je nawet jak chodze,pieką,swędza ....)od pępka w dół pojawiła mi sie jakaś ciemna linia , jestem ogólnie jakaś zmęczona,strasznie nerwowa i tak w ogóle dziwnie się czuje.
Czy test mógł wskazać zły wynik???A może zrobiłam go za wcześnie (w tym miesiącu nie wytrzymałam i zrobiłam wcześniej)Staramy się juz dobrych 8 miesięcy i nic ,już od zmysłów odchodzę!!!Niedawno trafiłam na ten portal i tak sobie pomyślałam ze nie ma to jak miedzy kobitkami (mam nadzieje że się nie myliłam i mi pomożecie ) Z góry dziękuje
#1428 |
Zakorzenienie
|
hmm..
test mogl wskazac zly wynik.. jednak nie nakrecalabym sie specjalnie.. trzeba czekac i test powtorzyc za jakis tydzien.. temperatura moze byc wyzsza z powodu przegrzania organizmu (teraz takie upaly.. a jesli chodzi o kreske na brzuchu to mi pojawila sie w 6stym miesiacu.. radze czekac ale objawy moga byc wskazujace na to ze masz malego fasolka w brzuszku
#1429 |
Zakorzenienie
|
temperatura moze spaśc przed samą @ także jeszcze z tydzień moze być wyzsza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do testu - moze się mylić. Ja po temp wiedziałam, że jestem w ciaży - a testy cały czas pokazywały jedną kreskę. Dopiero po 2 tygodniach (a niby wykrywaja juz 6-dniową ciążę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli nigdy nie bolały cię piersi przed @ to faktycznie może być jakiś objaw. A testem się teraz nie przejmuj, bo za wczesnie go zrobiłas. Jak nie możesz się doczekać to zrób najwcześniej 2 dni przed planowanym terminem @, ale i wtedy wynik nie musi być pewnikiem. Mam nadzieję, że Twoja intuicja jest najlepszym objawem i to co czujesz to sa objawy ciązowe. Czekam na informację i trzymam kciuki. POWODZENIA. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Przyczajenie
|
Witam kochane kobitki!!!
Bardzo dziękuje za cenne wskazówki. Powiem Wam że jednak jest coś ze ną nie tak,najbardziej "pocieszają" mnie moje cycochy ![]() ![]() ![]() ![]() Marudzę Wam troche wiem,nie naleze do cierpliwych ludzi (zwłaszcza teraz) i ''cos" mnie strzela ze aż do 29 mam czekać w niepewności i się domyślać -jest czy nie?(chodzi o maluszka oczywiście)do tego dochodzą problemy zycia codziennego i normalnie zdurnieć idzie ![]() Pozdrawiam wszystkie kobitki i z góry dziekuje za wyrozumiałość
#1433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Czytam, czytam, czytam i czytam i wszystkie wypowiedzi są tak zróżnicowane, że nic już nie wiem ![]() Ale muszę przyznać, że bardzo miło się Was czyta. Mam Problem ;/ Do dziś rana gdzies tam w podświadomości miałam nadzieję, że będzie nas troje. Okres zawsze występował u mnie co 25-26 dni. Jednak coś się pokręciło.. 21 kwietnia, kolejny 21 maja- mówiąc szczerze nie zorientowałam się, bo był to bardzo burzliwy okres przygotowań do slubu i czas mi umykał bardzo szybko. Kolejny okres hmmmm nie ma, dziś czyli 20 czerwca wystąpiło lekkie plamienie. Ból w podbrzuszu i pod żebrami mam od około tygodnia. Byłam na urlopie, wczoraj wróciłam do domu i dziś rano chciałam zrobić test.. ale paniczny telefon mojej mamy spowodował, że wybiegłam z domu jak burza. Więc przekładam sprawę na jutro... ale czy w sytuacji plamień czy okresu jeśli sprawa się "rozkręci" jest sens robienia testu??? Poza tym skoro miałam teraz takie zawirowania a terminach jak mam sobier obliczyć dni płodne??? Razem z mężem bardzo chcemy mieć dziecko, remontujemy mieszkanie, i jednen pokój przygotowujemy z myślą o małym mieszkańcu... Pozdrawiam wszystkie mamy, i te przyszłe i te z krwi i kości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Przyczajenie
|
hmm,test krwi mam zrobić...??a taki test daje 100% pewność??
#1436 |
Przyczajenie
|
Powiem Ci że jestem w podobnej sytuacji,moje życie pędzi jak oszalałe a problemy dają sie silnie we znaki i odbijają się na wszystkim a w szczególności na zdrowiu.W Twoim przypadku jak najszybciej zrobiłabym teściora (mimo plamień) takie małe plamienia moga pojawić sie także i w ciąży,moja kumpela plamiła przez całą ciąże zawsze w terminie @.Także nie czekaj ,zostaw problemy za drzwiami mieszkania i działaj z testem(mam nadzieje że pochwalisz się z nami wynikiem)
A co do określenia dni płodnych...można kupić w aptekach tesy dni płodnych(czy jakoś tak sie to nazywa ![]() ![]() Zyczę powodzenia i uszy do góry ,będzie dobrze pozdrawiam
#1437 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny! Albo mój organizm oszalał albo jestem w ciąży! Ale zacznę od początku. Biorę tabletki anty od 4 lat, a od około pół roku biorę Novynette. ostatnio spóźniłam sie z jedną tabletką i zamiast o 19:00 wziełam o 3 w nocy, czyli spóźniłam się 8 godzin , nie przekroczyłam więc umownych 12 godzin. tej samej nocy i przez kilka następnych działałam z ukochanym. ale teraz mam obawy: urosły mi piersi (nie są jakieś obolałe, ale czasami można coś poczuć), od tygodnia czasami odczuwam ból w podbrzuszu taki jak na @, chociaż @ powinnam dostać dopiero w środę i takie przedwczesne bóle mi się nie zdarzały, właśnie zmierzyłam sobie temperaturę i mam 37,5, aha no i odrzuca mnie od papierochów. taka jak paliłam kilkanaście papierochów dziennie tak teraz poprostu mi się nie chce a jak zapalę to od razu wyrzucam. Czy to możliwe żebym była w ciąży mimo brania anty??? Powiem szczerze że dziecko nie bardzo mi teraz na rękę i mam pewne obawy. Chociaż w głębi duszy chciałabym małego brzdąca, ale czas nie jest odpowiedni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
we wtorek mialam dostac @ - nie dostala.
wiec nastepnego dnia kupilam test i zobaczylam 2 kreski - ta druga bardzo blada byla...wiec mam watpliowsci. mam nadzieje ze to oznacza to o czym mysle ![]() za kilka dni wybieram sie do lekarza,moze bedzie juz cos widac... |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Od paru dni jak wstawałam bardzo bolały mnie piersi, ale tylko rano, wydało mi sie to dziwne, więc myślałam że to może ciąża, ale chyba niestety nie
![]() ![]() ![]()
#1440 |
Zakorzenienie
|
powiem wam ze z ta temperatura to nie do konca tak jest nie wiem ja w dniu spodziewanej mc zrobilam mierzonko i mialam idealne 36,6 a okrresu nie bylo ponad tydzien juz zrobilam test nawet dwa i mama dwie krechy wiec temperatura chyba taka miarodajna to az nie jest
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.